Sziasztok!
Ma már dolgozom, így próbálok néha benézni.
Igaz az mondta a főnököm, hogy leginkább rendezgessem a dolgaimat, mert ha kicsit hamarabb döntök úgy, hogy otthon maradok (remélem nem lesz egészségügyi oka), akkor ne maradjon utánam sokminden. Ettől függetlenül már sikerült "beszereznem" egy csomó melót (táppénzen voltam, éshát mindent nem csináltak meg helyettem), úgyhogy megintcsak nem tudom rendezgetni a dolgaimat.... Na mindegy.
Mj-Móni!
Influenzás kollégákkal nekem is van sajna tapasztalatom. Bejönnek, és mindenféle hülye dumával próbálják megnyugtatni az embert. Pl. hogy nincs semmi bajom, csak berekedtem, meg allergiás vagyok, meg megpróbállak elkerülni, nem köhögök rád. (alapból sem kéne) Szóval tényleg elmehetnek a fenébe.
Remélem Te nem leszel beteg! Vagy tényleg maradj otthon, az a biztos!
Anikó!
Látom AFP ügyben már kiokosítottak!
Én csak annyit mondanék, hogy ez az a vizsgálat, amin nem szabad aggódni, mert nem túl megbízható!
Letty,Hagnosz!
Még szép, hogy csatlakozhattok!!! Szerintem itt mindenki örül, ha nő a kis csapatunk! Úgyhogy hajrá!
Ezerjó!
Te mióta laksz Monoron? Én általános sulis koromban 6 évig éltem ott, lehet, hogy ismerjük egymást?
Hanee!
Ma rám is rámtört a hányinger, de valami kajaszagtól. El is gondolkodtam, hogy hűha, csak nem fog újrakezdődni??? Remélem azért nem!
Gabii!
Szerintem ha ilyen okosakat "kotyogsz bele", akkor csak nyugodtan, de ha nem akkor is!!! Szívesen látunk!
Vikka!
Pihizz, amennyit csak lehet!!! Vigyázz Magatokra!
Doki-tarifa témához kapcsolódóan...
Gömbölyű! Teljesen megértelek. Mi pont tegnap kezdtünk el ezen a témán erőteljesen gondolkodni. Én is SZTK-ba járok, de van ismerősöm a kórházban, aki azt mondta, hogy kérdezzek rá a dokimra, hogy levezeti-e a szülést. Szerinte ezek a dokik is szoktak összeget mondani. Kis kivétellel nem. Én még nem kérdeztem rá, azt se tudom, hogy lenne a jó. Párom azt mondja, hogy azért hülyeség ez a rákérdezés, mert akkor joggal gondolhatja a doki, hogy én szeretnék fizetni. Háááát, van benne valami. Mert mi van akkor ha benyög nekem mondjuk 50ezret. Na meg, tényleg nem köteles bejönni, ahogy Ancsipancsi is mondta, ha nem fogadjuk meg. Nekem pl. még véletlenül sem adta meg a számát. Én szeretnék szülésznőt fogadni, mert az előző szülésemből tapasztaltam, hogy a lényeg Ő, és nem a doki. És természetes, hogy Neki adnék is pénzt. Viszont úgy van (tegnap voltam a kórházban, és beszéltem egy szülésznővel), hogy csak akkor lehet szülésznőt fogadnunk, ha van fogadott orvosunk is. (Nem tudom, ez csak itt működik-e így?) Szóval az ember kényszerhelyzetben van. Ha a dokim egy hatalmas összeget mond, akkor azt én nem szívesen adnám oda neki. Ha nem mondana összeget, az lenne a jó, mert akkor is kapna úgyis valamit, csak mondjuk nem 50-et. Nekem az a legnagyobb bajom, hogy a kórházban van egy szülésznő, akit mindenképpen el szeretnék kerülni (régi szomszéd, és nem szeretjük egymást, dőrzsölné a tenyerét, ha a kezei közé kerülhetnék
). Így aztán kell választanom dokit, mert amilyen szerencsém van, pont az a nő ügyelne akkor...
Nehéz kérdés. De ha nekem nem lenne ez a "bajom" a szülésznővel, akkor nem ragaszkodnék mindenképp egy saját orvoshoz.
Előtej...
1-2 napja nekem is jönnek ilyen furcsaságok a cicimből.
Csak nagyon picit.
Olyan jó, hogy ilyen szép idő van!!! Remélem marad is már! Ebéd után ki is mentem sétálni, hogy ne üljek itt egész nap. Nagyon jólesett!
Tegnap pedig uszodában voltam (úgy időzítettem megint, hogy a fiam úszás órájával egyidőben mentem én is, így Őt is megleshettem, meg segítettem utána a lányok haját szártani a tanárnéninek).
Jólesett az úszás. De olyan vicces volt a végén, amikor ki akartam jönni a medencéből. Nem a szélén voltam, ahol vannak feljárók, mert a közepén kívül, mindenhol csoportok voltak, ezért vettem egy kis lendületet, hogy na most kihuppanok, szépen, lazán, mint eddig. Hát elsőre nem sikerült.
Ott volt az a poci! Úsztam még egy hosszt, hogy ne hívjam fel magamra túlzottan a figyelmet
és másodikra jobban összeszedtem magam. De azt hiszem legközelebb inkább átúszom a szélsőbe a létrához, ha van ott csoport, akkor is. Nem mennek már úgy a dolgok, mint eddig.
Meg este csempét mostam (elkészültek végre a burkolással a fürdőszobában), de az alaposabb kádsikálást, stb-t későbbre hagytam. Majd minden nap egy kicsit. Csinálnám én, mert nagyon bennem van az a "világmegváltásos" érzés
, de tudom, hogy nem szabad, így inkább leállítom magam időben, nehogy túlzásba vigyem.
Na eldugulok, meg dolgozni is kellene!
Ja, és két szuper hír, amit biztos nem bántok, ha megosztom Veletek:
A Barátnőmnek megtalálták a petezsákot, és szerencsére jó helyen van, úgyhogy nem kell műteni, szépen növekedhet a Babója! Most van a 7.hétben, remélhetőleg hétfőn jó kis szívhangokat is lehet majd hallani az UH-n!
Tesókámnak meg tegnap nézték a nyaki redőt. 2 az érték. Ő 12 hetes és 5 napos az Uh szerint.
Nagyon boldog vagyok!
A hugicámmal, és a legeslegjobb barátnőmmel együtt várjuk a Babáinkat!
Szép napot!
Puszi:
Viki(24+3)