Sziasztok!
Mi is megvagyunk, olvasok szorgalmasan, csak irni nem jut idom tobbnyire.
Mba (Petra szerint igy hivjak Marcit) tovabbra is nagyon jo kiskolok. Hadd dicskedjek egy kicsit: mar kb. egy honapja megbizhatoan atalussza az ejszakat.
A bore is nagyjabol rendbejott (kis pottyos volt), eleg csak hozzaszolni, es mar vigyorog, es szerintem olyan szeeeep!
Petra barna szeme utan olyan fura nekem, hogy o kek szemu, gondolom, mar kek is marad neki.
Voltunk ma a Fogarasin a cipoboltban (Timici, koszi a tippet!
), es vettunk egy cipot Petranak. Sajnos szandi mar nem volt a mereteben. Na tegye csak fel gyorsan a kezet aki megvette elolunk az utolso 21-22-es szandikat!
Mondjuk ez a cipovasarlas nem volt egyszeru a ket kolokkel egyedul... Marcinak egy ido utan elfogyott a turelme, Petra pedig ezt kihasznalva mezitlab (tok hideg volt a padlo) rohangaszott a polcok kozott, hol innen, hol onnan lekapva egy-egy cipot. De vegul is tul vagyunk rajta!
Kangi,
Ijeszto volt olvasni a baleseteteket.
Hasonlo velunk is bamikor megtortenhet.
Nem lehet, hogy Julcsinak a korhazasdi tett be ennyire? Marmint hogy te bevonultal Andrissal. Na nem mintha barmit is valtoztatna a tenyeken... Tenyleg, o mit szolt ahhoz, hogy vegul is o okozta a bajt? Persze biztosan nem hibaztattatok, de szerinted mit ertett a dologbol?
Amugy Petra is eleg sokat nyig mostansag, az egyetlen ami segit, ha atjon a szomszed kislany jatszani. Igaz, o meg csak 9 honapos, de Petra nagyon elvezi Llaba (Lillababa) tarsasagat.
Gomboc,
Orulok, hogy mar jobban vagytok valamivel. Akartam irni mailt, de valami gond van, es nem tudok leveleket kuldeni.
Sofka,
En is, en is szeretnek menni! Lehetoleg apastul!
Csajok, Anyicskaval mi van? Vagy csak en maradtam le valamirol??
Na lepek, sziasztok:
Leszter