Sziasztok lanyok!
Na, csak idekeveredtem megint!!!!!
KOszonom meg a drukkokat amiket kaptam, meg gratulaciokat, amiket meg nem koszontem meg. Ti is jottok utanam nemsokara, biztos!!!! Eddig nekem is teljesen remenytelen volt, dehat latjatok bejon, csak ki kell varni a megfelelo idot!!!!!
Na,szoval ma reggel voltam UH-n, es van egy pottyom, jelentem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allitolag azt meg nem lehet tudni, hogy egy vagy ketto, mert ugye az is lehet, hogy ketto
Persze eleg lenne egy is most igy hirtelen, de ha ketto, az sem baj...
Szoval nagyon izgultam, meg minden, de hala Istennek nem kellett sokat varni a dokira, hamar jott. Persze meg eletjelnseget nem latott, mert meg csak a 38. nap van, tehat 5-6 het, de azt mondta jovo penteken menjunk vissza es akkor mar latjuk majd a szivecskejet. Na, szoval addig meg pihengetek, nem eroltetem magam, vigyazok magamra. Na, persze rogotn ki is irt, ugyhogy ez is megvan. Kerdeztem is, hogy akkor most mit ne csinaljak, de olyan aranyos volt, mondta, hogy nyugodjak meg, ne aggodjak, terhes vagyok, szabaduljak fel, mert latta rajtam hogy eleg gorcs vagyok Szoval lanyok most fel vagyok szabadulva, csak hogy tudjatok.
Na, ennek oromere vettem hazafele egy Kismama ujsagot, merthogy eddig ezeket a dolgokat tavol tartottam magamtol, de most vegre vettem egyet, majd olvasgatom, merthogy meg nem tudom felfogni a dolgot. Hihetetlen.
Virnya!
Nagy nagy gratula neked is, de jo, mar ketten vagyunk, aztan jonnek a tobbiek is!!!!
Agi!
Sajnalom, hogy nem sikerult, kivanom, hogy a kovetkezo meglegyen minel hamarabb, es sikerrel zaruljon!!!!!!
Wanga!
Igen, herpeszem volt majusban, attol ment el a babam, hala Istennek most nincs. Allamon is volt, meg lent a huvelyben is orult viszketo fajo erzes. Hu, de rossz volt....Aloe nagyon jo ra, merthogy azota nem is jott ki egyszer sem, pedig elotte haromhavonta biztos elojott.
Tenyleg nagyon jo hatasa van, csak ajanlani tudom neked is nagyon!!!!
Dobj egy mailt aloe meg munka ugyben, megbeszeljuk, talizhatunk is:
dodo32@freemail.hu Taliotlet nagyon tetszik egyebkent!!!!!!
Menjunk!!!!!!
na, pusz
dodo