Hajni!
Dunavarsány sincs messzebb nekünk, mint Szigethalom (itt sem a központban lakunk), sőt a párom még pár perccel hamarabb érne haza. (Bp-en a IX. ker.-ben dolgozik a Mester utcában...) Én most is Varsányba viszem át Benit oviba (pontosabban a párom viszi, én hozom). Ha esetleg mond valamit: ez az a rész, ahol VV Laci házat kapott. Persze mi nem miatta vettünk ott telket.
Goldenret!
Nekünk csak az építés jön szóba, nem hiszem, hogy megfelelő lakást találnánk készen, vagy ha találnánk is olyasmit, akkor is az igényeinkhez kellene alakítani.
Andi!
Nem gond
, már megszoktam, hogy Nátán nevével senki sem boldogul elsőre. Egyébként igen, fiú. A neve héber eredetű, Bibliában is szerepel (Nátán próféta volt, az Ószövetségben Dávid király történetében szerepel), jelentése az, hogy "Isten ajándéka".
Egyébként Benjámin és Hanna is héber eredetű, csak azok már teljesen átmentek a köztudatba (ahogy Dávid, Dániel, Áron, Ádám, Éva stb. nevek is mind-mind héber eredetűek).
Szerettünk volna egy különlegesebb, de jó jelentésű nevet. Sikerült
.
Érdekes, hogy ennyire írjátok az építkezés nehézségét. Miért?
Valahogyan mindenképpen előre kell mennünk és nekem a vásárlás és az építkezés közül az építkezés sokkal szimpatikusabb...
Beszti