Sziasztok!
Na írok egy pár sort, aztán elszáguldozom, bugyilesre
, ugyanis nincs egy kényelmes bugyim!
Valószínűleg egyenlőre csak veszek egy két nagyobb tangát, meg egy terhes melltartót kipróbálásra,aztán majd meglátjukm melyik hogyan válik be
Anikó!
A bejelentés jól sikerült, anyósom szinte már sejtette a végére, mert szergény férjem annyit szerencsétlenkedett, hogy már a hülye is kitalálta, hogy mi a szitu
Anyukám is nagyon boldog volt!Tapsolt örömében!
Viszont már megkaptuk az első "leszólást" névügyileg!A leendő keresztapa nem nagyon repesett az örömtől a Tamara névért(ha lány lesz)
De végülis mindegy, az lesz amit mi akarunk
Erre a pocakkeményedésre mindenképpen fogok mostmár figyelni, egyik reggel nekem is marhára bekeményedett, aztán ahogy felkeltem elmúlt!
Mi a normális egyébként???
Napi 1???
Vagy miben mérik ezt??
Zzófy!
De jó, már közeleg a következő uh!
Én is szeretnék majd 4D-t! Ez ugyanaz mint a genetikai uh??? Ezt hol csinálják, ugyanott ahol a 4D-t??
Csak az elmélkedés kedvéért, (bocsi Zsófy előre is)
Mi a szitu akkor, ha a 18-20. héten derül ki ezen a bizonyos genetikai uh-n, hogy mégis súlyos fejlődési rendellenessége van a babának???
Ekkor mit lehet még tenni ha a pár nem akarja vállalni a babát???
Zsófy
Nálad minden ok lesz
Bocsi a témáért, meg a szókimondásért, de komolyan érdekel, hogy erről ki mit tud!
Ki is indul síelni??(Bocsi)
Vigyázat nagyon, mert hiába tudsz te jól, ha más bénázik!
Nálunk a barátunk 11 éves kislányát kaszálta el egy nő elég durván, és képes volt továbbmenni, mintha mi se történt volna
Szegény kislány halálra volt rémülve, sírt meg minden, pedig ő magától sosem esik el és remekül síel!
Az ilyet ki kellene zárni a pályákról!
Úgyhogy csak óvatosan!!!!!!!!
Pocika!
Sajnos nem tudlak bíztatni itthoni ruha ügyben, szerény véleményem szerint még a nagy Baba áruházakban is pocsék a kínálat!
Szerencsére én is kaptam most 2 gatyát a bartátnőmtől ami most még párhétig jó, aztán van 2 db tavaszi, amit amcsiból hoztam, remélem ezzel már kihúzom!
Elkeserítő, hogy mi mennyire nem divatozhatunk
Lányok még egy kérdés, kilókban ki hogy áll???
Én 14+1 és minimum 3-4 kg(tekintettel a svédasztalos kosztolásra)Ez gáz???