visszadobta, na most hátha sikerülni fog...
Sziasztok!
Tegnap én is írtam, aztán nem tudtam elküldeni. Elegem van a Babanetből, hol bejön az oldal, hol nem, hol tudok írni, hol nem. Aztán amikor nagy nehezen bejutok az oldalra és megírom a mondókám, elszáll az egész... szóval tegnap nagyon mérges voltam.
Tündér, Bea, örülök, hogy megvagytok. Már csodálkoztam, hogy sehol senki egy hete, csak én írok...
Én most pénteken fogok vizsgázni, ma már elkezdek rá tanulni. Szépen beosztottam, hogy melyik nap melyik fejezetet/fejezeteket kell megtanulnom, remélem, szépen fogok haladni vele. Egyszerűen felesleges lett volna elkezdenem hamarabb, mert a felét úgyis elfelejtettem volna. Főleg úgy, hogy tele van évszámmal és szerződésekkel (EU anyag). Na mindegy, majd vhogy csak fog sikerülni. Annyira rossz, mert az utóbbi időben (elmúlt egy év), annyira nincs hangulatom a sulihoz, tisztára immel-ámmal csinálom, energy-m is nulla hozzá.
Most elkezdtem szedni a MagneB6-ot, mert már tisztára le voltam gyengülve, zsibbadt a kezem/lábam, elvileg az ilyesmi tünetekre van, remélem, használni fog! Mondjuk, azóta nem zsibbadok legalább.
Tündér, hogy állsz a bölcsikkel? Említetted, hogy majd lassacskán végignézed őket. Elkezdted már?
Noncsi is most kezdett csak el igazán beszélni, persze, még nem az igazi, de vhogy úgy tűnik, mostmár azért nyitottabb a dologra, főleg, hogy végre előszeretettel használja az anya/apa szavakat, amiket eddig direkt nem mondott ki, nem tudom, miért... Olyan cuki!
Jó nektek, hogy van egy szép kertetek! Mi mostanság kezdenénk neki a kertrendezésnek... már kaptunk egy ajánlatot, azt el is vetettük, mert a füvesítés (csak fű, semmi virág) lett volna több, mint 600e. Az azért sok, nem? Úgyhogy most találtunk az építtetőn keresztül vmi helyi kertészbácsit, aki vállal kerttrendezést. Remélem, ő azért barátibb árat fog mondani. Nem kell nekünk semmi extra, csak szép egyenes talaj és strapabíró fű. Vszínű csütörtökön jön ki megnézni a terepet. Jó lenne, ha meg tudnánk egyezni.
Bea, egyetértek, hogy úgy gondolod, Katának ez még sok lenne. Ő még tényleg picike ehhez, nem hinném, hogy túlságosan élvezné, majd nemsokára!
Betta, azért majd írj ide is néha!
Most megyek, Noncsi alszik, én meg gyorsan megírom az elmaradt mailjeimet, mert este már tanulnom kell.
sziasztok:Ch.