Sziasztok, van olyan 4Ds hely ahova szombaton vagy vasárnap lehet menni? Az a helyzet hogy férjem nem ér rá máskor én szeretném ha ő is ott lenne. Köszi
Itt a babaneten találsz bővebb információt a Praxis UH rendelőről.Ha kimész a főoldalra akkor az ultrahangnál telefonszám is van.Úgy tudom,ők szombaton is vannak!!! Mindenképpen vidd el a párodat mert nagyon jó! Szia
A Praxisban úgy tudom vannak szombaton is.A telefonszámot megtalálod a főoldalon,ha bemész az ultrahangos részbe.Ha regisztrálsz a neten és csak utána hívod őket,akkor 1000 Ft kedvezményt is kaptok a végösszegből.
Ari, az nagy baj, szted, h. én először telóztam, aztán regisztráltam? ui. nincs odaírva, h. így kellene tenni!!! én meg vagyok győződve, h. ott kellett volna bemondanom a kódszámom... tuti az infód? Falina
Kétszer voltam az elmúlt hónapokban,a telefonáláskor kellett bemondani a kódszámot,amit a regisztráláskor kaptál.Esetleg próbáld meg őket megint felhívni és mond be utólag.A CD-n lévő képeket a mozgóképekből választják ki.Tehát ami rajta van a DVD-n,azt teszi rá CD-re csak állóképként.Nem hiszem,hogy állóképet külön tesz a DVD-re de nem akarlak becsapni,ez csak az én véleményem. Bocsi,hogy többet nem tudtam segíteni. Ja és Januártól az ő áraik is emelkedtek,regisztráció nélkűl már 10000 ft volt.
Tudnátok ajánlani nekem Pesten olyan helyet a belváros környékén,ahol 3D-s UH-ot csinálnak? Vagy legalább is olyat,ami onnan (Belgrád rakpart) könnyen megközelíthető kocsival? Na meg érdekelne,hogy meddig van rendelés és mennyiért...
Sziasztok! Egy hely, amit senkinek sem ajánlok: feleségem 30. hetes korában csak ide tudtunk bejelentkezni, máshol nem volt megfelelő időpont. Ekkor az árra is rákérdeztem: 10000 Ft volt a válasz. A vizsgálat és a felvétel elkészülte után a pénztáros 15000 Ft-ot kért tőlünk, amit tévedésnek gondoltunk. Rövid szóváltás után - sajnos - kifizettük az összeget. Itthon megnéztem az áraikat a weben, és döbbenet, a vizsgálat 10000 Ft-ba kerül. Azóta 3 e-mailt írtam nekik, válaszra sem méltattak. Ha még nem lehetett kitalálni, a cég neve: Biovital. Gábor
Sziasztok! Most olvastam csak el Vivien1 régi hozzászólását, kár, hogy nem a vizsgálat előtt. Úgy tűnik, ez egy jól begyakorolt módszer a Biovitalban. Így pláne nem ajánlom senkinek, ha tőlem kérdezi valaki.
Szia! Szerintem menjél el a Nyugatitól a 3-as metróval a Deák térig,onnan pedig a 47-es villamossal.Hogy hol kell leszállni,azt nem tudom,de ha megkérdezed a villamosvezetőt biztos segíteni fog.7-es buszt is mondhattam volna,de az nem ideális egy kismamának,jobb a villamos. Sok szerencsét. Edina
Sziasztok!
Mivel kicsit magas lett az AFP-m (mom 2,2), az orvosom 4D-s UH-t javasolt, ezen belül és a Praxist és Dr. Hajdú Krisztinát. Ők viszont csak 3 hét múlva tudnák elvégezni a vizsgálatot, én pedig nem szeretnék addig várni, és a Medi MOM-ba is bejelentkeztem, ott is orvos végzi a vizsgálatot ( Dr. Barakonyi Emese), az áruk is megegyezik (10000 FT).
Hallott valaki a Medi MOM-ról (MOM Park), korrektek? Érdemes oda menni?
segítsetek!
szeretnék egy nagyon jó oldalt ajánlani Nektek a témában. www.szuloklapja.hu Ott van 3D-s uh galéria és egy csomó rendelő elérhetőségeit is megtaláljátok. webcímmel, telszámmal, mindennel. És van fent egy nagyon jó kis könyv is. A Pocakosnapló. Abban legalább 100 3D-s uh fotó mutatja be, hogy hogyan fejlődik a magzat.
Sziasztok!
3 napig ingyen csinálnak 3D/4D-s vizsgálatot most 300 kismamának. Lesz egy 4D kongresszus, ahol a szakma legjobbjai lesznek és teljesen ingyen vizsgálják meg a jelentkező kismamákat. Egy vizsgálat 20-30 percig tart és ott lesz az összes nagy 4D-s rendelő.
Itt találtam: [/url] http://www.szuloklapja.hu/baba/body/cik ... kess%E9gek [url]
Én a CsodaBentben voltam Zuglóban és ott szombaton is van rendelés. Nézd meg a honlapjukat: www.csodabent.hu Asszem online is be lehet jelentkezni. Adnak egy kuponcsomagot amit a Mini-Manóban lehet levásárolni és tök jó dolgok vannak benne! Nagyon szép a rendelő is és jó a doki.