Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Sziasztok!

Ma nem volt valami jó napom. Kép Délelőtt tanítottam, délután elmenetema férjecském munkahelyére és kitakarítottuk az autónkat. Ezzel nem is lenne semmi baj, de holt fáradt voltam már reggel is és délutánra elkezdett fájni a pocim. Emelett még egy nagyon kicsit véres volt a folyásom - ma kétszer is. Kissé nyugtalanít a dolog. Kép
Dokihoz csak jövő héten akarok menni, de azt hiszem, előtt még egy itthoni tesztet megcsinálok, hogy biztos legyek a dolgomban.</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, nyugi, ne idegesítsd magad nagyon, tudod az is árthat. Nincs semmi baj, biztos csak még mélyebbre fúrja magát a baba, meg a méhed is tágul, azért fáj a pocakod.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Köszi a vígasztalást, nem izgulok nagyon, mert úgy gondolom, hogy csak akkor megy el a baba, ha nem egészséges. Akkor pedig jobb is úgy.

Elkezdtem csinálgatni a honlapomat, mindig olyat fogok felrakni rá, ami éppen érdekel. Ma az AquaNatal volt soron.
Képzeljétek, ajánlani akartam az AquaNatalosoknak a közelünkben nemrég épült új uszodát, hogy ott is tarthatnának foglalkozásokat, erre ma néztem annak az uszodának a honlapját és már van! Kép Pedig elég kevés helyen tartanak ilyet még. (Budapesten 3 helyen, Kecskeméten és Győrben.)

Férjem épp a Kismamák nagykönyvét lapozgatja, nagyon édes! KépKépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Közben rájöttem, hogy a honlap címét le sem írtam... Kép http://proone.fw.hu

KépKépKépKép
proone

Sziasztok csajok.

Látom már, hogy van aki bezebrásodott. Nekem még mindíg nem sikerült.A kolléganőim közül 4 terhes, szóval most én vagyok soron szerintük, de már nagyon unom, hogy a szeretkezés gyerekgyártásba megy át. Szóval most kicsit hanyagolom a dolgot, de ti csak dolgozzatok rajta.
Na pusz mindenkinek.KépKépKép

Pronee
Gratulálok nektek a zebrabébihez.KépKépKép

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Proone, megnéztem az oldaladat, nagyon jó. Kíváncsian várom a folytatást Kép Járni fogsz erre a vizi izére?

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok, nem jöttem mostanában a vámosok megint munkát adtak..Kép

Proone! Reméljük nincs nagy gond, látod ezért sem bírnám ki hogy, nem mennék el orvoshoz.

Hajni! mi ujság veled??

Kata!Barátod merre jár??Enyém otthon!!Kép
nicola79

Sziasztok!!!
Hát nem voltatok valami aktívak!!Nem működött Ez a fránya net???Tegnap nagyon kiakadtam az egyik vendég beírt a panasz könyvbe!Akkora bunkó volt!!!Kért egy hosszú kávét+külön forró vizet.Az ára 290 a h.kávénak.Az árlapon úgy van írva hosszú kávé tejjel,tejszínnel 290.Hát ő nem kért se tejet se tejszínt ezért csak presszó kávé árán fizeti ki.Ami 230.Szerintetek???60 forinton csinálta a feszkót.Kollégám jól össze veszett vele.Nem tudom tegnap mi volt,lehet jönnek a frontok.

Szandi!!
Érezheted a tüsző repit attól is fájdogálhat a hasad.De szerintem kérj uh-t a dokidtól.Meg kérdezhetem hová -kihez jársz dokihoz??
Incike!!Most megint itt hagytál minket???Vagy mi??
Meg néztem Proone az oldalt.Aranyos.Szerintem jó lehet ez a vizi micsoda.
Megyek dokihoz,11-re.Majd utána jövök.
csanita

Nicola, hogy hogy mi van velem? Én folyamatosan kisregényeket írok magamról, meg a házikóról Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Úgy babaügyben!Volt akció a bizonyos napokon?
Nyalod szorgalmasan a páfránymérőt?
Munka van, nincs??
Ilyenekre gondoltam...KépKépKép
Párocskád meggyógyult?
nicola79

Babaügyben így a 9. napon nem sokat tudok nyilatkozni Kép. Nyalogatok rendesen, most még a párocskám is figyelmeztet Kép. Az akciók kétnaponta vanna, ahogy azt kell Kép.
Munka az még nincs, de majd csak lesz valami. A párom meggyógyult, vagyis már csak köhög meg az orrát törölgeti folyamatosan, de jól van köszi Kép. Mondjuk elég vicces egy-egy akcióba beiktatott orrfújás KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Mi is úgy csináljuk, ahogy Ti is (vagyis ezt gondolom)KépKép
Igaz nem kétnaponta, mert a párocskám nincs otthon és azért ugy nehéz.Kép
Nekem szerintem méár elmultak azok a napok, hőmet még szorgalmasan mérem!Most egész jó, beállt 36,2-re!Kép
Majd meglátjuk.De nem leszek szomorú ha megjön!Kép
nicola79

Nem is szabad szomornak lenni. Majd lesz eredménye a szorgoskodásnak Kép. Mondjuk miért nem próbáljátok minden másnap faxon, vagy webkamerával? KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Sajnos nincs se faxunk se webkameránk...
Esetleg sms -ben megoldjuk...KépKép
De a párocskám nagyon be an indulva a dologra...
nicola79

Mármint a baba dologra, vagy az akciósra?

Különben eddig azt hittem, hogy az én párom nem is akar babát. Nem igazán szerette a kis gyerekeket, inkább nem beszélgetett velük. Most meg a legváratlanabb helyeken jut eszébe, hogy ez olyan mintha.... A szomszéd kisfiúval is tök aranyosan eldumizik, szépen mosolyog rá, meg ilyenek. Szóval már szeretne, hiányzik neki, remélem hamarosan lesz Kép

Kép

Kép
vkhajni

a baba dologra....
nicola79

Röviden, tömören. Akkorm meg, amíg itthon van, össze kell gyűjteni a kiskatonákat, betenni a fagyasztóba, és adagolni miután elment KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

De lehet be van indulva az akciózásra is..
Ja majd megcsapolom aztán hamar megtelik a mélyhütő...KépKépKép
Te mikor fogsz elmennei dokihoz?ha nem jön össze a baba??
nicola79

Tényleg Te igértél valamilyen eskövői képeket is...igazán felrakhatnád...
nicola79

Miután beköltöztünk az új házba, még várunk egy kicsit, hogy megnyugodjunk, aztán ha akkor sem sikerül,utánna elmegyünk.

Rájöttem most, hogy én roszkor nyalok Kép. Ma reggel kiváncsiságból nyaltam egyet, és tele lett páfránnyal. Eddig mindig este szoktam nyalakodni, és nincs szinte semennyi páfrányka Kép. Szóval ezentúl reggel fogok Kép.

Úgy örültem nekik, imádom a páfránykákat Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola, te most olvasgatsz visszafelé, vagy ilyen jó a memóriád?

Kép

Kép
vkhajni

Én elszáguldozok, elmosogatok, meg felrakom a rakott krumplit. Nemsokára jövök, és folytatjuk. Addig írj sokat, hogy legyen mire válaszolnom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Képzeljétek, most néztem meg a Jónásos napjaimat, és 26-29-ig tartanak, és mi 27-én, és 29-én is akcióztunk KépKép. Eszembe se jutott. És kislányt mond KépKép. Kíváncsi vagyok működik e a dolgo Kép

Na, már tényleg megyek főzőcskézni. De ezt muszáj volt leírni nektek KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

nekem nagyon jó a memoriám ,ja és mindent megmondok előre..Tudod aztán vagy bejön vagy nem..
Szóval akkor mikor rakod fel?
Nincs semmi melom, uncsizom...Kép
Mikor fogtok beköltözni igy előreláthatólag??
A Párom azt mondta mi csak akkor költözünk nagyobb albiba ha terhes leszek már...szóval kicsit odébb van...Kép
Nem jön össze nyáron a nyaralás, mert amikor itt leállás van nincs sehol valami jó út, ugyhogy anyósékkal megyünk a Mátráb meg Kecskemétre...Kép
Szóval ezt történt velem,ti mentek??
nicola79

Igen, megyünk a telekre nyaralni valószínű KépKép. Én szeretnék a házassági évfordulónkon költözni, (júli 13), de majd meglátjuk mikor leszünk kész. A lényeg, hogy november 15-ig muszáj lesz Kép.

A képet majd, ha a párom hazajött, mert kutakodni kellene hozzá a gépében, és most semmi kedvem. Iszonyat mennyiségű bigyó van fent Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, hol van ez a Jónás-módszer link?
Még a ma megint megjöttben volt de most nem találom,pedig én is megcsináltam, ki is nyomtottam de az sincs meg...Kép
nicola79

Én valamelyik jónás napos topikból szedtem. Itt van valahol lejjebb. Megnézem neked melyikben.

Kép

Kép
vkhajni

Jónás módszer, vagy fogamzás kontrol a kolddal topikban, 2005.021.17. 12 óra 48 perc, Macskási.
Remélem megtalálod

Kép

Kép
vkhajni

Igen pont erre gondoltam...Kép
És ahol a piros vonal van ott vannak az esélyes napok?Kép
Mit is jelenet a sárga és a fekete pont??
Köszike nagyon!!KépKép
nicola79

a fekete pötty amikor nincs hold, a sárga meg a telihold. Én úgy értelmeztem, hogy ahol elkezdődik a piros vonal, ott kezdődnek, és a végét mutatja a vastag függőleges. Nem vagyok benne biztos hogy így van,d e szeritem igen. És neked mikorra esnek?

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Nálunk itt a cégnél is szerverátállás van. Szerintem ha itt is, meg a babanetnél is megcsinálják, nekem már hiányozni fog! Kép

A pasim Angliában van.

Kezd elegem lenni a melóhelyemből. Egyre több szarság derül ki és egyre kevésbé vagyok toleráns az emberekkel... Ez annyit jelent, h egész nap morgok, mint egy barnamedve! Kép

Jót nevettem a fagyasztós eszmefuttatásotokon! (vizuális tipus vagyok...) KépKépKép

Proone,
Csak nyugi!

Kata
kata1977
Hatvan

Jövő hét közepe.elvileg akkor még nem kellene megjönnie.
De hát a multkor is 38-napra jött meg...Kép
nicola79

Kata, végre itt. Nicolának kell valamit tennie, mert ha állandóan lelép a pasi, soha nem lesz baba Kép. Ne morogj sokat, mert úgymaradsz, és milyen anyuci leszel így?

Na megyek befejezem a kaját, sietek vissza

Kép

Kép
vkhajni

Igen, én is mondom az uramnak hogy igy az életben nem jön össze a baba, mondja meg a főnökének adjon szabit...KépKép
nicola79

Amúgy mi is azon szoktunk poénkodni, h ha így haladunk, akkor majd küldhetek egy sms-t a pasimnak, h megszültem. Kép
Aztán majd néha esetleg látni is fogja.... De lehet, h majd lebácsizza! Kép

Hajni,
Ha gyerek van a közelemben, akkor nincs nekem gondom semmivel. Ki tudom zárni az összes negatív tényezőt. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni, miért kell november 15-ig beköltözni?????
nicola79

Nem kell beköltözni, csak a lakhatásinak kell meglennie. Ez önkormányzati telek, 1500 Ft/nm támogatás van rajta, és ha nincs meg két év alatt a lakhatási, akkor vissza kell fizetni.

Azért érdekes lenne ha mondaná a főnökének, hogy gyerekgyártásra kell a szabi KépKép

Kép

Kép
vkhajni

De még sok van hátra?Biztos már nyáron be tudtok költözni...Bizzunk benne!Kép
Az nektek is tök jó.
a Párocskodnak mikor van a szülinapja?
Ezt csak ugy kérdezem...KépKép
nicola79

Még van egy aljzatbeton, fűtés, víz, gáz, válaszfalak, burkolás, festés. Mi is bízunk benne, hogy nyáron, legkésőbb kora ősszel tudunk költözni.

A párocskám január 7-én született.

Kép

Kép
vkhajni

Akkor még pár munkálat van hátha.
És hány éva van közteztek??KépKép
Közöttünk 5 év!Kép
nicola79

Köztünk 15 Kép.

Igen, van még egy kevés tennivaló addig. Sőt még lassabban is megy, mert a hitelre kell várni, úgyhogy csak bizakodni tudunk. Ma már tényleg zsaluzunk, aztán meg betonozunk egy kicsit.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Nem is mondtad, h ÉVA is van köztetek! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Ha megy haza a párocskád mentek is a telekre?Kép
Akkor ő most 37 éves volt az én uracskám meg 30!
Én meg 25 leszek...
Olyan gyorsan megy az idő, csak most nem akar telni..mennék haza...Kép
nicola79

Sziasztok
Meg jöttem a dokitól.Ezren voltak nagyon sokat kellett várni.Meg kaptam a beutalókat vérvételre,4-szer kell mennem ebben a ciklusban.Plussz még az uh.k a vérvételek után.Hát kiváncsi leszek.Szerintem meg a doki szerint is megint magas a prolaktinom és emiatt késik a baba.Remélem hamar helyre hoz és akkor nyárra talán már kismama lehetek.Ugye csajok????

Tetszik ez a fagyasztós dolog!!!!Most én is meg nézem a jónást,fel csigáztatok vele.Hétfőtől hőmérőzök.Hogy is van az????Mikor kell magasnak lennie????
csanita

Kata, hogy neked mindenbe bele kell kötni Kép.

Igen 37 volt.
Szerintem eszünk és megyünk is. Aztán sötétedés környékén indulunk haza. Remélem jó sok mindent meg tudunk ma is csinálni, mert már két napja szinte csak dumizunk kint Kép. Meg ugye én babázok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Anita, most néztem a profilodban aképet, nagyon jó!!Kép
Most megennék egy McDonalcos kaját...KépKép
nicola79

Ja és elfelejtettem írni van egy 18mm-es tüszőm a bal petefészkembe,meg 2 kicsi a jobb oldalon.Azt mondta a doki,hogy 20-30mm-nél már repednek a tüszik.A másikak nem biztos,hogy meg nőnek.
Az én férjecském nyáron lesz 30, én novemberbe 29.Ha már erről irogattatok.Megy az idő.
csanita

Nagyon megy az idő, sajnos...Kép
Ezek jó hírek Anita, tudod a remén hal meg utoljára, kitartás, mi Veled vagyunk!!Kép
nicola79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?