Beu
Boldog szülinapot Lőrincnek!!!!
Köszönjük a drukkokat. Úgy néz ki, szerencsésen alakul a buksi, nagy bajra nem kell számítani.
Julcsi még mindig lepra mód köhög, Andris is köhécsel és taknyos. Julcsi viszont megint kihányta a kakaója felét. Lehetséges, hogy túl tömény neki az anyatejes cucc? Kb 2,5 decit iszik meg összesen, ennek kb. fele anyatej. PLS help!
Elli
Úgy állj szerintem a TV-zéshez, ahogyan az egyensúlyt érzed. Ha ti is tévéztek, nem várhatod el Kevintől, hogy ő egyáltalán ne nézze. Reggelente kb fél órára nálunk is be van kapcsolva, igaz, jobbára folyamatosan magyarázni kell, mit lát, miért látja, illetve csillapítani a visítást, hogy pl. "Még mutassák a kutyust!"
Émelygéssel hogy állsz? Nem vagyok képben ...
Anyicskának megy a drukk!!!
Nadine
Sose tudhatod. Én ezentúl még egy liftben is lefékezem a kocsit ...
De remélem, nálatok nem lesz ilyen baj sose!
Zulu
Cukor az eb!
Nelli
Elnézést, én a magam bajával vagyok elfoglalva
Persze, hogy neked is köszi a jobbulásdrukkot, ami a bűntudatot illeti, már valamelyest enyhült - főleg, mivel több közeli barátunk gyermekének is hasonló múltja van ... Na nem mintha ettől nekünk jobb lenne, de legalább tudom, hogy nem vagyunk egyedül ezzel.
Barátnőméknél véletlenül csusszant be a 3. baba, ők se rócsildok ... jó, most nem az, hogy agyba-főbe szülni kell, de ha mindketten szeretnétek, akkor hajrá! Autóhoz gratula!!!
Andi
Mint írtam, már csak ez a nyomi köhögés meg hőemelkedés múlna el a lányról! Meg a takonykór a fiacskáról. Én nem értem, miért beteg ez a kiscsaj folyton. Nyomom neki a C-vitamint, az Aloe Verát, a méhpempő-bogyót
Lehet, hogy itt a házzal van valami gond? Vagy a sok levegőzéstől a hirtelen tavaszban, attól fázott meg újra? Rémes ...
Tyúha, már neked meg Franyonak is lassan mehetnek a drukkok ...
Pussz
Kangi