Hari!
Hadd mondjak én is valami vígasztalót!
Mi akartuk a babát közösen, örülünk is mind a ketten, mégis úgy érzem néha, hogy a férjem sokkal "nemtörődömebbül" "lazábban" veszi a dolgokat!
A baráti párnál (szintén babavárók), azt látom hogy a fiú lesi minden kívánságát a feleségének, még a házimunkát is kezdi átvenni(teregetés, porszívózás), nehogy megerőltesse magát a feleség!
Tudom nem lehet kívánni mindenkitől ezt, de néha egy kis kényeztetés nekem is jól esne, vagy hogy legalább megkérdezze, hogy na hogy vagy ma?, nem fáj semmid?, nem éreztél már valami mozgást?stb...
De nem, minden zajlik ugyanúgy mint régen, csak éppen ha mejövök az orvostól(ahova akar ugyan jönni, de nem mindig van ideje a 2-3 órás különprogramra), akkor megkérdezi, hogy mi volt...
És még arra se tudom rávenni, hogy tartsa tiszteletben az én ágyrészemet, és ne másszon rám (pakolja rám a lábait, karját stb), mert ez számomra nagyon terhes mióta baba van...
Kb ennyi, ja és büszkén fogadja a gratulációkat
Azt hiszem a férfiaknak még nehezebb felfogni ezt a terhesség dolgot....mondogatom is, hogy az én férjemből akkor lesz majd apa, ha a kezében lesz a gyereke, és lehetőleg már tud kommunkiálni
Tudom a te eseted más, de talán mégis ad egy kis megnyugvást, hiszen ők "csak" férfiak
Te csak örülj a babának
, ő ezt nagyon fogja értékelni
Falina!
Aggódási szint változó, de legtöbbször 6-osra taksálnám
, ha nem is mondom ki, folyton rettegek valamitől
NT=nyaki redő, ugye lányok???
Az én babóm 12+4 napon 68,7 CRL, fejkörfogat 23mm, NT 1,8 volt, a doki nekem erre betöltött 13. hetet mondott!(ma a terhesgondozó is)
Egyébként most hogy nézegetem, lehet valami abban amit a dokid mond, szerintem jól fejlődik a babád, csak éppen egy héttel fiatalabb
Nekem a 11+4 en volt 53 mm a babám!
Bkriszta!
Ezt a puncstortát kihagyhattad volna a sztoriból
Most esete 11 után hova szaladjak érte???