Szia Manka!
Örülök, hogy előkerültél
Viola biztos Kareszozik már
, azért nem ír! Jaj de kíváncsi vagyok. Ő is asszem a Schandlnál szül/t. Majd többet tud mesélni Neked vele kapcsolatban. A sógorával /Dr. Abkarovits/ én együtt dolgoztam, így ha gondolod megkérdezhetem tőle, hogy be szokott e menni szabija alatt ha itthon van?! Viszont para ügyben én sem vagyok okosabb. Tőlem is sokszor szokták kérdezni, hogy mennyit szokás adni - főleg, hogy műtőben dolgozok/tam, biztos tudom - , de nem fogalmam sincs. Sose szoktunk senki zsebébe "turkálni" ezért nem tudjuk mennyit szokás adni. Én a doktoromhoz magánrendelésére járok, és szülésnél 30E Ft körül gondoltuk a párommal, plusz szülésznőt nem fogadunk , hanem aki ott lesz, neki adunk valamennyit ha rendes lesz. Viszont ha Te akarsz szülésznőt fogadni, én megtudom kérdezni, hogy kit érdemes és hol lehet elérni. Te melyik osztályon dolgoztál/ dolgozol? Tényleg dolgozol még? Én már táppénzen vagyok a kezdetektől, mert műtőben nem szabad kismamaként dolgozni. Milyen fősulira jársz?
Én is ezalatt a 28 hét alatt kihíztam mindenem, nemcsak hasban
, hanem fenékben
is.. nem is kicsit..
El is vagyok emiatt keseredve, viszont számomra is a legfontosabb Kilián egészsége, és majd szülés / szoptatás után igyekszem ledolgozni felesleges kilóimat. Szerencsére a cukorbetegséget megúsztam. Sógornőm lett szegény terhességi cukorbeteg, és csak csodálom őt, hogy milyen minimális étkezéssel bírja, kalória/ szénhidrát számolgatással ehet meg bármit ..
Bár most hál' Isten jó lett az eredménye.
4D: Mi a 15. héten voltunk a Bácskainál, és nagyon jól lehetett már akkor is látni mindent Kiliánból. Legközelebb meg a 32. hét körül megyünk ha megyünk, mert azt mondta akkor már jól lehet látni az arcvonásait is. De lehet, hogy nem is megyünk, mert az utolsó 2d-s uh-on az arcocskáját nagyon belefúrta a placentába és azt mondta a Bácskai, ha így marad akkor nem tud majd a 4d-n se semmit mutatni. Viszont hamar tudsz időpontot kapni , max. 1 héttel később mint ahogy telefonálsz.
Örülök, hogy írtad a kismamagatyóst a piac túloldalán, akkor kinézek oda is. Kb. merre felé van a hátsó piacon? Róla én nem is tudtam. Most voltam szabóságban varratni, mert annyira nem kaptam sehol..
De még nincs kész.
Ti hogy álltok babafelszerelés ügyileg? Mi még csak pár ruhát vettünk, és nem is kapunk senkitől semmit
így mindent meg kell vennünk.
Mi lesz a bébitek neve? Tudjátok már?
Írj ha ráérsz, jó tanulást!