Sziasztok!
Voltunk ma jatszoteren, eleg nagy sar volt ugyan, de Petra minden aron homokozni akart. Meg a popoja is csupa homok volt a pelenkan belul, ami egy kombidresszen, harisnyan, kantaros vastag orkannadragon, puloveren, es dzsekin keresztul szerintem nem kis teljesitmeny.
Ugy nem ertem egyebkent nemelyik anyukat, ez a jatszo a Dunaparthoz kozel van eleg szeles helyen, es az egyik 4 ev koruli kissrac sapka nelkul volt, csak fulvedoben. (En nem szeretem a sapkat, de nem sok hianyzott hozza, hogy felvegyem, olyan szel volt.)
Ma reggel, mikor oltoztettem Petrat, beszelgettunk a bilirol, vecerol, hogy mire valok, stb., es utana tobbszor is mutogatott a pelusra, es vecere keredzkedett. (Meg sosem ult eddig a vecen, es bilink sincs meg.) Persze nem termelt bele semmit. Szerintetek ez jo kezdetnek? Vagy feltehetoen nem erti, mit kene ott csinalnia, csak poenbol ul ra?
Kangi,
Csak csodalni tudlak en is, hogy nem pataliazol. Gabor is el szokott menni egyszer-egyszer sorozni a haverjaival, es akkor altalaban ott is alszik az egyik munkatarsanal, mert nem tud hazajonni ejszaka Dunaharasztiba. Es en meg ezen viszonylag ritka alkalmakkor sem tudok jo kepet vagni a dologhoz. Pedig tudom, hogy o szive szerint meg sokkal tobbszor menne. Ugyhogy probalok nem balhezni, ami neha sikerul is, de azert nem esik jol...
Viszont miota Marci megszuletett, mar parszor en is itthagytam ra a gyerekeket. Lefejtem egy adag tejet, es elboldogultak. En meg kikapcsolodtam egy kicsit. Pl. szombaton voltam intimtornan, kb. ket hete Gombocekkal taliztam, es tegnap pedig anyukam vigyazott a ket gyerekre, igy Gaborral egyutt tudtunk kimozdulni. (Na jo, azt hiszem, ennyi volt ezidaig az ossz gyerekmentes programom, de ez is tobb a semminel.
) Petraval meg en sem voltam ilyen menos, de most valahogy sokkal inkabb igenylem. Andisod megissza a lefejt tejet? Mert ha igen, akkor nyugodtan lelephetnel te is egy par orara, nem?
Urszila,
Annyiszor akartam mar irni, hogy en is jobbulast kivanok Apukadnak! Hogy van?
Anyicska,
Reg jelentkeztel......
Myssnia,
Reg lattunk, igazan johetnel gyakrabban.
Mikor varhato a koltozes? Lesz neted? Tenyleg, Te ugye otthonrol dolgozol? Pestrol is fogod tudni ugyanazt csinalni? Es Szilard mit csinal olyankor? Hagy melozni? Vagy csak akkor csinalod, amikor alszik?
Ja, a mutetmizeria miatt el is felejtettem eldicsekedni Marci sulyaval.
Ket honaposan 6200g volt.
...aztan masnap felhivtam anyosomat, es elmeseltem neki az egesz lagyekserv-sztorit, az immar megnyugtatobb vegkifejlettel. Vegen megkerdezte, hogy megmerte-e a doki, es mennyi a sulya. Mondom neki az adatot, es elkezdi korholo hangon mondogatni, hogy jaaaaj, kicsim, ezt nem lenne szabad, probalj vigyazni ra, nem szabad ilyen sokat etetni...
Azt hittem, ezen mar Petra pici koraban tulleptunk, de ugy tunik, nem...
Ja, mert a Viasat3-on (mint autentikus forras
) latott valamit a gyermekkori elhizas kovetkezmenyeirol. Celoztam ra, hogy majd ha Marci gyermekkorukent is duci lesz, visszaterhetunk a kerdesre, de amig csak anyatejen el, en nem vonok meg tole semmit. Aztan meg megkerdezte, hogy szerintem vajon mieeert van az, hogy Petranak koldokserve van, Marcinak meg lagyekserve (ami ugye megsincs) es koldokserve. Most erre mit lehet mondani?? Amugy anyosom nem ilyen, altalaban joban vagyunk, de most eleg furcsakat mondott, meg ha joindulatuan is.
Na lepek, szombat ota megint mukodik a mosogepunk, igy a vasalnivalo hegyekben all. Udv:
Leszter