Sziasztok!
Bemásoltam nektek ide Pocaklakónk üdvözletét, s remélem a "mozi" is elindul majd, ha ráklikkeltek. Ha nem, szóljatok, s akkor megoldjuk másként.
Szóval a levél:
Kedves Nénik és Bácsik!
Ismét láthattok, ha ide klikkeltek:
>
http://web.axelero.hu/honfit/ultrahang2-divx.avi Még 10-11 hetet szeretnék Anyucim pocakjában tölteni, aztán lássuk a nagy világot!
Hogy mit is mutattam most meg magamból? Egy kis segítség:
Elsoként az oldalprofilomat láthatjátok, amint az ujjamat szopizom, majd a dokinéni addig böködött, hogy le tudja mérni a fejméreteimet. Ezután rámosolygok a világra, most még így belülrol. Megmérték a pocakom méreteit
is és ellenorizték a szivecském. Lemérték a combcsontom hosszát, s megmutattam a lábfejem is. Végig ellenorizték a gerincemet, s ismét
megmutattam, hogy legény leszek.
Remélem ezzel a kis segítséggel látható lesz számotokra is minden kis
porcikám. S hogy legyen egy adat is: már 1376 g vagyok. Most az a feladatom, hogy hízzak, bár Anya pocakja már most sem kicsi. A dokinénink mindent rendben talált, s a jövo héten újra megnéz, de akkor már 4D-s ultrahanggal. Talán azon a felvételen majd jobban meg tudom magam mutatni nektek. Addig is mindenkit puszilok, Anya és Apa nevében is!
Erdei Pocaklakó
Tegnap mindent rendben találtak nálunk. Zárt a méhszáj, s egyenlőre nagyon jól helyezkedünk, bár még megfordulhat (Öcsém az utolsó pillanatban fordult meg Anyuban, s zavart össze mindenkit, olyannyira, hogy császáros lett).
Az aranyaeremet figyelni kell, hogy nem e vérzik (eddig hála Istennek ezt nem tapasztaltam). Ha még is ezt tapasztalnám, állítólag még a szülés előtt meg kell műteni. Nem szeretném, ha idáig fajulna a dolog odalent. Talán erre is tudnék agykontrollal hatni. Ez csak most esett le. Program beindul :-)
Kikértük a véleményét a köldökvér levételről, amin mostanában filózunk. A válasza kitérő volt: Igazából nem mondhat se nemet, se igent a dologra, pártatlannak kell maradnia, nekünk kell döntenünk. Azonban csak elmondta a véleményét és az inkább a nemre vonatkozott, bár nyitva hagyta a válaszát. Döntsünk mi. Hogy mik voltak az érvei?
- Szerinte annyi pénzből, amennyit kérnek érte (bár ha a saját pénztárcánkat nézzük nem kevés az a 342000 Ft), nem lehet 15-20 évre megfelelően tárolni a mintákat.
- Ha nem volt a családban genetikailag örökölhető nagyobb gond, igazán kicsi az esély arra, hogy szükség lenne rá. Ha mégis adódik valami gond, az ember szervezete is tartalmaz annyi őssejtet, hogy azzal a tudomány mai állása szerint tudnak javítani az adott problémán. És közeli rokonok is lehetnek megfelelő donorok.
- Manapság kicsi még az a terület, ahol ezt alkalamzni tudnák gyógyításra. A kérdés az, hogy a gyorsan fejlődő világunkban 10-15 év múlva milyen betegségeken tudnának egy ilyen levett minta segítségével segíteni.
Nektek mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?
Megnézte a Doki is Uh-val. Mocorgott folyamatosan, de előtte szégyenlős volt. Úgy látszik, csak a Dokinéniknek teszi szét a lábait. Hiába böködte Manókánkat a z Uh-fejjel, nem adta meg magát.
A mostani éjszakám volt az első, lassan 3-4 hete, hogy végig tudtam aludni. Jól esett. Tomimtól Valentin napra a vörös rózsa mellé kaptam egy hatalmas szoptatós párnát, s az segít abban, hogy ne feküdjek a hátamra. Nagyon kényelmes.
A bababútort sikerült kedden megrendelni. A kiegészítő kellékeit már elhoztuk (fejvédő, takaró, baldahin, pelenkázólap), s teljesen fel vagyunk pörögve, hogy lassan a bútor is megjön. Legszívesebben már kedd este fúrtunk, faratunk volna, hogy kész legyen a kis Lurkó babasarka. A lakást már elárasztották a babaholmik Olyan jó pakolgatni őket.
Ma kijöttünk Anyumékhoz, s talán holnap elkezdjük a kis rékliket, rugikat varrni. A melóból már csak egy hét van hátra :-)) Utána már több időm lesz ezekre a kézimunka dolgokra. A keresztszemes himzéseket folyamatosan csinálom. Egy halom anyagot vettünk ruciknak. Anyum kardigánt kötöget. Elkezdtem megtervezni egy patchwork játéktakarót is.
Mára ennyit. Remélem nem untattalak titeket!
Mindenkinek jó hétvégét, s egyre jobban agykontroll!
Üdv: Timtom