Julcsi
Á dehogy.
Látod mi 2002. novemberétől próbálkozunk.
Én 2003. novemberében mentem el dokihoz, aki 2 hónapig kezelt clostyval, mindenféle ellenőrzés, meg vérvétel nélkül. Januárban orvost váltottam. Innen a babanetről ajánlott nekem egy lány dokit.
Januárban elkezdődtek a kivizsgálások, majd márciusban HSG-n voltam, aminek az eredménye jó lett. Ezután derült ki még márciusban (2004. március), hogy a pajzsmirigyemmel valami probléma van és a meddőségi dokim elküldött szakorvoshoz. Kiderült, hogy alulműködésem van és ez lehet az oka talán, hogy nincs baba. Márciustól-decemberig azzal telt el az idő, hogy a pajzsmirigyemet állították gyógyszeresen be.
Azért volt ilyen sok idő, mert a gyógyszer adagot csak 2-3 havonta lehet emelni. Ez egy olyan gyógyszer, amit mostmár életem végég szednem kell.
Decemberben az mondta a pm doki, hogy mostmár oké és mehetek vissza a nőgyógyászomhoz.
Decemberben el is kezdtük a stimut clostyval, utána tüszőrepesztő szuri és próbálkozás. Nem lett semmi. Januárban elvégezte a doki A PCT tesztet és nem találtak bennem élő spermiumot.
Mérlegeltünk: 2002 óta próbálkozunk, a PCT teszt eredménye nem lett jó, tehát a kiskatonák nem tudnak eljutni a célig, mert a nyákom megöli őket, tehát akkor inszem. Sajnos közben a pajzsmirigyem állapota rosszabodott, de én ennek ellenére is belevágtam.
Most voltam az első inszemen.
Ennyi az én történetem.