Angelani!
Babanak mindenhova vinni kell pelenka, popsitorlo, jo meg vinni neki kiskesztyut, mert nagyon osszekarmolja magat, mert nagy korommel szuletnek es nem engedik levagni mig a korhazban vagy.
A tobbi korhaztol fugg. Adnak e rucit vagy nem stb...
en a mavban szultem, ott adtak rucit, csak azt vittem magammal, amiben hazahoztuk.
Tettem be egy rovid ujju bodyt, egy rugit, cernasapka, vastag sapi, kicsi pled, zokni es egy tavaszi plus overal, ja es a kesztyu.
Vittem meg cumit, vegszukseg eseten, jol is jott.
Vittem fejot, ami szinten jo volt.
Mindent megvettem ami a mellre kellett. Az egy aldas is volt.
Avent bimbokrem, mert azt nem kell szopi elott lemosni, bimbovedo a ket szopi kozt, hogy tudjon levegozni. Draga de megeri es nagyon sokaig jo, hiaba kicsi a flakon, nekem meg mindig van, pedig napi 6* hasznaltam az elso ket honapban.
Nakunk adtak a kodokhoz mindent meg a popsikremet is.
Amit meg erdemes vinni tenna lady betetet meg eldobhatos halos bugyit.
En vittem 6 db-ot es nem mosogattam, mert valaki ugy vitt, hogy mosogatta. 200 Ft egy darab tenna, szerintem az a legjobb es a legszorosabb, igy tart is.
Patikaban lehet venni tobb meretben is.
Amit a bababoltokban lehet venni olyanom is volt, de az nekem nem valt be, mert nem volt szoros, lotyogott benne a betet.
Szoval en minden este eldobtam.
Haloing, pizsi es szoptatos melltarto.
az orvosodtol kerj egy listat es az alapjan vigyed a cuccost en is igy csinaltam.
Csak melle vittem meg fejot meg cumit.
Semmit nem hagytam otthon, mert a ferjem nagyon feledekeny es valamit akkor is itthon hagyott volna, ha osszekeszitem akkor is.
Szoval en ennyivel tobbet vittem.
De elfer.
Ha van meg kerdesed ird meg nyugodtan.
Probalok valaszolni, es segiteni, ha tudok.
Magi