Halihó!
Élünk még mindig, de annyira nincs időm , hogy hihetetlen
. Ma is egész nap melóztam, mosás, vasalás, ilyesmi. Még fel sem keltem, de már ment a mosógép (este bekészítettem, és mikor Ádám a hajnali riadót fújta, bekapcsoltam, így mire felkeltünk, le is járt a gép). Sajna, holnapra is marad elég, a takarítással sehol nem járok, nem tudom utolérni magam
. Nagyon hiányoznak a "nyugis" itthon töltött napok...
Most apa gyerekezik, így van egy kis időm lazítani.
Forti!
Betegség
.
Most extra hosszú ideig járt Ádám bölcsibe, 3 hétig semmi baja nem volt, ilyen még nem volt szeptember óta. Szombaton anyóséknál aludtak a gyerekek, erre reggel telefonált anyósom, hogy siessünk, mert Ádám egész éjjel lázas volt, és semmit nem volt hajlandó bevenni
. Tegnap még 2x felment a láza, de ma már nem. Elvittem az ügyeletre, ott azt mondta az öreg dokibácsi, hogy semmi baja!!! Valószínűleg valami vírus, de már lábal kifelé belőle, mert tiszta a tüdeje, nem piros a torka, nem köhög, szóval semmi tünet. Hát, én nem nyugodtam meg, lehet, hogy szerdán azért elviszem a mi dokinéninkhez is.
Beszti!
Már jobb a kedved
?
Én már láttam Micimackós alsógatyát, de csak 6 éves kortól
. Noéminek sikerült vennem Disney-hercegnős bugyikat, de megmondom őszintén, fogalmam sincs, hogy van-e ott esetleg Micimackós is.
Nyuszi!
Tényleg május 20. a szja bevallás határideje. Én azt nem tudom, hogy küldenek "pakkot", mint eddig, vagy mi van? Mert nekem még nem jött semmi, de meg tudnám csinálni, mert a melóhelyem már hetekkel ezelőtt ideadta a papírokat.
Pelus
Ádám már nagyon régóta szobatiszta, de én éjjelre még mindig adtam rá pelust. Persze, sose pisilt bele, de azt gondoltam, hogy biztos akkor pisilne be, amikor nincs rajta pelenka. De néhány napja egyenesen hisztizik, mikor rá akarom adni a pelenkát, közli, hogy ő már nem kisbaba. Ő tudja...
Na ja, nem kisbaba, de mikor arról van szó, hogy ne szopizzon, akkor kijelenti, hogy ő még kicsi... Nem tudom, mikor lesz ennek vége. Elhatároztam, hogy a 4 nap alatt leszoktatom, 2 napja nem is szopott, erre jött ez a lázas kórság, hát nem volt szívem azt mondani neki, hogy nem adok, mikor annyira kérte. De megint elkezdett sokat kelni éjjel, átlag 4x kelünk, és ez nekem sok, így, hogy reggel korán kell kelnünk, és mindig későn fekszem le, mert csak akkor van időm a házimunkára. Van valami ötletetek, hogy szoktassam le?????? Az a módszer, hogy 1-1 szopit elhagyunk, nálunk nem működik, mert nem érti, hogy egyszer miért lehet, máskor miért nem. Úgy érzem, elég nagy már, szóval, valószínűleg radikális elválasztás lesz belőle, de mindenhol azt hallani, hogy azzal mekkora lelki sérülést lehet okozni a gyereknek. Mit csináljak?
Na jó, eldugulok, a férjem már vacsiztatja a gyerkőcöket, mindjárt fürdés, és én meg már egy órája itt lebzselek a gép előtt
.
Holnap ragyogó idő lesz, menjetek sétálni, kirándulni, ilyesmi
!!!
Panda