Sziasztok!
Már sokkal jobban vagyok.
Picus, egy kalappal. Gondolok majd Rád.
Shine, aranyos lehetett Ádám az "Ámen"-jével.
Nálatok majd mikor lesz kistesó? Ádám mikori is? Május, Június?
Ezerjó, szia. Sajna az illetőket én nem ismerem. A szülőszobával sem tudok sok mindent írni, mert én még a régiben voltam. De azért örülök, hogy itt vagy. Ha bármi kérdésed van és esetleg tudok válaszolni szívesen megteszem.
Maszat, tiszta fotóművész a kisfiad. Aranyos a degutok.
PP, remélem minden rendben volt a vizsgálaton és nem kell műteni.
Kriszta, azt hiszem én le vagyok maradva. Ha jól veszem ki a szavaidból. Ti is most próbálkoztok a manóval? Mióta?
Akinorev, nagyon örülök, hogy minden rendben. Látod felesleges idegeskedni. A rossz úgyis jön magától. A vérvétel eredményed mikor lesz meg?
Egyébként a Lászlóba kellett beutaló?
Edina, boldog szülinapot Bálintnak. Hogy viseled a másállapotot, ilyen pinduri kis legény mellett? Gondolom fáradt lehetsz. És biztos minden más, mint az első terhességnél. Nem tudsz annyit magaddal és a picivel törődni. Jól érzékelem?
Csücsök, üdv a csapatban. Gratula a picihez. Én császárral szültem így a szülésznő kérdésben nem tudok válaszolni, de sokan úgy érzik, jól tették, hogy fogadtak. Hiszen Ő lesz Veled egész végig. És szerintem ez fontos. Ha sima szülésem lesz másodjára, akkor biztosan én is választok.
Lányok, ma vagyok a 28. napon és még semmi. Bár fáj a derekam. És reggel teljesen olyan érzésem volt, hogy megjött, aztán semmi. Azt hiszen várok egy hetet és utána tesztelek. Szorítsatok!!!!
Indigo