Új privát üzeneted érkezett!

Új képet tettem fel...Kép
nicola79

Nagyon jó a kép.Mikor volt az esküvőtök????
csanita

Én is megnéztem a képeket nagyon szépek vagytok Kép.

Anita, gratula a tüszőcskéhez, nevelgesd még egy picit a pocakodban, már csak 9 és fél hónapig kell, addig csak kibírod KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

2004.aug 21-én.És nektek?
nicola79

NicolaKép
Gyönyörű ara voltál! Kép
Vendég

Na én eltűntem, már csak este leszek valószínüleg, bár nem tudom, mert ma akciós nap van Kép. További jó szórakozást mindenkinek.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Köszönöm Olik, neketek nincs fenn képetek?
Hajni jó munkát estére meg eksöntKépKépKép
nicola79

Köszi Hajni!!!Remélem igazad lesz.

Nekünk 2003.aug.9-én
Na majd jövök csak valamit össze dobok ebédre.Lassan itthon van a párom.
csanita

Na sziasztok lépek, megyek haza, főzni meg hűtőt olvasztani..
További jó munkát mindenkinek...
nicola79

NicolaKép
Még nincs, de hamar felteszem.Kép
Jó olvasztást!!!
Vendég

Sziasztok!

Én is pont ma határoztam el, h a 'Mekiben' fogok 'vacsizni'. Kép

Csanita,
Tényleg jó ez a kép Rólatok! Kép És szurkolok a tüszőknek! Aztán nem ellazsálni az esti programot!!! Kép

Hajni,
Én eddig azt hittem, h dolgozni jártok ki a házhoz! Kép
Hogy lesz így nyáron költözés?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Itt is vagyok!!!
Hát ma nem lazsálunk az biztos.
Tényleg Hajni,mi meg itt sajnálunk mennyit dolgozol!!!Na jó ez csak vicc volt.
Kata!Mikor nincs a párod nem uncsizol??
csanita

Anita,
De elég rossz, főleg este... Úúúúgy hiányzik mellőlem az ágyból! Olyan kis elveszett vagyok abban a nagy ágyban Nélküle! De holnap este már jön haza!!! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Sziasztok!

Incike! Köszönjük a gratulációt! KépKépKép A sógornőm azt mondta nekem, hogy szerinte akkor jön a baba, amikor itt van az ideje, amikor éppen az a lelkecske van soron, aki hozzánk akar jönni. Ők egy évig próbálkoztak egyébként. Nekünk meg az első igazi próbálkozós hónapban összejött a kis zebra... Hát, nem tudom.

Hajni, Csanita! Kösz a honlap-dicséretet, elég kezdetleges, de nem igazán a jó kinézetre töreszem magjd, hanem a tartalomra. Kép Meg hogy könnyen kezelhető legyen. Egyébként szeretnék járni arra a bizonyos AquaNatalra. Remélem, semmi egészségügyi problémám nem lesz, ami miatt kitiltanának a vízből.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Proone! Ne aggódj! Biztosan gyönyörű és egészséges kisbabád lesz! Van aki az első hónapokat végig menstruálja és nem lesz baja egyiküknek sem! De ilyenkor azt tanácsolják, forduljon orvoshoz az újdonsült kismama!

Szerintetek ha clostit szedek, akkor 28 napra kellene megjönnie? Mert akkor már csak 5 nap és kiderül! Szeretnék én lenni a következő babás, aztán Lola, Nicola, Zafír, Anita, Nolina, Hajni, Kata, Olik, Beu. Csak szép sorjában! Kép
És akkor áprilist elhalmozzuk egy egész zebracsordával! Kép
Már alig várom.

Nolinával mi van? Már nagyon régen jelentkezett!

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Jó éjszakát mindenkinek!!!Hétfőn jövök!!!!Megyek mert apa vár és tudjátok????
Írjatok sokat!!
Pussz mindenkinek!!!!
csanita

küldtem egy képetKép
Vendég

Olik, meg is néztem a képet!!Nagyon helyes vagy!
Szóval tegnap írtam hogy megyek haza főzni meg hűtőt leolvasztani.Hát nem jött össze, mivel otthon felejtettem a lakáskulcsot és nem tudtam bemenni, a férjem meg Pesten volt csak 8-kor jött haza...Kép
Szóval álltam az ajtó előtt és össze-vissza telefonáltam, de nem hiába, mert a főbérlő tudott adni 5-kor egy kulcsot, és végül is be tudtam menni..KépKép
A hőmet még szorgalmasan mérem ma pl. 36,5 volt, de majd csinálok belőle grafikont is..Kép
nicola79

Nicola, jobb lenne grafikonon tényleg, mert ötletem nincs hogy hogy álltál eddig hőileg Kép. Mert ha azt mondanád hogy 37 körül mocorog akkor felkapnám a fejemet Kép.

A tegnapi akció kimaradt Kép. Mondtam is a páromnak, hogy becsaptalak benneteket, ti itt izgultok értem, én meg alszom Kép. De ma már muszáj lesz, mert van páfrány, átlátszós nyúlós, szóval....

Kép

Kép
vkhajni

Hát akkor tényleg becsaptál bennünket...
De ma gondolom duplán bepotoljátok..KépKép
Ma mi a progid?

Többiek gyertek!!
nicola79

Mára is telek van csak, meg a szokásos mosogatás, törölgetés, rendrakás.

Nem is meséltem, pedig biztos tudtok segíteni. Tegnap folyt belőlem valami barnás, de nem olyan barnázós, inkább drapp színű. Már egy csomó mindenre gondoltam mitől lehet.
1. Beragadtak a kiskatonák és megromlottak
2. A baba miatt, de ezt gyorsan elvetettem, mert ennyi idő alatt nem nagyon ágyazódik be
3. Valamelyik hormondom megkergült, furi is volt, hogy csak 5 napig tartott a menzi a 7 helyett

Szerintetek?

Kép

Kép
vkhajni

Nálatok is meg van hülyülve a babanet órája? Az előző üzimet az én órám szerint 9 óra 15 perckor küldtem el, ott meg 24 perc van. Kissé a multba vagyunk taszítva Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok Lányok!
Mi is nagyon szeretnénk egy kisbabátKép, egy testvérkét 2 és fél éves lányunk mellé. Egy januári miss. ab.(6. hét)Kép után most telik le a 3 hónap. Már egy ideje szedem a Folsavat és az Elevitet. Szerintetek ez elég, vagy tudtok még ajánlani mellé vmit? Illetve még egy kérdés: Mennyi idő alatt ürül ki az ember szervezetéből az antibiotikum? Sajnos most szednem kell egy ronda tüdőgyulladás miatt. Köszi, ha reagáltokKép!

Márti
csmarti

Sziasztok!

Hajni,
NEMMMMONDOD!!!! KépKép
Pedig tényleg gondoltam Rátok (meg arra, h biztos mindenki akciózik, csak én fekszem egyedül az ágyban...)

Nicola,
Azt hittem, csak én tudok ilyeneket csinálni! Kép A múltkor elraktam reggel a pasim kulcsát is (amin az irodakulcs is rajta van...) és délután, amikor bementem Hozzá az irodába, akkor még segítettem is keresni a kulcsot! KépKépKép Felforgattuk az egész irodát, kipakoltuk az autót, de sehol semmi. Így megvártuk a takarítócsajszit, h ne hagyjuk tárva-nyitva az irodát. Aztán otthon folytattuk a keresést. Kép Amikoris elő akartam vmit venni a saját táskámból és a kezembe akadt a kulcscsomó! KépKépKép

Nicola,
Tényleg jobb lenne egy grafikon... Kép

Olik,
Csini csajszi vagy! Kép

Tényleg, Nolina, Beuka hova tűnt?!

Kata
kata1977
Hatvan

Helló csajszik!!!
Más nagyon hiányoztatok ám!!!!
Hú olyan sokat írtatok, hogy már nem is emlékeszem semmire. Azért megpróbálok írni pár dolgot!

Nicola akkor nem lehetett kellemes a tegnapi napod L
Kata én még mindig az éjjeli &#8222;hányásodon&#8221; vagyok kiakadva, nem lehetett kellemes L
Inci most tényleg mi van? Megint elmész? Miért vagy így elkeseredve, miért adod fel???
Anita dejó, hogy van tüsző!!! És tök jó, hogy így megvizsgált a doki!!! 4× kell menned vérvételre????
Hajni hogy vannak a fák, meg a rózsa rügyeznek már rendesen??
Proone úgy izgulok, hogy mit mond Neked a doki!!
Andi igen azt mondják, hogy a closty-tól megjöhet 28 napra, de nekem ennek ellenére legutóbb 37-re jött meg closty mellett! Sajna.

Egyébként még mindig megvan és nagyon utálom!!!
Végre ott vagyunk az új házba, és nem tudjuk kipróbálni a kandalló előtt!!!
Ja egyébként azért nem tudtam jönni,m ert a héten folyamatosan költözünk, hurcibáljuk a cuccokat, pakolászunk, és ott még nincs Net.

Ja képzeljétek a munkahelyi dokink eredetileg nőgyógyász, és az asszisztense ráadásul rokonom. Szóval Ő ajánlotta, hogy kérdezzem meg mi lehet a gond, a pattanások meg minden. No most Ő elküldött vérvételre, tegnap voltam is 2 hét múlva eredmény. És persze azt mondta hogy az eredményt hozzá vigyem vissza, ne az igazi dokimhoz. Ez olyan kellemetlen. Pedig én ahhoz akarok járni, akinél elkezdtem, de jó meghallgatni más véleményt is. Ja és ez a doki azt mondta, hogy a closty nagyon jó, neki most épp 6 esete van, aki így lett terhes, pedig ez nem egy nagy város!!!

JA és a hőmérőzésre meg azt mondta, hogy felesleges?!?!

Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam, de olyan rég voltam már!

Kép
Kép
beuka

Szia Márti!

Én sajna nem nagyon tudok segíteni (nem értek a bogyókhoz...), de megkukkantottam a lánykádat! Csodaszép! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Tettem be a Megint megjött, hasznos linkekbe egy irományt a folsavról. Szeritnem olvassátok el, nagyon érdekes.

Márti, azt beszélgettük itt a mulkor, hogy elég az Elevit nem kell mind a kettő. Az Elevitben is van folsav. Én másról nem tudok amit szedni lehetne, szerintem ne is tedd, nem biztos hogy jót tesz a sok mesterséges vitamin.
Az antibiotikumról sajna én sem tudok semmit.

Bea, a málnát tegnap levágtuk, kíváncsi vagyok milyen lesz. A meggyfa rügyei már szét akarnak durranni, nem tudom meddig bírják a feszülést Kép, a rózsámon meg már látszanak a szép levélkék KépKép.

Kata, ma erősebben godolj ránk. A mai már tuti Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata!
Köszönjük a dicséretetKép!

Hajni!
Én is úgy tudtam, h. elég az Elevit. A dokim (Kútvölgyi) viszont kimondottan kérte, h. szedjem a Folsavat is már egy hónappal a köv. lehetséges teherbeesés előtt. Remélem, h. túl nagy gondot nem okoz!!! Mindjárt elolvasom a cikket, amiről írtál.

Márti
csmarti

Márti, tuti hogy gondot nem okoz, olyan mint a C vitamin, ha túl soka akkor kipisiled a felesleget. Csak sporolás szempontjából írtam Kép, de ha a doki ezt mondta, akkor be kell tartani Kép.

Elszaladok a postára, sietek.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Beszállnék ebbe az Elevit v. folsav "vitába". Az én orvosom anno azt mondta, hogy az Elevitben nincs elég folsav, Így célszerűbb a folsavat szedni. Egyébként nekem az Elevittől méginkább hányingerem volt.
MártiKép
Gondot biztos nem okoz a folsav szedése! Vízoldékony, nem raktározódik a szervezetben, a felesleg kiürül.

Petyaanya

Kép
petyaanya

Hajni, Petyaanya!
Köszi, ez hasznos infó volt! Nem tudtam, h. vízben oldódik. Eszterrel már szedtem, de a 2. tehességnél nem. Gondolom azért ajánlotta most ismét az orvosunk, h. a genetikai problémák miatti vetélés kockázatát csökkentsük. Bár nem derült ki, h. miért búcsúzott el tőlünk a Pocibaba. Már alig várom, h. ez a fránya betegség elmúljon, és újra akcióba léphessünkKép!!!

Márti
csmarti

Megjöttem csajok. Jó kis út volt, de olyan szép idő van, olyan jó kint sétálni Kép.

Márti, nincs mit.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Szia Márti!

Én most vagyok az 5. hétben, Elevitet és folsavat is szedek, bár szerintem elég az Elevit, mert dupla annyi van benne folsavból, amit várandósság alatt ajánlanak (a Béresék szerint). 0,8 mg van az Elevitben plusz még esténként bekapom a 3 mg-os folsavat. Szerintem túlzás, de úgyis kiürül. Kép
Jövő hét elején akarok orvoshoz menni, bár azt mondták, hogy elég csak a 7-8-9. héten is... De addig úgysem bírom ki. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Hajni!
Nálunk meg lehet fagyni! 7 fok van és még a nap se süt. Gyerekekkel kint voltam az udvaron tesi órán, hát majdnem odafagytam! Budaörsön még a szél is fúj! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Nálunk nagyon jó idő van. Időnként itt is elbújik a napocs, de olyan tizen fok lehet kint. Sétálni pont jó, egyhelyben ülni, állni egy kicsit hideg.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
A tegnapinál erősebben?! ... Hiszen ott irigykedtem!!! Kép Nnnna, majd +próbálom ma is! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Üdvözlöm Proone kollegaKépKépKép!
Én is tanítok. Tényleg ráérnél később menni dokihoz, de megértelek, én sem bírtam várniKép! Az 5. héten voltunk orvosnál. Sajnos akkor még csak a petezsák látszódott szívműködés nélkül, úh. kicsit csalódottak voltunkKép. (Eszter szívét már az 5. héten láttuk pulzálni.) 1 hét múlva újra hívott a doki, akkor már szívműködés is voltKép. Aztán jött a baj, és csak a 11. héten derült kiKép. Na, de annak már vége! Szóval ne legyél szomorú, ha csak petezsákocskát mutatnak majd az uh-on! Ha jó felbontású a gép, akkor meg -elvileg- látszódhat is! Szorítok nektekKép!!!

Márti
csmarti

Proone,
Küldök Neked napot:
Kép Most már nem panaszkodhatsz! Kép

Én is ki akarok menni a levegőre, a napsütésre!!!
kata1977
Hatvan

Jajj, lányok a táblát el is felejtettem Kép.

Kata, ne irigykedj, csak izgulj, hogy végre elég ügyik legyünk. Szeritnem már eleget gyakoroltunk.

Kép

Kép
vkhajni

Itt is süt a napocs, de sajnos itt kell lenni!Kép
Ráadásul festés van a felső szinten, de én az alsón vagyok , de igy is kell segítenem...
Tavaly, (amikor az eskövőnk vol) akkor volt itt lenn nálunk, azt sem tudtam hol áll a a fejem, napokig kerestem mindent.A rendszámtáblát az eskövői kocsira 3-szor csináltam meg..
Ja tegnap borsólevest főztem és nem tettem bele se sót se vegetát..KépKép
nicola79

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Kata! Köszi a napocskát, kinéztem most az ablakon, és kisütött! KépKépKép

Márti! A téli topicban egyedül én nem voltam még orvosnál. Sőt, választott orvosom sincs, életemben egyszer voltam dokinál gyógyszert íratni 3 éve... Mindegyik orvos idegen itt nekem. Kép Nővérem még azt is mondta, hogy á, elég csak a 3. 4. hónapban elmenni... Ő a legutóbbi kisfiával csak a 4. hónapban ment el dokihoz. (Mondjuk azt is hallottam, hogy a GYES érdekében a 12. hétig meg kell jelenni...)

Proone
5+4 Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Hajni, a képek??Amit ígértél??Kép
Még egyszer beszéltünk róla, hogy a tablába fel lehetne tüntetni ki szed Clostyt.
Ez nem lenne rossz ötlet, szerintem!Kép
nicola79

Tőlem mehet a táblába a Closty, de én csak annyit tudok, hogy én nem szedek olyat KépKép. Ha valaki felsorolja, én beírom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Nagyon el lehettél varázsolódva!!! Kép Már gyűjtötted a fagyasztani valót?! Kép Vagy csak rágondoltál és ez elég volt?! KépKépKép

Proone,
Látod, milyen jó, h küldtem a napocskát! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni,
Én sem szedek! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Jaj, de valaki szed..a multkor más mondta hogy legyen így, de ha rossz ötlet hagyjuk...
nicola79

Akkor 2 emberke kilőve. Már csak 9 maradt Kép. Azért jól haladunk Kép.

Ma este tuti azon fogok nevetni akció közben, hogy te épp ránk gondolsz Kép. Már csak azt kell kitalálnom, hogy hogy fogom a páronak megmagyarázni, hogy lányokon jár közben az eszem KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola, ezek alapján te sem szedsz Kép. Már csak 8 van Kép. Nem rossz ötlet, én akkor is mondtam, hogy nem fogok ezért visszaolvasni, ha valaki összegyűjti beírom, nekem nem jelent gondot.

Kép

Kép
vkhajni

Nem tudom ki mondta de olyan aki szed, talán Beuka, vagy Nolina...
Hajni, akkor este mindent bele( szó szerint), én is gondolok rátok..KépKépKép
nicola79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?