Sziasztok!
Cas!Ma reggel láttalak a pároddal amikor "cammogtatok"át a B épületből az A épületbe
Én pont már az infóspiltnál voltam amikor észrevettelek.A profilodról egyből beugrottál,hát hallod így élőben még nagyobb a pocakod.Most olvasom,lehet,hogy bekell majd feküdnöd kedden
Ezt én is úgy utáltam mindig amikor ezzel jött a dokim.Végül csak az elsőnél kellett befeküdnöm,de nekem az is kész tragédia volt.Nem azért mert rossz volt bennt lenni,de inkább itthon szerettem volna várkozni és nem a kórházban tűkön ülve.
Mi az a streptococcus szűrés?Itt mit néznek?Nekem ilyen szűrésem nem volt,mivel itt már ugye dokim sem volt.
Azért szorítok,hogy induljon be az a szülés magától,az csak jobb lehet,mintha indítani kéne.
Zseppy!Bocsi ha én voltam eddig figyelmetlen veled kapcsoltaban,de számomra nem derült ki,hogy te most babócát vársz,vagy csak még probálkoztok a pároddal?Ha még csak probálkoztok,mindent bele,sok sikert,ha pedig már pocaklakód van,akkor gratulálok nektek!
Nikcsi!Jól mondtad a lézerambulanciát,B épület 1-ső emeletén van.Ma végre túlestem ezen is,most a napot kell kerülnöm úgy bő egy hónapig
Vagy legalábbis a nyakamat kell védenem mindenféle napsugárzástól.Hát...Nehéz lesz,jön a meleg,még kikell találnom,hogy mivel fedjem el?
Na mindenkinek további szép napot!