Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hajni! Szorítok, hogy ne legyen szükség a teára. Amikor mesterséges mensit csináltak nekem, akkor a gyógyszer szedése alatt védekezni kellett. Mikor elfogyott az óvszer, vettünk egy 10 dbost ijesztésnek, és ez bejött. Két nap múlva megjött! Kép Lehet, hogy te is így jársz!Kép

Proone! Én is elmontam az uramnak, hogy van egy babásunk, és azt mondta: "ebbe a hónapba neked is lesz ilyen!" Olyan édes volt!!! Kép Lehet, hogy azok közé a szerencsések közé tartozol, akiknek nem lesz semmilyen kellemetlen tünete a terhesség alatt.

Jucával mi van? Tud valaki róla valamit? Sikerült kikezeltetnie magát?

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Nagyon rossz dolgot hallottam ma a dokimról! Kép
Az egyik barátunk ma tudta meg, hogy melyik dokihoz járok. Az egyik ismerősük az én dokimnál szült, és hentes munkát végzett. Olyan szinten összekaszabolta, hogy alig tudott lábra állni!
Én nem tudom mit csináljak! Kép
Váltsak egy másikra, vagy maradjak meg nála. Mivel az én ismerőseimnek Pécsen van orvosa, nem hallottam ezt megcáfoló véleményt. Csak ezt az egyet. De ez lelombozott!
udtok valami tanácsot adni?

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Sziasztok!

Tényleg olyan rég nem hallottunk Lucáról. Jó lenne tudni mi van Vele...

Beuka nagyon szorítok Neked! Olyan jó lenne, ha 2 zebrásunk lenne ebben a hónapban.Kép Ennyi kárpótlást megérdemel a topic, a vacak febuáért.
Igen ez a második clostys hónapom. De az első betegség nélkül (legalábbis remélem). Egyelőre nem tudok bízni benne, de ha holnap meglátom az uh-n a petesejteket akkor átprogramozzák 3 hétre az agyamat tudom... Kép

Hajni ledöbbentem mennyit akartak adni a titkárnős munkáért. S ami a legdurvább, hogy van aki el is megy neki dolgozni ennyi pénzért. Vadkapitalizmus...

Anita jobb kedved van már? Én egy kicsit kezdek megnyugodni...

Zafír

Kép
Kép
zafír

Ha nem tudnék jönni addig, MINDENKINEK NAGYON KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET, és sok locsolót (már aki szereti) KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zafír! Szép nagy petéid lesznek, úgyhogy ne aggódj! Kép Előre az ikrekkel! Kép

Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Andi neked is kellemes ünnepeket.

Jucával nem tudom mi van, írtam neki emilt, de nem válaszolt. Nem akarom sms-sel zargatni. Remélem minden oké náluk.

Zafír, magadról nem sokat írtál Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Ma senki nem jön? Mi van veletek?

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Még nem jött meg Kép

Zafír köszönöm, hogy így szorítassz!
A második closty-s hónap szerintem Neked be fog jönni!!! Én is nagyon szorítok!!!

Nicola jobbulást a kutyusnak! Jó akciózást, és jó pihenést!!!

Kataigen az Activiával kapcs. erre gondoltam. Asszem én is kipróbálom, de csakis banánnal Kép

Hajni sajnálom a munkát! Párod hogy van? Kuráld, hogy ha eljön az idő a toppon legyen!!!

Kép
Kép
beuka

ja és Hajni várom a táblát, (remélem tudok ma többször jönni megnézni) olyan szép!!! Remélem már NEM POTTYAN senki!!!!

Kép
Kép
beuka

Hozom a táblát, kb 5 perc, csak még frissíteni kell. Neki is látok, amíg nincs itt senki.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Proone,
Lehet, h már mondtad, de Ti melyik kerületben laktok? Mindenképpen ott akarsz a helyi SZTK-ban dokit? (Nem lebeszélni akarlak, csak kíváncsiskodom Kép) Én nem hallottam erről a Tasiról, de szerintem nézz be itt másik topikokba, szinte minden dokiról lehet találni vmit.

Beuka,
Neked NAGYON szorítok! Tényleg lehet, h téli álmot aludtak eddig a zebrák?! Kép

Óóóó, most nézem, akkor én leszek a következő pottyanós... De vicces, h kb. 7főn fog megjönni, a pasim meg 7főn utazik. Kép Nnna, most akkor 'befolyásolnom' sem kell. Kép

Andi,
Ezek nem túl jó hírek. Szerintem Te is próbálj meg itt utánanézni, esetleg rákérdezni a dokis topikban, valaki csak ismeri még a dokidat! És hátha pozitívabb tapasztalatok is lesznek!

Zafír,
Mennek a drukkok a SZÉP ! Kép

Hajni,
Hogy van a párod?
A mai meg naplementés tábla. Kép De tetszik! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Sziasztok! Én is itt vagyok.
Tegnap elmentünk egy bemutatóra - legalábbis én azt hittem. Fél nyolcra mentünk, és egy kedves hölgy beszélgetett velünk, tulajdonképpen üdülési jogok kínált megvételre. Nagyon ügyes volt, mert én már az genhez nagyon közel álltam, de a párom tartotta bennem a lelket... Kép Tényleg nagyon sok lett volna, a legolcsóbb ajánlatuk 930000 Ft-os volt. Már belebocsátkoztak mindenféle részletfizetésekbe, jutalomutazásba... Végül 11 után tudtunk eljönni. A mézesmadzagot azért elhoztuk, egy hét üdülést kaptunk, csak oda kell utazni. Ez is a beetetés része.

Ma 9-ig aludtam, annyira kidőltem az előadás alatt, néha már kikapcsolt az agyam is ott.</font>

KépKépKépKép
proone

Kata, köszi, nem sokat javul szegénykém, bár ma már ment dolgozni. Szerencsére nincs túl hideg, remélem nem romlik az állapota. Még van 4 napja hogy meggyógyuljon KépKép.

Proone, nem irigyellek, utálom az ilyen előadásokat. Nem bírom, ha rá akarnak beszélni valamire.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="119911">Kata! Tasira már rákerestem, de nem találtam semmit a fókuszos ügyéről.Bár az is lehet, hogy valami keresést nem jól állítottam be, mert elég keveset dobott ki...
Egyelőre megnézem az itteni SZTK-ban ezt a dokit, és ha valamiért nem vagyok megelégedve, akkor megyek csak tovább. A Szent Imréről jókat hallok, és az itteni dokik oda tartoznak. Az SZTK meg itt van két saroknyira. Kép Ja, és a XXII. kerülteben lakom, Budafokon.</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="119911">Beuka! Mikor szándékozol tesztelni? Kép Én nem bírtam ki, és aznap teszteltem, amikor az utolsó napp volt, hogy még megjöhetett. Semmi jele nem volt, hogy meg akarna jönni, ezért bátorkodtam. Kép
Te érzel bármit, ami azt jelzi hogy meg akar jönni? Vagy érzel bármi szokatlant? Kép Olyan jó lenne, ha neked is sikerülne! Kicsit különcnek érzem most itt magamat... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
Jót nevettem az előadásos sztoridon. Csak azért, mert én is dolgoztam ilyen cégnél... Kép És én aaaaannyira szemétnek éreztem magam, h hülyítem az embereket, de abból volt pénzem! ... Nagyon szar volt! Kép
Jaaa, így már értem, h miért az SZTK-ban nézel szét! Kép Budafokot nem ismerem (csak magántanítványaim voltak ott Kép)

Hajni,
4 nap alatt csak helyrejön az embered! Utána már úgysem lesz lehetősége! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Lehetősége lesz, csak nem érdekel hogy hogy van KépKép. Ami jár az jár Kép.

Na húztam mosogatni. 2 év mulva itt vagyok Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Itt van egy szüléi kalkulátor, amivel kiszámoltama dolgokat... Kép

Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Itt pedig egy másik:

Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Hajni,
Ti is gyűjtítek a mosatlant?! Kép

Proone,
Látom, nem hagy nyugodni a dolog! Kép
De ugyanazt állítják. Kép Ez tök jó! Én is akarok ilyet! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Már az egyik felével kész vagyok. Már csak el kell törölgetni, meg a másik felét elmosogatni KépKép. Tegnap nem nagyon voltam itthon, úgyhogy eléggé összegyült. Ráadásul kiették a hűtőből a maradékokat, minden televan kis edényekkel. Csak nem te is így jártál?

Kép

Kép
vkhajni

Négy hetes és négy napos várandós vayok! Hogy hagyna nyugodni a dolog??? KépKépKép

KépKépKépKép
proone

Hajni,
Dee... Kép Nálunk is ez volt tegnap este...

Proone,
Nem negatív értelemben mondtam!Kép Én is így lennék vele! KépKépKép Inkább aranyosnak tartom kívülről nézve, h ennyire érdekel minden! DE persze ez sokkal jobb, mintha nem érdekelne az egész. Kép (Pont ki is akadtam a kolléganőmön, akiről meséltem, h babát vár. 12 hetes és volt bent vmelyik nap. Erre miben volt?! Haspólóban! ... Az ilyenen totál ki tudok akadni! Ráadásul semmi nem volt a derekára kötve és még csak pulóvert sem hozott! Úgy flangált át a városon - a szélben! -, h egy szál top, meg egy tavaszi kabát!!! Az ilyet felelőtlennek tartom!)

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Írt valaki egy másik Topicból nekem, hogy egyiket nem ajánlja, másik állítólag daganatnak nézte a kisfiát, a harmadik állítólag normális doki.
Kissé ellentmondásosak a hírek, nem is akarok már ez ügyben tovább kérdezősködni, elmegyek valamelyikhez, aztán majd meglátom. Azért a szülésig van még 8 hónapom...

Szerintetek mikortól illik pénzelni a dokit? (Mondjuk én nagyon ellene vagyok, de állítólag ez így megy, ha rendes ellátást akarok kapni. Ti vinnétek kis borítékot az első alkalommal...?</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
Szerintem első alkalommal ne adj neki pénzt, hiszen akkor még csak 'tapogatózol', h milyen is a doki. De megkérdezem a bnőmet, h Ő milyen gyakran adott a dokinak. Vele nagyon rendes a doki, mindig előrehívja, ha sokan vannak, stb.
Az egyik kolléganőm is úgy járt, h azt mondta a doki, h cisztája van újra (már volt neki és azt kiműtötték és akkor azt is mondták, h valszeg nem lehet babája), aztán kiderült, h a cisztának szívverése is van... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Beraktam azt az édi vágtató zebrát a profilképem helyére. KépKépKép

KépKépKépKép
proone

Találtam egy édes nyuszkósat:

Kép
Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Képzeljétek, elengednek bennünket 1/2 3-kor! Kép
Megyek is gyorsan ebédelni!

Kata
kata1977
Hatvan

Nnnna, csajszik, el is búcsúzom, ilyen nyuszikák menjenek felétek:
Kép
Én valszeg csak kedden leszek, így Hajni neked nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

Jók legyetek és vigyázzatok magatokra! (a locsolkodókat pedig zavarjátok el! Kép)

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

SSziasztok!!

Proonejó ez a kalkulátor, remélem lesz még rá sokunknak hamarosan szüksége!
Én egyébként nem érzek semmit, és éppen ez aggaszt. Se nem vagyok reggelente rosszul, de nem vagyok kívánós, a melleim ugyanolyanok. Szóval a holnapi nap még sorsdöntő lesz. Legutóbb 5 hétre jött meg, de akkor nem szedtem closty.t az előtte lévő hónapban pontosan 28 napra, amikor szedtem clostyt. a dokit direkt megkérdeztem, hogy a gyógyszertől megjöhet-e időben, és azt mondta igen, van, hogy ezzel "mesterségesen" menstruációt idéznek elő. Szóval ez az egy dolog, éltet, amúgy semmi reményem nincs. Jővő hét elején már szerintem okosabb leszek Kép

Egyébként hol van mindenki???? Túl sok volt a halászlé? Kép

Kép
Kép
beuka

Proone egyébként hogy bírod ki, hogy nem kürtölöd világgá???
Meddig tart a tavaszi szünet? Mentek valahova hétvégén? Egyébként mit szólt a nővéred?

Kép
Kép
beuka

Na jó, akkor beszélek egy kicsit magamról Kép
Ma délután hamarabb eljöttem a munkahelyemről és elmentünk bútorokat venni. Holnap összeszereljük őket meg tujákat, és cseresznyefát ültetünk, ja és takarítunk az újházban és még az is megeshet, hogy ott alszunkKép
Jövő kedden megyünk közjegyzőhöz a kölcsönszerződést aláírni. Ja tényleg Hajni Ti amikor biztosítást kötöttetek, akkor a biztosító kiment megnézni a házat, vagy csak bementetek és megbeszéltétek papíron? Nekünk is kellene már kötni, de mi nem a banknál, hanem egy biztosítónál szeretnénk.

JA és nagyon várom már, hogy teszteljek, de egy kicsit félek is tőle. Még nem vettem, de talán holnap....

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!!Jó reggelt mindenkinek!!
Hú de jó sokat írtatok!!

Remélem a kismamink jól van!!??
Beu!!
Izgulok ám érted,bízom benne te leszel a következő zebrás!!!És persze utána ÉN!!!!
Zafír!!
Kicsit jobban vagyok,össze szedtem magam.Muszály,mert szegény párom issza meg a levét.Örülök,hogy nálad is minden ok.
Proone!!
Ha ajálhatok egy dokit a Szent Imrébe vezet szüléseket.Igaz neki van magánrendelése a Mom Parkba!Én ott dolgozom a Mom-ba velünk szembe van a rendelő,naponta talizok vele át járnak hozzánk.Nagyon sok a kismamája,szupi doki.Bardóczki Zsolt!!!!Csak dicsérik.
Csajok!!
Én már csak kedden jövök,mert elutazunk!!Mindenkinek Kellemes ünnepeket és sok-sok locsolót kívánok!!!
Vigyázzatok magatokra!!!
Pussz mindenkinek!!!
csanita

Kata, köszi szépen a névnapot Kép.

Bea, mi épület-szerkezeti biztosítást kötöttünk, és nem jött ki a biztosító megnézni. Szerintem nem megy ki, te bemondod az összeget,hogy mennyire szeretnéd kötni, és ő nem vitatkozik. Nálunk a négyzetméter kellett nekik, meg az hogy úgy jöjjön ki, mint a költségvetés.
Ti is kertészkedtek? Én úgy élvezem nézegetni,hogy hogy hozzák a növénykéink a rügyeket Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál. Van két szép petesejt (illetve egy nagy és egy 15mm-es, de mivel a 10. napon voltam csak a doki szerint még ő is számításba jöhet)KépKép Viszont nagyon vékony a méh nyálkahártya, KépKépbár még ez is vastagodhat. Eddig ezzel sosem volt baj, gondolom a closty "áldásos" hatása.
KEdden a főnöknőm majd belémnyomja a tüszőrepesztőt, aztán hajrá... és pénteken megyek vissza uh-ra. Hát most van min izgulni. Mindenesetre eszem a jughurtokat és iszom az ásványvizet hátha helyre jön még a nyálkahártya, de különösebben most nem kapott el a reménykedés. Szerintem nem ez a hónap lesz a nyerő...KépKép
A párom már kivan tőlem, ha megyünk az utcán állandóan puffogok, hogy tessék mindenki babával sétál, csak mi vagyunk ilyen szerencsétlenek..Kép most már majd igyekszem visszafogni magam.

Hajni, Beu olyan jó Nektek, hogy kertészkedhettek! Most nekem is úgy lenne hozzá kedvem!
Beuka nagyon várom a zebrád hírét, szóval majd felnézek gyakran...Kicsit visszaadnád a clostyba vetett hitem, mert épp teljesen elegem van belőle...

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír, mi ez a reménytelen hangulat. Tudod hogy mindig van remény. Ne légy így elkeseredve. Fel a fejjel, még csak most jönnek az izgulós napok. Jók a sejtecskéid, akkor miért ne lenne ez a hónap a nyerő?

Na szóval fel a fejjel, nem akarunk ilyeneket hallani Kép.

Én mentem sütni, úgyhogy valszeg csak délután leszek.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="ff0000">Beuka! Én sem éreztem semmit, sőt, még most sem érzek... Néha el is kezdek kételkedni... Kép És hogy nem kürtölöm világgá...? Már az összes nagynéni és nagybácsi jelölt tudja (én és férjem testvérei), na meg anyukám és a Vilmos nagymamája. Apósom még mindig nem, de majdcsak megtudja valahogy. Az igazán nem izgat, hogy neki is el kéne mondani. Ő csak szaporulatnak tartja a babákat - szerintem visszataszító. Kép

Ma akváriumot fogunk takarítani, ebédre megint hurkát csinálok (a múltkori másik felét kiveszem a fagyasztóból) és utána elmegyünk a Tescoba nyuszi-napra vásárolgatni. (Egyébként ma sem szabadna még húst enni...?)
Hétfőn lemegyünk Kecskemétre a nővéremékhez, ahol a baba is van, majd jóóóól megdögönyözzük! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Na sziasztok,én is itt vagyok a keresztlányomnál.
Mi is nyuszizunk minden félórában jön a nyuszi, és hoz ajándékot!Úgy örül neki mindig.Kép
nicola79

Sziasztok!

Nicola, Proone, milyen jó azoknak a gyerekeknek. Teljesen elkényeztetitek őket Kép.

Mi is voltunk vásárolni, nálunk kindertojást kapnak a kisfiúk, meg pénzt.

Meg képzeljétek milyen édes volt a párom. Tampont vettünk, és gondolkodtam, hogy olyat vegyek e ami 2-t fizet 3-at kap, vagy egyeset. Erre mondja, hogy a hármas jobban megéri, de lehet hogy csak egyesre lesz szükség. Majdnem bőgtem a Tesco közepén. Most nem édes?

Különben ma semmi nem törpént velem, sütöttünk anyuval egész délelőtt, déután meg a telken voltunk, még mindig vakolunk, de már nem sok van hátra Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Mi is voltunk a tescoban de nem volt kindet-tojás...KépItt Szombathelyen, mert most itt vagyunk, ja és itt ja alszunk.
Van itt valaki, aki nem fest tojást??Kép
Mi csak akkor állunk neki ha elaludt már a kislány, de fáradhatatlan..
Nem fárad el soha!
Beuka!! Mi a helyzet nálatok??Kép
nicola79

Mi csak holnap festünk tojást. Mára már elég volt a knyhából. Viszont most megyek és hamika Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Mi is megyűnk kajálni, de a fiúk belemelegedtek a kártyába..
Na jó éjt talán még holnap jövök..Kép
nicola79

Jó éjszakát, és jó étvágyat nektek is Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Úgy látom elmentetek, én meg most jöttem.
De nem maradok tú sokáig, mert nagyon fáj a szemem, sajna ez a kontaklencsém még az egy hónapot sem bírta ki úgy néz ki, mert nagyon töri a szememet, de nincs szívem még kidobni!

Én megmonsom őszintén nem szeretem a locsolkodást! Amikor kidebb voltam még szívesen vártam a locsolókat, jópárszor el is áztattak, de most már.. Az az egy vígasztal, hogy az új házban várhatom Őket!

Zafír miért vagy ilyen letört! Hát még nem is akcióztatok, és ott van az a két petesejt!!!! Hát nagyon remélem, hogy visszahozom a cloty-s reményeidet!!!! Az egyébként tényeg nem jó hoyg mindeig azt sorolgatod a párodnak!

Anita én is remélem és azt, is hogy követsz!!! Rokonokhoz mentek?

Proone de jó, mentek babázni!! De akkor biztos táma lesz a Ti babátok is!!

HAjni igen, ma egész nap kertészedtünk! Tujákat, meg csresznyefát ültettünk és elpakoltunk az udvaron és most tudatosult bennünk igazán hogy hatalmas udvarunk van!! Tök jó! NEmsokára füvesítünk.
Mi jót sütöttetek?

Kép
Kép
beuka

Mi már festettünk délután tojást. A festékhez adtak viaszkrétát is, így rajzolgattunk is rá. A párom nekem pólyásbabákat rajzolt ...Kép Olyan édes!

Kicsit jobb kedvem van, ma előkapartam a PG53-at és olyan hatalmas és egyértelmű páfrányaim vannak, amilyenek még soha Kép Úgyhogy nem várunk a tüszőrepesztésre...Kép

Egyébként azt hiszem azért vagyok ilyen rossz kedvű, mert nem akarok megint bízni és csalódni... valahogy olyan jó lenne lelkileg kívűlmaradni az egészen...

Beuka már nagyon várom, hogy tesztelj! Persze csak akkor tedd, amikor úgy érzed itt az ideje... én majd maximum lerágom a körmeimet addig.. Kép

Hajni én is mindig úgy veszek betétet, hogy remélem ezt már nem fogom elhasználni... Kép

Mindenkinek szép húsvétot!!!

Zafír

Kép
Kép
zafír

KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!

Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Bea, szerintem még mi sem tudjuk igazán mekkora a telek Kép. Főleg hogy egy hatalmas domb van a végében Kép. Olyan jó nektek, hogy már itt tartotok. Nálunk a meggyfán, már lassan kidurranak a rügyek. Olyan jó látni.
Méteres kalácsot, sajtos rudat és piskótatekercset sütöttünk.

Zafír, eddig soha nem vettünk így. Remélem jó jel Kép. A páfránykák nálad jó jelek, már meg sem tudom mondani mikor láttam utoljára szép páfrányokat Kép. Remélem hiába keseredtél el már így az elején Kép.

Proone, viszont kívánjuk. Édesek a nyuszik Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Imádom a méteres kalácsot!!! S nem ettem évek óta... kár hogy a neten nem kérhetek kostolót..Kép

Hajni nagyon boldog névnapot kívánok és hasonló páfrányokat!!!

Nálunk megvolt a nagy húsvéti reggeli, nagyon jól sikerült. A párom fantasztikus finom kalácsot sütött. (A kenyérsütő géppel dagasztotta, de rendesen befontuk és a sütőben sütöttük ki)
Most megyünk haza a szülőkhöz.

Zafír

Kép
Kép
zafír

<font color="0000ff">HAJNI! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Húúú! Kalácsok! Kép Hajni! Zafír! Elkérhetem a kalácsok receptjeit? Kérlek írjátok meg az emailcímemre - profilomban van.
Köszi! Köszi!

4 hét + 6 nap Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?