Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki tudna-e hasznos infókkal szolgálni Dr Harsányi Ágnes doktornőről, Ő most a Kenézyben van a szülészeten, illetve Dr Szeverényi Péterről és Szeverényi Mihályról, Ők a klinikán vannak. Esetleg valaki tud ajánlani jó dokit, mert már több mint féléve küszködöm, és jó dokit még nem találtam. Esetleg az említett dokik elvárásairól tud valaki valamit?
Köszönöm
kriszta82

Szia Kriszta!
Dr Harsányi Ágnesnál szültem 97-ben a lányomat,csak jókat tudok mondani róla, igen hosszú volt a ,vajúdás szinte végog ott volt mellettem,aszülés után is gyakran ránk nézett.
A második terheségem alatt is őt fogadtam meg , de mivel túl hordtam ,42 héten szűltem,nem siker-ült nála szülni,mert elmentek nyaralni,de ez sajna benne van a pakliba.szerintem érdemes erről is egyeztetni a dokival,hogy mikor megy szabadságra.Harsányihoz járok nőgyógyászatra
körzetileg is hozzá tartozom,én még a Klinikán szültem nála.
Üdv Kata
jázmin

Sziasztok!
nem tudom mi volt,de egyszerűen nem tudtam belépni,sem irni.KépNa mindegy itt vagyok.

Kriszta!
Harsányi dr. jó,de túlterhelt.Én nem jártam hozzá,az ismerőseimtől tudom.Most is van egy kolléganőm,aki kismamaként hozzá jár.Meg van vele elégedve.
Nem akarlak rábeszélni,de ha úgy érzed,hogy "problémás"vagy inkább a klinikára menj.Először én is a Kenézybe kezdtem,majd eredmény hijján a klinikára mentem.Én több éve járok oda,nekem nagyon jó dokim van.Dr.Czifra Imrét nyugodt szivvel tudom ajánlani,3évet vártam(végül inszeminációval sikerült) a lányomra,doktor úr inditott el a kivizsgálásokon.Sokan járnak hozzá,sok nőnek tudott jó tanácsokat,útmutatásokat adni.Nála szültem,nagyon rendes volt,sőt amig bent voltunk többször ránk nézett,érdeklődött.(Ha kell számot,magánrendelő cimet is tudok adni)Sokat köszönhetek nekiKépMost az egyik ismerősömnek ajánlottam,nála fog szülni,eddig csak pozitiv visszajelzéseket kaptam tőle.
Jókat hallottam még Dr.Juhász Gáborról(a szülőszobára ő vett fel,velem rendes volt)
Sajnos Szeverényi doktort nem ismerem,hogy milyen.

Sapé

Kép
sapé

Szia Era75!
Nekem Nagy István Géza a közeti nőgyógyászom, de még csak kétszer voltam nála és nem igazán ismerem. Esetleg emilen tudnánk róla levelezni? egyik munkatársam is nála szült, de már régebben, azóta biztos változott a hozzáállása, ő azt modta, hogy a végén adni akart neki pénzt, de nem fogadta el. A címem nemen@freemail.hu, még amiket tapasztaltál róla írd már meg!pl UH szakorvos e?
Előre is köszi
puszi
Enikő

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Sztem le sem értetek a házból, Dorka már szunyált ezerrelKép
Bocsi, hogy emiatt ilyen rövidre sikerült a tali, de olyan nyügik ezek a pöttömök, ha nem alszanak.

összképKép
Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Bocsi, most csak egy gyors bekukk.....készülünk Tokajba.

Kívánok nektek nagyon,nagyon boldogan eltöltött húsvéti ünnepeket!
Remélem szép idő lesz és lehet nagyokat sétálni!

Kép

Netünk hol van, hol nincs....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Remélem jól van mindenkiKép
Szerencsére a fránya infulenza elkerült bennünketKép
Mindenkinek szeretnék Kellemes Húsvéti Ünnepeket kivánni!
Elutazunk mi is,Húsvét másodnapján Ágotának keresztelője lesz.

További szép napot nektek!
Sapé

Kép
sapé

Krisz
Köszönjük a tegnapi vendéglátást. Nagyon jól éreztük magunkat. A címemere át tudnád küldeni majd a képeket? Vagy esetleg MSN-en este? Vagy valahova feltöltenéd és én meg lementem. Előre is köszi

Era
Az ortopéd orvosonak a telefonszámát elkérném. Józsi azt mondta hogy akkor inkább oda vigyük őket. Ja meg helyileg hol is van ez pontosan? Jövőhéten egyébként mikor menjünk? Mert nekünk a szerda nem jó egyedül, zsanit fodrászhoz viszem, mert ő inkább a fodrászt választotta és nem a hajgumit Kép A fulladás nem az építkezéstől van? vagy esetleg valami pollen?

Manóka
Itt Böszörményben most láttam Siesta szandikat 4990-ért a buszmegállónál lévő templommal szemben van az orvosi rendeleőintézet és ott van a bejáratnál egy cipő és segédeszköz bolt. nektek méretben kb mekkora kellene megnézem hogy van e egyáltalán érdemes e nektek ezért ide eljönni.

Na rohanok Zsani kint garázdálkodik a pici meg alszik rendet teszek gyorsan Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Jé most látom pár perc és Grétike 3 hetes lesz 12:19-kor

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
én is nagyon örültem hogy eljöttetek. Olyan tündér a pici Gréti és milyen nagylány már Zsani.
Elküldetem emilben is, de itt van a link ahova feltettem. Szóval akit érdekelnek a képek, az töltse le:
http://s27.yousendit.com/d.aspx?id=2MHYMX726W0S32U1TFLS1DDT53

Ja és ha mégsem lesz eső hétfőn egy állatkerti tali??KépKép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

nagyon jo a talis kép. kár hogy mi nem tudtunk menniKép de majd legközelebb.!
flora már alakul nincs láza és hányni se hány már, de a hasmenés az megvan.ma tudjuk meg az eredményt. az a baj hogy nem eszi a diétás kaját (alma, répa és krumpli van felirva) nem tudok még valamit amit adni lehetne neki? én probáltam a céklát de az egy az egyben kikakilta. meg eszi a csupi kenyeret azt szerintetek adhatom neki? azt kéri és én bizom benne hogy a szervezete azt kivánja ami jo neki.

Nadine!

boldog 3 hetet GrétinekKéphogy repül az idö már lassan egy hónapa született. hipp-hopp itt fog ő is futkározniKép
küldtem neked kétszer is levelet nem tudom megkaptad e őket? kérdőivekkel kapcsolatban. eddig nem akartalak zavarni, de anno mondtad , hogy szivesen kitöltenéd. Ha lenne még kedved és időd kitölteni akkor elküldöm emilben

képeket raksz fel majd a kiscsajsziról?
többiek is
Imikét már olyan régen láttam

Manóka!

ti hogy vagytok?

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünepeket kivánunk!

sziasztok
enci
renci

Sziasztok,

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin,a gyerekek olyan aranyosak voltakKép

Mi tegnap voltunk ultrahangon, a kis pocaklakó nagyon aranyos, sztem dettó Imi, még a kis fütyijét is ugyanúgy hegyesítetteKép

Mi hétfőn fogunk hazajönni, így az állatkert csak később jöhet nálunk szóba.

Krisz,
nekem a linken nem igazán jönnek be képekKép

Enci,
jól vagyunk, köszi, szegény kis Flórát sajnálgatom, de remélem, azóta már jobb a helyzet. Sztem enni had egyen azt, amit szeretne, ha a kenyér, akkor azt. Legfontosabb, hogy inni igyon sokat. Biztosan csak valami vírus, és pár nap alatt túllesztek rajta.

Kellemes Ünnepeket Kívánunk mindenkinekKép

manóka

manóka
manóka

Boldog Nyúlnapokat Mindenkinek!!!!

Hétfőn van kedvetek állatkertni egyet?Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sapé szia!

köszi, hogy irtál, megadnád a dokid számát akkor, ha gondolod akár az emailemre: liron@freemail.hu. Remélem hamarosan változnak a dolgaim.
Konkrétan Harsányinál egyébként még egyszer voltam, de nem tünt lelkesnek, azonban műtéttel riogatott, végülis lehet Ő is jó doki, csak én ijedtem be tőle, nem tudom. Köszönöm a segítséget!

Kata!

Irtad, hogy Harsányihoz jársz nőgyógyászatra. Egyébeként a doki segítőkész, Te totál bizol benne, mert nekem mikor voltam, olyan kicsit ingerültnek, lekezelőnek tűnt. Lehet, mert sok a betege, vagy nem tudom, mert végül is a várakozók is türelmetlenkedtek. Az a baj, hogy sajna problémás vagyok. Most már egyébként körzetileg Én is hozzá tartozok, azért kerestem fel.
Szia!
kriszta82

Sziasztok,

Remélem, mindenkinek jól teltek az ünnepek, és Flóra is jobban lett.

Era,
milyen volt Tokajban?

Mi újság az állatkertben, jól éreztétek magatokat? Én ezen a héten tervezem majd vmelyik nap, remélem, nem lesz nagyon hideg. Mert azt jósoltak.

Habár, hétvégére is esőt vártunk, de szerencsére nagyon kellemes napsütéses idő volt, és élveztünk nagyinál lenni. Imi 6-kor kelt, és egész nap kint volt az udvaron. Olyan szépen lebarnult a kis arca, és keze, ahogy néztem itthon a kádbanKép
Kép

Kép

Kép

És ezt küldi a fiú minden lánynak húsvét alkalmából
Kép

Megyek, kicsit élvezkedek a kádbanKép a fiúk már alszanak. Jó éjt mindenkinek!

Manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Imike,
köszönjük a gyönyörű virágot!
nagyon jók a képek isKép biztos jót szaladgált a fijúKép

Állatkert
nagyon jó volt, irtózatos tömeg volt, de bent eloszlottak és nem volt vészes, Dorka nagyon élvezte szaladt egyik állattól a másikigKép jellemzően a kacsák, libák részleg tetszett a legjobban, bár a vizilovak előtt is jó 20 percet ácsorogtunkKép

itt Dorka elmélyülten bámulja a halakatKép
Kép

és olyan, de olyan jó idő volt igen ezt szeretném továbbra isKépKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Húsvti Ünnepeket is így utólag is.
Szinte minden nap szoktalak benneteket olvasni csak nem szoktam írniKép
Egy kicsit lusti vagyokKép

Az én fiaim is nagyon élvezték a húsvétot mivel oda voltunk kirándulni 3 napig Szilvásváradon.
Nagyon jó volt még rajtunk kívül 2 családdal mentünk minden családban hasonló korú gyerekek vannak és így nagyon jól el voltak a gyerekek is.
Remélem nem lesznek betegek.

A képeket elnézegetve nagyon aranyos minden gyerköcKép Nagyon nagyok már.
Minden kismamának minden jót!!!!

Ja és a nagy hír, hogy a húsvéti nyuszika elvitte Gergő pelenkáját!!!!!
Nagyon ügyes és mindig szól!
Remélem nem kiabálom el és nem esünk vissza!!!

Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
Legyetek nagyon jók!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

A csaj egy fél órája áll a csap mellett és kávét főzKép
Mekkora lesz a vízszámlánk!!!!!

Végre egy hét után újra van netünk. Tegnap "csak" 2 és fél órán át szerelték. A kinti aknában kellett kicserélni teljesen egy leosztót.

Krisz!
Én sem tudom megnézni a képeketKép
Elküldenéd mailben!

Manóka!
Annyira jók a képekKép
Tokajban nagyon jó volt!!Anna vasárnap keresett tojásokat. Amikor elfogyott újra elrejtetteKép
Hatalmasakat sétált. A szomszédban is otthon volt egy kislány, aki két és fél éves, vele voltak nagy barátságban(ölelgetés, puszi).

PocaklakóKép

Enci!
De jó, hogy javul FlóraKép

Nadine!
A héten nekünk nem jó. Ma szívgondozó, holnap jön Anyukám. Aztán a héten talán már csinálják a térburkolatot is.
Ha az kész lehet jönni, játszaniKép

Krsztaa!
Nagyon ügyes GergőKép

Na megyek, készülünk a dokihoz. Anna most még feldobott, hogy megnézik számítógépen a szívét (így mondtam nekiKép), aztán kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog üvölteni....

Sziasztok!

Era

Era
Kép
era75

Na és persze mindezt délelőtt írtam, csak nem működött a babanetKép
Megyek ebédelni....

Era

Era
Kép
era75

Era
Ez hét nálunk is kiesik, mivel tegnap este Zsaninak majd 40 fokos láza lett, torokgyulladás. puff neki. Remélem jövő hétre meggyógyul.
Gréti a mai mérés szerint 4700g, 3740-el hoztuk haza 7-én, 23 nap alatt majdnem 1 kg-t hízott és nőtt 2 cm. És egészséges és remélem az is marad.
At térburkoló szuper, mi is a kertet csinálgatnánk, ma mondjuk kórház van nálunk. CSak az a baj hogy nem nagyon akar inni, enni meg pláne nem az én kis zabás csajom. Valami ötlet hogy lehetne rávenni az evésre?

Krisztaa
Gergő nagyon ügyesm Zsani még csak akkor szól ha végzett a dologgal Kép persze a pelusba. Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Szegény Zsani!
Remélem hamarosan jobban lesz!
Rávenni az evésre.....kedvenc kaják, együttevés, elterelni a figyelmét valamivel. Még a kaja nem is annyira gáz, de az ivás...
Kínálgasd gyakran. Nincs jobb ötletem.

Gréti nagyon nagy csajKép

Era

Era
Kép
era75

Csajok,
küldtem a képeketKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nadine!
Hogy van Zsani?

Krisz!
Köszi a képeket.
Annával megcsodáltuk őketKép

Kérdezem tegnap Annától, hogy szeretne-e kistestvért, akivel játszhat...blablabla.
Erre Ő:" meek, mekejes" (megyek megkeresem)
És elkezdte keresni a lakásbanKép
Annyit nevettem rajtaKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era
Zsani már egész jól van. Engem is megdöntött kicsit ez a vacak vírus, de én nyeretem. Gréti megúszta úgy néz ki. Józsi is hétfőtől dolgozik. De utálom a vírusokat, bacikat egyáltalán minden betegséget okozó kis dögöt.... Kistestvér Kép Mondtam én hogy kell Annának is egy kistesó, csak hogy magyarázod el neki hogy 9 hónap múlva lesz meg legkorábban és legalánn még fél év mire játszani tudnak? Kép Nálunk egyelőre elég erős szeparálás megy, mert csupán szeretetből kínozza a kicsit aki hősiesen tűr egy darabig Kép De úgy 9 hónap és fordítva lesz a dolog szerintem Kép

Krisz
Én nem kaptam meg a fotókat Kép

Nadnie

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
okés küldöm megintKép

Krisz

Krisz
krisszie

Nadine,
melyik címedre küldjem? Mindenhonnan visszajönKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nadine!
Nem találom az ortopéd doktornő tel.számát.
A rendelő az Ötvenhatosok terén van, a Profi mögötti 4 emeletesekben. A házszámot sem tudom.
De Enciék is voltak nála, hátha neki megvan a száma!

Mindenki jól van?

Olyan jó, hogy végre jobb az időKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Ismét vagyok,hazajöttünk.Szerencsére a keresztelő rendben zajlott,minden jó volt.
Ágota jól van,igaz a fogával közel már 1 hete szenved,éjszaka többször fent van.Nappal egész jól viseliKépHolnap viszem a tanácsadóba,kiváncsi vagyok mennyit nőtt.

Hogy vagytok?
A kis betegeknek gyógyulást!!!

Sapé

Kép
sapé

Sapé!

Hol volt a keresztelő? Nem sírt Ágota?

Mi volt a tanácsadáson?

Udvarunk alakul, elvileg holnap kész is. Még földet is hoznak, lehet majd füvesíteni. Aztán mehetnek a gyerkőcök ki játszani.
Hétfőn még a garázst is jönnek burkolni, úgyhogy haladunk.....Kép

Úgy élvezem a jóidőt!!!!

Remélem mindenki jól van!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Krisz,
képet nekem sem küldtélKép

Era,
jó, hogy így halad a dolog, a füvesítés meg külön tetezseni fog sztem AnnánakKép

Sapé,
én is elgondolkoztam a keresztelőn újra, eddig halogattam lustaságból. De most belegondolva, lehet, hogy minél nagyobb, annál nehezebb?

Ma voltunk a városba, olyan kellemes az idő. A fiam a csajokat úgy bolondítja az utcán, hogy a férjemnek is becsületére válnaKép
Tegnap a fodrásznál is olyan kis ügyes volt, így most komoly férfi is lett belőleKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Ne már, mindenkinek küldtem a képeket, többször isKép hogyhogy nem ment át? Vagyis csak átment mert nem dobta vissza csak Nadine-ét.

olyan klassz tényleg ez a szupi idö;, mi is lent vagyunk folytonKép Dorka már úgy hasít az utcán hogy csakKép Ö; föleg a felnötteket bolondítja, és a babák, kutyák után rohangálKép

Voltunk a Fontanában focizni:

Kép

és hintázniKép

Kép

klassz voltKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Krisz,
nagyon jók a képek, a csaj focista lesz?Kép Sztem jó ötlet lenneKépKép
Most megnéztem újra az emiljeimet, de sajnos, semmi nem jöttKép

Ma még jó idő lesz, mindenkép kellene menni nagyot sétálni délután, délelőtt meg megyünk oltásraKép

manóka

manóka
manóka

Szia Nemen!

Terhességem utolsó hetében be kellett feküdnöm a kórházba, így elég sok orvost ismertem meg. Ajánlani tudom a fogadott orvosomat (aki végig ott volt velem a szülés alatt és ha szükséged lenne rá a fájdalomcsillapítót is beadhatja): Dr. Cifra Imre.
Ajánlani tudom még Aranyosi és Major doktor urakat. Török Olga nem oly szerencsés választás, ugyanis nagyon sokat van külföldön és nem biztos, hogy a szülésed alatt itthon lesz.

Ráérsz orvost keresni a 20-dik héten ill. utána

Sok sikert!
esz

sziasztok!
A keresztelőn minden jól ment,addig amig az orgona meg nem szólalt.Ekkor Ágota keservesen elkezdett sirni,kivittem a tiszteletről(reformátusok vagyunk,kint végig aludt az ölemben).Akkor mentünk vissza amikor a keresztelésre került sor.
Aranyos volt,ha lesz kép felrakomKép
Majd anyukámékhoz ment a szük család ebédre,Ágota egész jól viselte ezt a sürü napot.
Tanácsadáson ismét ájuldozott a védönő,11kg30dkg,80cm.Legközelebb már nem tudják fekve mérni,elfogyott a cm.
Majd még jövök,megyek Ágotát etetni!

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok!

Háát, topikunk kihalóbanKép Kicsit szomorkodom, de gondolom mindenki élvezi a jóidőt.

Már én is úgy várom, hogy elmenjenek a munkások, és tudjak kimenni virágozni, de ezek is ideköltöztekKépKép

Sapé!
Várom a képeket!
Szép nagy lányod vanKép

Krisz!
Olyan édes DorkaKép

Manóka!
Hogy viselte Imike az oltást?
A füvesítést megcsinálták, ránk csak a locsolás vár......előre félek tőle. Anna imád öntözni.
Óhh most látom....locsolnak isKép

Még egy sztori:
Tegnap este mondom Annának, hogy meséljen már nekem valamit a Gőgös Gúnárból. Koncentrál, koncentrál, aztán örömittas arccal azt mondja "mese". És ezzel kész is voltKép
Én alig bírtam megállni, hogy ne röhögjekKépKép

Megyek ebédelni....

Era

Era
Kép
era75

Nektek is újra kellett regisztrálni?
Én cselesen a régi nevemet írtam be, és elfogadta.

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

már megint valami baj van a babanettel?Kép

Era,
a mese, az jó, biztosan mosolyogtam volna én isKép
Öntözés meg egyenesen nagyon jó lesz Annánk, kell egy kis esőztető, és akkor fogja igazán élvezniKép és akkor csinálja magátólKép

Mi tegnap kint voltunk az állatkertben, a fiú nagyon élvezte. Ment mindenfelé, Imi már azért vette ölbe, mert nem bírt vele sétálgatniKép
Sztem legjobban a libák veszekedése, és hatalmas gágogása tetszett neki,ha felemlegetem, még most is nagyban kacagjaKép
A zsiráf, az nem érdekelte, sokkal inkább tetszett neki, hogy egy kisebb kővel próbált széttörni egy hatalmasatKép Hiába, rengeteg munka van mindenholKép
Most elment nagyizni, de lassan majd mehetünk is érte. Olyan hamar eltelt ez a nap.
Még ma van a SZEB expo az egyetemen, én ott voltam délelőtt. Semmi extra, kaptunk egy ingyenes állapotfelmérési lehetőséget a gekkóban, meg egy gyerekragtapasz csomagot. Lehet, ha a fiú is velem van, akkor sokkal sikeresebbek lettünk volnaKép
Legjobb az volt, amikor az aqaticumos thai masszázslányok megmasszírozták a vállam, nyakam és fejem. Mondhatom, fejedelmi dologKép A talpmasszázst szeretném, de azt mondtak, majd, ha megszültem, csak utána. Viszont, házassági évfordulónra kérek egy masszáslehetőséget, mert nagyon finom, ki kell próbálni nektek isKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Sajnos kimaradat a SZEB, a kedvesem lusti volt aztán meg inkább színházba mentünk. megnéztük a Józsefet csodálatos előadás volt, aki teheti nézze meg SZUPER:-))))

Móni,
hiába írtam viszadobálja a leveleimet kb 10x elküldtemKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nadine! (Remélem néha benézel!)
Piros Katalógusban megtaláltam Dr. Fazekas Katalint.
Cím: Ötvenhatosok tere 3.
Tel.: 482-194(este)
Rendelés: kedd 16-18 431-705

Manóka!
Mi két hete voltunk az állatkertben.
A csaj és az apja kb. 1 percig néznek meg egy állatot, aztán rohanás továbbKépKép
Annának a majmok tetszettekKép
Mi voltunk szombat este Annával a SZEB Expón, de késő volt és már pakolgattak. Azért kapott egy fa játékotKép
MasszázsKép

Krisz!
De jó, hogy voltatok színházban!!!
lassan szerintem mi is eljutunk.

Képzeljétek! Anna lassan két hete nem szopizik. Mondtam neki, hogy már senki nem szopizik körülötte (kivéve Gréti, de őt nem említettemKép), és Anyának fáj. És egyszer csak nem kérte. Azóta azért már volt két kisebb hiszti érte, de egy kis puszival elintéztükKép

Mikor csinálunk egy talit?
Lassan kész a garázsburkolás is, lehet jönni hozzánkKép

Megyek játszom, rákattantam a Stronhold-ra..sajna....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era
Be szoktam nézni Kép csak általában írni nincs időm. De a gépem az egész nap megy, mivel Zsani tuti bekapcsolja majd kijelenti az MSN-re hogy APA DO (apa dolgozik) és küld utána neki üzenetet Kép Pont tengap beszéltük Mónival hogy a telefonkönyvben se találtam meg ezt a doktornőt, pedig Móni a nevét tudta.
Anna is leszokott a ciciről Kép Még emlékszem mikor közös sétáink egyikén mondtad hogy max 1 éves koráig szoptatod Kép most majdnem 2 éves már, a gyerek döntött. A tesó mikor fog jönni Kép
Tali: elméletileg a Zsani 1 hete gyógyultnak van minősítva azóta se esett vissza, így mi megyünk csak az a kérdés mikor lesz. (Józsi hozta ezt a bacit és az a legjobb hogy lassan 3 hete beteg, és most kezdett el javulni, 2 antibiotikumos kezelés után, de még mindig köhög)

Krisz
Móninak sikerült a képeket átküldenie nekem, nem tudom mi lehetett a baj.

Na megyek a redőnyt le kell tölönöm belülről mert ha felteszik a szúnyoghálót rá apumék majd csak akkor tudom legközelebb ha leveszik, az meg ugye nem mostanában lesz.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!
Bocsi,hogy eddig nemirtam,de valami gond voltKép
Hogy mi ne kérdezzétek,olvasni tudtalak titeket,irni sajna nemKép
Na de az a lényeg,hogy itt vagyok.Ágota jól van,fogzás piszkosul megviseli,éjszakáink szörnyűek.A keresztelő képeit hasikerül,mellékelemKép
Most már kiabálja a nemet is,terdel elég hosszú ideig.
Veletek mi újság?
Sajnos kevés időm van olvasgatniKép!

SapéKépKépKép

Kép
sapé

Nem tudom,de nem túl jó minőségű képek lettek igy feltéve,pedig a "nézetnél"szép tiszták voltakKép

Kép
sapé

Sapé,
szépek vagytokKép jók lettek a képekKép

Nadine,
írjál már lécci egy mélt, mert akkor nem jól tudom a mélcímedet.

Era,
nahát ez szuperKép látod nem is volt olyan nehéz.

Dorka ma sikeresen a bili mellé pisilt a szönyegreKép valamiért nem hajlandó rajta ülve mmaradni ha 1 mp-nél tovább akarom ott tartani egyböl sírás, most is felállt és szép nyugodtan a bili mellé csorgattaKép
Vajon mikor jön össze? vagy vegyek neki valami szuperbilit??

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!
Ezen a szuperbilin jót nevettemKép
Lehet jól jönne egy pisikövetős, popsihozragadós biliKép

Sapé!
Aranyos lánykád vanKép
Fogzásra Chamomilla vagy Dentinox?

Nadine!
Tesó még nincs tervben. Ezen a "majdnem két évig szoptatok, pedig csak egyig akartam" dolgon én is jót röhögtem. Akkor még másképp gondoltamKép
Olyan jó volt azért ez a szoptatás!!Néha hiányzik egy kicsitKép
Talit át kellene rakni a jövő hétre, mert a héten nem jó Enciéknek.
Nektek melyik nap jó?

És a többieknek mikor jó a jövő héten?

Na megyek meglesem a páromat mit csinál....ne már Anna még kalomol a kiságyban.....ahhh.

Szép álmokat!

Era

Era
Kép
era75

Csajok!

Ez a Babanet..katasztrófa..
Az előző üzenetem 9 után írtamKépKép

És még most is csak fél 11.....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Dorka beteg lettKép
csupa csipa-váladék a szeme, gondolom kötöhártyagyula + lázasKép megint elmarad az uszi így sajnos.
Pedig de még egy jó nagyot sétáltunk délutánra meg olyan kis nyügi volt, de az idöre fogtam, erre tényleg beteg szegény.
Holnap doki.

Nah írjatok valami vidámabbatKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Végre itt,ez a babanet katasztrófa időnként,tegnap egyáltalán nem tudtam irni,de még olvasni sem(pedig lett volna csöpnyi időm)!Állandóna leszakadtKép

Chaomillát próbáltuk,nem haszál neki,de a dentinoxot ki fogom próbálni!

Krissz!
Gyógyuljatok meg!!!!!!
Úszni hová jártok?Ágotát is szeretnénk vinni,kaptunk már pár ötletet,hogy hová lehetne.
Infót gyüjtökKép
A bilizés majd sikerül,csak egyszer kell,hogy sikerélménye legyen,nem?Szerintem.

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok!

Van egy kis időm és írok nektek!Kép
Szinte minden nap olvslak titeket de időm nagyon kevés van írni.Kép
Szerencsére nagyon jól vagyunk nem vagyunk betegek kopp..kopp..kopp..
Máté szerencsére nagyon jó immunrendszerrel áldoták meg a fentiek mert még szeptember óta nem volt beteg. Rosszaságban monduk az élen vanKép) nem baj csak beteg ne legyen.
Gerike sem volt túl sokat beteg csak ha esetleg a füle fájt(sajnos tudjátok mi ezt örököltük) mivel jön most már a jó idő igy úgy gondolom nem kell őszig tartanom a fül fájástól. Reméljük

Mátéval elkezdtük az úszást ma megyünk másodjára hát nagyon szereti tetszik neki.
Szeptember óta járunk focizni egy héten kétszer nagyon ügyesek és nagyon aranyosak. Most vasárnap is megyünk mert meccsük lesz kabán.
Úgyhogy szinte minden du-án programunk van és persze ezt mind össze kell egyeztetni a kicsi napjával. Hát nem minden esetben könnyű de igyekszerm hogy mindenkinek jó legyen.

Krisszi!
Én úgy kezdtem el a biliztetést hogy csak ébredés után közvetlenül ültettem rá ekkor szinte biztos hogy fog pisilni tehát lesz neki sikerélménye.(reggel és délutáni alvás után) amikor ezt már megszokta akkor próbálgattam hogy a reggeli pisi után egy kb. órával megint próbáltam stb. egy idő után elértem azt hogy már csak akkor pisilt amikor ráültettem a bilire.
Ezek után vettem le róla a pelust és próbáltam hogy ő szóljon. Persze nagyon sokszor takarítanom kellett mert össze vissza pisilt mindent de így tanulta meg. Ebben a stádiumban többet ér egy bepisilés mint ha én ráültetem a birire. Ezek után meg egyszer ha megérik rá agyilag akkor szólni fog magától vagy mutatja de tutodra fogja adni hgoy pisilnie kell.
Én mind a két fiuval így csináltam és nekem mindketten 23 hónaposan szobatiszták voltak.

Én úgy szokattam az elején hogy ráüljön a bilire hogy elővettük a kedvenc könyvét és a bilin ebből olvstunk és nézegettük együtt. Ezt nagyon szerette és igy megszokta hogy rá kell ülni.
Jobbulást Nektek!

Mindenkinek a legjobbakat!

Ha esetleg taliztok a játszótéren a nagyerdőn akkor esetleg szóljatok mi is be mennénk ha nem zavarnánkKép.

Puszi
Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!
Okés meg fogom próbálni, de ált. hiába a kedvenc könyv vagy játék teljesen kétségbeesik ha rajta tartanám a bilin és enm hajlandó ülni rajta. Messzirö mutogat rá söt hozza is hogy kaka, persze ilyenkor már a pelusban van a termésKép

Csajok én ezt nem értem ma láz sincs és a szemváladékozás is megszünt vajon mitöl lehetett?? mindegy azért elvisszük a dokinak megmutatni. Hátha így az usziról sem kell lemondanunkKép

Mi a termálba járunk a Búvárklubos uszira, nagyon-nagyon jó csak ajánlani tudom 4hós kora óta visszük Dorkát minden hétvégén ha csak tehetjük. Sok játék van és minden babával külön foglalkoznak nekünk tökéletesKép
12000Ft a 10 alkalmas bérlet, ennyit nagyobb marhaságra is elköltenék, szóval sztem megériKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Lehet, hogy huzatot kapott Dorka.
A lényeg, hogy már jobban vanKép
Ezt neki küldöm:
Kép

Krisztaa!
Jó, hogy írtálKép
Ez a biliztetés dolog nagyon jól hangzikKép
Anna minden fürdés után pisil a bilibe. Már Ő szól. De még napközben nem szoktam kérdezgetni. De ezt kipróbálom.

Talit megbeszéljük...nem zavarszKép

Era

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?