Memo,
En meg augusztus 10-re. Tenyleg nagyon egyidosek vagyunk. Nekem a kov. uh-m aprilis 8-an lesz, mar alig varom, hogy lassam, es megtudjam mit takar a laba kozott
.
A fiamat en is elobb szultem 3 hettel es csaszaroztak vele. Nekem nem emiatt, hanem a hatam miatt kellenne vigyaznom a kilokkal. Mar most jarok gyogytornaszhoz, mert nagyon faj.
Teljesen maskepp hizom most viszont mint a fiammal. Vele mindenhova hiztam. 22 kilo korul es 3 hettel hamarabb szuletett!
Most foleg a hasamra hizok. Ez mar akkora, mintha a 7. honapban lennek. De olyan edes kis eloreallo. Nincs mindenhol, olyan kis pofas terheshas. DE en mar +8 kilonal tartok es ma kezdem meg csak a 21. hetet. De sajna a hasam huzza a hatam, hiaba probalok egyenesen jarni. Meg aztan irodaban dolgozom, egesz nap ulok szinte, ez sem segit sokat.
A 8 kilot, pedig nem ertem. szinte nem eszek semmit es megis jon. Megneztunk mindent: koleszterol, zsir, cukor stb. egy komplett vervetel 3 hete. Minden rendben. Ez genetikai dolog. Hizasra hajlamos vagyok igy hat hizok.
En mar nem aggodom emiatt. Kiegyensulyozottan eszem, az elso szempont a baba most. Azutan meg meg lesz jopar evem csinossa valni. Raadasul a 8 kilom ellenere mindenki azt mondja, hogy csak a hasam nagy, egyebkent nem latszik, hogy hiztam.
Megprobalok feltenni majd kepeket magunkrol.
Dietazni pedig ne dietazz! Most nincs itt az ideje. Egyel rengeteg gyumit, zoldseget, itt a tavasz, jobb ido, menj sokat setalni, ussz, ha van ra lehetoseged. Mozogj sokat.
Dietazni utana kell, nem most.
Mennyit hiztal osszesel?
Udv,
Aniko