Sziasztok lányok!
Hú, csak egy napig nem voltam gépközelben és annyit írtatok, hogy győztem visszaolvasni.
Tegnap voltam dokinál, és sajna semmi pozitívum.
Képzeljétek, úgy néz ki a dolog, hogy nincs spontán peteérésem. Volt hüvelyi uh, és egyetlen árva tüszőcskét sem látott egyik petefészkemben sem, és ráadásul a nyálkahártyám is borzasztó vékony.
Eléggé meglepődtem, mert én azt gondoltam, hogy nekem maguktól is érnek a petéim, legalább is a korábbi hőgörbéim erre utaltak.
Kedden újra megyek, azt mondta megnézi, hátha beindul még valami addig. Én nem sok reményt fűzök hozzá, mert gondolom, ha csak kialakulófélben lenne is akár egyetlen tüsző, akkor az már látszott volna tegnap is.
A 3. napi véreredményeim még nincsenek meg, de azt mondja a doki, hogy tuti valami hormonális gond lesz.
Szerintetek egy vetélés mennyire tudja összezavarni a horomonháztartást? Mert nekem ugye pont a vetélésem előtti hónapban (2004. szeptember) készült el a teljes hormonképem, ami a doki szerint teljesen jó.
Közben meg sikerült elkapnom megint valami nyavaját, tegnap már hajnalban hánytam, de azért összeszedtem magam, és elmentem a dokihoz, ahol 3 órát vártam, mire bejutottam. Borzasztó volt.
Nagyon nagy gratula a topic jelenleg egyetlen zebratulajdonosának!!!
Remélem ez a hónap mindenkinek meghozza a várva várt sikert! Drukkolok mindenkinek!
Én már csak a következő hónapban reménykedhetek, azt mondta a doki, hogy akkor elkezd gyógyszeresen kezelni.
Tündi