Új privát üzeneted érkezett!

<font color="0000ff">Nekem ma fájdogált a hasam, és a hőm is elindult lefelé. Kép De még csak 23 cn, nem szokott ilyen korán megjönni!

Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Hajni! Anyuval én is hasonlóan állok, ő mindent jobban tud, hogy kéne csinálni. Tegnap főzés közben 'ugrott rám', hogy a folyosón rendezzem a virágokat, azonnal rendezkedni kellett vele, kicserélt valamit a függőben, rendelkezett, hogy söpörjem fel a folyosót aztán porciózzam ki, hogy melyik növényt melyik nagymamának viszem el... ez utóbbi már sok volt, és kijelentettem, hogy "Anyu! Most főzök!". Most is ebéd után ledőltem, mikor elment itthonról, közölte, hogy keljek fel és csináljak valamit, a szobámból jön ki a por.... Egész hétvégén rendezkedtem. Iskolás cuccaim nagy részét kiválogattam, kidobásra várnak. Na mindegy, tudtam én, hogy erre vállalkozom, ha ideköltözünk. Jobb, mint gyomorgörcsösen hallgatni, hogy após idegesen járkál fel-alá... Kép

KépKépKépKép
proone

Kata! Hát a Duna-parton csak séta lesz, az tuti. Kép

KépKépKépKép
proone

nem tudjatok veletlenul, hogy kb mennyibe kerulnek ezek az ovulacios tesztek?
koszi
Angi
jangi

<font color="0000ff">Jangi!
A neten a házipatikában 2190 Ft a PG 53 termékenységi teszt. Gondolom a patikákban is ennyibe kerül kb.
http://www.hazipatika.com/store/product?pid=999</font>

KépKépKépKép
proone

Nnnna, egy darabig betemetett a meló... Kép

Proone,
Ne keseríts el! Kép
Csak, h egy kicsit piszkáljalak:
Kép
Bocsi érte! Kép Csak olyan kis aranyos, és amikor olvastam amit írtál, akkor eszembe jutott, h ilyet is töltöttem ám le! Kép

Hajni,
Teljesen megértelek! Kép Én többek között emiatt költöztem el otthonról érettségi után. És ezért nem a békéscsabai tanítóképzőbe mentem... Kép
De az én anyukám is kitalál néha ilyen "aranyos" dolgokat. Ő azt nem nagyon akarja megérteni, hogy itt Pesten nem olyan könnyen "ugrik át" az ember a szerteszét a városban fellelhető rokonaihoz... Nálunk ebből van általában vita. De nemigen szoktam mellre szívni ezeket a dolgokat (akkor sokkal nagyobb melleim lennének! Kép).

Angi,
Szerintem érdemes akkor felkeresni egy ilyen központot, vagy legalábbis a dokinak mondani, h mi a helyzet.

Bauka,
Én is haza akarok menni! Kép Főleg, h otthon van a Pasim! Kép Pont az előbb jöttem rá, hogy ma nem is kell itt lennem 5-ig, 'csak' fél ötig, hiszen ma szerda van és nem hétfő! (még szerencse!Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Kata! Köszi a takarításra buzdítást! Kép Aranyos képecskéket tudsz letölteni! KépKépKépKép

Éppen nekiálltam porszívózni, mert az egyik sarokban valóban elszaporodtak a porcicák, dehát egy forgalmas út mellett lakunk, ha egy hétig nem porszívózok, akkor már koszos a szoba valóban. Kép A túloldali lakásban nem annyira látszottak a porcicák, ott padlószőnyeg volt.
Megyek is, pakolászok, takarítgatok tovább!</font>

KépKépKépKép
proone

Most látom csak, h Beuka helyett sikerült Baukát írnom... Bocsi!
Kép

Proone,
Nem túl kellemes, de legalább jó idő van, ha kinézel! Kép Szóval jó munkát! Kép És persze vár este a Duna-part... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Már végeztem a takarítással, nem túl nagy volt, innen oda pakoltam, meg onnan ide, aztán felporszívóztam.

Estére sütök fiiiinom hurkát! KépKépKép Remuskában, vagy miben... Kép
Kép
Fel is hívom a férjemet, hogy mikor indul haza...

Kata! Én is sokszor Baukát írok, aztán ha észreveszem, kijavítom. Úgy látszik, Te is kevered az a-t az e-vel. De ha jobban megnézed (ez mindenkinek szól), az üzeneteid mellett jobb oldalon van egy kis ikon. Ha rákattintasz, akkor a fél óránál nem régebbi hozzászólásaidba belejavíthatsz! Kép Ezt úgy veszem észre, elég kevesen tudják.</font>

KépKépKépKép
proone

Egy icipicit pirosas volt a folyásom... Kép Brühühühühü! Kép Akkor ez már biztos, hogy megjön? Vagy van még remény??? Kép

KépKépKépKép
proone

Proone, ez elég korai. Mit alkotsz már te is. Lassan olyan leszel mint én Kép. Én különben tudtam a javítás technikáját, csak az a probléma, hogy lusta vagyok Kép. Ha nem tudjátok kibogozni, hogy mit írtam majd rákérdeztek.

Csajok, úgy örülök, hogy nem csak nálunk ez a helyzet itthon. Vagyis úgy értem, hogy nem örülök, csak jó tudni, hogy nem vagyok olyan rossz helyzetben. Különben anyuval semmi gond nem volt míg nem itthon laktam. Néha úgy érzem, hogy azért mert ennyire kiakadok rá nem is szeretem, és ez olyan rossz érzés.

Már kész van a hálószoba vakolása. Már csak egy fal van, és a nappali is teljesen kész KépKép. Holnap, vagy holnap után megcsináljuk, és jöhet a konyha Kép. Olyan jó érzés, végre haladunk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Helló csajok!!!

Hát ilyet, hogy nem lehet a nevemet rendesen leírni???? Kép én aztán nem dumálhatok, hisz tök sok betűt elütök, de olyan lassú a gépem, hogy örülök, ha megjelenik valami, nemhogy még kijavítsam Kép Nem haragszom ám!(Kata)

Angi tudom, hogy nagyon rossz lehet erről beszélned, de én azért megkérdezem, hogy akkor amiatt ment tönkre a házasságotok?? Nagyon rossz lehetett Neked!
MÁs: én a múlt hónapban vettem ovulációs tesztet a gyógyszertárban: 5 teszt volt benne 3600 (!) forintért. Úgy működik, mint a terhességi, pisi kell hozzá. HA termékeny vagy 2 csík van. Nekem az 5 nap alatt csak halvány volt.

Proone köszi a tippet, rögtön meg is nézem!
Hogy sikerült a hurka? Voltatok sétálni??? Szerintem is korai a dolog, ez talán valami más lehet. És tudod, remény mindig van!

Hajni elfáradtál? Tényleg akartam kérdezni, lehet, hogy meg is tettem, hogy a tervrajzot Ti találtátok ki? Jól értem, hogy lenn van 1 háló? A babának hol lesz a szoba?
Mi délután munka után az udvart rendezgettük. Jövő héten jönnek betonozni a teraszokat, és akkor már az új házba várhatom a locsolókat Kép
amíg otthon laktam én is sokat hadakoztam a szüleimmel. De akkor még fiatal és bohó voltam (Kép). Nem mentem haza időben, durcás voltam, stb..
Most gondolom más dogokkal tudnának a falra másztatni.

Kép
Kép
beuka

Beuka,

nincs semmi gond, a hazassagom eleg kifulladoban volt, talan - burkoltan - ez is oka volt, de a fo ok az, hogy en ket evre kulfoldre mentem dolgozni, parom kijott utanam, de aztan visszajott, szetvaltak utjaink. Jobb igy, mindkettonknek, annal is inkabb, mert akkor nem ismernenk jelenlegi parjainkat es nem lennenk boldogok! azt hiszem en is azt az ovu tesztet talaltam meg, meg varnom kell vele...
jangi

Angi akkor nagyon sok boldogságot kívánok az új kapcsolatodban, legelőszöris egy babócát!!! Kép

Most már megyek aludni!

Jó éjt mindenkinek!!!

Jaj, Zafír, Anikó, Nolina mi van Veletek ott a tábla elején????? JElentkezzetek!!

Kép
Kép
beuka

<font color="0000ff">Jó reggelt! Ma csütörtök van, tehát egész napos vagyoka suliban.

Délben viszont el kell mennem egy megbeszélésre a Nevelési Tanácsadóba. Tiszta bohóckodás... Eddig semmi világmegváltó dolgot nem csináltunk ott... A kislétszámú osztályokkal foglalkozók beszélgetnek ott.

A tegnapi hurkának nagyon örült a férjem! Kép Én még éhes voltam utána... KépKépKép Bélpoklos vagyok, sokan mondják. Kép Egy hurkás vacsi után éhesnek lenni. Kép
Sajna a Duna-parti séta elmaradt, későn jött haza, aztán lejött a haverja számítógépet b***tatni. Néha úgy kiborítanak, hogy mit kell ezzel annyit foglalkozni. Egy programot akartak telepíteni, ami nem sikerült, lefagyott, leszedték, nem indult ela telepítés, nem indult el a program, volt minden változat. 1 óra alatt nem jutottak semmire vele. Kép Én meg csak várok, csak várok... Kép Sokszor haragszok magamban, hogy úgy is későn jön haza, miért nem velem foglalkozik, miért hívja le a haverját??? Persze ez nem mindennapos, de akkor is egy önző kis dög vagyok, és ki akarom sajátítani a férjemet!!! KépKépKép

24/25-28</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!!!Jóó reggelt mindenkinek.
Még nem igazán látok ki a fejemből,de muszály voltam fel kelni mert jön a redőnyös.Természetesen elromlott a redőnyünk kedden.Mindig van valami!!
Délután megyek babázni,kedden hazamentek a barátnőmék.Hát valami tünemény az a baba!!Nekem is nagyon kell már.Bent voltunk a kórházba velük,hát nem egyszerű dolog a vajúdás.Nagy üzem volt szombaton,szerintem a front miatt.Nagyon sokan jöttek szűlni.
De meséljetek ti!!!
Zafír!!!Merre vagy???Remélem jó hírekkel jössz!!!!Az istván kórházba szültek a barátnőmék,ha jól emlékszem oda jársz.A szülőszoba elég jó,de a szülészet szobái igen gagyik.MOndjuk 5 ágyasba volt,mert nem volt hely máshol.de nem voltam el dőlve tőle.
csanita

Jó reggelt!

Bocsi hogy tegnap köszönés nélkül leléptem, de eltünt a net Kép.

Bea, mi már kész vázlatokkal mentünk a tervezőhöz. Egyedül annyi változott, hogy felcseréltük a jobb és bal oldalt a napocska miatt Kép. Szóval mi délre tettük a hálót hogy egész nap süsse a nap, ő meg közölte, hogy ott a nappalinak kellene lenni Kép. Ki foglalkozott a napocskával akkor KépKép. Szóval mi terveztünk teljesen.

Kicsit már kezdek lenyugodni, főleg hogy holnap megyünk aláírni a szerződést, utánna ki a telekre.

A telekről jut eszembe. Képzeljétek, tegnap ahogy száguldozok kifelé a páromért látom hogy az út szélén integet nekem a rendőrbácsi. Ez volt életem első igazoltatása, pedig már 5 éve van jogsim Kép. Én nem értem az nálatok is úgy szokott lenni, hogy a táska legalján van ami kell? Ugye betettem még egy gatyát, meg pulcsit, hogy ha hideg lesz ne fázzak, természetesen ezek alatt, között volt a pénztárcám. Szegény rendőrbácsi vagy fél órát állt az ablaknál mire megtaláltam Kép. De végig szépen mosolygott, úgyhogy édes volt Kép

Proone, akkor ezek szerint nem jött meg?

Tényleg hozom a táblát is.
Ja, meg ma valami mustáros csirkecombot kell csinálnom. Remélem ehető lesz, még életemben nem csináltam, sőt még nem is ettem, úgyhogy azt sem tudom milyennek kell lennie Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!!!
Nagyon szép a tábla!!!Mint mindig.Ne tessék idegeskedni!!!Most kapjátok meg a kölcsönt??Én szoktam mustáros csirkét csinálni.Szerintem nagyon finom.Nem nehéz meg csinálni.De te ügyes lány vagy!!!!
Ja és általába a szülők mindig mindent jobban tudnak.Nálunk is ez volt amíg együtt laktunk.De hála isten 3 éve nem kell rájuk hallgatni.Pedig imádom a szüleimet de nem laknék már velük.Jó főzést.Én már csak este leszek.Sokat írjatok!!!!

Puszi mindenkinek.
csanita

Anita, most megnyugtattál. Kicsit félek tőle, hogy mit fogok alkotni Kép.
Olyan édes vagy hogy nem csak magadnak jegyzed meg hogy szép a táblám. Olyan büszke vagyok ilyenkor a művemre KépKépKép.

Nem is meséltem nektek. Egyik volt munkatársam, közölte nagyképűen, hogy ő elő sem szokta venni a szakácskönyvet, mert ő mindent meg tud csinálni nélküle. Én nem tudom, szerintem nem szégyen szakácskönyvből főzni. Én a multkor azért kaptam elő, mert nem tudtam mennyi idő alatt fő meg a szilvásgombóc. Úgy kiakadtam rajta.
Mondjuk azon is mikor közölte velem hogy a kontaktlencse káros az egészségre. Neki nincs is, még szemüvege sem, honnan tudhatná, hogy mi a helyzet?
Ezt csak azrét írtam le, mert hozzá tartozik a szakácskönyvön való kiakadásomhoz KépKépKép.

Lányok most írjatok, mert lassan el kell mennem főzőcskézni, és akkor nem leszek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Proone,
Igen, én is tudtam ezt a javítást, a betűk sorrendjének felcserélésekor (mert olyat is tudok ám! Kép) szoktam is használni. De akkor már nem akartam úgy belenyúlni. Egyszer nagyon viccesen is jártam: véletlenül vki másnak az írásába akartam belejavítani... Kép És persze kiírta a gép, h HÜLYE vagyok! Kép Pedig tényleg! Kép
Látod, mégiscsak menni kellett volna a Duna-partra! Kép Nnnna, jó, nem szemétkedek! Kép
Úúúúh, azt én is utálom, amikor még kerülgetnem kell vmi havert, akivel vmit szerencsétlenkednek a gépen!
Én a hurkát nem annyira szeretem (talán mert hentes az Apukám... Kép), de én is eléggé éhes voltam tegnap, mert csak salátát vacsiztam... Mert híztam az utóbbi időben egy keveset, és nem tetszik ez nekem! KépKép

Hajni,
Tök ügyik vagytok, h ilyen gyorsan haladtok! Kép Asszem, nekem nem nagyon lenne energiám... Bááár, ha az ember a sajátját csinálja... Kép Tök jó lehet! Kép
Hohóóóóó, gyanús vagy Te nekem ezzel a rendőrös sztorival! KépKépKép Én is úúúgy szeretnék már túlesni az első rendőrös-igazoltatós dolgon, mert addig egy kicsit tartok ettől az egésztől... Bár valszeg utána is fogok... Kép

Csanita,
Várjuk arról a csöpp szépségről a képeket! Kép Tök jó lehetett! És bent voltál Vele? Vagy apás szülés volt, és Ti kint vártatok? Vagy oda több ember is bemehet?! Mesélj! Kép

Asszem, most ennyi jutott eszembe. Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata, én is nagyon vártam már Kép. Amikor a páromat igazoltatják, akkor mindig tök ideges vagyok. Erre most megállított engem és semmi idegesség. Még én is meglepődtem magamon Kép. Lehet hogy azért mert nem egy mufurc rendőrt fogtam ki, hanem olyat, akinél tényleg azt éreztem, hogy ez az egész azért van, hogy engem védjen az idiótáktól Kép. Tudom őrült vagyok hogy ilyenekben hiszek KépKép.

A rendőrökről jut eszembe, szombaton betörtek a kettővel mellettünk szomszédba. Elvitték az össze pénzüket. Erre jön át egy nyomozó hozzánk is. Nem úgy nézett ki igazából mint egy rendőr. Derékig érő lófarok, bőrkabát, farmer, szóval érdekesen nézett ki. Mikor bementem és elmeséltem a páromnak, hogy a rendőrbácsinak ugyan olyan kutyája van mint a Stone kutyus, csak egy évvel idősebb, teljesen kiakadt, hogy miért nem azt kérdeztem, hogy mi volt a szomszédoknál Kép. De szerintem úgysem mondott volna semmit, különben is majd elmesélik ha akarják Kép. Szóval mostanában nagyon megkörnyékeznek a rendőrök engem KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Sajnos egyáltalán nincsenek jó híreim... Kép És már Anikó vezeti a táblát. Szerdán már volt egy kis véres folyásom, és tegnap is jött egy kicsi. Ami furcsa, hogy nem normálisan vérzek, hanem úgy mint a 4-5. napon. Ma reggel csináltam egy tesztet, mert hallottam több embertől, hogy még az első hónapban egy kicsit vérzett, de negatív lett KépKép
Szóval nem a baba kavar be, hanem gondolom a sok szar gyógyszer...
Ráadásul tegnap elmentem dolgozni, de nagyon rosszul lettem. Még épp időben értem haza, mert egész délután hánytam, meg iszonyú fejgörcsöm volt. Nem tudom mi a fene van velem, nagyon idegesít... meg hogy nem vérzek rendesen.

A párom még mindig reménykedik, holnap kell elkezdeni a clostyt, kért, hogy előtte csináljunk még egy tesztet, hátha...

Amúgy a Bükkben nagyon jó volt, leszámítva, hogy én végig azon görcsöltem, hogy megjött-e. De legalább ott még nem, és ezt ki is használtuk. Kép

A férjemnek most van a forgalmi vizsgája, remélem ő nagyobb sikerrel jár, mint én a teszteléssel.

Hajni, majd javíts ki légyszi, ma 2 cn. KépKép

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír, olyan kár KépKép. De legalább megvárta hogy hazajöjjetek Kép. Azért aranyos. Remélem nem sikerült megint elkapnod valami hányásost.

Írok sms-t Anikónak, mert elég jól áll. Hátha már végre rakhatok be egy zebrát Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
És a párod még nem gyanakszik?! KépKépKép

Zafír Kép
De legalább a hétvégétek nem ment rá! Kép
Drukk a férjednek! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Háááát már mondogatja KépKépKép. De én most is mondtam neki,hogy az autó a hibás, a multkor apukámat is megállították vele Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Én mentem, rendbevágom a konyhát, meg nekilátok főzőcskézni. Kíváncsi vagyok nagyon hogy hogy fog menni KépKépKép. Addig írjatok, legyen mit olvasnom mire visszajövök Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hát ez nem a mi napunk... Kép A férjemnek se sikerült a forgalmi..teljesen ki van készülve, eddig csak sikerélménye volt a vezetésben.
Most már remélem jó dolgok fognak velünk újra történni. Kép

Kiváncsi vagyok mi van Anikóval. Remélem a március azért már nem telik el zebrák nélkül...

Z.

Kép
Kép
zafír

Jobb lesz, ha vmi jobb kifogást találsz ki! Kép
Nekem is gyanús lennél! Kép
kata1977
Hatvan

Jajj Zafír!
Ez tényleg nem a jó hírek napja! Kép
Keresek Neked/Nektek valami vidámító képecskét! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Zafír,
Remélem, ennek örülni fogsz! Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Köszi Kata ez nagyon aranyos vagy. Édes ez a kép, jó kedvem lett tőle.A Tigris amúgy is nagy kedvencem, szerintem Ő a legjobb fej a Micimackóból. KépKép

Annyira már nem vagyok ki, tegnap volt a mélypont, akkor úgy éreztem, hogy nincs erőm megint előlről kezdeni a gyógyszereket, a dokihoz rohangálást, az injekciót...és főleg a reménykedést és pofára esést.
De mára lehiggadtam, hisze ezek nem akkora dolgok.
féltem, hogy a férjem vizsgája nem sikerül, reggel ő nagyon kiborult, hogy negatív a teszt, én sejtettem, hogy az lesz. Gondoltam, hogy nem jó a vizsgája előtt tesztelni, várhattam volna simán még egy napot!Kép Na mindegy, még vesz 3 órát, aztán levizsgázik, még egy ismerősömnek sem lett meg elsőre a forgalmi...

Most sokáig otthon lesz a párod?

Z.

Kép
Kép
zafír

Zafír,
Van egy másik aranyos Tigrises is:
Kép
Persze, h egyikőtöknek sem könnyű, de túl kell jutni a mélyponton, nem szabad feladni! Hiszen olyan nincs, h ne sikerüljön valami! Ha nem elsőre, akkor másodikra! Ezt nyugodtan mondd meg a férjednek is! Kép Én a barátnőmmel jártam vezetni tanulni, és Ő nagyon sokat gyakorolt (szerintem nem is volt tehetségtelen - mert olyanok is vannak ám bőven! Kép) és neki sem sikerült valami kis apró figyelmetlenség miatt elsőre a rutinja sem és a forgalmija sem. Ő is kibukott egy kicsit (mert kissé maximalista), de persze másodikra simán átment! Kép
Hááát, az én pasimnál sosem lehet tudni, de remélem, h azért néhány napot itthon tölt! Kép Maximum 2-3 napra megy majd Németországba, de az nekem már meg sem kottyan! Kép
Bár tegnap vitatkozott egy kicsit az anyukájával és kérdezte is Tőle az anyukája, h nem akar egy kicsit elutazni?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Egy kicsit megint veletek. Egész jónak tűnik a kaja. Már csak meg kell főnie. Hihetetlen hogy mit birkóztam a combokkal mire lejött a bőrük Kép. Ezt nálunk mindig a párom csinálta, neki olyan könnyen megy Kép.

Különben nekem a városi nem sikerült, csak másodszorra, és én is teljesen kiakadtam Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Megfőtt minden, szerintem fini lett. A rizs olyannyira megfőtt hogy fekete lett az alja. Most a legutóbbi négy rizsből hármat sikeresen odaégettem. Nem tudom mi van velem Kép.

Anikónak írtam sms-t, de nem válaszolt még. Ahogy ír elmondom nektek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Persze, mert biztosan a rendőrön járt a kis eszed!!! Kép

Én aaaannnyira Kép vagyok most... Kép
Lehet, én is lehúzok kajálni, hátha attól még álmosabb leszek! Kép

Várom az infót Anikóról! Kép
Nicola is eltűnt mára... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Biztos sokat dolgozik szegényke Kép.

Jó étvágyat az ebédhez. Igyál hozzá kávét is, attól biztos feljebb ébredsz Kép

Kép

Kép
vkhajni

Itt vagyok, de ezer a melo, és német vendégek is jöttek!
Mindjárt ki is túrnak a helyemről mert kell a gépem, nekem van a cégnél a legjobb!!Kép
A forgalmi nekem csak 2-ra sikeredett , szóval fel a fejjel.
nicola79

Húúúúúú, degeszre zabáltam magam... Kép
Most ne az álmosság zavar, hanem az, hogy mindjárt szétdurran a pocakom... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Na én megyek készülődni, mert hamarosan jön a párom, és azt ígértem neki, hogy kész leszek mire hazaér, hogy csak enni kelljen Kép.

Kata, nem szabad ám olyan sokat enni. Nagyon kövérke leszel így KépKépKép.

Na mindenkinek további jó munkát, aztán meg jó szórakozást Kép.

Majd este jövök.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, te nem dolgozol??
Vége a munkának??
nicola79

Hajni,
Ne is mondd! Kép A múltkor 'véletlenül' Kép ráálltam a mérlegre.... Kép
Így aztán amíg nem volt itthon a pasim, minden este tornáztam. Kép

Ügyesek legyetek!

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Sajna elkezdtem kicsit barnázni. Szerintem holnap megjön, kicsit fáj is a hasam... vagyis még nem fáj, de érzem...
Holnap elmegyek és veszek cickafarkot teának... Remélem, nekem is használni fog, ha megint megjön majd.
Hajni! Azért várd meg, hogy szóljak, addig ne pottyants le a táblán!</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Most már rendesen vérzek, szóval a holnap reggeli teszttől eltekinthetünk, jöhet a closty. Kiszámoltam, hogy húsvét vasárnap kéne uh-ra mennem, ami ugye nem fog menni. Kép

Proone,sajnálom Kép átérzem a helyzetet.

Tényleg Hajni mi van az Apehhal?

Z.

Kép
Kép
zafír

Proone, nem pottyangatok senkit csak úgy Kép. Külön kérvényt kell írni hozzá Kép.
Erről jut eszembe, holnap csak ilyenkor lesz tábla, mert reggel hajnalban megyünk szerződést aláírni Bicskére, aztán biztosítást kötni a házikóra, aztán ki a telekre. Szóval nem valószínű, hogy lesz időm benézni hozzátok Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Apehéknál egyenlőre nincs munka. Ha lesz szólnak, addig keresgélek valami mást.

Kép

Kép
vkhajni

sziasztok,
tudna nekem valaki segíteni abban, hogy milyen vizsgálat a kürt átjárhatóság?
holnap megyek, és hát nem éppen derűs hangulatom van
szilva76

<font color="0000ff">Szia Szilvi!

Nem tudom, milyen lehet az a vizsgálat, de ezt találtam:

<font size="-2">A kürtök átjárhatósági vizsgálata. Ha az előző vizsgálatok eredménye negatív (azaz a petefészkekben termelődnek petesejtek) ez még mindig nem szavatolja a teherbeesést. A petevezetők lezáródása ugyanis megakadályozhatja a két sejt találkozását, a megtermékenyülést.

Az átjárhatósági vizsgálatok invazív eljárások. A régebben használatos "átfújás" módszerétől a kontrasztanyagos röntgen vizsgálaton át a korszerű, de műtétes megoldást jelentő laparoszkópiáig széles skálán mozog a rendelkezésre álló lehetőség.

A kürtök "átfújása" ma már túlhaladott eljárás. Lényege az, hogy a nyakcsatornán keresztül a méhbe juttatott (befújt) gáz hasüregbe jutását vizsgálták a hasfalon át történő hallgatózással. Ha a kürtök átjárhatók voltak, akkor jellegzetes hang volt hallható az adott oldali kürt fölött. Amennyiben ez nem volt észlelhető, akkor a petevezetőt lezártnak nyilvánították.

Ennél lényegesen objektívebb a ma leginkább használt kontrasztanyagos röntgenvizsgálat, a HSG (hiszteroszalpingográfia), amellyel a nyakcsatornán át a méh üregébe juttatott, röntgen-árnyékot adó kontrasztanyag átjutását vizsgálják a kürtökben. Ezzel nem csak az átjárhatóság vagy a lezáródás puszta ténye állapítható meg, hanem annak helye is. Kimutatható továbbá a méh üregének esetleges rendellenessége.

A legkorszerűbb technikát az endoszkópos beavatkozások jelentik. Ezek lényege az, hogy megfelelő érzéstelenítésben, de nagyobb műtéti metszés nélkül, a hasüregbe vezetett optikán keresztül megtekinthetők a kismedencei szervek (laparoszkópia). Kombinálva ezt a méhűr hüvely felőli feltöltésével, ellenőrizhető a kürtök átjárhatósága: ha a bejuttatott színes folyadék nem jelenik meg a szájadékokban az a lezáródás bizonyítéka. Ma már a méh ürege is áttekinthető endoszkóp segítségével (hiszteroszkópia): a nyakcsatornán át bevezetett optika révén szemmel láthatóvá tehető a méh belfelszíne, megtekinthető a kürtök nyílása és közvetlenül felismerhetők azok az elváltozások, amelyek adott esetben a meddőség okai lehetnek. A két endoszkópos eljárás kombinálható is egymással, ami nagyban megnöveli a beavatkozás hatékonyságát. A műtét során nem csak diagnózis felállítására van mód. Lehetőség nyílik operatív beavatkozásra, azaz a kapott kóros leletnek megfelelő azonnali műtéti megoldásra is.</font>

http://www.szexinfo.hu/upload/novedelem/document/meddoseg.htm</font>

KépKépKépKép
proone

Szia, én még nem is hallottam ilyenről, úgyhogy sajnos nem tudok neked segíteni. Remélem lesz aki tud. Nem csodálom, hogy nem derüs a hangulatod.

Kép

Kép
vkhajni

Elmentem aludni, mert reggel korán kelünk.
Majd holnap valamikor beugrok.

Ja, nem tudom mi lehet Anikóval, még mindig nem írt vissza Kép

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?