Szeretnem ezt az uj temat feldobni, hatha mast is erdekel. Arra szeretnek otleteket gyujteni, hogy milyen jatekokat ajanlotok a kulonbozo koru gyermekeknek. Itt nem a jatekboltban vasarolhato termekekre gondolok, hanem amit anya es babaja jatszhat otthon napkozben. Mi az ami bevalt es nagyon elvezett a ti gyermeketek. Az en kisfiam most 3 honapos es most kezdi felfedezni a vilagot. A jatekok mellett kivancsi vagyok, hogy ti milyen enekeket, mondokakat ismertek. Elore is koszi
Zu,meg tudod nekem legyszi mondani,merre talälok ilyen "jätekokkal" kapcsolatos topikot?Mert a mondokäsat,verseset en is ismerem.Viszont jätekokkal kapcsolatosat nem.
Lehet, hogy nekem is elkerulte a figyelmemet a jatekos topik, azert is vetettem fel. Kettesben jatszhato jatekokra vagyok kivancsi, amivel le lehet kotni mar egy par honapos gyermeket is. Az enekes, mondokas topikot en is megtalaltam kozben.
Itt is vannak mondókák [url=http://www.babapont.hu/egesz/hhour/gyerekdalok.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/egesz/hhour/gyerekdalok.html[/url]
Sziasztok! Valaki tud olyan boltot (Bp), ahol Montessori játékokat lehet kapni? Érdekel az is, hogy milyen montessori játékok léteznek, én csak a tornyot ismerem. Melyiket ajánljátok, hol tudom beszerezni. Köszi!
Kinga, Próbáld meg a Katicát, Király u. 101., (pont a Lövölde térnél), tel: 4622386. Hogy milyen létezik, azt szerintem a GEKKO játszóházakban, vagy a Mikkamakkában tudják megmondani, ők értenek is ehhez. :-) szilvi
Sziasztok! Lányom ma reggel ébredés után egyből énekelni kezdett, de elakadt. Tudja valaki ezt a dalt tovább, ha igen, leirná nekünk? "Badacsonyi szőlőhegyen két szál vessző, Szél fújja fújdogálja....."
Badacsonyi szőlőhegyen két szál vessző Szél fújja fújdogálja, harmat hajdogálja hol a tyúknak a fia talán mind fel kapdosta csűr ide csűr oda kas ki bárány kas oda
A kassai szőlőhegyen Két szál vessző, Szél fújja, fújdogálja, Harmat hajdogálja. Hol a tyúknak a fia, talán mind összekapta, Csűr ide, csűr oda, Kass ki, bárány, kass oda. Csűr ide, csűr oda, Kass ki, bárány, kass oda.
Segítsetek! Kisfiam nagyon szereti az olyan feladatokat, amikor pontok vannak számozva, ha azt összehúzza, megtudja, mi rejlik mögötte. Szeretnék ilyesmit lelni a neten, hogy nyomtathassak neki. Aki tudja, mi ennek a neve, vay esetleg merre találok ilyeneket, kérem írja már meg! Köszi BGabi
OFF Hú, mondom, egy ismerős nick, de ki is volt BGabi, merthogy ezeréve nem olvastam... pedig hajdan rendszeresen chateltünk!! Aztán gyerekek nevéről összeállt a kép!