Új privát üzeneted érkezett!

Kész orgia lesz nálunk KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Szerintem a párod nem lesz elkeseredve, h ránk gondolsz! Kép
Aztán ügyesen!!! Ne szorítsunk ennyien hiába!!! KépKépKép

Én majd 7főn leszek legközelebb! Addig legyetek rosszak! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Hajni! Ha jól tudom Zafír, Anita, Beuka és én vagyunk clostisok.

Jó babásodást mindenkinek a hétvégére! Kép
Remélem ilyen szépen fog sütni a napocska továbbra is! Ilyen jó időben talán a babócák is könnyebben jönnek! Kép

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Andi, beírtalak benneteket köszönöm a segítséget. Ha valaki kimaradt majd jelentkezik Kép.

Mi mindent megteszünk a siker érdekében, remélem nem hiába KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Proone!
MIvel Budaörsön dolgozol, nem lenne kedved ide járni dokihoz? Van egy nagyon jó orvos én is nála szeretnék szülni, mert nagyon sok jót hallottam róla. A barátnőm ismerősei mind nála szültek és egy rossz szót nem hallottam róla. Az enyémről viszont igen, úgyhogy átváltok rá. Az itten i orvosok a Kútvölgyiben vezetnek szüléseket. Nem akarok erőszakoskodni, csak egy ötlet volt. Kép

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Sziasztok!

Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, bár amikor csak tudtalak, olvastalak Benneteket!
Nekünk vasárnap volt az első házassági évfordulónk és a kedves férjem meglepett egy hétvégével egy kedves kis hotelben, ahol csak ketten voltunk-se személyzet, se vendég--gondolhatjátokKép
Vasárnap este hazajöttünk és a barátnőmmel, meg a pasijával mentünk buliba, előtte meg nálunk társasoztunk, nagyon szuper volt. Egészen másnapig, mikoris kismama barátnőmet bevitték a kórházba, mert 34 hetesen szivárogni kezdett a magzatvíz.Kép
Vele együtt én is szörnyen megijedtem és addig nem is nyugodtam meg, míg másnap elvitték a szegedi női klinikára és ott is marad, szerencsére kevés szivárog és állandó ellenőrzés mellett még pár napig bent tartják a babát és lassan leépítik a gyógyszereket és akkor már csak a kissrácon múlik. Holnap lesz 35 hetes és elég nagyra saccolják a kicsit, már 2,5-3 kg közé. Ma voltunk meglátogatni és olyan jó volt látni, hogy megnyugodott-azért a szülés miatt izgul. A héten ezzel voltam elfoglalva, de néha megpróbáltam feljönni, fel sem engedett a net.
Igyekszem felzárkózni és jövök.
nolina

Sziasztok!

Ma voltam dokinál, minden oké. Kép Mindkét tüsző megrepedt és a méhnyálkahártyája is oké (13mm). Azt mondta, hogy reméli legközelbb a petezsákot nézegetjük az uh-án.Kép
Egyébként ma nagyon jó napom volt, a munkámat is élveztem, éppen normális családdal hozott össze a sors, a párom pedig kijött Rákosborzasztóra elém a dokihoz. Aztán elmentünk és vettünk nekem egy gyönyörű szoknyát. Holnap bálba megyünk és nem volt mit felvennem...legalábbis ez volt az indok részemről. KépKép

Anita gratulálok a tüszőkhöz! Nagyon alaposnak tűnik ez a doki! Most már biztos hamar célba értek..Kép

Proone egy kis vérzés simán belefér, az egyik ismerősöm még 3 hónapig vérzett terhessége alatt a menstruációs időpontjában, de a babának semmi baja nem volt... Szóval ne aggódj, de azért jövő héten nézzzétek meg a babát!

Nolina remélem a barátnőd babája még egy kicsit nyugton marad...két hetet még igazán várhatna legalább...Kép

Zafír

Kép
Kép
zafír

<font color="ff0000">Andi! Köszi az ajánlást, én előbb megnézem az itteni dokimat, főleg, hogy innen 2 sarokra van az SZTK. Egyébként meg a Szent Imrébe tartozom, és én a kórházról csak jót hallottam, úgyhogy úgy gondolom, hogy kórházat nem akarok váltani!

Zafír! Egy másik topicban meg teljesen beparáztattak, hogy nem szabadna vérezni (persze mások is mondták, hogy az nem baj. Nekem ma is (tulajdonképpen kedd óta minden nap) egy kicsit barna a hüvelyváladékom. Azt sem tudom, hogy a nyákdugó mikor alakul ki... Már a terhesség legelején..?

Proone
5+5</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Proone,ne aggódj! Én is olvastam, amit írtak Neked és szerintem abban igaza van, hogy meg kellene néznie dokinak, hogy prog.kevés, vagy mi okozza, de sokan barnáztak az elején és nem volt gond. Azért pihenj inkább, biztos, ami biztos. A nyákdugó, ha jól tudom, a burokrepedéskor lökődik ki és az még azért odébb vanKép
nolina

<font color="ff0000">Nolina! Nem azt kérdeztem, hogy mikor lökődik ki a nyákdugó, hanem azt, hogy mikor alakul ki? Kép

Szóval tudja ezt valaki? Talán már a beágyazódáskor...? És mekkora vajon az a nyákdugó...? Kép Érdekes, erről sosem írnak, csak a kilökődéséről...</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, sajnos nem tudom,Kép erről tényleg nem olvastam sehol. De nem valószínű, hogy ilyen hamar...
De az minden könyvben benne van, hogy egy kis vérzés a mensi idején természetes, és amíg nincsenek görcseid valószínűleg nem okozhat gondot. De jövő héten a doki majd megnyugtat...A pihenés tényleg fontos!!

Z.

Kép
Kép
zafír

<font color="0000ff">Pihenek, pihenek, anyukám szerint túlzásba is viszem. Tulajdonképpen ma a legnagyobb tettem a tésztafőzés volt. Kép Meg bepakoltam a mosógépbe. Kép
Az nyugtalanít, hogy nem a menzi idején van ez a barnázás... Vagy egyszerűen megbolydult a hormonháztartásom...?
Majd jövő hét elején beszámolok, mit mondott a doki.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Mi már itton is vagyunk. Nem is mondtam nektek, hogy anyuék elhúztak itthonról egy hétre, úgyhogy mi vigyázunk öcsikémra. Mára már be is szervezett egy kétnapos bulit. Édes kisfiú nem? Kép.Kíváncsi vagyok hogy fogjuk bírni, elég öregek vagyunk már ehhez Kép

Proone, kértél képeket, hát berakom ide, hátha a többiek is kíváncsiak a kertemre, csak nem mertek szólni KépKépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Csigalépcső felülnézetből Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

A rózsám:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Meggyfa, háttérben a diófával Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Végül a málna:

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hátha valakinek eszébe jut, a nád kimaradt, mert nem sikerült jól a kép, és nem látszanak a picike hajtások. Majd ha nagyobb lesz, arról is rakok fel Kép.

Ja, még táblát sem hoztam Kép. Küldöm azt is Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Most ennyi, egyszer csak jönnek az esküvős képek is Nicolának. De arra sajna még mindig várni kell Kép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Hajni!

Köszi a képeket! A csigalépcső elég 'meredek' látvány! KépKépKép
A kertetek meg majd kizöldül, és még szebb lesz! Kép Majd esztek fiiiinom málnát. Kép Törökbálinton nekünk is volt mindenféle: málna, eper, sárgabarack, körte, meggy, csereszne, alma, dió... Meg szép tavaszi nárciszok, tulipánok! Kép A rózsáink sajnos sokszor tetvesek voltak, meg nagyon szúrtak, gyerekként nem szerettem őket, sok labdám kilyukadt rajtuk. Kép Kép (Egy tanács a leendő babád érdekében: Rózsát oda ültess, ahol nem játszik, ne kelljen annyira kerülgetnie. KépNekem rossz emlék az a pár rózsatő a szép füvesített terület mellett.)</font>

KépKépKépKép
proone

Pedig én is a fűbe akartam a rózsát ültetni. Olyan szép lenne ott, de ezek után meggondolom Kép. Igen a csigalépcső elég meredek lesz, de ezek rajta még csak a tartó vasak, erre jön még, úgyhogy kicsit jobb lesz.

Kép

Kép
vkhajni

Van még egy jó kép a csigalépcsőről azt is berakom Kép.

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni olyan klassz kertetek lesz. Kép Kicsit irigykedek az az igazság. Tök jó lesz a házikóban a Babátoknak, tudod kint altatni jó időben, meg majd ott partizánkodhat, ha nagyobb lesz...Kép Legalább egy rohadt erkélyünk lenne nekünk... a környékünkön rengeteg park van, de a legtöbben így tavasztól elöntik a hajléktalanok. Kép Oda nem viszem a babát.

Proone mikor mész dokihoz? Igen, közben nekem is leesett, hogy ez már nem a mensid időszaka. Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen...

Z.

Kép
Kép
zafír

Zafír, tényleg jó lesz, már alig várom. Lassan már csak baba kellene hozzá Kép.
Képzeld, a szomszédomék mindig kiviszik a gyerekeket az utcára játszani, hogy ne legyenek annyira koszosak. Mikor nyugodtan bezárhatnák a kaput, kirakják a gyerekeket és ellennének ott a telken. Nem annyira értem, de az ő dolguk Kép. Az enyémek egész nap kint leszenek, megtanulják, hogy a növényeket nem szabad megenni, mert nem tudhatják melyik mérgező és igazából nagy bajuk nem lehet ott. Ha elesnek majd felkelnek. Különben is gyerekbarát környezetet szeretnénk, tehát semmi veszélyes dolgot nem rakunk a kertbe ami miatt figyelni kellene rájuk Kép. Öcsikém tegnap már kinézett egy ablakot, hogy itt fog kiabálni be a gyerek, hogy anyúúúúúúúú KépKépKép

Különben én sem vinném őket hajléktalanokkal teli parkba.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="ff0000">Zafír! Jövő hét elején megyek dokihoz. Holnap, hétfő reggel elsétálok a rendelőbe, és megnézem a kiírást, hogy mikor rendel a kiszemelt doki. Aztán amint tudok, megyek. Egy héten kb. 2-3x rendel csak, ha jól tudom.</font>

KépKépKépKép
proone

Hajni!
Szerepelhetnék én is a táblázatban?
Az adataim: Banya, 2005. február, ma van a 8cn-om, a hossza 28-30 nap átlag, pécsi vagyok, és 25 éves leszek augusztusban.
Köszönöm! :-)

Kép
Kép
banya1

És tettem fel képet is magunkról, ha netán valaki kíváncsi ránk...

Kép
Kép
banya1

Banya még az a kérdésem, hogy szedsz e Clostyt? Különben beraktalak, holnaptól már láthatod is magadat benne Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok lányok, asszonyok!

Beuka: nem keseredtem el csak most éppen pihentetjük a dolgot egy picit.

Hajni: lehet, hogy baby?KépKépKép

Kép
Kép
incike

Hajni!
Nem szedek, és köszi!
Már alig várom a holnapot...

Kép
Kép
banya1

Tettem új képet a profilomba. Dobógómajorban (Hévíznél) készült.

KépKépKépKép
proone

Incike, nem valószínű. Miért pont most sikerülne?

Proone, jó a kép rólad Kép.

Hozom a táblát, csak frissítem.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Ma nem lesz túl sok időm írni, de azért majd néha benézek!
Hazajött a pasim!!! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Na sziasztok én is itt vagyok, csak az APEH-be kellett mennem..Kép
Jó hamar eltelt a hétvége!Kép
Üdv Banya, még egy 25 éves!Kép
Látod Hajni nem is olyan rossz ötlet ez a Closty-s dolog!
nicola79

<font color="0000ff">Sziasztok!
Már meg is jártam az orvosi rendelőt. Ma nem rendel a dokim csak:
kedd: 17-20
szerda: 8-11
csütrötök: 8-11
péntek: 8-11

Mindenképp cserélnem kell a kolleganőmmel, mert ezekben az időpontokban dolgozom.
Mire hazaértem, teljesen leizzadtam. Leültem itthon, és pár percre úgy rámjött a hányinger... Nem mertem megmoccanni, nehogy roszabb legyen. Úgy látszik, már gyorsan gyalogolnom sem szabad. Huh! De azóta is kóvályog a fejem. Remélem, nem leszek rosszullevős kismama...

Proone
6+0</font>

KépKépKépKép
proone

Na! Már kaptam is vissza a telefont, hogy szerda reggel beugrik helyettem, úgyhogy szerda reggel irány a doki! Kép IZGULOK!

KépKépKépKép
proone

Ja, az előbb kifelejtettem:
Hajni,
Szép a tábla, tetszik a lépcsőtök és ügyes kiskertész vagy! Kép

Proone,
Rólad is jó ez a kép!
Tényleg izgis a dolog! De szerintem ne aggódj! Kép

BAnita Kép
Húúú, milyen buli készült a kép?! Kép Aranyosak és szépek vagytok! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Tényleg szép szivárványos a tábla! Kép

KépKépKépKép
proone

Köszi a tábla dícséretet Kép

Kata, majd akkor látjuk meg milyen kertész vagyok, ha szedem a zöldséget és a gyümölcsöt Kép. Most még magukat ápolják a növénykék, mi csak nézegetjük őket Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni szép a tábla!!Kép
Mikor lesznek képek??Már nagyon várom!!Kép
Nekem olyan a hőmérsékletem, hogy iszonyat, össze vissza ugrál,azért nem akarom még feltenni mert nem mértem a az elejétől..
de majd jövő hónapban..
Elvileg most leesett.. szóval talán megjön..Kép
nicola79

Nicola, majd egyszer csak lesznek, légy türelmes Kép.

Nagy esélyed van hogy megjöjjön

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!!
Proone!!!Az én nagymamám addig rendesen menstruált amíg anyukám meg nem mozdult.Jó furi dolgok ezek.De szerintem a legjobb dolog,hogy el mész dokihoz.

BAnita!!Jó a kép rólatok.Mióta szeretnétek babát???
Hajni!!Alakul a házacska!!!Tök szupik a rózsák és a fák.És persze majdnem kifelejtettem a táblát meg dicsérni.Nagyon szép.
Ma voltam vérvételen.De valami nem stimmel mert barnázgatok.Pedig csak a 15 napomon vagyok.Nem tudom mi van.Lehet a hormonjaim össze-vissza dolgoznak.Szerdán meginz vérvétel,uh-val.
Képzeljétek kirúgták a kolléganőmet meg egy másik srácot is.Ma hívott a főnököm.Hát mondjuk nem nagyon bírtam őket.
Hajni mi jót főzől ma???Nekem semmi tippem sincs.
Beu!!Gondoltam,hogy költözés van a dologba.Jó,hogy másik doki is meg néz.
Zafír!!Nagyon ötülök a tüszőknek és hogy meg is repedtek.Remélem ez a mi hónapunk lesz.
csanita

Eddig mindig már 6 napo keresztül 36,1-36,3 körül ingadozott de most csak 35,8,de nem vagyok szomorú ha megjön
Tegnap beszéltük uracskámmal, hogy ebben az évben jó lenne ha megfoganna..Kép
nicola79

Nicola jól csináljátok, találjátok ki, hogy most miért nem szeretnétek, és akkor nem ér olyan rosszul, ha megjön Kép.

Anita, nem tudom mit főzök. A heti menü: körömpörkölt, rántott velő, sült oldalas, babgulyás, zuzapörkölt, az utolsót meg elfelejtettem. Az öcsikém írta össze, ő vásárol hozzá husokat. Még nem tudom mi lesz a sorrend Kép

Kép

Kép
vkhajni

Teljes mértékben igazad van Hajni!
Gondolom Ti is igy csináljátok...KépKép
nicola79

Hajni, Neked most jönnek azok a bizonyos napok..
Akkor most mindent bele...Kép
nicola79

Igazábol nem tudom nekünk mikor vannak azok a napok. Nyalom azt a hülye PG-t, de ha reggel nyolok páfrányos, ha este akkor pöttyös. Ráadásul egyik nap folyik átlátszós nyúlós, a másik nap meg fehér. Szóval nem lehet rajtam kiigazodni. Sőt azt mondák hogy a nők a tüszőrepikor a legkívánósabbak. Én mostanában nem annyira vagyok kívánós, bár lehet hogy fordítva működöm Kép. Bár eléggé bízom ebben a hónapban, és folytatjuk a kétnaponta akciót, hátha lesz valami Kép

Kép

Kép
vkhajni

Akkor Te nem bánnád ha most összejönne...Kép
Én még azt nem bánom ha megjön.Csak rövidebb ciklusaim is lehetnének..Kép
Majd meglátjuk.
Ti hány éve vagytok házasok?És mióta probálkoztok ugy komolyabban?
nicola79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?