Sziasztok Csajok!
Köszi a nagy drukkolást, olyan jól esett most olvasni!!!
Tényleg feladtam a babanetet, mert állandóan vacakolt, most értem haza anyáméktól, ahol ma is "megőrzésen" és kényeztetésen voltam.
Szóval ott maradtatok le, hogy tegnap a ctg után is anyáméknál voltam, egész délután voltak fájásaim, de nem nagyon sűrűsödtek, meg amúgy is jól elvoltam.
Aztán este korán kidőltem, de 1-1 óránál többet nem tudtam aludni, mert azért fájdogáltam.
1/2 4-től 5 percesektől szépen leballagtunk 3 percesekig, de valahogy nem sikerült rávenni magam, hogy elinduljunk... Viszont tágultam rendesen, ha jól sejtem...
Még egy picit bújjunk vissza, bújj ide hozzám, simogasd a pocimat - aztán úgy elaludtunk mindannyian, hogy jól el is aludtunk. A férjem elhúzott dolgozni, a fájások meg elmúltak.
Délelőtt keményedtem, de nem volt komoly, aztán délután szépen megint hoztam az 5 perceseket, de most nemtom mi van (fájdogál, de már unom mérni, nem történik semmi).
Na mindegy, sétáltam, lépcsőztem, most átugrunk Nikcsiékhez a teáért (mert elfogyott a málnalevél teám). Hátha a kocsikázástól meg az újabb lépcsőzéstől kicsit megindul megint.
Szóval köszi a drukkolást mindenkinek még egyszer, nagyon jól esik! Remélem nemsoká okotok is lesz rá!
Ha van vmi újság velünk, jelentkezem!