Új privát üzeneted érkezett!

Sziaszotok Csajok!

Tegnap többször próbáltam írni, de soha nem engedett Kép Szóval a kukis kép fent van az albumban, meg tudjátok nézni:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4672

Orsi,
én is meglestem a cuccaidat, nagyon klasszak. Este küldök mailt.

Woodi,
köszi a linkeket. A Kismama újságban is szoktak szabásminták lenni, ill. a Burdánál lehet válogatni.

Kriszta, Wish,
küldöm a sugarakat ++++++++++++++++++++++++++

Zsebike,
nagy-nagy drukk a holnapi uh-ra. Biztos sok szép tüszőcske csücsül már benned.

Mniki,
örülök, hogy már jobban vagy.

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara!
Meglestem a kukit! Aranyos! Jó pasi lesz belőle! Tényleg anyósod leszált már a gyerek nevéről vagy még midnig nem tudta ez a hihetetlen "traumát" feldolgozni?

Köszi a drukkot, rám fog férni.

Lányok!
Nem engedett most sem és tegnap sem ide, de most kicseleztem és a www.google.hu keresőjébe beírtam Kaális párok fóruma és akkor felkínálja ezt rákattintottam és lám tudok írni és olvasni! Próbáljátok meg ti is így kicselezni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu!
Hogy bírod a szurikat? Lassan neked is megjön és begyorsulnak az események nem?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Lara,

Kuki eléggé előretolta az állásait nálad KépKép A kép tanulsága szerint jól viseled Kép Jó ilyen boldog kismamit látni.

Zsebi,
Nagy drukk megy a holnapi UH-ra, remélem egy csomó petike mocorog benn, és közülük legalább egy veled is marad mindig.

Papafán,
Örülök hogy kicsit megnyugodtatok, de sajnálom hogy megjött Mamafánnak. Probáljatok tuljutni ezen a 'völgyön'.

Wish,
Még neked is 2 hét? Miért kell olyan sokáig várni ?

Nekem olyan semmilyen érzésem van most, minden puffadás és feszítés elmúlt. De hátha mégis ez jelent majd jót Kép
A lelkemnek mindesetre jót tesz a tavaszKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebi,
Hát nem nagyon tudta feldolgozni. Közölte, hogy ő inkább továbbra is Bóbitának fogja hívni. És ahányszor kiejtjük a szánkon azt, hogy Andor, mindig javít minket Bóbitára. De magasról letojjuk, szerintünk jó pasi lesz, szép névvel. Kép

Kriszta,
Én nagyon élvezem, hogy növekszik a pocakszom Kép
Ti is ilyen boldog kismamik lesztek Kép Még két hét, valahogy csak eltelik. Addig küldöm az energiákat.

Orsi,
mail ment.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Azt elfelejtettem írni, hogy a Kedvencekből próbáltam elindítani a társalgót és valami ördögös kép jött fel. Azután beírtam, hogy www.babanet.hu és ekkor feljött egy oldal, hogy a babanet vandálok áldozata lett és próbálják mihamarabb helyreállítani. Ott volt egy link a társalgóra. Én meg így jutottam be.

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Sajnos elég sokat kimaradtam innen.
Néha a babanet sem jött be, volt, hogy a társalgó.
Nem baj, holnapra visszaolvasom a történteket.
Remélem nem olvasok sok rossz dolgot.
Ma meg hekkerek törték fel az oldalt.
Ezt el sem hiszem. Minek foglalkoznak ilyen oldalakkal? Nincs mivel játszaniuk.
Na mind1.
Majd benézek.
Sziasztok!
Jó éjt!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok Kép
Azért kell még két hetet várni (azaz már csak másfelet Kép), mert Dévainál úgy van, hogy a beültetés után 3 héttel kell menni UH-ra, ha addig nincs semmi gond.
Gondolom, azért nincs vérvétel, mert nincs saját laborjuk. Persze tesztelni már lehet korábban, de megpróbálom kíhúzni minél tovább a teszttel Kép
Zizi lennék, ha csak egy halvány csíkocska lenne, úgyhogy inkább türelemmel várok Kép

wish

Kriszta,
ez a "megjött" nem ilyen egyértelmű, mert gyakorlatilag az embrió transzfer óta folyamatosan vérezget, mikor több, mikor kevesebb. Most éppen több, de nem üti meg a "normális" mértéket. Kis aggodalom azért van, hogy helyre fog-e állni a ciklus, elvégre most rendesen fel lett borítva a hormonháztartás.
Papafán
babafán

Lányok, iszonyú hogy mik vannak.

Niki kórházban van, méhenkívüli gyanúval, + lett a tesztje tegnap, babát nem láttak. Ő is már 2 hete vérzik.

Éppen ezért, Papafán, én a helyetekben nem lennék nyugodt. Nem riogatni akarlak benneteket. HCG szintet nézni kell, mert az elhúzódó vérzés, aminek nincsen normális lecsengése, nem normális mensi-szerű, az mindig gyanús. Olvassátok el az én decemberi-jan.eleji kálváriámat. Oda kell ezekre figyelni.
snori

Gondoltam megírom Nektek, amit újabban tudok, Nikinek a hasüregében is van már folyadék, most döntenek a kórházban az orvosok, mit csináljanak vele.

Én nem titkolom Nektek a véleményemet (túlzottan fel vagyok spannolva most), de hasonlítsátok össze a Mágus hozzáállását Niki illetve én esetemre, meg mondjuk azt, hogyan igyekeztek Tapolcán kizárni Stella esetében a méhenkívülit. Ég és föld. No comment. Fölvállalom ezt egy Kaális topikban. Kép
snori

Kriszta!
Sokszor láttunk példát, hogy puffadás és cicifeszülés nélkül is ott lapult. Tessék pozitívan gondolkodni. Részemről nagyon szorítok érted! Kép

Wish!
Neked is megy a babatapasztó energia!

Niki!
Rettenetesen sajnálom, hogy még ez is rádzuhant. Ilyenkor mindig azon filózok hogy lehet ilyen kegyetlen az élet.

Rólam szépen nőnek a tüszők már egy csomó van ma már egyesével meg sem számoltuk. Hallgatnak rám és annyira de annyira boldog vagyok. A másik amit ma plusz jóhírként kaptam az az, hogy nem kell hüvelygolyócska a transzfer után szájon át adnak gyogyit már helyette. És vasárnapra nagy durkkot kérek a kiskatonáinknak vasárnap punkcióóóóóóóóóóóóóó!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép

Nagyon fogok értetek izgulni vasárnap(vagyis a kiskatonákértKép
A tüszőid száma viszont gyönyörű, gratula érteKép

Remélem hamarosan Te is megtudod, hogy milyen ez a hányinger meg fáradságKép

Üdv
Évi
evike1975

Zsu!
Mi az összeférhetetlenségi eredmény?

Byby!
Mi volt tegnap az uh-n?

Évi!
Köszönöm a szorítást! Azt se bánnám ha egész nap itt lenne róka koma csak legyen eredménye!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,
Beteszem a tegnapi irományomat mert elszállt az internet a vandálok miatt, de előtte siekrült elmentenem.
"halihó,
Szóval tényleg feltörtek minket a vandálok, a fene a testüket.
Azt hiszik kitolnak velünk, hát innen üzenem nekik, hogy rossz helyen
próbálkoznak, mert megesszük őket reggelire.

Wish,
Nincs neked chellos címed?
Mi pálya veletek?
Mi az a Pi élete című könyv amit olvasol?

Drága Lara,
Állatiak a képek. Te sem vagy egy szomorkodós pofa, állandóan vigyorogsz,
hát ezzel nálam sincs baj, de inkább legyünk ilyenek mint valami
citrom-Csillák.

Olvastam a Dévais oldalt, versenyre fel!
Én is hiszek még a spontán gyerekben, bár Farkas-koma mindig akkor selejtes
amikor tutira peteérés van, most éppen a foga fáj (vagy a feje?, lehet hogy
előző életében nőci volt?), szegényke már 3 hete küzd a fogorvossal együtt,
hogy megmaradjon egy zápfoga, nem mintha ez lenne az egyetlen zápfoga.Hát
ennyit a hancúrról.
Ki kell valamit találnom, hogy a foga elé kerüljek.Tehát akkor most harcba
indulok.
A holnapi viszontírásig.
puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!

Zsebi!
De aranyos vagy hogy így számon tartod a dolgaimat!Kép Sajna ma nem tudtunk fölmenni. Meg egyébként is mondta a doktornő hogy szerinte nem lesznek meg mára az eredmények!Kép Így úgy döntöttünk hogy nem költünk az útra fölöslegesen hanem inkább fölmegyünk akkor amikor megyünk majd a Kaáliba.

Niki Drága izgulunk érted!!!!!Kép

Snori!

Nekem nem volt még idáig problémám az intézettel! De be kell valljam őszintén hogy szerintem az én dokibácsim egy kicsit túlvállalja magát. Hiszen fél Mo. már hozzájár! Nem csoda hogy nem tudja követni az eseményeket!Kép Nekem mostanában el kell mondani neki hogy hol járok a stimuban és egyáltalán milyen stimuban vagyok! Ez az elsőnél nem fordult elő, a másodiknál már egy kicsit zazább volt! De most...Kép Pedig tényleg imádom!!!Kép

Wish hogy bírod ki a három hetet?????? Én alig bírom kivárni a te zebrádat!Kép

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsuzska, ZsebiKép Mi van a Kaáliban? Mi ez a "nincs időpont", meg "sokan vannak"? És kedvenc dokinkkal is mi van? Nálam mindig tudott mindent. Mi történt vele??? Mikor és meddig lesz szabin? Ugyanis nekem találkoznom és beszélnem kellene vele, de így nem merem hívniKép

LaraKép Nem semmi a kukis kép Kép Bár ha nem karikázod be, nem biztos, hogy felismerem. Kép

OrsiKép Igen erre az oldaladra emlékszem, csak amikor először láttam még nem ez foglalkoztatott igazán. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Én nem akarom bántani a kis dokinkat! Ne haragudjatok ha valaikt esetleg megbántottam vele! Mert én is nagyon imádom! Lehet hogy mostanában a rossz passzjait fogom ki!Kép Még mindig nagyon türelmes és rendes! Csak hát gondolom nehéz lehet egyszerre száz embert fejben tartani!
Woodi szerintem nyugodtan hícd föl! Attól még ugyanolyan rendes!!!!!KépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Woodi!
Hívd nyugodtan. Azért nincs időpont mert szabin volt és sokan feltorlódtunk, de ma pl. reggel nem volt csúcsforgalom. Azt meg én nem tapasztaltam vele, hogy nincs tisztában a dolgaimmal, velem most is annyira kedves volt még pojénkodtunk is az uh-n.
Az viszont tény, pl. húsvét előtti szombaton annyian voltak (úgy mindenkihez) hogy a recepciónál sorba kellett állni. Ennyi embert nem láttam még ott egyszerre. De szerintem uralják a terepet és velem az ápolonők is a nagy tumi ellenére kedvesek voltak.

Zsu!
Akkor most várni kell még! Na sebaj szorítok tovább és remélem nem lesz semmi baj! Kb. mikor jössz a Kaáliba?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok, Niki nincsen életveszélyben, viszont annál rosszabb, ami történt: baba VOLT, spontán vetélés.
Az előzményeket talán tudjátok. ET után 10 nappal felment barnázás miatt vérvételre, és a telefonban Krizsa csak annyit mondott neki, hogy a progi túl alacsony, HCG-t nem is mondott, hagyja abba a Duphastont. Ezt nagyon sokan furcsállottuk, más topikokban is, hogy ilyen korán hogyan nyilatkozhat a HCG-ről. (Lara, nálad mennyit mértek volna...?) Szerintünk elnézte a dokika a napot, különben nem hozhatott volna ilyen radikális döntést. Niki abbahagyta, a többit tudjátok. Kép Persze nem lehet tudni, miért ment el a babó, de gondolom a progi-megvonás nem segített a helyzeten... hiszen eleve alacsony progival indult az egész.

Kicsit kétségbeejtő. Hogy tudjátok, én Krizsa-fun körből indultam, én úgy keveredtem hozzátok ide, de most már ketten is ott akarják hagyni. Nem tehet arról, ha rosszul sülnek el a dolgok, de arról igen, hogy túlvállalja magát, nem figyel oda, kapkod, és ezek szerint rossz döntéseket is hoz. Miért kell ennyi beteget bevállalni? Azért gyötrődöm, mert utálom azt a helyzetet, amikor nem bízom valakiben 100%-ig!
snori

Sziasztok Kép

Nóri Kép
Sajnálom Nikit, ha beszélsz vele, mond meg, hogy üdvözlöm és sokat gondolok rá. Nagyon rossz, hogy így alakult Kép

Zsebi Kép
Hűűű, vasárnap..., akkor szorítok majd Neked is nagyon. Mennyi tüszőt láttot most a dokid?

Zsu Kép
Néha azt gondolom semmiség kivárni a három hetet, néha meg azonnal tesztelnék. Persze ma még csak az ET utáni 9. nap van, szóval mindenképpen türelemmel kell még lennem Kép.

Farkasok Juditja Kép
Van sok email címem Kép, létezik a chellos is. Most a laptopon leggyakrabban a cégeset nézem, a többit úgy naponta egyszer.
A könyvet kiolvastam és nagyon tetszett. http://www.konyvkereso.hu/netacgi/konyvker/kereso.pl?zid=11&kos=1472741&ln=M&s1= YDB&s2=&s3=pi+%E9lete&s4=&op3=and&r=1&SECT5=GYORSM&d=KERE&op4=and&l=50&u=/netaht ml/konyvker/gyorsm.htm&p=1&op2=same&f=G

wish

Niki Drága!

Ez szörnyű!!!KépKépKép

Zsebi drága!

Mint említettem velem is nagyon rendes és velem is poénkodik állandón! Szakmailag is megbízok benne 100%-osan, mert tuti jó orvos. Csak elmerül a páciensei között.Amikor ott vannak a kezében a papírok akkor képbe jön. DE pl. mi az előzőnél kértük hogy legyen egy babóca hatchingelve és elfelejtette.Kép
Lehet hogy minden más intézetben így működik és ez a normális, de én hozzászoktam ahhoz a precíz munkához ami itt folyik és most egy kicsit elveszve érzem magam az ilyen dolgok miatt! És egy igen erős ellentét feszül bennem. Mert nagyon szeretem őt de az eszem mást diktál. És ettől szomorú vagyok!Kép
Ezt azért írom le ilyen részletesen mert nem akarom hogy bárki megharagudjon rám az előző hozzászólásom miatt! Nem lehúzni akarom az intézetet, mert ettől még csúcs szuper, csak az érzéseimet szerettem volna leírni! Remélem megértetek!

Köszönettel Zsu!Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsuzsuka, nyugi már,
tényeket és véleményeket írunk le, ezért nem szabad hogy megharagudjon más is, sajnos az általad leírtak illeszkednek abba, amit mások is tapasztalnak, ennyi. Elég baj ez.
Én is csak abban reménykedem, hogy nálam most jobban fog figyelni, a múltkori eset miatt, de ha most is érzékelem azt, amit nem kéne, akkor nyilván el kell gondolkozni. És persze még az sem kizárt, hogy sikerül. Kép
snori

Zsu! Kép
Nem nehezteltem rád egyáltalán a véleményed miatt. Ez a fórum azért van hogy mindenki leírja a negatív és pozitív véleményét és szeretem azokat az embereket akik ezt be is vállalják!
Az mondjuk gáz, hogy a hatchinget elfelejtette. Nem is tudtam hogy ezt úgy kell "kérni". Azt amúgy mikor csinálják az embrión?

Kívánom, hogy mindenki megtalálja az orvosában azt miért őt választott, azt amit szeretett, a bizalmatok visszatérjen és remélem a következő beavatkozás mindegyikütőknek zebrával záródik!

Niki!
Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tudjátok az a baj, egyre többen és többen vagyunk. Ha most itt ez a sok lombikos politikai mozgolódás sikerrel jár, és ingyenesek lesznek a gyógyszerek is, akkor nagyon sokan fognak bezúdulni az intézményekbe. Honnan lesz orvos és hely? Biológusokról, asszisztensekről nem is beszélve. És már lehet érzékelni, hogy ez közeleg. Mágusunk agya sem káptalan, el se tudom képzelni, hány betege van. Egyébként a barátnőm Zsebivel napra azonosan nyomul nála, és ő mondta, hogy ma betelefonált épp hozzá valaki, és láthatólag hirtelen nem tudta, kiről van szó és mi a helyzet.

Annyit tudok egy másik fórumról, hogy 600 fölötti HCG-t mértek Nikinél, hazaengedték, de vissza kell menni hétfőn vérvételre és UH-ra, mert Krizsa szerint nem lehet tudni, mégsincs-e ott méhenkívüli is (?), amit ma nem láttak, tehát a dolog nem lezárt. Kép
snori

Niki

Szórítok neked, hogy mégis jó helyen legyen a baba!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sajnos méhen belüli baba nincsen (már?), 6.hétben van, látni kellene.
snori

Snori
Mondd meg neki légyszíves, hogy annyira sajnálom. Igazságtalan az élet!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Csajok Kép
Megdöbbenve olvasom, hogy mik vannak Kép Kép Kép szóval akkor a mi dokink sem tökéletes... és, hogy figyelmetlen Kép Kép tavaly ilyen nem volt. Még telefonon is tudta, ki vagyok, mindennel képben volt, amikor még 12 hetesen visszamentünk, még akkor is teljesen képben volt...
Már régebben is mondták, hogy nagyon sok a betege, és nem ér rá, de nem gondoltam, hogy idáig fajulnak a dolgok.

Mi lesz, amikor mi a tesóért megyünk vissza??? a kaáli is egy a sokból? .... Kép Kép most elszomorodtam.

Nikit nagyon sajnálom, hogy így alakultak nála a dolgok, és igen... lehet, hogy tényleg a mi kis dokink hibájából Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok,

Hát elég szomorú volt a társalgás menete tegnap...
Niki, szörnyen sajnálom ami történt, ha pedig a Mágus hibájából, akkor extrán szomorú...KépKépKép
Kivánom hogy a dolgok mielőbb letisztuljanak, és semmi még komolyabb baj ne legyen Kép

Mamafán,
javaslom hogy ti is járjatok utána...

Zsebi,
Neked nagyon szurkolok vasárnapra, ilyen szép napon csak jól sikerülhetnek a dolgok.Kép Bízzunk benne, hogy Mágus is kicsit helyrebillen.

Zsu,
Sajnálom hogy neked is rossz tapasztalataid voltak, nagyon drukkolok hogy minden jól alakuljon.
Szerintem azért adjunk Krizsának még egy esélyt. Persze én könnyen beszélek, nem az én szervezetemmel 'játszik'.

Farkasok,
Apát tessék jól elkapni, a fogára pedig adj valami gyógyszert Kép

Wish,
Szorítok hogy kibírd legalább a 15. napig teszt nélkül Kép Tovább én sem bírnám Kép

Most megyek a keresztfiamékhoz, de holnap jövök,
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok!
Szerintem nincsen tökéletes orvos, mert mindegyik emberből van. Nekem a vérvételem eredményét is tudta amikor felhívtam telefonon, a vérvétel utáni napon, késő eset (pedig külföldön volt). Mivel én a Nyírőből jöttem át teljesen meglepődtem, hogy ennyire tudja, hogy ki vagyok.
Ott akkor se jöttek képbe ha a papírodat nézték. Több hónap után is Dórának szólított az orvos mikor a nevem az Ildi. Szóval szerintem nem olyan vészes a helyzet csak pihenni kéne a Krizsának. Mert amikor szabin van akkor se pihen, hanem az intézmény miatt rohangál külföldre.
Azt azért remélem, hogy Nikit nem ő szúrta el.
Zsebi
Vasárnap punkció?? Ez tök jó......
Én ha a vérzésem is úgy akarja 11-én kezdem el szúrni magam. Te is kaptál Clion D-t, és a párod
penicilin gyógyit? Mi eddig ilyeneket nem kaptunk. Akkor szorítok neked, beültetés után pihi lesz, igaz?
byby

Kellemes szombatot,

várok Nikire hátha jelentkezik, de eddig még nem bukkant fel, nincs róla hír.

Nincs tökéletes doki, ez teljesen igaz. Mágusunk esetében azt látom, a teljesítőképessége határán van. Hozzá járok, jó doki, de mostmár ha valakit javasolni kéne egy új lánynak, nem őt javasolnám. Ettől ő még nem rossz, nehogy félreértsetek, nem szapulom. A mi felelősségünk abban áll, hogy nagyon odafigyeljünk, erőszakosan kérdezzünk. Niki nem is hitte, hogy terhes lehet, pedig nem ártott volna egyet tesztelnie.

A helyzet pedig addig nem fog javulni, amíg a Kaáli nem bővül, nem nyitnak új intézményt, vagy ilyesmi. Mert mostmár fullra van járatva.
snori

Szia Snori!
Szerintem is a mi felelősségünk, hogy kérdezzünk......nekem még a szuri se kezdődött el,de bizony és telefonon is zaklattam többször.
Amikor pedig ott vagyok akkor kérdezek és ha vmire nem emlékszik akkor figyelmeztetem. Kérdezek, kérdezek.....szerintem ez nagyon fontos.
Ezt megtanultam a Nyírőbe, hogy nem szabad csak bólogatni és kész. De a Krizsával lehet kommunikálni, nem dob ki mint a V.A.
byby

Niki változatlanul vérzik és görcsöl,a helyzet nem javult. Hétfőn lehet tudni többet.
Azt is mondta, őneki nincs baja a Mágussal, az én véleményem más (miután nekem saját sztorim is van, meg alapból irtó kritikus vagyok), de tényleg nem szeretném ha úgy tűnne, hogy acsarkodom rá, ezért nem is hozom többet szóba. Ha meg most csinál nekem egy gyereket, akkor meg végképp. Kép

Zsebi hajrá, ha jó sok tüszid lesz, sok babszem lesz, sok kis jól fejlődő embrió és így tovább. Ügyes legyél.
snori

Nóri!
Most én írom neked amit te a múltkor nekem. Tessék vidámnak lenni elfelejteni a negatív dolgokat és hinni bízni sikerülni fog. Csütörtökön uh és indul a menet nálda is! Kép
A barátnőd aki mindig akkor jött mikor én nem egy vörös hajú lány és pénteken volt a punkciója?
Küldök is neked egy virágot!

Kép

Byby!
A múltkori lombiknál kellett Clion D-t szednem most nem a páronak meg semmit nem adott soha. A Clion D-t viszont nekem akkor is a punkció előtt kellett kapni. Nem beszéltetek róla miért kell?

Woodi!
Kedden uh- neked is. Jaj még mindig ezzel nyagatlak, de annyira szeretnék látni egy képet a babádról!

Kriszta!
Egy hét eltelt. Küldöm az energiát továbbra is! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!
Hol vagy? Úgy eltüntél. Remélem nincs semmi baj!

Niki!
Kívánom minél előbb a kálváriád végére érjél és újúlt erővel és hittel tudjál nekilátni a programoknak!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebi!
Ez hüvelykúp , amit nekem felírt pár napig kell
használni a protokol közepén.
Azt nem kérdeztem, hogy ez mire is való :-).
byby

Zsebi!!!!!!!!!

Holnapra megy a szorítááááás ezerrrrel!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsebike,
itt vagyok, csak sok volt a napokban a meló, vidéken is voltam. Nagyon szurkolok Neked holnapra. Minden jól fog menni és válogathattok a szebbnél szebb Zsebibabák közül Kép
Nálunk pedig rendületlenül folytatódik a név-kálvária. Anyósom már nem mondja a szemünkbe, hogy milyen rossz nevet választottunk, hanem másokat uszít. Hihetetlen. Reggel apósom (akitől már rég elvált és mellékesen tegnap este mondtuk el neki, hogy babát várunk) hívott minket, hogy megkérjen: más nevet válasszunk Andornak. Na a páromnak se kellett több, magából kikelve kikérte magának az egészet és közölte, hogy senkinek semmi köze a gyerekünk nevéhez. De már nem rágódunk rajta. Anyósom pedig saját maga alatt vágja a fát ezzel a viselkedéssel.

Niki,
nagyon sajnálom, nem is tudok mit mondani KépKépKép

Lányok,
hát szomorúan olvastam a híreket Kép

Úgy látom már nincs az oldalon tábla, úgyhogy hétfőn a melóhelyről frissítek egyet.

Elsikkadt a téma, de én fejben tartom: lassan ki kellene találni a találkozó időpontját. Persze csak ha még van kedvetek hozzá Kép

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Szomorúan olvasom a fejleményeket Nikivel kapcsolatban - most át tudunk érezni mindent.
A kérdezni/nem kérdezni témában azért van egy kis fenntartásom: azt is tudni kell, hogy mit kell kérdezni. Pl. amikor Kováts doktornő az UH után mondta, hogy ő nem lát babát, és hogy nagyon sajnálja, akkor - most már utólag okosodva az itt olvasottakból - szerintem kérdezés nélkül el kell(ett volna) mondania, hogy még fennálhat az esélye a méhen kívüli terhességnek, ami ilyen és ilyen tünetekkel jár, és jöjjünk vissza X nap múlva egy ultrahang/HCGre; vagy ha 2 hónapon belül nincs mensi, akkor jöjjünk vissza, stb. Nekem ez azért furcsa, mert ő nő, akinek tk. empatikusabbnak kéne lennie.
Egyébként egy apróságot már ő is elfelejtett nálunk: januárban próbálkoztunk a mélyhűtött sejtekkel - nem élték túl a felolvasztást, ám lett volna egy másik adag is befagyasztva, amit elfelejtett.
Annyiban nem marad a dolog, mert szerdára kapott Mamafán időpontot konzultációra, majd akkor ki lesz faggatva a doktornő.
Nagyon minimális barna még most is van Mamafánnál, a petefészkek, mellek néha érzékenyek, és az alhasa is puffadt. De lehet, hogy ez már pszichés...

Papafán
babafán

Byby!
Akkor azért kell kapnod amiért nekem anno, hogy ne kapjál semmilyen fertőzést! Nekem is a protokoll közepén jött! Kép

Lara!
Azért anyósod tényleg nem semmi. Viszont a párodé minden tiszteletem, hogy kiáll melletted és természetesen a babátok mellett! Kép Igazatok van ne is foglalkozzatok vele! Az meg hogy maga alatt vágja a fát nem is kérdéses, elég nehéz lesz ebből jól kijönnie. Az ilyen nagyszülőkben tényleg csak azt utálom, hogy amikor meg megvan a gyereke akkor mindenkinek dicsekednek Arnold az én gyönyörű unokám. Nem mindegy amúgy hogy hívják a lényeg az hogy gyönyörű lesz és egészséges! Kép

A tali témát én sem felejtettem el már közeleg úgyhogy valóban jó lenne egy konkrét időpontot egyeztetni! Kép

Az új táblába akkor már a transzfer napját is be tudod írni. Fú hogy elszaladt az időm! Még kb. két és fél hét és itt a reményekkel teli tesztes napom!

Zsu!
Köszi a drukkot az rám fog férni! Kép
Mikor mész kb. uh-ra?

Az elsős stimunál sokkal jobban fát ilyenkor a hasam most szinte tök jó, remélem a punkció sem fog annyira most megviselni!

Mamafán!
Remélem neked sem látnak már semmi rosszat a pocidban és bízom benne ti is újúlt erővel és hittel tudtok nekilátni a következő projektnek. Akkor nektek vannak még fagyibabáitok? Ez nagyszerű! Ők biztos birni fogják a felengedést!
Mikor mentek konzultációra?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem azokhoz akik most lombikoltak! A duphestant amit szájon át kell szedni (ha ti is ezt kaptátok az utro helyett) ugyan úgy 8 óránként kell bevenni mint a golyókat felhelyezni?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
A szájon át szedéshez: szerintem az a legbiztosabb, ha 8 óránként szeded, hogy a legkisebb legyen az ingadozás a hormonszintben.

Drukkolunk nagyon Neked holnap!!!!

Lara Kép
lesz ez még cifrább is ha megszületik a baba Kép nálunk anyósom nem bírja megemészteni, hogy a fiúknak nincs cumija, cumisüvege ill. hogy nem teáznak. Kérdezget, hogy nem kell-e nekik teát főzni Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi,
akkor nem Utrot, Duphastont kell szedned? Nekem is jobb lett volna, akkor nem véreztem volna annyit. De a végeredmény a fontos Kép
Egyébként a név kérdéssel kapcsolatban nem ez a fesztivál bántja a páromat, hanem az, hogy senkit nem érdekel, hogy mi van velünk, hogy vagyunk, hogy van a baba, de a nevébe bezzeg folyamatosan belepofáznak. Egyébként nem Arnold, hanem Andor! Kép
Holnapra nagy-nagy drukk!

Orsi,
hát amennyit anyósom foglalkozik velünk, nem hiszem hogy nagyon tanácsokat osztogatna. 4 hónapos voltam, mikor először megkérdezte, hogy hogy vagyok. Ő ilyen, inkább magával foglalkozik. Bár még mindig jobb, mintha velünk foglalkozna Kép

A talival kapcsolatban én valamelyik szombat délutánt javasolnám. Mit gondoltok?

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara Kép
Ja, anyósomat mi is csak kb. 2 havonta látjuk, 1 délután erejéig. Szóval nagy belebeszélés nincs, mert nincs mikor. Csak vannak dolgok, amikre mindig rákérdez Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kedves Sorstársak,

Itt a farkaskoma.
Míg anyafarkas a Várva várt babákat olvassa a kádban gondoltam én is megosztom veletek a kis izgalmamat.
Olvasva ezt a sok ellentmondó infót kicsit izgulok.
Mint tudjátok mi az elsőnek ugrunk neki úgy 1 hét múlva és van bennem egy kis félsz hisz sok dolgot nem tudok, tudunk. Nem tudom mikor mit kellene kérdezni így elsőre.
Remélem hétfőn minden részletet megbeszélünk Kováts doktornővel és képben leszünk és megértem a kommunikációitokat bizonyos gyógyszerek, szintek állapotáról a megfelelő napokon.

Igy Lara hétfőn a táblázat frissítésekor már remélem a pontos időpontokat is beírhatod, stimu startot mindenképpen.

És Zsebi nagyon nagy drukk holnapra a sikeres Zsebibabákhoz.

Holnap ellátogatunk az orchidea kiállításra.
Erő gyűjtés és ha lesznek nagyon szépek megosztom veletek.
Bár a saját nevelésünél nincs szebb.

Wish mi a helyzet veletek?

Judit pénteken ment csak túl nagy volt a csend és inkább nem zargatott.
Valamikor megnézünk benneteket!

további jó estét mindenkinek!

Farkasok Krisztiánja

Kép
farkasok

Lányok, a sok szomorúság ellenére annyira röhögök Kép Zsebi másodjára tévesztette el Andor nevét... Kép Szóval ezzel a névvel inkább csak az lesz a baj, hogy el fogják téveszteni a jóemberek. Amúgy én már mondtam, hogy az okos csávóknak van ilyen nevük, úgyhogy Lara, mostmár nehogy megváltoztassátok!!!! Kép

Papafán, Babafán!!!! Egy tesztet csináljatok már meg, önmagatok megnyugtatása végett. Ha nem csíkos, akkor fel lehet lélegezni... de ha az, akkor ti is tudjátok, hogy az azért enyhén gáz.
snori

Lara!
Ezer bocs véletlen írtam el! Kép
Orsi, Lara!
Úgy látszik ez az anyós kérdés mindenhol gáz. Nálunk is elég gázos a helyzet! Kép

Farkasok!
Ne izguljatok. Az én dokimnál legalábbis az elsőnél olyan szinten részletesen elmondott mindent és bármit kérdeztem válaszolt készségesen, hogy utólag sem maradt bennem semmi "tudatlanság". Hasznos tanácsként mondom célszerű már most az esetleges kérdéseket felírni papírra és akkor amikor az ember ott van és zavarában semmi nem jut eszébe csak rá kell pillantani - én is így szoktam!
Azt mondom sokan vagyunk sajnos ilyen cipőben, de egy egy személyes találkozónál biztos, hogy mindent megtesz az orvos értünk és azért hogy sikeresen fejeződjön be a projekt. Úgy gondolom most sok negatív gyült össze a lányokban és ezért is volt ilyen a hangulat és ez természetes egy csalódás után. Amikor nekem nem sikerült a múltkor én is utálattal gondoltam az intézetre és úgy voltam soha nem fogok tudni pozitívan odamenni. De most hogy itt a köv. lehetőség megint maximális bizalommal és lelkesedéssel járok, talán most a vége is vidámabb lesz.

KÖSZI A DRUKKOT MINDENKINEK! Holnap jelentkezem a hírekkel.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Drága Zsebi,
Remélem alaposan kizsebeltek, és te is jól vagy. Sokat gondoltam rád az este. Remélem ettől függetlenül jól tudtál aludni.
Farksa úr nagyban alszik még, mert sajnos az utóbbi napokban megint nem megy az alvás, de engem ez nagyon megvisel, mert nagyon nagy alvó baba vagyok, és ez most már látszik rajtam. Tegnap a fiatalember meg is jegyezte, hogy milyen retya a bőröm, hát most erre mit mondjak. Sajnos borozgatás nem nagyon használ, ezárt arról teljesen letettem. Engem leginkább a főzés nyugtat meg így tegnap ki is éltem magam, sőt már a mai húsleves is készülőben. Igyekszem bertani amit a táplálkozásról mondtatok, bár ez nekem nem nehézség, mivel nagy tejtermék imádó vagyok, a reggelem el sem indul kakaó nélkül.

Lara, Woodi,
Kérdezném, hogy ti mit csináltok most? Lara szavaiból azt veszem ki hogy dolgozik, Woodi meg otthon van?
Szóval hogy is van ez?
Tegnap elolvastam a Várva Várt babák , lombik bébi formációra vonatkozó részét, mert kissé tudatlan voltam, majd apát is felhomályosítottam a dolgokról.
Tudjátok igazából az zavar engem, hogy mi szorulunk segítségre és mégis olyan szinten bele kell ásnunk a velünk történő folyamat szakmai részébe, hogy egyáltalán értsük mi is történik illetve hogy esetlegesen segíthessünk magunkon, hogy az ember kicsit megrémül.Holnap már mi is okosabak leszünk, majd írok a munkahelyemről.
ui.:az remélem elmúlnak az éjszakai fagyok és végre kipalántázhatok az erkélyre, mert már nincs szabad párkány a lakásban, megjegyzem az idén minden magból sikerült életet kicsiholnom, még a bazsalikom is kikelt, kell nagyon a főzőcskéhez.
Woodi,
Talán nálad láttam a sziklakerti lila virágot, ha esetleg abból tudnál majd menteni magot, már ha arról szaporodik, azt nagyra értékelném.

Kedves Niki,
Nem tudom mit írjak, keresem a szavakat, hogy fejezhetném ki együttérzésünket, de nem találom.
Kívánom Neked, hogy mielőbb megerősödj lelkileg és fizikailag is.

ui.Talán emlékszetek még, hogy Húsvétkor lett két kiskutyus a testvéreméknek. Elfelejtettem mondani, hogy a keresztségben milyen nevet kaptak. Hozzá kell tenni, hogy a keresztgyerek 5 éves múlt, ez nagyon fontos információ, mivel az anyuka ilyenkore sok mesét olvas, vetít. Szóval egy teljes napig a szálkásszőrű tacskó (fiú)-Morgó (mindenre morog ha nem bírja)névre hallgatott, a beagle -lány- Szende, mert olyan kis bambusz volt, nagy boci szemekkel.(péntek)
A szombati kerti partin, még ki sem szálltunk a kocsiból amikor tájékoztattak minket,hogy újra keresztelték őket:
-tacskó= Mazsola
-beagle= Tádé
Remélem mindenkinek megvan a két mese.
Megfejtés ( ez most fejjel lefele van)Hófehérke és hét törpe, Mazsola.
Na jó most befejezem.

Zsebi,
Izgulunk értetek.
üdv Farkasok-J-je

Kép
farkasok

Sziasztok!

Nem tudom, mit gondoljunk, elég ambivalens a helyzet. Nóri tanácsára vettem egy tesztet, Clearblue nevűt, Mamafán meg is csinálta rögtön és pozitív lett. Kicsit halvány, de teljesen egyforma a két vonal. Hozzá kell tenni, hogy ez az eddgieknél mindig így volt - viszont ha azt nézem, hogy a 6. hétnél járunk, a tesztnek szét kellene robbania a HCG-től. Azonnal telefonáltunk a Kaáliba, de a doktornő csak holnap lesz bent, úgyhogy egy napig izgulhatunk, de a holnap reggelt ezzel kezdjük.
Amiért nem egyértelmű a helyzet, (hogy méhen kívüliről lenne szó) az az, hogy nem volt görcsös fájdalom, és a vérezgetés ugyan az ET óta folyamatosan volt, de végig elég csekély mértékben, ma már szinte semmi.
Létezik, hogy a 9 napja már nem szedett Utrot, vagy az utoljára 2 hete kapott HCG-injekciót mutatta ki a teszt; vagy esetleg mégiscsak "normál" - ha még lehet ilyet mondani - terhességről van szó? (Bár az az előzmények ismeretében ez egyáltalán nem lenne jó.)
Vagy van más ötletetek?
Papafán
babafán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?