Hello Lanyok
Lemaradtam de remelem jol telt a nonapotok
Reg keszultem irni,de mindig valami mas,Alex mellett nem unatokozom,majd meglatjatok masfel ev mulva
Elhiszme hogy nem vagytok meg vissza dolgozni,en is csak Alex 2 eves koraota foglalkozom a gondolattal.
MEg mindig elvezem a melot es foleg hogy keves no sok ferfi az arany az irodaban,mert regi helyemen pont forditva volt es tudjatok mi van ha sok no keveredik egy helyre
MEg hat az is jo hogy nem egesz nap van csak szinte delelott.
Gondolom ti is varjatok mar a tavaszt,de ugy erzem en mar megteltem energiaval ettol a kis napsutestol es agyam masiranyu hasznalataval
Tobben eszrevettek milyen pozitivan hat ram a munka,pedig sosem voltam karrierista
Nikk
A MAVban mindenkinel csinalnak kontrollt?Bandus nagy kope hogy nem akart szerepelni
A neni csak heti 1* jar 3 orat,ezt is ingyen,biztosan halottatok mar az Ottohn segitunk alapitvanyrol.Azoknak jar egy ev ilyen segitseg akikne nincs kozeli nagymama.Anyosom meghalt,meg amugyis kulfoldon elne
Bolcsiben reggel 8 tol delutan 2-ig van Alex,addig dolgozom ugyhogy ha Marika jon akkor szabadprogram apaval
Sajnos nem talaltam megbizhato babyszittert,volt aki sokat kert,de tv-zett,1 evig meg nem mertem idegenre bizni.Tudom hulyeseg de en ilyen paramami vagyok
Ugyhogy heti 1 nap kimenonk van de ez is eleg,a tobbit inkabb Alexxal toltjuk.Neha itt alszanak aszuleim akkor esti progtamot is szervezhetunk
Viki
Emlekszem amikor kicsi volt meg a manom,milyen nagyelet volt a Topma utcai lakasunkban,soxor 4 anyuka is ott volt,foztunk,etunk,babaztunk
Ilyenkor nagyon jo tarsasagot kereseni,kesobb
meg a gyerekek eljatszanak mar egesz jol
En rossz idoben sem tartotam otthon mert nem szerttem volna bezarkozni,megsem lett beteg pedig vittuk baba klubba eleget
Ugyi vagy hogy kezugyeskedsz,nekem ehhez sosem volt igazan ihletem.