Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Macs, köszönjük a névnapi köszöntést!
Remélem jól vagytok.

Puszi:Barbara

Edina!

Hajrá, szoritok!!!!!!!

Carezza!
Pihenjél sokat, nemsokára szükséged lesz minden erődre.
Szintén drukk!!!

jó éjszakát mindenkinek: Barbara
santha

Cica!

Itt az e-mail cimem: d_and_b@freemail.hu

Barbara
santha

Sziasztok!

Tényleg van a Kútvölgyiben olyan szülőszoba, ahol az apukák is benn aludhatnak a kismamával a szülés után?????

Asszony
33+1
asszony

Asszony!
Szülőszobában nem, de kétágyas alapítványi szobában igen, ha a papa ágyát is kifizetitek.

Andrea

KépKép
Áron

mi az egyszobasban voltunk,,,nagyon szupi, meg ott is aludhatott volna a papa volt egy kenyelmes fotelKép
de egy duplaagyat javasolnek inkabb, vagy potagy:P

tenyleg egy kempingagyat hozhatott volnaKép

Kép
babarozsa

Babarozsa, az egyagyasba hogy jottek latogatni? Mostanaban jobb hijan azon aggodalmaskodok, hogy "csak ugy" ram nyithat ott barmilyen rokon vagy ismeros, mondjuk epp amikor a szoptatassal benazok...
Meg azt hallottam, hogy attol a szobatol nagyon messze vannak a csecsemosok...
De multkor mar meggyoztetek, hogy az a legjobb valasztas, ugyhogy arra gyurunk....csak felmerult ez a par dolog... Megkoszonnek minden infot... Kép
carezza

Sziasztok!

Köszi mindenkinek az infókat az egyágyas szobákról. Tényleg, egy van vagy több? Kinél kell ezt kérni?
asszony

Asszony,
Nem kell kerni, amikor majd bemesz es jeletkezel, hogy jottel szulni, akkor kell szolni, hogy ha van hely akkor alapitvanyit kersz. Sajnos elore foglalni nem lehet, ugyhogy vagy lesz szabad hely, vagy nem... En ugy tudom, hogy egy agyas csak egy van, de a tapasztaltabbak biztos jobban tudjak Kép
carezza

Edina,

minden rendben van, ctg. sem mutatott semmi különöset, és most nem nézett méhszájat a doki. Uh.-t csinált, azon keresztül a keringést is nézte, az is oké, vize is van még elég, azt mondta, hogy nem valószínű, hogy pár napon belül szülnénk. Kép
Legközelebb vasárnap reggel 3/4 8-ra megyek, - ha addig nem történik semmi - Gabi akkor lesz "lelépős" az éjszakai műszak után, dokim pedig 8-kor veszi át az ügyeletet.
Szerencsére Alexa továbbra is fejvégű fekvésben van, és mivel kb. 3500 gramm uh szerint, már nem is nagyon van helye változtatni ezen a szerencsés helyzeten, bár lehet, hogy szeretne. Rengeteget nyomakszik, néha csak nézek, hogy hullámzik a hasam, mint a Balaton egy erős vihar idején.

Zsu 37+0
tothzsuzsi

Szia Barbara!
Ma tudtam megnezni az e-mail-emet, valami nem mukodott ezidaig.Kristof gyonyoru, szep nagy baba, ha lesznek a kesobbiekben uj kepek, kerlek kuldjel meg nekunk.Egyebkent nagyon boldog nevnapot kivanunk.
Koszonom, hogy felajanlottad hogy menjunk holnap egyutt, de mar sikerult elinteznem, hogy a baratnom eljon velem,igy tud a Lilire vigyazni amig en bemegyek vizsgalatra.De azert jo lenne ha talalkoznank.Mikor mentek, hany orakkor?
Puszi Judit
mirror

Sziasztok lányok!!

Látom még mindenki egyben van, mi ma reggel voltunk vizsgálaton, méhszáj még zárt, dokim szerint a baby megvárja a jövő hetet....nem is baj, addig jó amíg a pociban van..Kép))
Ne tudjátok meg mi volt ma reggel a CTG-n, hát ha 20 kismama nem volt akkor egy sem, mi lesz ott jövő héten...??? Lehet még a folyosón is szülni fognak...Kép))

Carezza, Edina, Zsu! Már nincs sok hátra, lehet jövő héten együtt babázunk!!..??

Üdv.,

kingu
cica29

Szia Kingu,

Szerintem van rá esély Kép En mar kezdek egy picit nyugosebb lenni, egyre nehezebbek az ejszakak, es nehezebb a pocakom. A baba meg annyira lent van, hogy nyomja a szemerem csontomat, ami neha mar kellemetlen...

Jovo heten ora atallitas, ugyhogy hosszabbak lesznek a nappalok, es vegre szep ido van. Kell ennel jobb ido a babaknak? Kép

En szombaton megyek ujra CTG-re, es jovohet kedden a dokihoz "betekintesre".

Szerintem ha ilyen sokan leszunk, akkor nem is kell aggodnom az alapitvanyi szoba miatt, mert tuti nem lesz hely Kép
carezza

Szia Judit!

Ma hivtam a dokit, és végül jövő hétre adott időpontot.
Ma voltunk csipőszűrésen, szegény Kristi is sirt, de gyorsan meg tudtam vigasztalni szerencsére.Ő is rendben van.
Összefuthatnánk majd a faluban babasétákra.
Ha megadod a számod, rádcsörgök majd amikor arra tervezzük a csatangolást.

Küldök képeket, szia: Barbara
santha

Santha, megneztem a profilodban a baba fotot, hát, gyonyoru... gratula hozzá!
carezza

Szia Carezza!

Köszi!
A Tied is az lesz!
Egyébként én sima 3 ágyas kórteremben voltam, és szerintem jó, ha az ember nincs egyedül az első babájával.
Első lesz ugye?
Persze, ha a férjed ott lesz veled az más, attól jobbat el sem tudok képzelni.
Kezdettől fogva együtt a kis család...
Persze Te tudod, de nekem jó volt, hogy nem kellett folyton a csecsemősökhöz tolni a Kristófot, ha pl kimentem pisilni.
És jó volt dumcsizni is a csajokkal.

Jó éjszakát: Barbara
santha

Koszi Santha az infokat, mostmar vegkepp nem tudom hogy ha lesz lehetoseg melyiket valasszam, de sztem ugyis telthaz lesz, es akkor meg nem kerdeses a dolog Kép

Elso baba egyebkent, es a ferjem max hetvegen tudna tobbet bent lenni, egyebkent meg 5-6 ora fele munka utan...

Na, majd meglatjuk hova kerulok, ennel nagyobb gond ne is legyen Kép
carezza

Nyugi Carezza, én is kicsit nyűgös vagyok már így a vége fele, nagyon nehéz a pocakom, alig bírom vinni, se ülni sem feküdni nem olyan egyszerű már..Kép) Nekem a derekam akar még folyton leszakadni...
Na de kitartás, már csak egy hetecske és karunkban foghatjuk a pici babáinkat és ez feledteti majd velünk a kisebb kellemetlenségeket......

Addig is jó pihenést még a hétvégére

Jó éjt

Üdv.,

kingu
cica29

Sziasztok!

Szerintem is jobb, hogy ha nincs egyedül az ember én januárban szültem sima négyágyas szobában voltam és nagyon jó volt, mert a szoba társak is nagyon aranyosak voltak, tudtunk vigyázni egymás babájára (pl fürédés, wc-zésnél) és a csecsemösök is nagyon közel vannak, ha bármi gond van, ugyanis az alapítványi szobák nem az újszülött szárnyon vannak. És persze ez csak az én meglátásom de nekem úgy tünt, hogy a sima szobákba sokkal többett jártak be a csecsemösök mint az alapítványiakba. Persze mindenki maga dönti el, hogy mit szeretne én csak a saját tapasztalatomat, véleméynemet mondtam el.
És persze hajrá a finisben lévőknek, kitartás lányok , mindenkinek nagyon nagy boldogságot kívánok.

Kátya
kátya

a kulon szobaban kozel van a wc nekem ez nagyon jo volt
es latogatok is johetnek, meg a papa aki tud vigyazni szinten a babara, szoval nekem ez igy jo volt

Kép
babarozsa

Carezza,

én is Santhához tudok csatlakozni. 3 ágyas szobában voltam, amihez fürdő is tartozott és szemben volt a WC.
Nagyon jó volt a tapasztalatokat megosztani a szobatársaimmal. És végre nem voltam egyedül. Nem tudom ki hogy viselte a terhessége végét, de én az otthoni egyedülléttől már kezdtem becsavarodni, úgyhogy kifejezetten jó volt a társaság.

És valóban igaz az is, hogy tudtunk egymásnak segíteni a babavigyázásban. Meg jó volt azt látni, hogy nem csak én küszködök az elején a szoptatással, hanem más is. Ez önbizalmat és kitartást ad az embernek.

üdv: Timi
timcsi8

Sziasztok!

Edina örömmel értesít mindenkit, hogy ma délelőtt, 11.40-kor, 3300 grammal és 56 cm-rel megszületett Őzse Dorka. Kép Kép
Mindketten jól vannak, gyors szülés volt (reggel negyed 7-kor még otthonról üzent, hogy indulnak a kórházba). Kép

Zsu
37+1
tothzsuzsi

De jóóó, de jóóó..Kép)) ezúton is nagy gratula Edinának!!!!!
A legjobbakat kívánom nekik!!!

kingu
cica29

Sziasztok,
erdeklodni szeretnek, hogy most hogy van a Kutvolgyiben: a normal szobakban is bent alhat a baba ejszaka ha akarom? Vagy kell a tobbi mami beleegyezese? Akik most szultetek, valaszoljatok lszi!

Koszi
cedrica

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:01-kor.
Vendég

Lilluska, koszi a valaszt.
Kicsit gondban vagyok. En is itt szultem az elsot es akkor is igy volt ahogy irtad. Most jon a masodik, de ezuttal nem szeretnem elengedni magam mellol. Alapitvanyi szobaba nem szivesen megyek, mert en is szeretem a tarsasagot, es nem szeretnek "kiesni a verkeringesbol" (csecsemos osztaly stb), de annyira szeretnem magam mellett tudni a picit ejjel is, es akkor is ha sir... Hat nem konnyu dontes.

Meg egy kerdes:Kis babaszallito gurulos kocsit most mindenkinek adnak? Anno csak a csaszisok kaptak.
cedrica

Cedrica,

én február végén szültem, és a babák bármikor bent lehettek nálunk, akár éjszakára is. Az más kérdés, hogy inkább éjszakára kivittük mindhárman a csecsemősökhöz. Így sokkal nyugodtabban alhattunk, hiszen vigyáztak rájuk, sőt az apróbb bajaikat (pl. pocifájás) orvosolták is, és csak akkor hozták be a csüntöket, amikor éhesek voltak.

Gurulos kocsija minden babának volt. Abban is aludtak, ha a csecsemősöknél voltak.

üdv: Timi
timcsi8

Andrea,

feltettem egy frissebb képet Márkról a profilomba.

Várunk Benneteket Áronnal. Kép

Timi
timcsi8

Gratula Edinanak, dejo neki Kép Kép

Koszi a szobakkal kapcsolatos infot. majd meglatjuk hogy lesz, megkerdezem meg a szuleszno velemenyet is.

Kitartas a finisben levoknek, mar meg vannak szamlalva a napjaink Kép
carezza

Timcsi!

Tünemény Márk baba. Nagyon élénk a tekintete, majd meg szólal Kép. Ráadásul tiszta apja (ugyan nem ismerem, de rád nem hasonlít)

Nektek mikor jó?
Andrea

KépKép
Áron

Cedrica,

a legfrissebb infó a tegnapi szoptatás - újszülött elláttás előadásról:
A kórházban lehetőség van 12 és 24 órás rooming in-re, tehát az anyuka eldöntheti, hogy egész nap a babucival akar lenni vagy csak nappal. De ha a baba éhes, a csecsemősök kihozzák szopizni őket, kivéve, ha hozzájárulsz a "hozzáetetéshez".
Egyébként érdemes elmenni az előadásokra, mert úgy megismerheted az itteni szokásokat, sőt megnézheted az újszülött részleget, illetve a szobákat is, így az alapítványikat is.

Ildi
ildibaba

Lányok,
pár napja érdeklődtetek az alapítványi szobákról:
1 ágyas komfortos 7.000, - Ft
1 ágyas komfort nélküli 5.000,- Ft
2 ágyas komfort nélküli 3.000,- Ft
Nagyon szépek, de az egyágyas komfortos szoba egyetlen hátulütője az lehet, hogy a szerződésben állnak egy egészségbiztosítóval, úgyhogy ha az ő betegük érkezik, akkor el kell hagyni a szobát. Egyébként azt mondták, hogy ez nagyon ritkán fordult eddig elő.
Elsőbabásoknak jobban ajánlják az újszülöttrészlegen lévő 3, illetve 4 ágyas szobákat, mert az közelebb van a csecsemősökhoz, többet járnak be, jobban tudnak segíteni. A szobák szépek, bár nekem a 4 ágyasok kicsit zsúfoltnak tűntek.

Ildi
ildibaba

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 07:02-kor.
Vendég

Andi,

nekünk bármelyik nap jó. Ha előtte idecsörögsz, meg tudom mondani, hogy túl vagyunk-e már a szopizáson.

Jövő héttől már egyedül leszek itthon hétközben, úgyhogy bármikor jöhettek.

Várunk Benneteket szeretettel.

Timi
timcsi8

Lilluska,
az volt a gond, hogy mindenki automatikusan leadta a babat estere, igy meg sem fordult a fejemben, hogy bent tarthatnam, illetve utolso este megprobalkoztam vele, de nagyon sokat sirt es ezert vegul nem mertem, mert feltem en is az ellenseges legkortol. Kozben - tudtom nelkul - kapott ejjel cukros vizet. Persze igy utolag nem biralom a csecsemosoket, mert lehet, hogy igy kellett lennie, mivel szopi problemaink is voltak. Azota sokat hallottam arrol is, hogy mennyire fontos a babaknak az elejen, hogy mindig erezzek, hogy ott a mami. Szoval a lenyeg az, hogy most maskepp csinalnam azt hiszem. Persze csak ha lehet. Meg ha en se leszek nagyon kipurcanva :-)
cedrica

amikor bementem a korhazba meg nem rogton szultem, mert csak a viz folyt el, es "veletlenul" csak az egyagyasban volt hely
vagy a szuloszoban

Kép
babarozsa

Sziasztok! A Tóth dokis anyukáktól kérdezném, hogy a kútvölgyiben mikor rendel, vagy magánrendelője van? Én a Budaörsi rendelésére járok, de az a problémám, hogy nem mindíg tudom megoldani, mert csak pénteken 16-19-ig rendel és előre be kell jelentkezni. A kútvölgyiben is be kell jelentkezni a rendelésére? Ott mikor rendel? köszi katuc
katuc

Szia Katuc!

Kedden du. rendel a KV rendelőben, szerdén du. az Istenhegyi magánklinikán. A Kútvölgyibe nem kell bejelentkezni, a magánklinikára igen.
Szerintem hívd fel telefonon és elmondja miből választhatsz. Én a magánklinikára jártam, a rendelővel kapcsolatban nincs tapasztalatom.

Andrea

KépKép
Áron

Cedrica
Én 2002-ben szültem és alapítványi szobában voltam. normál szülésem volt és olyan plexifalú gurulós kocsiban hoztam vittem a fiamat.

Ildibaba
Nem tudod melyik egészségbiztosító? Csak mert én is egyiknek a tagja vagyok, hátha jól jön majd jövőre.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Carezza, Zsu!!

Mi újság lányok, egyben vagytok még??
Mi ma voltunk CTG-n, volt egy szép kis Himalája a papíron, nem tudom ez mit jelent, de eddig ilyet nem produkáltunk...??
Doki bácsi megvizsgált és még mindig zárva a méhszáj!!! A kispasim igen jól érzi magát odabennt!!! Lehet, hogy mégis bevárjuk azt a szőrös húsvéti nyuszit??..Kép))
Azért biztos ami biztos, a Húsvéti sonkát holnap megfőzöm, ki tudja mit hoz ez a kalandos hétvége...

üdv. mindenkinek

kingu
cica29

Kingu

Én még egyben vagyok, fogalmam sincs meddig, eléggé erős összehúzódásaim vannak (álmomból felébredtem rájuk), elég sűrűn jönnek, de más jel egyelőre nincs. Holnap megyek ctg-re és dokihoz, meglátjuk, mi lesz. Méhszájat nem nézett már 3 hete, szerintem már ideje lenne...

Edinának küldök sms-t, ha valami történik, ha lesz ideje, biztos megírja nektek is, illetve, ha megadod a számodat priviben a tothzsuzsi@vnet.hu-ra, neked is megírom! Lehet, hogy találkozunk majd a szülészeten is, azért sem ártana tudni a rendes nevedet (szintén priviben), hogy rákérdezhessek, ottvagy-e!

Kitartás neked is!
Zsu
37+6
tothzsuzsi

Szia Zsu!!

Tegnap is és ma is próbáltam az e-mail címedre írni, de valami gond van vele, nem megy át. Én megadom az enyémet ha megírod a mobilodat akkor enyémet is el tudom neked küldeni...szóval címem: iriminage@freemail.hu
Azért még próbálkozom neked elküldeni azt a mailt!!!

Kitartás, már nincs sok hátra....Kép))

üdv.,

kinga
cica29

Zsu!!

Előbb próbálkoztam és ha minden igaz átment a mail!!
Vannak még csodák.....Kép)

kingu
cica29

sziasztok!

Hétfö óta itthon vagyunk Dorkával. Szerencsére minden rendben zajlott.Mit ahogy Zsuzsi megirta 1/2 6körül kezdett folydogálni a magzatviz, 7 körül vizsgált meg az ügyeletes doki, azt mondta hátul van nagyon,és bö egy újjnyira vagyok nyitva. Szoval nem biztatott. Megjött a szlésznQm, lestoppolt egy szülQszobát mert iszonyú sokan szültünk, aznap én voltam a 8.A beöntés után már 2 perces fájásaim voltak,egész jól tágultam.a dokim is megvizsgát. mondta hogy kapjak egy kis oxitocint, megnézzük gyorsulunk-e.Ö elment egy császáros mütétre,és épp hogy visszaért a kitolási szakaszra.az utolsó 40 perc elég kemény volt,de a 3.tolófájásra már ki is bújt Dorka.Gátmetszés volt de kisebb mint elözöleg már vigan ücsörgök, mig az elsö babámnál jó 2hétig fájt.
Elsö ejszaka volt csak Dorka a csecsemösöknél utána végig velünk. A tejem kicsit késöbb indult be, ezért a 2. és3. éjszak nyügösebbek voltak a babák. Adtunk nekik cukros vizet,nem birtak volna nélüle. Azóta itthon nem is kell viz neki,elég a tejcsi. délelött mát 90g-ot szopizott!
Hajrá a finiselöknek,szoritok nektek!

Edina
antaledi

Sziasztok,

Még mi is egyben. Péntekre vagyunk kiirva, de semmi jele, hogy rohanna kifele a kis draga. Mehszaj zart nalam is, viszont a baba feje mar nagyon lent van. Penteken megyek CTG-re meg UH-ra. Nem banom, ha a kiirt idopontig bent marad a kicsi (még két nap), de a tulhordas miatt turelmetlen vagyok...
carezza

Szia Edina,
Dejo hallani Rolad Kép Megnyugtato, hogy a "zart" mehszajtol fuggetlenul beindulhatnak a dolgok. Ugyesek voltatok nagyon, irigykedem Kép Erdeklodtem a dokinknal utanad, es vigyorgott, hogy igen, megvan a baba. Gratula megegyszer! Kép
carezza

Szia Carezza!

én is türelmetlen voltam már. de a kiirás napján született a csajszi, várdd a pénteket lehet hogy nálad is igy lesz!

Edina
antaledi

Jó lenne, arra készülök Kép
Ha lesz majd idod tegyel fel kepet, olyan kivancsi vagyok Dorkara. Kép
carezza

Próbáltam de túl nagy a mérete,én meg nem tudom kicsinyiteni, majd megkérdezem a férjem .Ha tudjátok hogy kell szivesen veszem !
antaledi

Szia EdinaÍ!!

Örvendek hogy újra otthon vagytok és minden rendben zajlott!!! Ügyesek voltatok!!! Irigykedem is egy kicsit, hogy te már túl vagy rajta...Kép))
Nekünk még van 2 napunk, aztán jöhet a nagy nap!!!
Én holnap megyek CTG-re és a dokihoz, aztán meglátjuk mi lesz!!

Carezza !!
Megírod priviben a telcsi számodat, lehet tényleg együtt leszünk bennt és akkor tudok neked küldeni SMS-t..használjuk ki ezt a két utolsó napot...kicsit pihenjünk, habár nekem az már nem nagyon megy mert folyton pakolok, készülök és még az utolsó simításokat végzem, mert ha apjuk egyedül marad itthon, huha nem tudom hogy fog kinézni a lakás.Kép))

üdv.

kingu (címem: iriminage@freemail.hu )
cica29

Cica, Zsuzsi,

Elkuldtem mindkettotoknek a szamomat, remelem atment.

Eva
carezza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?