Szia Anyapoc!
Örülök,hogy legalább kicsit jobban vagy,de azért drukkolok,hogy teljesen rendbe gyere!
Lift nélkül,a 3.-ra?Na hallod,jó lesz a kondid,könnyen fogsz szülni!
Apátok akkor lemarad a szülésről is?
Én sajna nem tudom,hogy mi lesz a szüléssel,persze én se akarnám beindittatni,nem vagyok híve,ez egy természetes folymat,nem szivesen avatkoznék bele,és zavarnám össze a szervezetemet.Én úgy hiszem,ez úgy működik,mint pl. a gyümölcs.Amikor az alma megérik,leesik a fáról.A gyerek is,ha kész a kinti életre,"megérik",akkor kijön magától is.Persze sajnos mindig vannak kivételek.
Nem tudom,még mi lesz,remélem úgy jön a baba,hogy itthon lesz az apja,amig szülünk,ellesz a dédivel is,de napokra már nem bíznám rá.Nincs senki,akivel hagyhatnám,tudod a kis k.. miatt már egyetlen barát se jön,nem is telefonál
Meg most jött rá Vikire a nemszeretemazidegeneketésüvöltökharámnéznekhozzámszólnak-állapot,úgyhogy még egy egszerű bevásárlás is sokszor sírás-nyugtatás,és a pofám égésével telik.Remélem elmúlik,mert tök ciki néha amit előad.
Aztán,hogy ne teljen teljesen nyugodtan a terhesség,ugye vannak az amúgy is előtörő aggodalmak,aztán a kis k... jelenléte,aki persze nem igazán akar eltakarodni.Sőt!Legújabb beszédtéma a házba,hogy megint!terhes!
Én nem tudom ezt hogy képzelik,de nagyon csúnya vége lesz az tuti.Az hagyján,hogy egyszer nálam kiborul a bili,és akkor aztán jön minden ami kifér,de hogy a férjem mit fog majd a dologhoz szólni,mikor nála borul ki a bili,hát érdekes lesz.Ahogy ismerem,és párszor már kaptam ízelitőt mikor ez ügyben balhé volt,talán a fél lakást szétveri ha nagyon beindul.És teljesen igaza is lesz,meg tudom érteni.Majd segitek is neki törni-zúzni
De tényleg,viccen kivül,itt még nagyon csúnya dolgok lesznek,de komolyan mondom,már várom.Lassan 7 hónapja nyelünk,és nem szólunk semmit,de azthiszem,hamarosan kitör a vulkán.
Jó volna minél előbb,és esetleg el is takarodhatna,mert még a szülés előtt igencsak szét akarjuk a lakást cincálni.Nyílászáró csere,festés,lambéria,stb.
Na,megyek,még sül a kaja,remélem nem égett oda.
Gyógyulj meg hamar!
Banyóciról tudsz valamit?