Sziasztok,
Csatlakozhatom hozzatok? Mar ismertek nehanyan a mennyit hiztam topikbol!
Nagyon tetszettek a "hogyan tudtam meg" irasaitok, meg is konnyeztem egy kicsit.
En is leirnam, mert olyan egbol kapott kis ajandek volt.
Szoval mar van egy 5 es fel eves fiam. Amikor o 3 volt, elkezdtunk gondolkodni a ferjemmel, hogy talan idoszeru egy testverke. Sajnos ket es fel evig semmi. Oktoberben elmentem nogyogyaszhoz,hogy talan el kellenne kezdenem kivizsgalni magam, mivel egy kicsit hosszunak talalom a varakaozast.
Nodokim megvizsgalt, maj kijelentette, hogy nincs kulonosebb gond,de sajna nincs peteeresem es eloirt mindenfele vizsgalatokat. Ugy gondoltam a vizsgalatokat kezdhetnenk decemberben, mivel szerveztem a ferjem szulinapjat, ami november 9-en volt. Szuperul sikerult, meglepetes volt, majdnem 60-an voltunk.
Annyira boldog volt, hogy par napig csak "unnepeltunk"
December elejen egy baratnommel bevasarolni mentunk es en egesz nap csak ettem. Vagy egy szendvicet vettem, vagy a mekin egy hamburgert, vagy palancsintaert kellett megallnunk. A baratnem meg is jegyezte, hogy a te helyedben csinalnek tesztet, mert te nagyon furcsa vagy. Altalaban ugy kell nyosztetni, hogy alljunk meg enni.
Szamitasaim szerint viszont akkor voltam a 29. napon, tehat meg nem voltam kesesben, mivel 28-29 naposak a ciklusaim. Nem volt semmi jel sem.
Meg mivel a dokim mondta, hogy nincs petesejt, + vizsgalatokra vartunk, igy kivetettem a fejembol, egeszen 3-4 napig amikor is meg mindig nem jott meg.
Vegul is egy reggel megcsinaltam a tesztet, de valahogy nem is gondoltam vele, hiszen a gyogyszertar mar egy kisebb vagyont nyert velem a ket es fel ev soran, a tesztek vasarlasaban
De ezen a reggelen, amikor raneztem es meglattam a ket csikot, minden atfutott az agyamon. Orom, felelem, boldogsag, buszkeseg.
Megmutattam a ferjemnek, nagyon orult o is.
November 9-en volt a 40. szulinapja, a baba pedig november 11-en fogant.
Majd teszteles utan felhivtam a nodokimat, aki egybol-" meg nem kaptam meg a vervetel eredmenyet, megcsinalta?"
En pedig nevetve valaszoltam, -+"nem-nem, de azt hiszem masik vervetelre lenne szuksegem, ugyanis azt hiszem terhes vagyok".
Azota mar a 20. hetet tapossuk a kicsikemmel.
Minden renben, bar az elejen nagyon fajdalmas volt. Talan az elso csaszar miatt, nem tudom, de nekem nagyon fajt a pocim.
Elnezest, hogy ilyen reszletes voltam, de mar le is tettunk rola, hogy terhes leszek. Furcsa az elet, de ez van. C'est la vie, mint ahogy nalunk itt mondjak.
Udv
Aniko