Gombóc,
szegénykém
. Nem tudom kaptatok-e otthonra inhalátort, pár napja a babaszobán hirdetett egyet egy lány. Azért az megnyugtató lehet, ha van otthon, mert sajna a krupp egy olyan cucc, ami várhatóan ki fog még jönni
. És hidegpárásíts ezerrel a kiságy mellett, az is jó ilyenkor nagyon.
Tej miatt nem szabad aggódni, vissza fog jönni, mégha most úgy is érzed, hogy apadóban van. Macussal és az elején keresztet vetettem a cicizésre, annyira őrült volt az első hónap, de aztán csodák csodája mégis visszaállt minden
.
Férjed nem tud kivenni szabadságot legalább egy pár napra, amig Te is picit megerősödsz?
Maci_2,
jajj, nagyon édesek lehettek a nőcik!
Nelli,
na igen, hamar nőnek. Pont a napokban hasított belém, mikor Malackának versenye volt, hogy nemrég az én édes pici fiam még a kórházban szuszogott mellettem, most meg itt egy pasi azt harsogja a mikrofonba, hogy "egyes pályán: H. Dávid"....
Aztán egyszer csak azon kapom magam, hogy már megint rámlőcsölték az onokákat
.
Norka,
nálunk Billerbeck gyerekpárna van, egész laposka, de azért nem annyira, mint a bébipárna, olyan pont jó. Na ezt most jól körülírtam, ugye?
Sofka,
ebben a télibaba dologban nagy igazsága lehet a dokinak, nálunk is egyik bronchitisből zuhant a csaj a másikba. De vígasztaljon, hogy csak az első két télen
.
Ha igazi kihívást akarsz, gyorsan végy mégegy kutyát
! Zorka pisil, amerre lát, Teó pedig boldogan veszi át a bébiszokásokat, ha nem vagyok résen. Sebaj, legalább megszabadulok fölös kilóimtól
.
Nadine,
tesósképet tessék feltenni a büszke nagylányról!
Dobok én is egy Macust, mielőtt kidőlök
:
puszka mindenkinek!
Zulu