Új privát üzeneted érkezett!

köszi Proone,
hát nem vidultam fel, de remélem, jók lesznek az eredményeim
szilva76

SZiasztok!!!

Zafír hát ma nagyon rossz híreket hoztál, sajnálom!!!! Kép Kép Kép Főleg, hogy megjött.

Nolina Veled mi van?? Miért nem jelentkezel?? Olyan kíváncsi vagyok hogy állsz?

én ma voltam dokinál, de nem vizsgált meg, igazából én sem titlakoztam. Ki szereti, ha idegenek turkálnak benne...Felírta a clostyt, és megbeszéltük, hogy ha jövő hónapban sem jön össze, akkor spermavizsgálat Kép
Mondta, hogy a closty teljesen beállítja a vérzést, szokták azért is felírni, hogy megjöjjön, szóval a hétvégén nálam minden kiderül!!!

Szilvi helló köztünk! Hát nem hangzik túl jól ez a vizsgálat! Rögtön erre küldtek?

Proone hátha ez csak valami kisebb barnázás!! Én szorítok, hogy ne folytatódjon!

Kép
Kép
beuka

Vkhajni!

Dodo vagyok a megint megjottbol, biztos emlekszel ram, es most olvasom, hogy nincs munkad eppen most es valamit keresgelnel.
Amivel en foglalkozom, azt lehet reszmunkaidoben is, meg foallasban is csinalni, es nem is akarmennyi penzt keresni vele, es iszonyu jo munka! Ha erdekel dobj egy mailt:

dodo32@freemail.hu

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Kata nagyon jók a képek!!!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Beuka! Én is annak szorítok, hogy ha van baba, akkor is megjöhet egy kicsit. Valaki fentebb írta, hogy történt már ilyen... Kép Persze nem omlik össze a világ, ha mégsincs baba, csak annak drukkolok, hogy a köv. tanévet ne kelljen elkezdenem. Úgy érzem, kicsúszok a 'határidőből'...
Most reggelre még nem jött meg, de továbbra is érzem a hasam. Éjjel azt álmodtam, hogy szülök... Magára a szülésre nem emlékszem, csak hogy a családommal ülünk egy szobában és fogdossuk az újszülött babát, ami persze jóval nagyobb, érettebb, mint kéne... KépKépKépKépKépKép Azért jó álom volt, még ha irreális is. Kép

Megyek vissza a hétköznapokba - dolgozni!

Pusz!</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Munka előtt gyorsan elolvastalak benneteket!
Zafír, sajnálom,hogy megjött. A forgalmim nekem is csak másodikra sikerült. Ez volt az első vizsgám, ami nem sikerült, eléggé kikattantam. Kép
Küldök Neked én is egy képet, hátha ma is jobb kedved lesz tőle.Kép
Proone, én még azért reménykedek,hogy nem jön meg Neked.
Bea, aranyos vagy ,hogy gondoltál rám! Barnázok, szerintem hétfőn fog megjönni rendesen, de az biztos, hogy most nincs baba. Egyszerűen így is éreztem már egy hete, hogy nem ez az a hónap
Azért Neked, Proone-nak, Anikónak szorítok!
Szép napot!Kép
nolina

<font color="0000ff">Na, már bent is vagyok a suliban.

Az normális, hogy kicsit fájnak a melleim? Eddig még nem nagyon vettem észre, bár eddig nem is figyeltem a testem változásait ilyen szinten... De azt tudom, hogy szoktak néha így fájni, csak nem tudom mihez kötni... Már este is fájdogált.

Ki van írva, hogy 3. szünetben munkaértekezlet lesz itt, de csak 2 órám van. Lehet, hogy itt leszek 10-től 45 percet...</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">A forgalmim nekem is csak másodszorra sikerült, és volt köztük fél év különbség.
Megbuktam novemberben, aztán megbeszéltük az oktatóval, hogy januárban folytatjuk. Jan. 2-án hívtak, hogy meghalt az oktatóm - öngyilkos lett. Kép
Csak nyár elején választottam új oktatót és az egy éves határidőn épphogy csak belül - könyörületből átengedtek a vizsgán. Két vizsgabiztos ült a kocsiban...
Ilyen még biztos nem volt senkinek...
A második oktató egy nőci volt, és semmi együttérzés nem szorult belé, folyton csak szidott. El is vette a kedvemet a vezetéstől. Kép A régit szerettem...</font>

KépKépKépKép
proone

Nekem is volt ilyen storym, megvolt beszélve az oktatómmal, hogy szerda 2-kor talizunk az állomáson.Késett.Akkor még nem volt mobil.Ennek 7 éve....
Egy óra késés után megérkezett, tök zaklatott volt, elmesélte. Hogy volt egy "tanulója" 50 éves pasi, aki rosszul lett a kocsiban, kiszállt leült az útpatkára és meghalt...KépKép
utána én ültem a volánhoz....
Proone!Szoktál vezetni??
nicola79

Sziasztok!!!Jó reggelt mindenkinek!!

Zafír!!Hát nem hoztál jó híreket!!!Ne szomorkodj!!!Szerintem nekünk se sikirült ez a hónap!!Csak egy kicsit reménykedem.Szerintem menjél el orvoshoz.De biztos a sok gyógyszertől nem vérzel rendesen.Meg lehet a betegséged is bezevart.
Kata
Apás szülés volt de a vajúdás alatt kint voltak velünk.Van egy váró ahol lehet szurkólni.Fél 1-kor mentünk be éjjel,akkor már 5 perces fájások voltak.Nagyon jól bírta!!Fél 4-kor repesztettek burkot,onnét már nem jöhettek ki.Azt mondta az már nagyon kemény!!!!És 5.20-kor fel sírt.Össze varrták,rendbetették és bemehettünk.Kicsit csapzott volttak voltak de a létvány kárpótól mindenkit.Tegnap voltunk náluk,széoen szopizik és már 3 óránként!!!Éjjel még 2-szer kér cicit.Ma rakok fel képet!!!
Csak délután jövök mert a párom kilépett a munkahelyéről és megyünk a papírjait intézni meg a fizujáért.Hétfőn már az új helyen kezd.
Hajni
Milyen lett a csirke??
Most jó kis regényt írtam!!!!
csanita

Sziasztok!
Úúúú, nem sok jó hírt sikerült írni tegnap délután óta!
MI tegnap voltunk a keresztlányomnál. Két éves és halálos kis nőci! Imádom Őt! És a pasimmal is nagyon jól elvolt! KépKépKép
Szorítok mindenkinek, akinek még aktuális! Kép Hova tűntek ezek a fránya zebrák?! Kép Ne akarjátok, hogy tényleg elkössek néhányat az állatkertből! Kép

Csanita,
Az azért izgis lehetett! Kép És biztosan nagyon jó érzés is! Kép Nekem majd csak most fog szülni barátnőm áprilisban (szép kis baráti társaságom van - mindenki ilyen 'öregen' szül... Kép), így nem tudom, milyen lehet barátnőért szorítani ilyen szituban! Kép De majd beszámolok én is! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Csajszik!

Nem ér ám, h senki be sem néz! ... KépKép
kata1977
Hatvan

Itt vagyok! Van itt más is?

KépKépKépKép
proone

http://www.krassus.in.tarnow.pl/files/flash/swistaki.swf

Ez tök jó játék remélem nektek is bejön!
nicola79

Sziasztok!

Én is itt vagyok egy kicsit, csinálom is a táblát Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Még nem kell lepottyannom a táblán, de lehet, hogy nemsoká... Kép
Hogy én mennyit görcsölök most ezen.... Kép Pedig úgyis megjön maholnap... Kép </font>

KépKépKépKép
proone

Kipróbáltam a játékot, nagyon édes Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Nicola! Vicces játék, kipróbáltam... KépKépKépKépKép
Jól el lehet szórakozni ilyenekkel...</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, ne izgulj szerintem én többet szoktam KépKép.

Képzeljétek, nem ettem reggel, mert elég korán keltünk és nem voltam éhes. Erre mire jöttünk hazafelé, már nagyon görcsölt a gyormom. Most ettem pár falatot, de nem merek sokat, mert nem múlik a görcsölés és még hányingerem is van. Nem tudtok erre valami jó megoldást? Legalább már lennék éhes, akkor eszek és minden ok, de így.....

Kép

Kép
vkhajni

Sajnos nekem is szokott ilyen éhség-gyomorgörcsöm lenni. Ha már belémállt a görcs, csak akkor múlik el, ha eszek és utána megvárom, hogy elmúljon (úgy fél óra). Úgyhogy én is örömmel fogadnám a görcs-elmulasztás módszerét..!

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Apropó! Tudja valaki, hogy mire jó tulajdonképpen az Activia? Olyan hülye reklámja van, nem mondják meg, mire jó. Most 3 napja kipróbáltam, de még semmi változást nem észlelek az emésztőrendszeremen.

"Emlékszel? Nem hagyott békén a reklám az Activiával... aztán kipróbáltam..." KépKépKépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Kép

KépKépKépKép
proone

Ja, azt elfelejtettem írni. A mustáros csirkecomb nagyon jól sikerült. Még én is megettem, pedig én nem szeretem a mustárt Kép. Örültek neki a fiúk KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Örülök, h előkerültetek! Kép

Nicola,
Én most nem merem kipróbálni a játékot, mert itt van a főnököm (már ki is akasztott...), de remélem, hamarosan elhúz kajálni! Kép

Proone,
Én úgy tudom, az Activia segíti az emésztést. Tehát ha nem tudsz nagyvécézni, ez segít, beállítja a dolgokat, helyreteszi a bélflórát, ... vagy vmi ilyesmi. Nekem amúgy az íze nem nagyon jön be, így én banánt szoktam belekarikázni. Én is vettem most egy nyolcas csomagot. Kép

Látod, Hajni,
Tudtuk mi, h egy szakácsnő veszett el Benned! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Örülök, h előkerültetek! Kép

Nicola,
Én most nem merem kipróbálni a játékot, mert itt van a főnököm (már ki is akasztott...), de remélem, hamarosan elhúz kajálni! Kép

Proone,
Én úgy tudom, az Activia segíti az emésztést. Tehát ha nem tudsz nagyvécézni, ez segít, beállítja a dolgokat, helyreteszi a bélflórát, ... vagy vmi ilyesmi. Nekem amúgy az íze nem nagyon jön be, így én banánt szoktam belekarikázni. Én is vettem most egy nyolcas csomagot. Kép

Látod, Hajni,
Tudtuk mi, h egy szakácsnő veszett el Benned! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Kata! Nekem van ilyen nagyvécés problémámon eddig nem segített... Kép
Az ízét én sem szeretem, én kenyérrel eszem.
Anyum azt mondja a banánra, hogy az megfogja a hasat, nem hajtja...</font>

KépKépKépKép
proone

Kata, az a szakácsnő nagyon elveszett. Időnként meg sem lehet találni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Úúúúúgy ledőlnék így ebéd után... De anyám kiosztotta a feladatomat: figyelnem kell, mikor sípol a kukta, aztán letenni takarékra és felhúzni az időzítőt 45 percre... Forrjon már fel!!!!! AZt sem tudom mit főz éppen...

ALUDNI AKAROK!</font>

KépKépKépKép
proone

Nicola,
Kipróbáltam! Kép Tényleg tök jó! Kép
kata1977
Hatvan

Az ilyen problémákra most hallottam, hogy jó a banán, reggeli előtt kell enni és egy pohár vizet inni rá. Meg az aszalt szilvát is jónak mondják.

Na, én elmentem szemüveget csináltatni nekem Kép.

Szerintem már csak este leszek
Puszi minenkinek

Kép

Kép
vkhajni

<font color="0000ff">Hajni! Jó szemüveg-csináltatást! Az sem olcsó 'mulatság'!
Végre mehetek pihizni! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
Én nem azt mondtam, h meghajt, csak beállítja, h minden nap legyen az embernek széklete. Én azért eszem banánnal, mert azt nagyon szeretem. Kép
Én már amúgy reggel sem akartam felkelni, adtam is magamnak plusz 15 percet. Kép
Meg olyan 'nyomottnak' érzem a fejem. Biztosan az időjárás miatt van!

Hajni,
Milyen szemüveged lesz? Miért?

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen sokáig nem jeletkeztem, de nem sok időm volt a nettel foglalkozni. A cégünk leányvállalatát is most ellenőrzi az Apeh, úgyhogy két kupac ellenőr lóg a nyakunkon...
Ami a baba-projectet illeti, sajnos nem volt sikeres ez a ciklus sem. Szombaton jött meg, korábban mint kellett volna.
Beszéltem a dokimmal, ebben a ciklusban is szedem majd a clostit, és a párom is megy vizsgálatra. Ha tud majd időt szakítani rá.
És most elbúcsúzom, kívánok mindenkinek nagyon boldog babavárást, sok zebrát a közeljövőben, és sok türelmet, kitartást! Jó volt itt veletek, megosztani a tapasztalatokat, várni együtt a csodát, de mégis úgy érzem jobb, ha nem jövök többet. Lehet, hogy most nem értitek, hogy miért, de ezt nehéz megmagyarázni. Kedvesek vagytok, aranyosak, puszillak benneteket!
Hajni, vegyél ki légyszi a táblából.

Köszi mindent!
Pussz.
A.

Kép
baba888

Megint beugrottam. Megcsináltattam. Azért lesz szemüvegem, mert kontaktlencsém van, és az mellé kell egy szemüveg is. Nekem eddig nem volt, de ha lesz baba akkor majd úgyis kell, mert éjszakára kiveszem, aztán még a végén véletlenül a plüssmacit szoptatom meg KépKépKép.
Szóval 17.200 Ft lesz, vékonyított lencsével együtt Kép. Majd csinálok fényképet, hogy hogy nézek ki szemüvegbe Kép

Kép

Kép
vkhajni

Anikó Kép. Kár hogy elmész. Mi is hasonló jókat kívánunk neked. Azért a babás hírrel ugye jelentkezel még?

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!
Anikó,kár,hogy elmész.De tényleg gyere ám a Hírekkel.
Hajni
Elég drága a szemüveg,nem mondom!!!Várjuk a képeket.Tényleg,most nincs munkád???Nem dolgozol??Lehet lemaradtam valamiről.
csanita

Anikó,
Kép Én is sajnálom, h nem jössz többet! De azért még szorítok Nektek! Kép És tényleg üzenj legalább Hajninak, ha sikerül!

Hajni,
Aztaaaa! Kíváncsi vagyok ám! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Anikó úgy örültem, hogy végre írtál, de a tartalmától teljesen elszomorodtam. Kép Lassan mind eltűnnek a régiek, de a többiek legalább csak azért, mert már a babavárással vannak elfoglalva. De megértem, hogy így döntöttél...Remélem hamarosan jelentkezel a jó hírekkel.

Anita, várom a babás képeket! Még ne mondj ilyet, hogy nem sikerült, tudod most már itt a mi időnk!!Kép

Nolina köszi a margarétás kistündért!

Már nincs olyan rossz kedvem, de most is vacakul vagyok. A férjem reggel elkezdte, hogy ez biztos pszichés, meg én a betegségbe menekülök, hogy legyen mire fogni a kudarcot... Na ettől bedepresszióztam. Kép Remélem nem így van, igyekszem magam összeszedni.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír,
Ne legyél depis!
Most csak sok mosolygós fejecskét tudok küldeni, mert a pasim munkahelyén férkőztem a géphez Kép, de ezeket mind Neked küldöm:
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Remélem, jobb kedved lett! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!!!!
Tud nekem valaki segíteni?????
Hogyan tudok képet ide rakni????A szöveg helyére???
csanita

<font color="0000ff">Csanita!

Amikor írsz, alul kattints a Melléklet feltöltése... gombra, és egy ablak fog előjönni.
Ott kattints a Tallózás...-ra és keresd meg a képet, amit fel szeretnél rakni ide. Kattints a Feltöltés-re, majd ha feltöltötte, a Bezárás-ra. A szöveg mezőbe egy kódot fog automatikusan beírni. Küldd el a Nézet/Küldés gombbal az üzenetet, és már kész is vagy! KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

Köszike!!!Most meg próbálok fel rakni képet a keresztlányunkról!!Holnap lesz 1 hetes.
csanita

Na megjöttem Kép

Annyira nem volt kedvünk ma kint lenni a telken. Szerintem már érezzük a tavaszi fáradtságot. Szinte semmit nem csináltunk és hullák vagyunk Kép. Bár ma elég korán keltem, biztos attól van.
Viszont csináltunk szőnyeget a hálóba meg a nappaliba Kép. Nagyon jó, nem kell porszívózni, ha rásüt a nap akkor meleg, csak időnként cserélni kell KépKépKép.

A szemüveg nem volt drága szerintem. Én csak a keretet gondoltam ennyinek Kép.

Kötöttünk nagyon jó biztosítást a házikóra, még azt is megtérítik ha ellopnak valamit. Szerintem nagyon jó, így már nyugodtabban alszom, nem félek attól, hogy mi lesz ha betörik a fóliaablakunk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Zafír, tényleg ne szomorkodj. Foglalkozz picit kevesebbet a babával. Szerintem lehet hogy igaza van részben a párodnak. Bocsi hogy ilyen vagyok, de én hiszek abban, hogy tudat alatt be tudjuk magunknak mesélni a dolgokat. Szóval lazíts egy kicsit, és meglátod jobb lesz Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kép
csanita

Itt éppen fürcsi van,ami nem nagyon tetszik!Mármint az előzőnél.Ennél a nagy mérlegelés.
Kép
csanita

Itt pedig a nagy hazaérkezés!Ugye milyen csini volt??Kép
csanita

Beuka,
nem, már voltam uh-n, ahol volt tüszőrepedésem, jelenleg még a hormon vérvétel eredméynét várom, a férjemnek kell még elmennie, nekem meg már csak ez volt hátra
hát, lányok, nem kívánom senkinek
k....ra fáj, még mindig, el is ájultam, úgyhogy nagyon bátor mókus vagyok, legalábbis a férjem szerint
szilva76

Kép
csanita

Kép
csanita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?