Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Képzeljétek gergQ alig akart felkelni hajnalban kajcsizni. Elkezdett mozgolódni erre én felkeltem, hogy akkor megetetem csak elöbb kimentem inni, mire visszamentem már megint aludt. Mindezt 5 órakor. Aztán felébresztettem, mert ha visszafekszem aludni akkor biztos felébred. Lehet hogy lassan mi is átalusszuk teljesen az éjszakát?

Most meg olyan édes. Fölétettem ilyen lógókákat és már fél órája azokkal beszélget. Megyek is és lefényképezem. Majd arról is teszek fel képet.

Sofka!
Tamásnak boldog hófordulót!

Andi!
Akkor tali nálatok? El fogunk férni?

A várva várt fürcsis képek. A kislányom annyira élvezi, hogy szerintem mostantól mindig így akar fürödni. Már gondolkozom, hogy átállunk a nagykádra.

Kép
Kép

Puszi
Szlvi
sys

Sziasztok!

Hát én most úgy döntöttem, hogy várok a lemenetellel, mert nagyon essőre áll. Rányitottam Norbira az ablakot és úgy durmol! Aztán a következő kajcsi után, ha jó idő lesz, akkor majd még leviszem egy kicsit!
Ma már evett őszibarackot almával + szopi, 2 körül meg kap majd sütőtököt.

Melinda!
Nem hiszem, hogy fáj Norbi pofija, mert nem "mondta"Kép. Bekentem neki a testápolójával és nem láttam hogy nem tetszene neki, hogy hozzáérek vagy ilyesmi!
5 hét alatt 1,5 kg-ot hízott Marci? Az nem semmi! Biztos nagyon jó a tejed, úgyhogy mostmár tényleg ne aggódj a szopik miatt!!!!!!

Dino!
Nem azért írtam a másik topikra, mert Te írtál Bernátról, már amúgy is meg akartam Őket kérdezni, mert emlékszem, hogy ott is volt egy-két baba akik sokára kezdtek forogni! Amúgy azért nem aggódok, csak valahogy annyira örülnék már ha megfordulna!!! Pedig olyan kis ügyes minden másban és olyan erős hogy hihetetlen!
Igen azt hallottam, hogy van akinél kimarad egy-egy mozgásfázis, a barátnőm kisfia pl. nem mászott, de 11 hónaposan már szaladt!

Márti!
A napellenző satyival az a gondo, hogy csak a szemére vet árnyékot és a pofikáját ugyanúgy éri a nap! De különben van neki nagyon vagány ilyen satyija!
Hagymásrostélyos! Nyami nyami! Azt nagyon szeretem és régen is ettem!KépKépKép

Csanikó!
Mennyit alszik nappal Bianka hogy aggódsz? Mert Norbi kb. 3 hós kora óta nagyon keveseket alszik nappal, van hogy 2x-3x fél órát és több ilyen babáról hallottam!
Babakocsiba én is jót aludnék, ahol ring a seggem a finom friss levegőn!!!

Anikó!
Ilyenkor nem kengurúba viszem! Azért annyira sűrűn nem használom, csak ha olyan helyre megyek, hogy azzal egyszerűbb!
Szegény Krisztike! Úgy sajnálom, hogy így megviseli az oltás! Remélem már jobban van!
Nagyon szépen fejlődik Krisztike! Itt minden baba olyan szép nagy!

Andi!
Te tényleg bevállalnád a csapatot? Arra gondoltam, hogy ha nálatok taliznánk és aznap nagyon jó idő lenne, akkor le tudnánk menni a picurokkal a dunapartra is sétálni, vagy levinnénk pokrócokat és ott hancurozhatnának a gyerkőcök!
Biztos, hogy a diétától apad a tejed és nem attól, hogy megjött?
Nekem szerencsére nem befolyásolja a tejtermelődést a fogyizás, bár azért olyan szigorúan nem diétázok, de tornázok rendeset. Sőt már fogytam is! Azt nem tudom, hogy hány kilót, mert nem merek mérlegre állni, de anyukámék meg a barátnőm is mondták, hogy kisebb a hasam, megyek össze!
Noémi átalussza az éjszakát? Gratulálok, csak hosszú távú legyen!
Szerintem nagyon jó a súllya Nonokának, egyáltalán nem kicsi!!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szilvi!
Nagyon tündériek a gyerkőcök! El is hiszem ha a lányod többször így szeretne fürcsizni! Biztos imádja az öcsikéjét!!!!!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Elkezdem ezt a levelet,ha nem jutok a végére,akkor este folytatom.Kép
Mindenkinek köszönöm Patrik nevében a névnapi köszöntést!Kép

Andi!
Nagytakarítás megy nálunk is,már nagyon unom!
Szerintem egyáltalán nem alultáplált Noncsi!!!Kép
Mensi.Kép
Hát,engem is rendszeresen boldogít,a tejcsim ilyenkor nekem is kevesebb,de ne aggódj,rendeződik!
Ha bevállalsz minket a talin,szó sem lehet róla,hogy a főzéssel Téged terheljünk!!!
Szerintem mindenki benne van,hogy a kajcsit,innivalót hozzuk!Kép
De jó,hogy Noémi ilyen jól alszik éjjel!Kép

Anikó!
Szegény Krisztike,már 3 napja lázas?KépHa nem múlik,én a helyedben megemlíteném az orvosnak.
Tervezem,hogy másik gyerekorvost keresek,ez a nő szerintem libáért kapta a diplomáját!
Szépen növöget a lánykád!Kép
Szerinted az Állatkertben van szoptató helyiség,vagy ilyesmi?Azon gondolkodtam,hogy még nem szoptattam nyilvános helyen és nem is igen tervezem.Kép

Melinda!
Jó,hogy ilyen szépen átvészeltétek a szurit!Kép
Itt is pocsék az idő,azért egy kicsit kimegyünk majd.
Marci nem úgy néz ki,mintha éhezne!KépNagyon szép,husis babó!Kép

Csanikó!
Örülök,hogy rendeződik a tejcsi!Kép
Raulom nagyon sokáig babakocsiban aludt nappal és keveset,szóval vannak ilyen gyerekek-Ők cserébe jobban alszanak éjjel.
Patrikot nem mérem,nincs is mérlegem,ne izgulj,szerintem jót fog tenni,hogy nem stresszeled magad a grammokkal!Kép

Gombóc!
Jobbulást!Próbáld ki esetleg az Oscillococcinumot,ez homeós bogyesz,jót tesz ilyenkor!Kép

Dino!
Köszi,megpróbálom ezt a göb-masszírozást.
Nagyon szépek a fiaid!
Raulnak nem is mutatom meg a jelmezes képet,mert nagyon irigy lesz!Tiszta Hihetetlen család-láz van itt is!Kép
Próbáld először az alma levét adni.Én reszeltem Raulnak,most is azt tervezem.

Márti!
Én pedig azt szeretem olvasni,ahogy Gigiről írsz,szinte látom magam előtt!Kép
A biopiacon van sütőtök,állítólag 400 Ft kilója...
Gigi is milyen sokat nőtt!Kép
Emlékszem,mikor Pesten laktunk úgy éreztem,hogy én vagyok az egyetlen egyedül sétáló kismama.Kép
Látom nem csak Patrik ilyen göbös-pöttyös baba.Kép
Én mustárosta már ezer éve nem merek enni-Patrik rögtön megérzi.Kép

Sofka!
Szeretettel köszöntöm a három hónapos Tomikát!Kép

Györesz!
Nem tűnik úgy,hogy fájna a göb Patriknak.
Milyen napotok van ma?
Anyukád meggyógyult?
Megkérdezhetem,hogy Norbi apukája mostanában hogy viselkedik?

Mennem kell.Ez a levél is egy órát íródott.Kép

Puszi mindenkinek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Norbi már lassan két órája alszik, rányitottam az ablakot. Majd lehet, hogy még lemegyünk egy kicsit, bár nagyon fúj a szél és ilyenkor olyan nehéz babakocsival sétálni!
Köszi kérdésedet, anyukám már jobban van, de azért még maszkot vesz fel ha Norbit dajkálja!
Persze, hogy megkérdezheted, hogy mi van Norbi apukájával! Egész normálisan viselkedik! Vasárnap voltunk náluk, Ő volt itt kedden, nem tudom mikor jön legközelebb! Bevallotta, hogy Ő még abban reménykedik, hogy egyszer megváltozik. Mondtam neki, hogy én már ebben nem reménykedek, mert már csalódtam benne eleget, meg hát nem fogok arra várni. De még soha nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő. Különben úgy viselkedünk egymással mint két jóbarát!

Andi!
Tényleg úgy kéne, ahogy Kata írja, ha bevállalsz minket, hogy mindenki visz hamit, sütit vagy valamit, nehogy már még Te főzzél, aztán mire odamennénk totál kidölj!!!!
Azért jól meggondoltad? Biztos, hogy talizhatnánk nálatok? Még azért aludj rá párat, hátha még meggondolod magad! De ha nem, akkor szerintem kitűzhetnénk a 16.-át!?????

Anikó!
Előbb beszéltem a Mártival és Ő mondta, hogy említsem meg neked, hogy ha nem múlik Krisztike láza, akkor vidd el dokihoz, mert lehet, hogy a 3 napos lázat kapta el. Ez 3 nap lázzal, aztán kiütésekkel jár! Egy éves kor alatt gyakori a babáknál és azt hiszem ha egyszer átesik rajta valaki, akkor védettséget szerez egy újabb fertőzéssel szemben!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Na Sziasztok Csajszik!

Látom eddig benne vagytok a dologban, tökéletes, igen szívesen látok mindenkit, elférünk, mert 1+2 félszobás a lakás és van étkező, kb. 30-35 fő fér el és le is tudunk ülni, max még szerzek be székeket, ha gondoljátok sütök valami fincsit, ha hoztok sütiket, meg üccsit az szupi lenne, és le is mehetünk sétálni, ha gondoljátok, pelenkázó van, külön szopiztatni tudtok akármelyik helységben elférünk ne izguljatok. Sok jó ember kis helyen is elfér.
Szívesen látlak benneteket, nem tudom jól számoltam-e a létszámot, de kb. 24-26 főt számoltam, de én azt kérném tőletek, hogy ha még is okés mindenkinek a 16-a szombat akkor írjátok meg nekem, hogy hányan jönnétek név szerint.
Kb. délután 2-től fél 3-tól jó nekem és akkor legalább jó sokat tudunk dumcsizni.
Gondolkodjatok ti is és akkor várom hogy kik jönnének szívesen.
Cím: Csepel, Királymajor, Katona József utca 79.
6 em / 39. Tűzoltóság melletti Bordó 10 em. ház.
Megközelíthetőség: Boráros térről, HÉV Szent Imre térig, aztán 71-es busz, a hévnél ahogy leszáltok , onnan a másik oldalra kell átgyalogolni és ott kell felszállni a 71-es buszra vagy 48-as, 151-es busz.
Kb. 3/4 óra alatt ide lehet érni, Pestről bárhonnan.
Ha még részleteket szeretnétek akkor szóljatok, de adok egy mobilszámot is, és akkor ha már ideértetek akkor csörögjetek és magyarázok, hogy hogy tudtok eljutni idáig.
Tel: 06-20-225-5590

Sok pussz és írjatok

ANDI
tandi

Sziasztok!

Ma végül nem megyünk sehová, mert elég vacak idő van felénk. Olyan erősen fúj a szél, hogy csak na! Marcikám is egy jót durmolt a délelőtt, 9-től negyed 1-ig, de akkor is már én ébresztettem, mert már igencsak ennie kellett. Aztán két órát játszottunk, dumáltunk és most újra alukál. Hála az égnek, nem veszek észre semmi kellemetlenséget a szuri miatt, teljesen jól van Kép

Szilvi!
Nagyon édesek a Picid és Kicsid, ahogy fürdenek! Látszik Rajtuk, hogy mennyire élvezték Kép
Marci is olyan jókat szokott beszélgetni a forgómacikkal, így én reggel nyugodtan meg tudok reggelizni, amíg Ő megbeszéli az éjszaka történéseit a kis barátaival Kép

Andi!
A kevés tejcsi tényleg lehet, hogy a mensitől van. De azért vigyázz a fogyival is. Én ezért félek komolyabban belekezdeni, de tegnap elhatározásra jutottam, hogy tenni kell valamit. Ruhapróbát csináltam és alig találtam egy-két darabot, ami még rám jön. Gatya még szerencsére van, de felső Kép Vagy úgy áll rajtam, mintha most töltöttek volna bele hurkatöltővel, vagy éppen mellben szűk. De sajna nem csak a melleim megnagyobbodott mérete miatt, hanem hátban is vastagodtam szerintem Kép
Nagyon rendes lenne Tőled, ha befogadnál minket. Én is megkérdem: Biztos vagy a dolgodban? Bár úgy tűnik igen, hisz minden paramétert leírtál már nekünk. Tényleg ne főzz, mindenki visz ezt-azt és nézd meg, egy pillanat alatt terülj-terülj asztalkámat varázsolunk Nálatok.
Nekem jó a 16. és próbálok mindent úgy szervezni, hogy így is maradjon.
Előre is köszönjük Neked!

Nagytakarítás: valamicskét már én is takarítottam, de igazán az ablakokat kéne már lemosni. Most már végre rászánnám magam, erre ma orkán erejű szél fúj nálunk, hétvégén meg hideg lesz Kép

Gigi!
Hol vagy? Remélem minden rendben!

Megyek egy kicsit uzsizni valamit. Valami laktatót, de nem hízlalót kellene keresni. Remélem sikerrel járok Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Andi!
Szuper, hogy nálatok lehet ez a találkozó, de azt hiszem, az nagyon messze van nekem tömegközlekedve, 4szer kellene átszállnunk és nekünk nincs kocsink, úgyhogy én most ebből ki kell hogy maradjak. NAgyon sajnálom, mert már annyira beleéltem magam. De biztos vagyok benne, hogy lesz még tali, és akkor arra majd én is megyek Kép
Takarítás miatt irigykedem, nekem is kellene, mert szalad a lakás.

Kata!
Jól teszed, hogy másik orvost keresel, ez mindennél fontosabb, és aki csak hümmögni tud, hát...
Nem tudom, van-e ilyen helyiség. Nem rémlik, hogy mikor utoljára voltunk, akkor láttam volna. A nyilvános szoptatásért valahogy én sem vagyok oda. Itthon nem zavar, ha van itt valaki, de az utcán olyan sok kéjenc embert lehet látni, hogy inkább lemondok róla Kép

Györesz, Márti!
Remélem, hogy nem ilyen háromnapos láza van. De szerintem megint az oltás okozza. A múltkori után is két napig lázas volt. Mindenesetre, ha holnap is lázas lesz, akkor már szólok a doktornéninek, hogy jöjjön ki megnézni.

Szilvi!
Nagyon szépek a gyerkőcök. tényleg látszik rajtuk, hgoy mennyire élvezik Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Szia Melinda!

Nagyon szívesen látlak benneteket, a lakást ne nézzétek majd, mert még csak egy éve költöztünk be, és közben ugye jött egy esküvő aztán a bébicsek, közben lakásfelújítás, szóval van még mit felújítanunk, de otthonos én nagyon szeretek itt lakni.
Csak a Isten tudja mennyi pénz kellene még, annyi mindent szeretnénk venni, de hát ez van.
De azért nem panaszkodom, mert egy év alatt nagyon nagyon sok szép dolog történt velünk és ennél csodálatosabb már nem is történhet, mint Noémi.
Illetve történhet, még egy bébi. Remélem egy fiúcska lesz.
A tejem valóban kevés, de a mensi óta, szóval igazatok lehet Györesszel.
Remélem visszajön hétvégére. Nagy szaharában leszek ha nem.
Képzeld rám még nem egy 38-as sem de igazából most nagyon fontos, hogy szopiztatni tudjak.
Tesómék mondták, hogy az Ázsia Centerben vannak nagyon klassz farmer együttesek, kabát naci 1200 ft-tól. Ki is megyek férjemmel és veszünk, mert tényleg nem tudok már mit felvenni.
Az legalább nem annyira drága és nem annyira sajnálnám, ha nagy lesz rám. Legfeljebb beszűkíttetem.
Na megyek hajat mosni, mert most picur végre csöndben, ma másfél óránként etettem és már leszakadok. Egyszerűen nem tudom mi van, de az is lehet, hogy az inye fáj, nagyon dörzsöli és állandóan sír.
Ha pedig hozzáérek neki akkor üvölt.
Csak a karomban volt ma hajlandó lenni, szóval már tényleg kipurcantam.
-Sok puszika majd még jelentkezem.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Szia Anikó!

Hát négyszer átszállni tényleg sok, de nem tudsz valakivel konzultálni aki szívesen elhozna?
Valahogy csak össze kéne hoznunk?!
Merre laksz?

De lányok!

Tényleg nem erőszak a disznótor, ha más helyet jelöltök meg ami mindenkinek jó én Isten bizony semmi jónak nem vagyok az elrontója, igazából tényleg jó lenne ha mindenki tudna jönni.

Szóval rágjuk ezt a témát rendesen én továbbra is tartom, hogy ha jó nektek nálam nagyon szívesen benne vagyok, Anikóval kapcsolatban valaki nem tudná elhozni őket? Csak érdeklődöm?

Pusza:

ANDI
tandi

Szia Andi!
Ez annyira szupi, hogy tényleg bevállalnád a talit! Én tuti, hogy ott leszek! Akkor 16.-a, 2, fél 3? A férjed mit fog szólni hozzá? Neki már mondtad?
Jövőhéten ha jó idő van talizhatnánk! Elsétálnék felétek szívesen!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Igen szerintem is szupi lenne, csak valahogy tényleg úgy kellene, hogy mindenki el tudjon jönni, a többi már magától is menni fog.
A férjem igen tud róla és nagyon örülne neki.
Nagyon szereti a gyerekeket.
Örül nektek tényleg, mert jólesik neki, hogy ennyi jófej kisanyukával tartom a kapcsolatot és örül, hogy nem hagyom el magamat.
Ha van kedved gyere el jövőhéten erre és ha van kedved fel is jöhetsz, és ha még van kedved akár sétizhetünk is, szívesen látlak.
Jövőhéten 23-án szuri tudod nem tudom hogy fogja bírni, de a péntek például jó, vagy a kedd délután.
Amelyi szimpibb.
Írd meg majd.
Sok pussz.

ANDI
tandi

Szia Andi!
Oké majd szólok előre, ha megyek, ha meg nem jövőhéten, akkor majd legközelebb!
Jó fej lehet a férjed is!Kép
Pusz
Györesz

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!

Okés akkor majd írj, hogy mikor jó neked.
Szerintem is tök jó fej a férjem, pont ezért Ő a férjem, imádom.

Puszi:

ANDI
tandi

Andi!

Nekem jó ha nálatok van a tali. Mi Kispesten lakunk az nincs annyira messze, de már mondtam a férjemnek, hogy ne csináljon programot akkora. Tényleg a tesók is jönnek vagy most csak a kicsik? Kinek mi a véleménye errQl?
Tök jó lesz végre talizni.

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Andi ez szuper, hogy bevállalod a talit! Nagyon rendes tőled! Én szeretnék jelentkezni! Kép
A következőt szívesen bevállalom én is ha el tudtok jönni hozzánk!

Íme egy kép a Szonjáról, bár egy kicsit régebbi! Az új képeket még nem töltöttem le a gépről!

Neked 100% szoptatás mellett megjött? Csórikám!

Puszi

BarbaraKép
babar

Sziasztok!
Na,ma megint olyan sokat írtatok,hogy nem tudom mind vissza olvasni idő hiány miatt.Kép
Ma is voltunk sétálni,igaz most csak egy órát.Kép
Nagyon örülnék ha már nem ingadozna ennyit a hőmérséklet,mert kivagyok az éjszakáktól!Kép
Folyton forgolódik Domi,de úgy,hogy azt hiszem leszakad vele az ágy.KépMost is fél 3-kor már felébredt,aztán fél 6-kor,fél 7-kor,aztán fél 1-ig fel voltKépmajd aludt 3-ig.Lementünk sétálni és most kb:fél órája aludt el de még fürcsi nem volt.Kiváncsi vagyok mikor ébred.Kép
Ja az ölembe volt amikor bekakilt,letettem a pelenkázóra és a nyakáig felfolyt a pelusból a fosi.KépKép Ilyet még nem láttam.Kép
Barbi!
Nagyon tündéri Szonja.KépNem látni,hogy alultáplált lenne.KépKép
A címet nem küldöd?Kép
Nem írtad,hogy tejcsi mellett adsz e még mást Szonjának???

Andi!
Holnap megyünk.KépNoncsi készítse ki a piros tojást Dominak mert locsolkodni is megyünk!KépKép
Én is megyek a talira,igaz még nem tudom hogyan.

Sys!
Nagyon tetszik a fürcsis fotó.Kép

Kata!
Már befejezted a levelet vagy még folytatod?Mert én megint kimaradtam.Kép

Györesz,Csanikó,Anikó,Márti Saxi,és a többiek nektek is puszi!Kép

Remélem még tudok jönni!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Szilvi!

Okés ez jó hír, örülök, ha nem tudod hová tenni gyerkőcöket, persze hozd el őket is, miért ne.

Barbi!

Tiszta Noémi Szonja, igazad van.
Nagyon nagyon hasonlít Noncsira. Sőt teljesen, ez hihetetlen. Talán az orra más egy picit és látszik hogy 6 kg-nál jártok.
Jó nektek.
Igen a mensim megjött már másodszorra, de nem bánom csak ne lenne ilyen kevés a tejem, mondjuk Noncsi ma 2 óránként evett és mindegyik szopinál 140 120 110 grammokat. Azért ez nem is olyan rossz.
Örülök Barbi hogy nektek is jó nálunk.
Akkor várlak benneteket sok szeretettel.
Édes Szonja nagyon meg fogom zabálni. Nagyon szép babátok van. Gyönyörű kiscsajszi.

Puszika:

Andi
tandi

Szia Dia!

Már alig vártam, hogy írj.
Nagyon jó, készítek egy kis sört, üccsit, pizzát, meg somlóit.
Remélem fincsi lesz.
Gyuri most ért haza, annyi cuccot írtam föl, hogy mit hozzon, hogy láttad volna a fejét, de vigyorgott.
Dokival most beszélt nem rég. 3-ra megy értetek.
A talit megoldjuk, max. Gyuri értetek megy. Nyugi.
Ha Sys is Kispesten lakik akkor mindegyikőtöket el tudná hozni, szerintem.
Eddig elég sokan jelezték hogy tudnak jönni.

Barbi!

Én szívesen megyek hozzád a következő talinál.
Majd megdumcsizzuk ezt is.

Sok pussz lehet hogy mára már kidőltem csajok.

Mindenkinek jóéjt legyetek jók addig is, hétvégén nem tudom, hogy írok-e, de megpróbálok.

Jóéjt szép álmokat

ANDI
tandi

Sziasztok!!!

Huhhh rengeteget írtatok ma!!

Anikó
szegény Krisztike remélem már jobban van, és elfelejthetitek ezt a fránya oltást. A szuri helye milyen neki?
Kriszta is szép nagy baba, nem tudom de én úgy sajnálom, hogy már ekkorák. Multkor összepakoltam a kinőtt babaruhákat, komolyan a sírás kerülgetett, mind át volt mosva de mégis sokat az arcomhoz emeltem és olyan jó érzés volt. Mi lesz még később ha már most ilyen vagyok.
Talira nem tudna valaki elhozni téged? Olyan jó lenne személyesen is megismerni benneteket.

Melinda
sajnos ez a szopi helyett minden mást csinálok maradandó dolog lesz, sőt tuti még rosszabb is lesz a helyzet, én már sokszor leteszem és félóra mulva hisztizik és akkor egész jól eszik.
Jó hír, hogy az oltást jól viseli a picid.

Andi
nagyon tündériek vagytok, hogy befogadtok bennünket. Nekem tuti a hely és az idő is. De jó de jó!!! Össze kéne gyűjteni kinek oké, és leszervezni, hogy ki mit vigyen.
A babák súlya nagyon sok mindentől függ, mennyivel született milyenek a szülők, volt-e beteg... szerintem nagykönyvbe vésett tuti szám nem létezik. Mérvadó a baba kedélyállapota és a pisis pelusok száma.
Nagyon korán kezdi Nonocska a fogzást, mondtad már neki, hogy még ráér vele?

Szilvi
nagyon édesek a fürcsis képek.

Kata
ezen a bio piacon már én is gondolkodtam, hogy biztos van valahol de hol van ilyen? Tuti a Lehelen vagy valami jó távoli helyen, mármint számomra távolin. Gigi lába kezd lazulni már nem olyan nagyon kemény mint reggel volt. Hála. Nálatok mi a helyzet?

Barbi
Szonja nagyon édi.

Györesz
nem tudom mit írjak neked de nem akarlak kihagyni. Szupi lesz az Andiéknál és ha jó idő lesz szerintem is ott a Duna-part.
Képzeld el ma Gigi is olyat kakilt aminek alig volt szaga, csak amikor a rugit levettem akkor lehetett érezni egy picit.

Voltunk délután ismét sétálni a babakocsival, nagyon jól viselte, mielőtt lementünk előtte kelt fel több mint 2 órát aludt, lenn 10 perc alatt ismét aludt. Jót szunyált a kocsiban utána pedig neki állt dumálni.
Fönn adtam neki sütőtököt a Kecskemétit sokkal finomabb mint a Hipp, szinte falta, nem tudtam elég gyorsan adni a következő falatot neki.
És ma 2 szer átfordult hátáról a hasára, semmi reakció nem volt rá, nézelődött tovább. Viszont másodszorra nyüszizik álmában, milyen furcsa, hogy mekkora sokk ez egy 4,5 hónapos babának, mi pedig észre sem vesszük, hogy forgolódunk teljesen normális dolog. Kíváncsi vagyok holnap is fordul-e a kis maszat.
Áldoztam a szépség oltárán, legyantáztam magam, mennyire utálom csinálni, és milyen jól érzem most magam tőle.

Szép álmokat mindenkienk
Márti
márti05

Sajnos nagyon levagyok maradva forduló és névnap tekintetében így utólag szeretnék mindenkinek gratulálni, erre a március hónapra.

Kép

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!!

Ilyen sokkoló voltam, hogy mindenki eltünt?
Nagyon hétvége van?
Csajok hol vagytok?

Gigi ma folyamatosan eszik, kész zabagép. Az előbb adtam neki sütőtököt még mindig nagyon finomnak tartja és habzsolja.
Nagyon fújt ma a szél így nem mertem levinni, adtam rá kardigánt és sapkát, nagy lett az öröm tőle, betettem az ágyába, hogy rányitom az ablakot és aludni fog. Hát nem volt hajlandó csak nyűgösködött. Fogtam kitettem az erkélyre, ott kb fél órát elvolt, de aludni apszulút nem volt hajlandó. Sütőtök után kapott tejcsit, s kicsit lenyomtam, én is mellé feküdtem, na így aludt kemény 20 percet, fölkelt és tele pukkantotta az apja helyét. Nagyon kellemes volt amikor felébredtem és egy mosolygó szempár nézett rám. Ja és a puksikat hatalmaas üdv visítás követte, ha nem ébredtem volna fel rendesen.

Na megyek vár a kötelesség.

Jó hétvégét
Márti
márti05

Sziasztok!

Szerintem tényleg beszéljük meg hogy ki mit vigyen a talira. Én vállalom, hogy sütök csokis-diós muffint. Jó lesz? Akkor 16. 2 körül, ugye?

Puszi
Szilvi
sys

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem (remélem feltűnt Kép ), de sajnos az elmúlt 24 órában hirtelen beütött nálunk a krach: Marci náthás lett, az én torkom is fáj, majdnem eljutottam a mellgyulladásig.

Marci reggel 6-kor kelt és sajnos olyan szinten tele volt az orra, hogy szinte szopizni se tudott. Azóta szinte félóránként/óránként kell szívni az orrát, ha fenn van. Ma egész nap hőemelkedése van, de nem tudom, hogy az oltás miatt, vagy már a nátha. Ciciből nem eszik, így üvegből pótoljuk, de sajnos az is nehezen megy. A tejem is nagyon kevéske lett Kép
Az én torkom is fáj, úgyhogy azt se tudom, hogy mit csináljak magammal, ha éppen akad egy perc szabadon. Teázom, negrózom, van itthon Strepsils, de nem merem bevenni.
Szerintem a tanácsadáson szedhettük össze a bacit, mert volt ott egy 1,5-2 éves kisfiú, akinek alig volt hangja. Anyukája ott dicsekedett (!!!), hogy most jöttek ki 3 hét után a kórházból (tüdőgyuszi, fosós-hányós vírus), és reggelre pedig belázasodott, úgyhogy gondolta elhozza a dokinénihez. Visszafogtam magam és nem kérdeztem meg, de miért az egészséges babák közé??? Most már nem hagynám szó nélkül, az biztos!!!

A tegnap délutáni nagy alvása után vettem észre a bal mellemben egy hatalmas csomót. Előtte semmi sem volt, szerintem 1-2 óra alatt alakult ki. Ő nem tudta kiszívni a tejcsit, én pedig elkezdtem ezerrel masszírozni, fejni, de semmi. Ez tartott egész éjfélig kisebb szünetekkel. Közben meleg borogatás, zuhany stb., de semmi. Már sírtam a fájdalomtól, ahogy masszíroztam, de tudtam, hogy muszáj. Éjjel 2-kor felkeltem, nekiálltam újra. Erre észrevettem a bimbón egy pici, kb. gombostűfej nagyságú kis fehér hólyagot. Hát bizony ez volt a ludas. Valahogy elfogta a tej útját. Tehát nem a mellemben volt eldugulva a tejvezeték, hanem a bimbón volt az egyik "nyílás" "benőve" (hülyén hangzik, de nem tudom máshogy leírni). Törülközővel tudtam csak ledörzsölni, és valahogy elindult a tej. Onnan bizony olyan erővel jött a tej, hogy szívni se kellett. Olyan jó érzés volt, hogy csak na.

Hát ennyit a rossz hírekből.

A jó: kibújt a fogacskánk. Kép Kép Eddig is nagyon tömködött mindent a szájába és nyáladzott, de az utóbbi napokban ez még nagyobb méreteket öltött. Tegnap este megnéztem neki, hát fehéredett a kis ínye, sőt ma reggel, már szúrt is az egyik sarka a fogacskának. Kép Ugye lehet, hogy ez a hőemelkedés oka. Nem tudom,mire gondoljak.

Na ennyit rólunk. Sajnos visszaolvasni nem tudtam, csak átfutottam az irományokat. Látom, hogy nagyban taliszervezés folyik.
Szilvi felvetése alapján én sütök fincsi meggyes és almás szeletet. Ha jó!
Próbálok erre felé nézni, de nem ígérek semmit.

Vigyázzatok magatokra!
Mindenkinek sok-sok puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!!

Sajnos én nem tudok sütni, így inkább a piát vállalom be.
Kaja, mi lenne ha szendvicset csinálnánk?
Andiékhoz közel van egy pékség ahol nagyon fincsi kenyeret lehet kapni, megkenhetnénk vajjal és tehetnénk rá szalámit. Szerintem kajának ennyi elég. Szerintetek?

Márti
márti05

Sziasztok!

Melinda
remélem tényleg csak a fog miatt volt a hőemelkedés, de sajnos a bedugult orr nem jó jel. Én tuti szóvá tettem volna az anyukának a dolgot, sajnos az orvos nem ebrudalta ki, hisz nem véletlenül van az egészséges tanácsadás.

Mennem kell majd jövök
Márti
márti05

Sziasztok!

Barbi!
Nagyon aranyos a kislányod!!!!!!!

Márti!
Megnéztem még egy párszor a képeket amit küldtél, hát nagyon édes a Te kis Gigid! Majd ha megyünk, akkor mostmár egy kicsit megölelgetem ám!Kép
A szendvics szerintem is jó ötlet!

Melinda!
Nagyon gyors jobbulást kívánok Nektek! Sajnálom, hogy Marcika ilyen taknyos! Viszont a fogacskához gratulálok! Lehet attól is hőemelkedés, de a megfázástól is!
Én már többször szopogattam Strepsilst mióta szoptatok, nekem a védőnőm azt mondta, hogy lehet én meg hittem neki!
Hát elég felelőtlen az az anyuka, aki betegen viszi a gyerekét az egészséges rendelésre! Nem tudom, hogy Ő mit szólna fordított esetben! Egyszer nálunk is volt egy ilyen, de a dokinéni elég határozottan elküldte az anyukát és nagyon fel volt háborodva, hogy mégis hogy gondolja, hogy az egészséges, oltásra váró gyerekek közé behozza a kis beteget!
Nem semmi a hólyagocska a ciciden! Egyszer nekem is volt, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, aztán el is tünt. Biztos nekem nem zárta el a tej útját!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Na még itt vagyok, csak nem mertem többet írni, mert ma már elszállt egy hosszú levelem!

Remélem a ma éjszakánk jobb lesz, mert a tegnapi elég sűrű volt! Norbi kelt 11-kor, 2-kor, 4-kor és reggel hétkor!
Délelőtt akartam neki adni egy kis barackot almával, amit eddig nagyon szeretet, de ma nagyon nem kellett neki! Az első falatnál szépen nyitotta a száját aztán úgy köpte ki, hogy csak lestem és persze utána már nem tudtam egy falatot sem bekönyörögni a szájába! Délután sütőtöl próba volt, de ma az sem jött be Neki! Egyik nap eszik másik nap nem! Hát Ő tudja! Barátnőm mindig nyugtat, hogy ez majd szépen kialakul, mert lassan már nem lesz elég neki a tejem és akkor bizony enni fog!
Az én fiacskám ma egész nap köhécselt! De nem ám olyan betegesen (legalábbis remélem), hanem olyan műköhögésnek tünt, mert közben figyelt minket és vigyorgott! Olyan kis zsivány!

Még lehet, hogy bekukkantok!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Csajok!
Ma voltunk Andiéknál,íme néhány kép a taliról.
Én túrós pogácsát és üdítőt fogok vinni 16.-án.
Andi süt olyan lepényt aminek egyszer leírtam ide a receptjét.Szerintem valaki még édest hozzon.Kép
Puszi.Dia
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Na,még egy pár kép a Teller családról.KépKép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Nekem tetszik a helyszín nem kell sokat mennem az erkélyről látom Andiék házát. Nagyon bátor vagy Andi hogy vállalod a talit köszönjük. Úgy elképzeltem ahogy mind levonulunk a Duna-partra és leterítjük a plédeket kipakoljuk a lurkókat szép látványosság leszünk. Szerintem a szendvics jó ötlet de mit szólnátok a pizza rendeléshez avval nem kel pepecselni. A konyha ugyanis nem túl nagy a panelokba. Itt van a Pizza Pazza jó a pizzájuk szoktunk onnan rendelni elég nagy és ezer körül van szerintem három négy embernek elég egy főleg ha finomakat fogtok sütni. Persze én nem vagyok nagy sütő mester minél finomabbat akarok sütni annál jobban elbaltázom pedig szívemet is bele teszem. Szóval vállalom az üdítőt.

Tejci gondok nem akarnak teljesen helyre jönni 160-nál többet nem tudok magamból fakasztani. Kevés bár babácska nagyon jól viseli. Szerintetek pár csepp vérzés normális. Én azt hittem szopi mellet nem jön meg lehet hogy ezért nincs tejem. De mért csak ilyen kevés? Nem mintha hiányzott volna.
Babuci szépen aludt ma de egész délután úton voltunk és menet közbe szeret aludni. Nálunk nem az a baj hogy keveset alszik hanem szenved az elalvással. Láthatóan fáradt és dörzsöli a szemét de nem tud álomba merülni.

Andi Györesz!
Én minden nap bejárom egész Csepelt mindig leslek titeket de nem futunk össze pedig tutira megszólítanálak ha biztos lennék a dolgomban. De ti merre járkáltok. Én tegnap is elsétáltam a Béketérig a József Attila, Táncsics Mihály utcán majd a Szentmiklósi, Szebeni, Szatmári utca útvonalon vissza. A párom szerint kétésfél-három kilométer. Szoktam menni a Dunapartra is de van mikor itt vagyunk Renivel a játszón. Andi te merre szoktál masirozni. Jó lenne össze futni csajok.

Barbara! Csodálatos mosolygós kislány.

Sys! Szupi a fürdős kép a lányom irigykedve nézte. Volt nagykádas fürdés? Hogy . sikerült? Ha jól mi is kipróbáljuk

Melinda! Ez hihetetlen most egy ilyen anya miatt szívtok, Jobbulás hátha nem lesz olyan
komoly. A fogacskához gratula.

Mindenkinek puszi. Csanikó
Vendég

Szia Dia!
Hát ezér érdemes volt még bepillantanom!
Nagyon édesek a picik és Ti is jól néztek ki mindketten!
Én szivesen viszek valami édeset! Még nem tudom, hogy mi legyen! Valami almás, vagy kókuszgojó vagy valamit kitalálok!

Szia Andi!
Dia jóvoltából már nagyon ismerünk Téged is! Nagyon szimpik vagytok a férjeddel együtt! Noémi meg tüneményes! Nagyon cuki a kis rózsaszín szerkójába!

Mosmár megyek aludni, mert nagyon álmoska vagyok!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok Csajok!

Köszi Dia hogy feltetted a képeinket, nagyon örülök, most végeztem a konyhában a mosogatással és rendrakással amit Gyuri csinált pizzasütés közben, meg 10-kor még felmostam az egész lakást.
Dia légyszí Tomi küldje át rendesen ezeket a képeket nekünk is, mert szeretném őket előhívatni és egy-kettőt bekeretezni.

LÁnyok!

Szerintem ha rám hallgattok, jó lesz a szendó ne vegyetek kenyeret és szalámit sem, én veszek 3 kg kenyeret, Dia itt lesz nálam már délelőtt és gyártunk fincsi szendvicseket, veszek szalámit is és sütök hagymás lepényt, meg kókuszos kockát, ha sikerül és belefér az időbe.
A lemenetelt meglátjuk, hogy milyen lesz egyáltalán az idő, ha még sem tudjuk kivinni őket akkor kimegyünk felváltva az erkélyre.
A kaja mire jöttök kész lesz. Elférni elférünk, nyugi.
Üccsit hozhattok, meg valami édes sütit.
De én is veszek rostosat, meg ásványvizet stb.
Akkor várlak benneteket 3 órára sok szeretettel remélem mindenki jönni tud.

Márti!

Én a Szatmári utca a Szebeni és a Dagi Vendéglő melletti úton szoktam a Dunapart felé sétálni egy nagy kört. Kb 2 és fél km.
De még én sem láttalak, bár nem is tudom, hogy megismernélek e, tán lehet, hogy te engem jobban.
Nem tudom, a legegyszerűbb, ha Györesszel taliztok a víztoronynál és egyszerre jöttök erre és akkor én is tudok veletek menni sétizni.
De jöhetsz erre bármikor benne vagyok a sétiben.
Jövőhéten szuri 23-án, de a péntek jó nekem.
Persze csak ha jó időnk lesz.

Szia Györesz!

Köszi a bókot, olyan jó volt együtt lenni Diáékkal, tök jól éreztük magunkat, a férjeinket jó nagyokat vihogtunk, elvoltak a srácok.
A gyerkőcök is elég jól bírták a kiképzést, most gondolom Domi is bevágta a szunyát, Noncsi legalábbis úgy húzza a lóbört hogy idáig hallom a horkolását a nappaliig.

Nos jók legyetek akkor részemről oksi a talcsi és nagyon várlak benneteket!

Gigi!

Hol vagy?
Téged is várlak picurkáddal sok szeretettel!
Jelentkezz, remélem nincs semmi gond!

Sok pussz aludjatok jól jóéjszakát.
Jövök hétfőn, de még az is lehet, hogy vasárnap.

Pussz:

ANDI
tandi

Sziasztok!
Amint láttátok tegnap megérkeztünk Andiékhoz.Kép
Domi 5 perc múlva kajált és rá 5 percre úgy össze fosizta magát,hogy Andi kimosta a ruciját és meg is fürdette.Kép
Még jó,hogy vittem váltás ruhát.Kép
A fiúk egyenesen meg voltak húzatva,rengeteget röhögtek.Kép
Már én is nagyon várom a talit!Kép
Andi!
Domi úgy le fáradt,hogy most fél 6-kor ébredtKép
Ha így átalussza az éjszakát,akkor minden nap megyünk.Kép
Ma küldi Tamás a képeket,Gyuri pedig a videót küldje át!
Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Akkor én viszek mindenféle rétest, mert van nálunk egy házi rétes bolt és nagyon finom rétesei vannak!
Már nagyon várom a talit, mindenkire nagyon kiváncsi vagyok!
Most nyugodtan ül Szonja az ölemben így írok egy kicsit többet.
Valahogy az az érzésem, hogy nekem is kezd kevesebb tejem lenni. Eddig még semmi mást nem evett csak tejet, de azt hiszem lassan mi is ráállunk a hozzátáplálásra. Én nem szeretnék tápszert adni, ezért most szedek homeos bogyókat meg iszom a laktoherbet, hátha segít.
Dia a hajam nekem is úgy hullik mint a hó. Egyszerűen az egész lakás tele van vele, így naponta porszívózhatok, de már megőrülök tőle.
Az édességet én is rettenetesen kívánom, így sikerült újra 67 kg-ra felhíznom. Most egy kicsit visszafogom magam és naponta legalább 2,5 órát sétálunk, Apa szerint már meglátszik. Szerintem csak vigasztalni akar!
Tegnap Tominak reggelre bedurrant a dereka, ki kellett hívnom az ügyeletet mert mozdulni sem bírt. Kapott két hatalmas szurit és egy óra múlva már négykézláb ki tudott botorkálni a wc-re. Most 2-3 napig pihi van, ezért egy kicsit rázósabb az életünk.
Szonja mindent rág és a szájába tesz. (Most épp a kezemet!) és nagyon folyik a nyála. Lehet, hogy nála is lassan fogacskák lesznek.
Na betojt, megyek tisztába teszem!
Puszi

Barbara
babar

Barbi!
Dominak is nagyon folyik a nyála.Már gondoltam,hogy előkét kötök elé,mert mindent össze nyálaz.Kép
A talira véletlenül nem tudnád Anikót felvenni?Mert nem tud mivel kijönni.Bocsi,hogy szervezkedek.Kép
Tominak jobbulást kivánok!Szerintem Szonja rá hasonlít.Kép

Jaj de szeretnék én 67 kilós lenni!!KépKépÁlom álom.

Csanikó!
Nálam is olyan vérezgetés van,hogy a bugyin nincs semmi,de pisi után véres a wc papír.Ez tartott egy hétig,most per pillanat nincs.KépSzerintem nem normális.El kellene mennem a nődokihoz,de lusta vagyok.
puszpusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Latom, beindult a szervezkedesKép Mi is probalunk egyeztetni, csaladdal, nameg Kataval, hogy el tudunk-e menni, mert nekunk azert csak nagyobb tavolsag. Mondjuk annyiban jo, hogy a parom rokonai csepeliek, igy ha segit felvinni minket, akkor o se unatkozik addig, hanem van hol ellegyenKép

Csajok,
Lehet, hogy csak nekem valt be, de aki azt veszi eszre, hogy kevesebb a tejcsije, annak javaslok egy tippet: kesudio. A sok helyen tanacsolt gabonas-golyokban is van ebbol, de en 2 napja csak ugy magaban vettem es ettem, meg tegnap is, tegnap is mar tobb volt a tejcsi es a cici este is telitett volt, de ma reggelre uszott a pizsamam a tejcsiben, es a cicim is durvan bedurrant (lehet, hogy sokat ettemKép) Egy probat mindenkinek megerKép

A tegnapi nap orulet volt, a fiam egesz nap csak orditott, ha epp nem orditott, akkor meg aludt. ha ebren volt, meg mozditani se lehetett rajta nagyon, mert oriasi bombit levagott. Csodalltam, hogy setalast is tudunk beiktatni, mondjuk ez mar 4 korul volt, akkorra sikerult az elso mosolyt meglatnom tole. A kocsiban is aludt 2 orat.. Viszont csereben puceran vegre sikerult az oldalara fordulniaKép Nehez is egy 7.7kg-os gyereknek az ilyenKép

Nah, megyek, mert almosodik es nyuszites vanKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Andi!
Már annyira várom a talit és ez neked köszönhető! Nem győzök hálálkodni, hogy bevállalod ezt az egészet!!!!!
Igazán irigylésre méltó, hogy vagytok egymásnak Diával és hogy a férjeitek is ennyire jól kijönnek egymással! Biztos én is nagyon élvezném, ha a legjobb barátnőmnek hasonló korú babája lenne mint Norbi! El tudom hinni, hogy olyan hosszúra tudnak nyúlni a telefonbeszélgetések!!!

Mica!
Ez a kesudió jól hangzik! Bár eddig nincs gond a tejemmel, de azért lehet, hogy majd kipróbálom!
Lehet, hogy a szeles idő nem tetszett a fiacskádnak!
7.7 kg? Az nem semmi, és még nincs három hónapos! Hát csak gratulálni tudok! Ja és az oldalra forduláshoz is gratulálok!Kép
Nagyon jó lenne, ha Te is meg Kata is tudnátok jönni a talira!!!!!!!!!

Norbi este éjfélig többször is felkelt, megint sirdogált. Nem vészesen, csak ugy olyan anyucit akarok sírás volt! Néha elég volt a ringatás, de volt, hogy cici is kellett neki. Aztán 5-ig aludt, szopi és fél 9-ig durmolt! Viszont ma megint nem akart enni pépeset! Én nem értem egy-két napig csak úgy habzsolja a kajcsit aztán ezerrel tiltakozik! Ki érti ezt? Nem izgatom magam, hiszen még nincs hat hónapos, de hamarosan az lesz. Mi van ha majd a kajcsival is úgy fog sztrájkolni mint a cicivel egy jó párszor! Már előre félek!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Tegnap pont azt beszéltem Gyurival,hogy milyen klassz dolog lesz,hogy együtt fognak felnőni a lurkók.Kép
Igaz,most még az van,hogy Noncsi érdeklődik Domi iránt,mosolyog rá,Domi pedig nem foglalkozik Noncsival.Kép

Andi!
Hát barátnőm most ettem Gyurinak a másik féle pizzáját.Nagyon fincsi,köszönjük szépen.KépNa de a te somlóidat nem tudom abba hagyni.KépMég a Tamás részét is meg fogom enni,igaz ő még nem tud róla.Kép
Pusz Pusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Tegnap estétől tudtam normálisan visszaolvasni, úgyhogy most gyorsan próbálok írni, amíg alszik Marcikám.
Köszönjük a gratulákat a fogacskához Kép Már annyira várom, hogy rendesen kibújjon Neki, olyan aranyos lesz egy fogacskával, majd ha vigyorog. Nem mintha így nem lenne egy tünemény Kép
Szerencsére ma már nincs hőemelkedése sem, úgyhogy valszeg az oltás miatt volt. Orra tele van folyamatosan, sőt még néha a torkában is gurgulázik a trutyi. Szívjuk az orrát, nyomjuk belé a vitamint, kálciumot, Fluimucilt és talán most egy kicsit jobb a helyzet, de az éjszaka egy rémálom volt Kép 11 után sikerült lefeküdni, éjfélkor kelt. Orrszívás, enni nem akart üvegből sem, nyüglődés, orrszívás, vissza az ágyba. Félóra múlva újrajátszottuk az egészet. 2 körül kerültünk ágyba. 3-kor újra kelt, akkor már evett valamicskét, persze újra orrszívás. Na hála Istennek utána már csak 7-kor kelt. Remélem minél hamarabb kikerülünk ebből a nyavajából.
Az én torkom változatlan és olyan száraz, hogy vattát köphetnék. Alig tudtam tőle tegnap elaludni.

Csanikó!
Nekem is ilyen pár csepp vér van, és az is csak 1 napig. Simán elég a tisztasági beét. Már kétszer "jött meg" így. Ha harmadszor is ilyen lesz, akkor lehet, hogy én is elkezdek aggódni.
Tejci Kép Milyen időközönként sikeredik ez a 160 ml?
Az elalvás az nekünk se megy simán, nekünk is elég gyakran sírva dobálja a fejét az ágyban, és akár 5-10 perc is kell mire elalszik, de én hagyom. Utána olyan jókat szokott durmolni Kép

Barbi!
Tündéri a kis Szonja! Párodnak jobbulást!
Érdekes és egyben szomorú, hogy így a 3-4. hónap tájékán mindenkinek gondjai támadnak vagy tejmennyiséggel, vagy a szopival.
Nyáladzás + mindent megeszek = fogacska készülődik. Nálunk is ez volt jó egy hónapig és most tessék, ki is bújt az egyik!!! Nézegesd Neki és egyik nap lehet, hogy Te is nagyot nézel! Kép

Dia&Andi!
Nagyon helyesek vagytok így együtt! Persze külön-külön is Kép Na és a babók Kép Kép
Domi fosi Kép Ismerős, én szinte minden második kaki után öltöztetek Kép
Andi egyébként nekem is ismerős vagy, de tudom, hogy egy volt barátnőmre hasonlítasz Kép Nagyon helyes a férjecskéd!

Anikó!
Mi szívesen elvinnénk a talira, csak az az egy gáz, hogy Érdről a 13. ker. nagyon kiesik. És onnan vissza Csepelre Kép
Tényleg valakinek nem esik útba a 13.ker? Anikó és Krisztike is kell a talira!!!

Mica!
Kesudió? Én vevő vagyok mindenre! Kipróbálom! Én már ittam alkoholmentes sört, Maci kávét (maláta miatt), birsalmalevet stb-stb....

Györesz!
Nem evő Norbika Kép Ne aggódj, ha tényleg éhes lesz, mert esetleg kevesli már a tejecskét, akkor biztos megeszi majd a fincsi papikat Kép
Strepsilt végül este én is bevettem, mert nem tudtam elaludni a száraz torkom miatt.

Akinek nem írtam, attól bocsi, nekik dupla puszi!

Megyek ebédelni (csak fagyipizzát sütök, apa ma felmentést adott a főzőcske alól Kép )!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Remélem a mai éjszakátok már jobb lesz és Te is hamar meggyógyulsz! Szegény Marci, biztos nagyon nehéz lehet egy kisbabának mikor tele az orrocskája takonnyal, még mi is milyen rosszúl viseljük, hát még egy ilyen csöppség!
Norbinak már 3 és fél hónapos kora óta jön a foga, lassan már 6 hónapos és még mindig nem jött ki, pedig már nagyon be van neki dagadva, ki van fehéredve, olyan mintha bármelyik pillanatba át akarna törné és mégse. Minden reggel turkálok a szájába és keresem a fogacskát, de nem találok rá!Kép

Ilyen még nem történt velem!
Norbi szopott 10-kor, mindkét cicit, de már akkor éreztem, hogy nincs annyi tejecske mint máskor, de elég volt neki! Aludt egy kicsit és amikor délben felkelt, akkor megszoptattam. A bal cicimből jött rendesen a tej, aztán még nagyon kereste, így rátettem a jobbra, de hiába szívta nem történt semmi, nem indult be a tejleadó reflex, pedig eddig ha full üres cicire rátettem akkor is mindig beindult és ment pár korty a szájába, de most semmi. Szegényke úgy szívta, hogy majd beszakadt a hátam, de nem járt sikerrel! Visszatettem a balra, ott még akadt egy-két korty. Egyenlőre úgy tűnik el van vele, kérdés meddig! Döntöm magamba a teát, vizet, tömöm a főzeléket, hát majd meglátjuk! Aggódni azért nem aggódok! Bébipapi van bőven, legfeljebb muszáj lesz ennie!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Gyoresz,
Tolmacsoltam a gratulaciodat, hiszen nem az en erdemem a fordulas-dologKép A 7.7kg csak tipp, 1 hete volt 7.62, ma este majd megmerem mar, kivancsi vagyokKép
Latod, johet a kesudioKép Amugy szerintem azert nem indult be a reflex, mert hirtelen te is "begorcsoltel", hogy nem indult be.. van ilyen, majd eszik surubben, ha keves neki, aztan meg majd nezhetsz, hogy mennyire beinditjaKép

Melinda,
Igen, ismeros a tema, enis probaltam mar mindent, hogy legyen tobb tejcsi, egyenlore ugy nez ki, hogy van eleg, hiszen tulsulyos a fiamKép Ez a kesudio is csak veletlen dolog, bar olvastam mar rolaKép Raadasul meg finom isKép

Dia, Andi,
Nagyon jok a kepek, elozoleg el is felejtettem irniKép Ugy latszik, hogy mostanaban minden lurko imad a lapockajaig kakas lenni, ma a fiam is bemutatta eztKép

Mica
mica

Sziasztok!

Képzeljétek! Nem mondom, hogy kibújt Norbi foga, de végre érzem a kis hegyét! Már több mint két hónapja küzdünk vele, mostmár remélem nem áll le megint, hanem kibújik rendesen!

Ma jó sokat aludt napközbe, most is szunyál, úgyhogy lehet, hogy éjjel megint nem lesz alvás!
Márti!
Az e-mailben nem is írtam, hogy tényleg akkor alszik rosszabbúl éjjel mikor nappal ilyen jó alvó! Azért remélem hagy ma aludni egy kicsit!

A tejcsim egy fokkal talán jobb lett, de azért még nem az igazi. Nem tudom mi történt, hiszen tegnap még nem volt semmi gond! Remélem nem nekem is meg fog jönni!

Akkor én most mit vigyek a talira? Édeset, sósat, ücsit?
Már előre félek! Mi lesz a fogyókurámmal? Imádom a sütiket és nem fogok tudni ellenállni! Majd legfeljebb utána beszigorítom a diétát!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Tomi köszöni a hófordulós köszöntéseket, anyukája el is pityeredett, úgy meghatódott. Kép

Majd este megpróbálok feltenni képet róla.

Már írtam biztos, hogy 3-4 hós babáknál van egy növekedési ugrás, amikor gyakrabban szeretnek szopni, így növelik a tejmennyiséget. Ne aggódjatok!

És 160 ml szerintem nagyon szép mennyiség, bár nekem fogalmam sincs a folyadék-terv előírásairól. (A kórházban használták ezt a szakkifejezést, mindig levert tőle a víz.)

Talihoz mindenkinek a legjobbakat, a mi létszámunkkal inkább nem vonulnánk ki. Kép Meg pillanatnyilag autónk sincs mindig.
De lélekben ott leszek, és majd nézem a képeket.

Mindenkinek a legjobbakat!

soseérrásemmire sofka
sofka

Sziasztok!
Andi
Nagyon jók a találkozó képei. Aranyos kis család vagytok. Szerintem túl sokat vállalsz a kajából osztozni kéne rajta. Minden esetre én bevállalok a szendvics alapanyagból meg az üdítőből csak sütni nem tudok. Amúgy én kérdeztem merre szoktál sétálni és nem nagyon haragszom, hogy átkereszteltél. De inkább maradnék Anikó ha lehet. Azért rám is vonatkozik a séta meghívás akkor én is benne vagyok. Mi csütörtökön megyünk szurira. Remélem nem visel meg minket nagyon.
Barbara!
Én mindent megeszek és megiszok amire azt mondják növeli a tejet de nem nagy a siker. Az én babám is mindent a szájába tesz és ezerrel rágja az ujjait. A nyála meg csak folyik patakokba. A férjednek jobbulást. Az én férjem is szokott így járni nincs porc néhány csigolyája között ezért nagyon sokat fáj neki azt is mondták meg is bénulhat de remélem ez nem fog bekövetkezni. Nálatok mi okozza a problémát?
Dia!
Én gondolom vagyis remélem nem azért folyik a nyáluk mert jön a foga mert Biankának már az első hetekbe is folyt de nem látom hogy fájna neki. Az előkén már én is gondolkodtam. Én valószínű jövő héten megyek a dokihoz mert kell gyógyszer és majd megkérdezem mi a dörgés. Először azt hittem majd másnapra több lesz lassabban indul be az első de nem azóta is napi két csepp tisztasági betét elbírja. Kicsi para van bennem mi lehet.
Mica!
Kesudió ezt kipróbálom. Én is eszem a gabona golyót. Képzeld hogy jártam ki kellet dobnom az egészet amit tegnap csináltam mert hányás szaga volt. A férjem szerint a vaj romlott meg vagy már az is volt. Nagyon szar volt és ettem is belőle és egyre csak szaglásztam miért olyan büdi. Nagy taps a babának elég hamar elkezdte az én babám még meg se próbálkozik vele. Viszont ma végre azt mondta nekem hogy GR.. egymás után többször is meg közbe is mondott valami érdekeset de nem tudtam megjegyezni. Már máskor is halottam, hogy magyaráz a játékoknak de mikor oda mentem mindig elhallgatott. De most kimondottan nekem mondta a szemembe olyan büszke vagyok rá.
Melinda!
Most éppen három óránként etetem. Én kevésnek tartom a 160at korábban négy óránként is etettem már és volt olyan hogy 260et evett. És még néha maradt lefejni való is főleg éjjel mikor kimaradt egy etetés. Alvásnál nekünk van hogy félóráig is eltart a vergődés én is szoktam hagyni addig míg nem vészesen nyüszög. Aztán ha mégis sikerül elaludnia néha tíz percnél nem több. És aztán nap végére úgy kifárad hogy vigasztalhatatlanul sír és nagyon nehéz elaltatni de akkor meg úgy bealszik hogy több evés is képes kihagyni. Álltalába úgy alakul hogy hat hét körül sikerül álomba ringatni és hajnalba kel fel, kimarad a fürdés meg az esti vacsi. Volt hogy nem keltettem fel de álltalába tíz körül felkeltem fürdeni. Szegény ilyenkor olyan kómás de utána simán elalszik.
Györesz!
Azt halottam minél később nő ki a foga annál egészségesebbek lesznek csak az a sok szenvedés amikor bujkál neki az nagyon rossz. Sőt a hajról is ezt halottam. Tejci gondok? már te is kezded ? Van kedved együtt sétálni valamikor ha szépen süt a napocska? Olyankor én a világ végéig is szívesen elsétálok.

Puszi mindenkinek: Csabikó
Vendég

Gyoresz,

Itt az este, meres utan, pontosithatok: 8kg Kép A dokino lefejez Kép

Tobbieknek puszi, most rohanokKép

Mica
mica

Sziasztok Csajok!

Mindenkinek köszi a dícséretet, tényleg nagyon jól esett, nagyon várlak már benneteket, én is kíváncsi vagyok rátok de neharagudjatok meg ezért nekem, de még jobban kíváncsi vagyok a picurkáitokra. Hisz ŐK a lényegek nem igaz?
Imádom őket, minden hurkáikkal együtt.

Dia!

Nagyon várlak ám már hogy gyertek Domival hozzánk, örülök, hogy ízlett a kajcsi, majd még csinálok valami finomat máskor is.
Gyurival még mindig röhögünk azon, hogy mit ökörköttek Tomival, kidőltem még a hasam is fájt a nevetéstől.
Gyuri már bekötötte a hangot hogy felvegye normálisan CD-re a felvételt.
De légyszí küldd el azt a képet is amikor a folyósón állunk hárman Gyuri Én Noémi középen a zöld türiben, meg van még egy kép velem meg Noémival szintén zöld türis folyosós, azok amiket ide feltettél a babanetre, de e-mailben nem küldtétek el azokat.
Köszike.

Csanikó!

Ezer millio bocsi, lehet, hogy Mártinak írtam, hogy hol szoktam sétálni a gyerkőccel, bocsi neked szántam. Szóval kedves Anikó ezeken az utcákon szoktam sétizni, szóval várlak ha erre sétálsz szívesen megyek veled, ha jó időnk lesz!
De Márti és Györesz veletek is!

Barbi!

Szonját még mindig emlegetem olyan husi imádom.
Én is 67-68 kg lehetek, már jó lesz megint mozognom, Tominak jobbulást kívánunk a férjemmel és sokat pihenjen. Szegény hát az kemény amikor az ember dereka beáll, főleg ha meg is kell szúrni.
Nem irigylem.

Lányok a tejem már visszajött egy picit, néha még spriccel is, valamelyik nap a gyerek szemébe ment, de nem foglalkozott vele, állítólag jó szemcseppnek is az anyatej:-))))
Vettünk neki ma egy fa járókát, szóval a mászós gyerkőcöknek már van helye, kíváncsi leszek mit fognak itt művelni.
Sok felvételt csinálunk majd de jó lesz.
CsAnikó!
Nekünk szerdán lesz szuri félek is tőle rendesen.
Szurkolok nektek csütörtökre.
Noémi fölismerte a kezecskéit és az összes újját megeszi, de már a cumit is elfogadja mától, meg tud csörgőzni és állandóan nevet.
Nagyon husi, ja és tartja a fejét azt is mától, ma jó sokat hasazott.

Sofka!

Nagyon sajnálom hogy nem tudtok jönni, pedig nagyon jó lenne.
Azért ha még is megtudjátok oldani akkor várlak benneteket is!

Mica!

Köszi a tippet én is kipróbálom, nem biztos hogy attól, de még az is lehet, hogy pont ettől fog beindulni még jobban a tej.
Ja és Noncsi is nyáladzik már bugyborékol is közben.

Na lányok jól leírtam most már mindent megyek alucikálni.
Addig jók legyetek aludjatok sokat és sok puszika nektek.

Sziasztok:

ANDI
tandi

Sziasztok!

Csajok,én kipurcanok,olyan kialvatlan vagyok!KépNem tudom mi van Patrikkal,alig alszik,éjjel is kb.másfél óránként ébred.Időnként ordít,alig lehet megvígasztalni.
Nem lázas,orra tiszta,játszik,vigyorog,csak aludhatna néha.KépSzerintem lehet,hogy a foga kínozza,bár semmit nem látok az ínyén.
Azt hiszem én sem várok a hozzátápival hat hós koráig.Főleg mostanában,hogy ez a nyüszi van,gondolkodok azon,hogy ennek a gyereknek kevés lehet már csak a tej.Van tejem rendesen,két óránként tele vannak a cicik,kéri is sűrűn,de szinte kevés Neki.

Györesz!
Úgy tűnik az éjszakáink nagyon hasonlóan telnek!
De jó,lehet,hogy Norbikának végre kibújik a fogacskája!KépSzerintem ezért étvágytalanabb most,hogy már ennyire feszíti az ínyét.
Nálam is kicsit később indul be a tejleadó reflex egy ideje.

Melinda!
Sajnálom,jól megjártad ezzel az eldugult tejcsatornával!Kép
Gratulálok a fogacskához!Kép
Gyógyuljatok meg hamar,próbálj valami homeós bogyeszt,van orrdugulásra,nyugodtan adhatod Marcinak!Leírom,ha érdekel,melyik.
Mi most mindannyian az Oscillococinumot szedjük megelőzésre,úgy tűnik beválik,előtte egyik betegségből a másikba estünk.
Ha a tejcsit nem is fogadja most el Marci,kínáld valamilyen innivalóval,az orrváladékkal is sok folyadékot veszít.
Írtad,hogy sokszor átázik a pelus,nálunk ez,ha rendszeresen fordul elő,az annak a jele szokott lenni,hogy méretet kell váltanunk.Kép
Gyógypuszik mennek!Kép

Márti!
Próbáld ezt:www.biopiac.hu
Göb megvan még?
Este fürdés után szoktam a kézi masszírozóval Patrik combját kezelésbe venni, azóta kisebb lett a göb .

Csanikó!
Az én fiam még mindig sokszor szopizik,egy éjszakát nem aludt eddig végig és nekem mégis megjött.KépAz elsőnél is így volt.Ki érti ezt?!

Sofka!
Üdv!KépHogy vagytok?
Várom a képet!

Anikó!
Hogy van Krisztike?Kiderült,hogy mitől volt lázas?

Dia!
Csak azért nem írtam múltkor,mert már nem volt rá időmKépPocsék napjaim vannak mostanában.
Nekem ettől a Cezarette-től két hétig tartott a mensim.Kép
Nagyon tetszenek a képek,jól néztek ki,a gyerekek aranyosak és milyen nagyok már!KépTök jó lett a hajad!

A talira nem tudok biztosan ígérkezni,Ruszlán elvileg éjszakás aznap,remélem el tudja cserélni,akkor vigyázna Raulra.Micával is folytatjuk a tárgyalásokat.Kép
Ha eljutok,én is inkább üdítőt vinnék,meg valami rágcsát,jó?

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Kata!
Mióta szedted a Cezarette-t amikor megjött? Én is azt kaptam, szedem több mint egy hónapja, de semmi. Mondjuk nem is szeretném.

Nekem is megkezdQdött a tejcsi problémám. GergQnek 1 hét alatt megnött az adagja 150-rQl 200-ra. Így napközben nem elég neki az egyik cici, viszont a következQ etetésig sem termelQdik olyan sok. Úgyhogy már plusz fejni sem nagyon tudok, pedig most hozott a barátnQm 150 darab anyatejgyüjtQ zacskót, hogy tudjak mélyhqteni. Pedig iszom a Fitolac teát és tegnap ettem kesudiót is.
Mica!
Mennyit kell belQle enni hogy hatásos legyen?
És mik azok a gabona-golyók? Már én is vevQ vagyok mindenre ami bejöhet.
Szép nagy babád van.

Aki ad tápszert a babájának az milyet ad? Melyik az aminek nincs szörnyq ize?

Györesz!
Gratula a fogcsücsöknek. Most már biztos nem áll le.

Most megyek.Akinek nem írtam azt is puszilom!

Szilvi
sys

Sziasztok!
Hétvégén szombaton is vasárnap is akartam jönni, de pont mikor volt időnk, nem ment a babanet. Ilyen az én szerencsém.
Lázon szerencsésen túlvagyunk, az oltás helye viszont eléggé begöbösödött nekünk is. Most masszírozom, hogy tűnjön el. A dokinőnél meg jövő héten rákérdezek, hogy mitől lehet ez.
Tali miatt irigykedem, sőt amiatt is, hogy olyan sokan közel laktok egymáshoz. De majd lesz még ilyen tali, és ha közelebb lesz, vagy végre megvesszük a kocsit, akkor majd én is szépen elmegyek Kép
Nálunk egyébként a fogacska megszületése úgy néz ki, hogy leállt pár napja. Rágni még mindig rág, de nem talán nem szenved annyit és nem is nyálzik annyira. Végülis nem is bánom, majd kibújik neki valamikor. A cicimnek jobb, ha később Kép
Képzeljétek, pár napja az átforduláson dolgozik a kislányom, és néha szörnyen ideges lesz, hogy nem sikerül neki. De nem segítek neki egyelőre, hagy jöjjön rá, hogy kell Kép

Melinda!
Szegény Marci. Remélem, hogy ma már jobban van. Jobbulás neki!
Ez a tejcsieldugulás is nagyon rosszul hangzik. Kép Ma már jobban aludtatok éjszaka?

Andi, Dia!
Jaj, annyira szépek vagytok a képeken a lurkókkal együtt Kép Annyira jó nektek, hogy barátnők vagytok, babáitok is vannak. Sajnos nekem valahogy eltűntek a barátaim. Nekik ugye nincs gyerekük, még élik az életüket, és sajnos nem tudnak beiktatni az életükbe, úgy néz ki. Úgyhogy nagyon magányosnak érzem néha magam. Még jó, hogy van nekem ez a kis gyönyörűség Kép

Márti!
Szerintem én nagyon kiesek mindenkinek az útból, úgyhogy úgy néz ki, én kimaradok. De majd gondolok rátok, és lélekben ottleszünk Kép Készítsetek jó sok képet, és majd tegyétek közzé, nagyon kíváncsi vagyok mindenkire Kép

Mica!
Nem semmi súlya van a kicsikédnek Kép Jó kis tejecskéd van Kép

Kata!
Nagyon rossz lehet ez a kialvatlanság. Kép
Oltás miatt volt ez a láz, úgy néz ki. De jövő héten azért rákérdezek a dokinénitől, hogy vajon normális volt-e ez.
Hozzátápi, lehet hogy nem rossz ötlet, főleg ha ilyen sűrűn eszik. Lehet, hogy tényleg már igényel más kajcsit is.

Györesz!
Mi még nagyon keveset eszünk csak, és van olyan, hogy hiába kínálgatom, el sem fogadja. Úgyhogy úgy vagyunk mint ti, egyik nap eszünk, aztán másik nap nem. De majd belejön, meglátod, Norbi is bele fog jönni. Mi egyelőre sárgarépát ettünk meg sütőtököt almával. Talán a répát jobban szereti.

Na most megyek, mert mindjárt kelés van.
Bocsi, akinek nem írtam, puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?