Sziasztok
Beatrixről annyi hírem van, hogy Ákoska tenyésztésének eredménye a 4 napos hétvége miatt csúszik, de már jól van, ügyesen szopizik és ha minden rendben, akkor talán holnap hazajöhetnek
Evekát is meglátogattuk bent a kórházban (amíg vártunk a dokimra
), nagyon aranyos a kis Marci baba
, mikor ott jártunk, épp az apukája vállán szunyókált
Tegnap sajnos még nem jöhettek haza, mert Marcika picit besárgult, így éjszakára kékfénykezelést kapott, de ha mára jó lesz az értéke, akkor ma már jöhetnek haza
Timka
Miért nem mered felügyelet nélkül hason fekve hagyni? Az a legbiztonságosabb
Hason semmi baj nem tud történni vele
Én éppenhogy csak úgy merem egyedül hagyni. Én háton nem merem egy percig se felügyelet nélkül hagyni, ma reggel egy percre betettem az ágyunkba (kaja után) és akkorát bukott, hogy csak na, még jó, hogy ott voltam.
Én iszom a Lactoherbet, már vagy 1 hónapja, napi 5-6 pohárral és semmi baja sincs tőle Kristófnak, abszolút nem fáj tőle a pocija
Tegnap voltunk a dokimnál, megvitsgált, minden rendben velem és mostantól végre újra MINDENT
szabad
Kristófkát addig itthon hagytuk, nem szívesen vittem volna így az influenzajárvány kellős közepén emberek közé, így inkább addig anyukám vigyázott rá, közben egyszer megetette és állítólag nagyon jó kisfiú volt
Mi Pesten azért egy-két helyre még beszaladtunk
, a Mini-Manóban és a Brendonban vettünk egy pár kifogyóban lévő cuccot és vettünk Törpikémnek ajándékot, ma van ugyanis a névnapja
(majd rakok fel képet az ajándékáról, nagyon édi
, csakhát még nem is kapta meg, még horkol az ünnepelt
)
Nálam egyébként teljesen más dolgok felelősek a tejtermelésért, mint a fejés. (én fejtem egy jó darabig, semmi eredménye nem volt)
Nálam a kulcsszavak az idő, (sok idő
), pihenés, de leginkább az alvás, és az evés, ivás. Nem véletlen, hogy éjszakánként (amikor is 5-6 órát pihizek egyhuzamban), akkor akár 130-150gr tejcsit is termelek, míg nappal csak 70-80-at
Sőt, ha csak elmegyek sétálni, vagy kimozdulni egy nagyot, mint pl. tegnap, már attól megcsappan a tejem. Pedig tegnap tök jól éreztem magam, végre kószáltam egy nagyot, tök jó volt, ettem is, ittam is, csak épp nem pihentem, erre az eredmény (reggel 8-tól du. 4-ig) 70gr
Két ciciből
Vagy elég annyi, hogy Kristófka benyűglődjön, hisztizzen, ne aludjon el két etetés között, lefárassza anyut, mert akkor aztán hiába minden, volt, hogy ilyenkor csak 20(!) gr tejcsit tudott szopizni 2 ciciből.
Én nem is értem, hogy akiknek mondjuk sírós, sokat nyűglődő babája van, aki mellett még ennyit se lehet pihenni, mint Kristófka mellett (merthát én 1 ébredéstől eltekintve este 10-től reggel 6-ig alszom), az hogy bírja? És akinek van még 1-2 gyerkőce mellette? És egész nap süt-főz, rohangál, takarít?? Azoknak hogy van tejük?
Nekem az lenne a legideálisabb, ha egész nap az ágyon hevernék és csak enni, inni kelnék fel, Kristófka pedig közben békésen szunyókálna. Akkor talán lenne tejcsim. De nekem a legapróbb fizikai munkától (legyen az akár egy séta, de akár egy porszívózás) vagy a legkisebb idegeskedéstől is megcsappan a tejem.
Nekem hiperérzékeny egy tejcsim van.
Nálatok nincs így? Ti bármit csinálhattok, lehettek kialvatlanok, fáradtak, sírhat a babátok fél napon keresztül, akkor is ugyannyi tejetek van????!!
Babus