Új privát üzeneted érkezett!

Kagyló!
Akkor mi egyszerre fogunk haladni. Izgi.
Te is long protokollon vagy? Nem most Suprefact jön amíg meg nem jön és utána uh, utána Suprefact+Gonal.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zseboroszlán
Mi az a long protokoll? Nekem closty,menogon stb

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!
Nekem a doki mondta hogy long protokoll. Nekem úgy csinálja, hogy most leszek a 19 cn, innentől 0,5 ml Suprefact egészen addig amíg meg nem jön, ha megjön akkor telefon és a 3-6 napig uh és vérvétel és onnan jöhet a Suprefact és a Gonal együtt addig amíg meg nem érnek a peték. Tehát nekem kb. márc végén ápr elején lesz a punkció.

Neked ez hányadik lombik?

Reno, Niki!
Nagyon szorítok Nektek!

Zsebi
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Woodi!
Megkérdeztem Krizsa doki csak szerdán lesz bent, szóval most a hosszú hétvégén nem tudod meglátogatni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri,
igaza van Zsebinek, szerintem is halasszunk. 1 hét ide vagy oda már nem számít, és tök jó lesz a képeiteket nézegetni Kép

Woodi,
általában hétvégén varrogatok. Ma is csináltam délelőtt egy plédet, amíg a férjecském aludt. Egész héten éjszakás volt, úgyhogy nem sokat láttam, most is csak szunyálva. De álmában is tetszik Kép
A vásárlásokat pedig az esti órákban szoktuk intézni. Budafokon nemrég nyílt a Savoya park bevásárló kp, van ott minden, butikok, bababolt, Auchan, stb. És nincsen tömeg. Aztán szép apránként. A babakocsit pedig ismerőstől vettük elég jutányos áron Kép
Én nem hívtam a dokimat azóta, hogy elengedtek, de mi abban állapodtunk meg, hogy augusztusban jelentkezünk. Szeretnénk majd bevinni Andort megmutatni, meg akkor viszünk valami ajándékot neki és a nővéreknek is.

Kriszta (párjaKép),
megvan már az eredmény? Nagyon izgulunk!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!

Lehet, hogy nem érdekel senkit az én történetem, de nekem is a Kaáli-ban "hozták össze".
Nagyon örülök, hogy itt nagy az összetartás és a barátság. Én is szurkolok mindenkinek, mert tudom mennyire nehéz a várakozás.
Nekem második lombikra sikerült ( másodszorra fagyaszottat ültettek vissza). Most 14hetes vagyok és túlvagyok már egy genetikai UH.-on is. Eddig minden rendben van.
Mindenkinek sok sikert és jó egészséget kívánok!
Angelani

Kép
angelani

Angelani,
szerintem mindenkit érdekel a történeted. És persze a sikertörténetek új erőt adnak. Az pedig különösen örömmel tölt el, hogy van bizonyíték, fagyibabából is sikerülhet. Gratulálok a babához (vagy babákhoz?) és boldog pocakosodást kívánok! És persze ha van kedved, maradj velünk Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Angelani!
Júhéj de jó. Pont a napokban gondolkodtam - nekem a 2. lombikom folyik most - hogy nem nagyon hallok hírt olyanról akinek a második sikerül. Fantasztikus!
Bodgog babavárást kívánok!

Kriszta eredményét úgy lászik már csak ha hazajön tudjik meg szerdán. Remélem zebrás lesz a hét közepe!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara77!
Köszönöm a jókívánságokat! Egy baba van, de nagyon Boldogok vagyunk így is. Egyelőre egy babát is terveztünk. Bár nem bántuk volna ha több sikerül :-) .
Természetesen szívesen maradok veletek!

Zseboroszlán!
Neked is megköszönöm, hogy velem együtt tudsz örülni:-)! Ez nagyon jól esik.
Én bízom benne, hogy neked sikerül a második. Nagyon szurkolok!

Nekem meg az a "furcsa" ha elsőre sikerül, természetesen annak is örülök, ha azt hallom, hogy összejött valakinek.
De szerintem az nagyon nehéz. Mert az elején eléggé megterhelik a méhet a sok hormonnal és a petesejtleszívással. Természetesen ezt az orvosok is tudják. A másodikra a legtöbb esetben már nincs annyi gyógyszerre szükség és nagyobb lehet az esély. De itt úgy olvasom, hogy kevés embernek sikerül a másodikra vagy a "fagyibabák" nem maradnak meg. Ez érdekes. Az én ismerőseimnek másodikra sikerült, illetve az egyik lombik a harmadikra. Bár az igazság szerint az lenne a legjobb, ha mindenkinek elsőre sikerülne. Tudom ez csak álom. A lényeg, hogy nem szabad sokat idegeskedni. Könnyű mondani! Na jó, hagylak titeket:-)!
Majd még benézek.
Sziasztok!

Kép
angelani

Zsebi, Angelani és Többiek!
Nagyon nagy állat vagyok, a 8.napon csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Most persze kiszaladt alólam a föld. Nincs semmi tünetem, picit a cicimet érzem, úgy félek.
Vérvételből mi a legkorábbi idő, amikor meglehet állapítani a gyerekeket?
segítség!
reno
reno

Reno!
Ne idegeskedj! Nekem nem is csináltak vérvételt csak miután pozitív lett a teszt (azt is napok múlva).
Én a tizedik napon csináltam és annyira halvány volt a csík, hogy én nem is vettem észzre. Amikor a férjem megnézte, akkor Ő látott valamit.
Képzeld! Csak egy óra múlva láttam meg én is a halvány csíkot. De még mindig nem hittem el és rettenetesen féltem. Végül a 13. napon is csináltam. Akkor már jobban látszott a második csík is, de az is elég halvány maradt.
A lényeg, hogy ne gondolj rá! Ha idegeskedsz azzal csak rontassz a helyzeten. Én a második beültetésnél már nem voltam annyira ideges. Valahogy éreztem, ennek sikerülnie kell.
De a lényeg!
-1 hetet szigorúan feküdni kell! Hülyeség, hogy nem!
-Csak langyos vízben tusolni!
-Sok folyadékot inni! stb....
Nem érzed néha magad lázasnak?
Én nagyon meleg voltam. Azt mondják az orvosok is, hogy ha a hőmérséklet 37C° fok környékén marad, akkor sikerült. Nekem bejött. Néha még éjszaka izzadtam is mint a ló. De ez nem mindenkinél van így!
Én nagyon szorítok neked!
Fel a fejjel és ne idegeskedj!
Mert az idegeskedés később is okozhat gondot!

Kép
angelani

Szia Reno!

Ezer éve nem láttalak..
Dehogy vagy állat. Ezen szerintem mindannyian átestünk.Az inszem után én is gyártottam a teszteket feleslegesenKép
Még nagyon az elején vagy... A normál ciklusnál a megtermékenyülés után a beágyazódás 7-14(!!!)nap.
És akkor még nem beszéltünk a HCG-ről..aminek kell 1-2 nap, hogy kimutatható mennyiségben legyen.
Úgy emlékszem, hogy Lara a transzfer utáni 12.napon ment vérvételre, de majd jön és megnyugtat. A negatív tesztet felejtsd el, csak lelkileg csinált ki és felesleges pénzkidobás volt.
Még nincs veszve semmi, hidd el, hogy még bármi lehet!!!
És remélem, hogy az a bármi egy zebra képében fog betrappolni a fórumunkba!!!
Kitartás és bátorság!!!

Fea
fea

Kedves Fea és Angelani!
Köszönöm, hogy írtatok, jobban vagyok, minden szótól. Igazából azért csináltam, mert abban bíztam, hogy nagyon halványan már derengeni fog ott egy csíkocska. Ez az egész hét, úgy telt el, hogy egyszer fent voltam, egyszer lent. Nehéz volt, azért is nem jöttem, hogy ne nyavajogjak itt nektek, közben belül pedig megkattantam. Nagyszerű ember a párom, de egyáltalán nem lelkizős, SEMENNYIRE, tehát szikrája sincs meg benne annak, hogy min megyek keresztül, és mivel tele van a cége egyéb problémáival, én mindig is kíméltem a saját hülyeségeimtől. Mivel nálunk ő a domináns "egyed" (én Halak vagyok, ő Kos), és az én hibámból nincs gyerek, emiatt sokszor nagyon rosszul érzem magam. Szeret nagyon, de ő az a fajta ember, aki mindent megkap, amit akar, bármit véghezvisz (piacvezető a szakmájában), pénz is van, minden van, gyerek nincs... Kivagyok idegileg, és lehet, hogy ez is gátol abban, hogy "szaporodjak".
Valószínű, hogy ez a 8. napos teszt tényleg nagyon korai, nem adom fel, csak egy picit alázuhantam.
Olyan jó, hogy nektek mindent el lehet mondani, mégsem ítéltek el.
Köszi,
reno
reno

Szia Reno!

Ez a kos halak felállítás nagyon ismerős. Csak nálunk én vagyok a kos. A lelki ingadozásod a hormonoktól is lehet. Tudom, hogy mennyire rossz. Én is mindenemet odaadtam volna, ha két csíkos tesztet csinálok. Sajnos ez még várat magára. Ráadásul nálunk más is közbeszólt.
De most inkább rólad.. Azért, mert miattad nem lehet baba, ne rágd magad. Nálunk nekem vannak kis problémáim, de minden orvos azt mondja, hogy ez nem oka a meddőségnek. Az elején ki akartam ugrani az ablakon, hogy miattam nem lesz gyerekünk. Most viszont kit okoljak? Nincs értelme agyalni, sok olyan pár van, akiknél minden ok és mégsem jön a baba...
Hidd el, hogy csak az esélyeid romlanak és beleőrülsz a teherbe..
Fel a fejjel, nemsokára jönnek a kis ebihalak és te leszel a legboldogabb halmamaKép

Fea
fea

Reno!
Ne idegeskedj! Csak az előttemszólókat tudom ismételni. Ez egy nagyon korai megingásod volt még kell várni a 13. napnál előbb nem érdemes tesztelni és még akkor sem biztos, hogy kimutatja a legjobb a vérvétel, amit a Kaáliban szintén megcsinálnak a 13. napon. Kitartás mindjárt itt az a bűvös hétfő és meglátod minden rendben lesz. Szorítok neked nagyon nagyon!!!!!!!

Kép Kívánom ilyen szép vidám hangulatod legyen!!!!

Angelani!
Mindenkinek örülök aki babás lesz nem vagyok irígy, sőt külön boldogsággal tölt el azért mert tudom meg lehet csinálni és bízom benne, hogy bevizonyítom egyszer én is hogy sikerül. Kép
Abban osztom a véleményt, hogy lehet, hogy az első sokaknak azért sem sikerül, mert nagyon rástresszelünk, annál sokkal jobban izgultam féltem most már azt mondom jöjjön aminek jönnie kell.
A hőm akkor nekem is az első héten végig 37 37,2 volt aztán szépen visszaállt normál állapotra! Kép
A fekvéssel én is így voltam, de még a második héten is az esett a legjobban nekem a punkciótól annyira fájt a hasam, hogy csak a fekvés volt jó. Másnak meg meg sem kottyan a punkció.

Fea!
Remélem nálatok is szépen alakulnak a dolgok! Nagyon izgulok ám érted. Nálunk a párommal van a baj, de soha nem hibáztatom érte soha nem tudhatjuk éppen ki fog belekerülni ebbe a cipőbe. Sajnos van olyan is amit te írtál mindenkivel minden rendben és mégsincs. Szóval ezeken te se edd vagad!!!!

Niki!
Neked is már csak pár nap! Nagyon izgulok érted is.
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Reno!
Mintha magamat látnám:-)
A férjem szintén kos ém meg halak.
Szerintem pont olyan a férjem mint a tiéd!
Ő is mindent elér amit akar.
Egy vérbeli kost csak egy nyugodt hal tud elviselni:-)
De mi is nagyon jól megvagyunk!
Nincs probléma köztünk, bár a romantika elmarad.
Hála, nekem elég. A férjem sem lelkizős ( SEMENNYIRE), hogy a szavaddal éljek.
Szerintem még ez adja nekünk a plusz erőt, hogy ne legyünk olyan esetlenek.
Kell nekünk a pozitív irányító:-).
Félre téve a tréfát, szerintem túl korán csináltad meg a tesztet.
Fea hozzászólását is csak meg tudom erősíteni!
A HCG csak akkor kezd el termelődni, ha már beágyazódott/beágyazódtak. Annak a szintje 1,5 naponta megduplázódik. Ezért mondják, hogy a 10.nap előtt szinte kimutathatatlan. Ha a 7.napra beágyazódik, akkor is csak 3-4 napra rá mutatható ki a vizeletből. Szerintem még a vérből is csak a beágyazódást követő 3. napon tudják kimutatni.
Tehát! Ha végképp nem bírod, akkor is csak a tizedik napon csinálj tesztet.
A másik, hogy ne dobd ki öt perc után a tesztet. Amint írtam, nekem később látszódott. Gondolom a teszt is később dolgozta fel azt a kevés HCG szintet.
Nyugi-nyugi-nyugi!
Jajj, én már úgy izgulok mindenkiért!
Angelani

Kép
angelani

Én meg azt hittem, hogy micsoda kivételes eset vagyok, hogy egész életmben "tűrnöm" kell a Kosomat. Mennyire igaz, amiket Angelani írt. Valóban, nélküle biztosan nem lennék, aki vagyok.
Kirándultunk egy kicsit, jót tett a levegő, végre itt a tavasz!
Nincs itthon több tesztem, ma reggel eljátszottam, amit a Kaáliban kaptam, úgy döntöttem, hogy 10. napon bemegyek vérvételre. Majd azt is hamarosan elárulom nektek, hogy miért kell mielőbb megtudnom, hogy hányan vagyok. Nem csak azért sürgetem a sorsot, mert kíváncsi vagyok...
Köszi, hogy mindent leírtatok, amit tudtok, sokkal jobban vagyok.
Zsebi, megőrülök, hogy neked mindig van rám energiád! Fantasztikus nő vagy! Én is elhatároztam, ha sikerül, minden nap itt leszek és bátorítom a többieket, de te ezt teszed már mióta! Úgy, hogy közben te is csak arra vágysz...
Örökké hálás leszek nektek, hogy felrángattatok, puszi mindenkinek, majd jövök, lassan mennem kell dugni, mármint kedvenc tavaszi gyümölcsömet az Utro-bogyót!
reno
reno

Reno... bocsánat hogy halkan belekotyogok, de semmi értelme 10.napon vérvételre menni. Ha mondjuk éppen akkor ágyazódik be, nem mutat ki semmit, de a dokik is értékelhetetlennek fogják tartani az eredményt, nem mondhatják azt, hogy nem sikerült, hagyd abba az Utro-t, viszont visszarendelnek később, és ez felesleges pénzkidobás, rohangálás. Nekem is csak a 17.napon(!) volt 300 fölött a HCG-m. Vagy nézd meg Lara példáját, neki se mértek volna semmit a 10.napon, és közben ott nő benne a gyermek.

Próbálj meg még kicsit nyugodt maradni, bízni, a sok idegeskedés a visszájára is fordulhat! Pont ezekben a napokban kéne legjobban vigyáznod... még nagyon korán van! Kép
snori

Ja, nem írtam. Szóval a HCG szintet meghatározott napokon meghatározott mértékűre várják az orvosok. Csak a 13.napira mondják, hogy 50 fölött pozitív, 14-15.napira meg 100 körülire várják. 10.napra nincsen ilyen adat, hiszen ekkor még semmire nem lehet következtetni, de ha mondjuk látnak is 10-20 közötti mértéket, abból nem biztos, hogy lesz terhesség. Ezért kellene várnod.
snori

Reno!
Elmondok előbb én valamit ( természetesen mindenkinek).
Szerintem ezek után már nem biztos, hogy visszaírtok nekem.
Szóval elsőre kettőt ültettek vissza. a második alkalomkor hármat ( abból maradt meg egy ).
Nekem előtte ( 2001-ben ) műtétem volt. Elég bonyolult, még a méhem bal oldalát is plasztikázták. Ezek után természetes volt, hogy három babát nem tudnék kihordani, sőt talán kettőt sem.
Ezért imádkoztam, hogy csak egy maradjon meg.
Tudom ez gonosz dolog, de inkább egy egészségesen, minthogy kettő elvetéljen akár a negyedik vagy ötödik hónapban.
Az igazság az, hogy mi mindenféleképpen először csak egy babát szerettünk volna. Ha több maradt volna meg, akkor sajnos el kellett volna egyet vagy kettőt venni. Ettől rettenetesen féltem!
Nem akartam egyet sem megölni! Ha tudtam volna, hogy biztos ki tudnám hordani, akkor is nehéz lett volna döntenem. Kérdeztem magamtól, hogyan fogok egyszerre kettőről vagy akár háromról gondoskodni? Mi van akkor, ha nem lesz tejem és jöttek a kérdések. Mert a doki mondta, hogy ha kettő megmarad meg lehet vele próbálkozni. Talán nem kell elvenni. Lehet, hogy szörnyeteg vagyok, de ettől is félnék.
Ezért is örülök az egy babának. Szeretnék neki mindent megadni amit csak lehet.
Szeretetből nem lesz hiánya :-)!
Csak ennyit szerettem volna bevallani őszintén.
Angelani

Kép
angelani

Reno,
leghamarabb a 12. napon csinálják meg a tesztet, legalábbis nekem így volt. És akkor még a vérvételen is olyan alacsony volt a HCG, hogy azt se merték mondani, hogy sikerült. Még egy hét kellett, hogy azt mondják beágyazódott és növekszik. Ja és a 8. napon én is csináltam egy - tesztet, ez nem jelent semmit. Igaza van Nórinak, a 10. napi vérvétel eredménye még cseppet sem. Tudom, hogy nagyon rossz, amikor türelemre intik az embert, de sajna ilyenkor mást nem tehetünk. Pihenj sokat, kíméld magad és mi majd izgulunk helyetted Kép

Angelani,
én meg az 1.lombikos kismamik szerencsés táborához tartozom. Bár úgy gondolom, hogy mi itt mindannyian küzdünk/küzdöttünk már annyit ezért a csodáért, és bármikor is sikerül, az a világ legnagyobb boldogsága.

Lányok,
mi a baj az Andor névvel. Anyósom Andor nevébe minden egyes alkalommal beleköt. Ma is annyira megbántott minket: Úgyis csúfolni fogják, nem lehet becézni, szegény gyerek, stb. Miért nem annak örül, hogy babánk lesz? Nem mindegy neki, hogy hogy fogják hívni? Miért kell minden egyes alkalommal akár telefonon, akár személyesen megbántani minket?
Bocsi, hogy így kifakadtam, de annyira megbántott!

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Reno!
Tudod, nem fényezni szeretném magam, de szeretek itt lenni veletek. Amiért meg kitartok még akkor is ha sokat sírok amikor nem sikerül valakinek megvisel és fáj a lelkemnek, hogy megint a tábla aljára kerül. Akkor amikor nekünk kiderült a bajunk és hogy csak a lombik lehet nagyon sok bajom volt a párom hallani sem szeretett volna a lombikról és akkor egy fórum segítségével megismerkedtem egy csodálatos lánnyal aki három sikertelen lombik után végül spontán terhes lett és neki rettenetes sokat köszönhetek. Nyáron mikor rátaláltam erre a topicra és befogadtak és láttam talán tudok viszonozni valamit abból amit én kaptam annak idején. Amikor nekem sem sikerül még nehezebb volt olvasni a topikot, de tudtam vannak olyanok akik most élik át azokat a nehéz perceket amikor nekem is nagyon jólesett a segítség, hát ezért is vagyok itt és próbálok segíteni. Néha már visszafogom magam nem akarok senkinek az agyára menni.
Amikor tesztes nap jön egész este a tesztelőn jár az agyma segény min nehet keresztül stb........

A lányokkal a vérvétel időpontjáról egyezik a véleményem várjál a 13. napig. Amikor leveszik a vért úgyis megkérdezik mikor volt a transzfer és már ott is szembesíteni fognak, hogy az érétk nem feltétlenül lehet valós. Bírd ki mindek stresszeled magad feleslegesen. Tessék elővenni egy jó könyvet jókat enni és pihenni. Ez a legtöbb amit most tehetsz a babókért a pociban.

Lara!
Szerintem egyáltalán ne foglalkozz az anyósoddal. A ti gyereketek és úgy fogjátok hívni ahogy ti szeretnétek. Arról nem is beszélve, hogy olyan nevet úgysem fogtok találni ami mindenkinek az igényét kielégíti. A lényeg hogy az anyukájának és az apukájának tetszik.

Angelani!
Személy szerint én nem ítéllek el. Megmondom őszintén én gy vagyok ezzel az iker dologgal, hogy legalább lesz testvére, mert hogy ezeket a nehéz dolgokat mégegyszer nem vállalom be az biztos. Viszont kettő gyerek nagyon nagy teher és ha az embernek nincs közvetlen segítsége hát annak még nehezebb.
Mindenkinek magában kell mérlegelnie a dolgokat és nem szabad külső szemlélőként elítélni valakit azért mert ő máshogy gondolkodik. Soha nem tudhatjuk ha bekerülünk ugyanabba a cipőbe mi hogyan döntenénk. Három gyermeket én biztos nem tudnék például vállalni ennek ellenére most mindenképp három zsebit szeretnék visszakapni.

Kriszta!
Holnap rajtad a világ szeme. Itt a tavasz remélem megindítod a zebracsordát már épp itt lenne az ideje ha előbújnának!

Bocsi hogy kicsit hosszú lettem! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara77!
Köszi a bíztatást!
Az Andor névvel nincs semmi baj.
Sőt! Mi a párommal szándékosan olyan nevet választottunk, amit nem lehet becézni.
Egyébként meg igaza van Zseboroszlánnak.
Ti fogtok a gyerekkel élni. Ha nem tetszik neki a név, akkor látogassa a szomszéd gyerekét.
Szerintem nem rossz név és amikor felnő, nem fogja mondani, hogy hülye nevet adtatok neki.

Zseboroszlán:
Köszönöm, hogy te is megértessz!
Én szurkolok!

Kép
angelani

Angelani!
Nem hiszem, hogy bárki közülünk nem értené meg a te esetedet. Egyértelmű, hogy ilyen műtét után a legnagyobb biztonságra törekszel. De látod, segített neked a sors.
Én, jelenleg úgy gondolom, hogy jöjjön, aminek jönnie kell. Ha 3, akkor 3. Persze 2 lenne a legjobb, de nekem már mindegy, csak jöjjön valaki.
Lara, most néztem meg milyen cuki a babád a weblapodon, mosolyog az egyik képen, jól látom? Andor, én ilyenkor mindig asszociálok, ez egy komoly férfinév, ismerek egy Andort, nagyon okos fiú.Valamiért az anyósok már csak ilyenek. Biztos az ő anyósa is beleszólt annak idején, de változnak az idők. Csak magatokkal törődj!
Hallgatok rátok, nem megyek be a 10. napon. Meg fogok őrülni, de kibírom. Tesztem sincs, csak a remény. Úgy szeretnék most kismama lenni!
reno
reno

Drága lányok ! Újra itt Kép
Most dióhéjban csak annyit, hogy 15 petikéből 7 termékenyült meg (2 spontán, a többi ICSI-s)
5-én kaptam vissza egy 10 és egy 8 sejtes margarétát. Kicsit túlstimuláltak, de azért túléltem, a punkció után 5-6 nap nagyon nehéz volt. Tegnap, a 10. napon elkezdtem barnázni, rózsaszín is jött, ma folytatódott, ezért reggel elmentem vérvételre. 10 körül lesz eredmény. MÚlt héten kb. szerdán kezdődtek a mensis görcsök, de az elmúlt napokban elég erősen és hát gondoltam, hogy hamarosan megjön.
Sajnos nem tudok már bízni egy pozitív eredményben.

Stella, Kriszti, szorítok még nektek, hátha..

Puszi mindenkinek, köszönöm a drukkolást!!

mniki

Zsebi, Angelani,
olyan jó, hogy írtatok. Elmondok még valamit, ami nagyon megdöbbentő (vicces) volt. Azt találtuk ki, hogy ha még egyszer valaki beszól a gyerek neve miatt, akkor azt mondjuk, hogy a másik verzió a Gilgames Márió. Gondoltuk ez elég durva ahhoz, hogy mindenki megértse, nem óhajtunk senkivel sem a gyerekünk nevéről vitatkozni. Miután eluntuk, hogy az Andor így nem jó, úgy nem jó, párom bedobta ezt a másik változatot. Anyósom meg holt komolyan elkezdte nézegetni az utónévkönyvet, hogy azoknak mi is a jelentése. Simán elfogadta volna, egy szava sem volt ellene. De azért mi maradunk az Andornál Kép

Angelani,
én sem ítéllek el. Mi kettőt kaptunk vissza és vártuk, hogy ikrek legyenek. Bár 36nm-en élünk, de tavaly az egész lakást átalakítottuk, hogy legyen külön gyerekszoba és így elég kényelmes lett. Aztán kiderült, hogy csak egy, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy te is, mi is már nagyon vártuk. És ha egészségügyi okok miatt mérlegelni kellett volna, hogy megpróbálom-e mindkettőt kihordani és elvesztem őket vagy már csak egyet, de biztonsággal hordok ki, én is az utóbbit választottam volna. És szerencsére nem is kellett választanod, a természet mindent a lehető legjobb módon rendezett elKép

Zsebike,
nagyon jó, hogy itt vagy velünk. Én is annyi támogatást kaptam itt, hogy hatökrös szekérrel se lehetne visszatartani Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Reno,
ari vagy, hogy megnézted. Bizony, bizony mosolyog rajtunk Kép Az uh alatt végig nagyon nyugodt, kicsit lusti volt (mint az apukája) és elégedetten mosolygott a világra. Egyébként a társításod nem volt rossz, az Andor jelentése férfias. És ha jól megnézed a képeken nagyon vígan mutogatta a kukiját. Úgyhogy illik is rá Kép
Örülök, hogy úgy döntöttél, nem mész vérvételre. Valahogy ki kell bírni. Küldöm az sugarakat +++++++++++++++++++++

Mniki,
akkor már csak egy óra. Tudom, hogy már sokat írtam, és nem is mindenkinél jön be, de én barnáztam, meg is jött és mégis babás lettem. Ja és persze semmilyen tünetem nem volt, jeleknek se híre, se hamva. Nagyon szurkokok!!!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77

MnikiKép
Ne add fel! Ebből még bármi lehet! Próbálj erős maradni!
REngetegen barnáznak, vagy véreznek, aminek több oka lehet pl. éppen aktuális lenne a menzid, vagy az utro miatt megpattant néhány hajszálér a méhnyakon, de lehet ezer más oka is! ENm feltétlenül azt jelenti, hogy nincs baba!
Kérlek, szedd össze magad lelkileg! ez most nagyon sokat jelenthet!

Lányok!
Köszi mindenkinek az együttérzést.
Most nem tudom hogyan tovább. Igazából teljesen esélytelennek látok minden próbálkozást. Élni sincs kedvem.
Azért mindenkinek drukkolok, de lehet, hogy nem írok annyit, mint eddig!
Pusza Mindenkinek!
Stella

Kép
stella9

MnikiKép

Ne add fel, nekem is voltak mensis görcseim, meg sokan vannak akik barnázgatnak is és mégis ott van a pocakjukban a baba! Nagyon várom az eredményt, írd meg mihamarabbKép

Üdv
Évi
evike1975

Stella,
amit Mnikinek írtál tele van optimizmussal és pozitív energiával. Próbálj meg ebből egy kicsit magadnak is adni. Sikerülnie kell, csak nem szabad feladni. Tudom, hogy ez most sablonos és egy cseppet sem könnyít a lelkeden, de azt is tudom, hogy erős vagy és újrakezded. Csak kell egy kis idő, hogy feldolgozd a csalódást. Gondolok rád és tudnod kell, hogy nem vagy egyedül!

Lara

KépKép
lara77

Nagyon alacsony a progi szintem, Mágus azt mondta, hogy 90 % nem sikerült, hagyjam abba a Duphastont. Ez van Kép
Sokat agyalok, hogy min múlhatott, de ha őszínte akarok lenni, múlt hét végén már azt éreztem, hogy nem sikerült. A mensis görcsök miatt, hiába hallottam, hogy attól még lehet. Alapjáraton nagyon érzékeny vagyok, nemcsak lelkileg, de a testem is. Hiába, nem tudok mit tenni, csak reménykedek, hogy legközelebb sikerrel járunk.

Stella drága, tudom, hidd el, tudom, hogy nagyon rossz most, de feladni nem szabad. Én is legszívesebben kifutnék a világból, mert tényleg nagyon szép, reményt adó stimum volt és minden úgy állt, hogy most sikerülnie kell. Hát a fenét ! Nem tudom, mit kellene másképp csinálni, de valószínűleg a következő alkalommal nem is maradok otthon még az ET után sem.
Egyébként nem kérdeztem, hogy mi lett azzal a 3 db 8 sejtes margarétámmal, amit otthagytam. Mágus 1 %-ot adott, hogy fagyóba mennek. Ilyen az élet.

Na, drágaságaim tényleg köszönöm a sok bíztatást, nagyon nehéz lenne nélkületek !!

Nem kezdtünk babásodó tavaszt, de ami késik, nem múlik, igaz ?! Kép
Puszillak benneteket !

mniki

Nikikém drága!Kép
nem nagyon tudok mit mondani! Próbálj meg felállni és tovább battyogni a cél felé. Csak ez adhat erőt semmi más!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu, köszönöm... !!

Egyébként most a spontán babucira fogunk hajtani, amíg nem kezdjük az újabb próbálkozást Kép
Ezt találtam ki Kép Kép
Majd megbeszélem a PCO-s petefészkeimmel, hogy működjenek együtt, különben irgumburgum

mniki

Niki,
egyik szemem sír, a másik nevet. Sajnálom, hogy nem sikerült, ugyanakkor nagyon örülök, hogy ilyen pozitívan látod a jövőt. A spontán baba összehozása pedig sokkal kellemesebb, mint a lombik Kép Hajrá!!!!

Lara

KépKép
lara77

De jó Niki hogy egy kicsit derűsebb a kedved!Kép
Ezt már szeretem! Mindenkinek tessék példát venni erről az erős, leendő spontán babás csajsziról!KépKépKép

Lányok mi kedden voltunk Krizsa bácsinál UH-on és márc. 26-án kezdődik a szurizás. Meglepett mert kicsit későbbre vártam, de egyáltalán nem bánom hiszen már nagyon türelmetlen vagyok!Kép
Úgyhogy Lara végre tehetsz dátumot a nevem mellé, már frusztrált hogy az én nevem mellett üres már olyan régóta.Kép
A doktor bácsi hívta fel rá a figyelmem hogy végre Mo-n is elérhető a Progeszteron szuri ami jelenleg a legjobb és 50 Euróba kerül. A Pharmafutárnál kell megrendelni és Ausztriából egy hét alatt ideér.

Angelini!

Örülünk a babódnak és ne gondold hogy mi nem gondolkozunk ilyesmi dolgokról! Személy szerint én is csak egyet szeretnék aztán másodszorra pedig ikreketKép! De egyelőre csak egyet!Kép Persze nem fogok pityeregni ha mégis kettő leszKép, maximum örömömben!

Stella drága!

Tessék előszedni az optimizmusod és gondolj arra hogy itt a tavasz jön a nyár és újabb esélyek. Nem szabad feladni!Kép Attól csak rosszabb! De ha megtanulsz bízni magadban akkor minden egy kicsikét szebb lesz! Az embernek ilyenkor olyan apró dolgokba kell kapaszkodnia mint pl.: de finom lett a marhapörkölt, kibújt egy tulipán a kertben, de jó volt az esti film...stb. No és persze a párodba akivel imádjátok egymást és ha valamelyikőtök lecsüccsen akkor felszedi őt a porból! Hogy valami hasznukat is vegyük...Kép!

Reno!
Továbbra is izgulunk!

Mindenkinek szép délutánt!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu, de jó, hogy te is előbújtál, mint egy hóvirág! Köszönöm, hogy izgulsz értem, rám fér minden pozitív gondolatotok. Március 26. mindjárt itt van, zajlanak az események hamarosan...
Mniki, teljesen igazad van, spontánbaba hajrá! Látod, milyen jó, hogy nálad ez szóba jöhet, én a bezáródott petevezetőimmel nem reménykedhetek.
Itt a jó idő, most biztosan feltöldődsz te is! Én is, mindenki!
Stella, ez csak múló rossz hangulat, ami engem is mindig megtalál. Úgyis lesz kisbaba, csak ki kell várnunk az idejét! Mindannyian anyák leszünk, az az idő már elmúlt, hogy nem tudnának segíteni nekünk. Gondoljatok bele (vagy inkább ne) anyáink korában még nem volt megoldás a "bajainkra". Szóval szerencsénk van, hogy most élünk, és vannak ilyen Mágus és társai típusú doktorok.

Elvagyok, mint a befőtt, nem csinálok semmi hasznosat, remélem a szervezetem viszont dolgozik belül és puha ágyikóval fogadja(ta) a gyerekeimet.
reno
reno

Reno!
Örülök,hogy neked is jobb már a hangulatod. Hamar elrepül ez a pár nap meglátod! Nagyon nagyon izgulok érted és bízom benned!

Niki!
Kép
Kár hogy a te zebrád sem jött elő tavasszal, de bízom benne és tudom hogy hamarosan előbújik. Tetszik a pozitív gondolkodás előre a spontán babóért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Kielégítenéd a kíváncsiságomat mi ez a Progeszteron szuri? Ez a stimuzáshoz kell? Még nem hallottam róla. Neked milyen lesz a protokollod tudod már? (miket fogsz kapni?)
Ez igen midjárt itt a kezdés időpontja. Hajrá!!!!!

Lara!
Anyósod nem semmi. Bár erre is azt tudom mondani ennél nagyobb gondotok ne legyen vele. Szépen megbarátkozik a gondolattal aztán meglátod szeptemberben fülig érő szájjal újságolja ez a gyönyörű Arnold az én unokám!

Kriszta!

??????????????????????????????

Woodi!
Hogy vagy?

Évi!
Tessék magadról is írni! Mi van veled?

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi

A Progesteron injekció egy olajos injekció, ami a megtapadást segíti elő, az Utrogestan, Duphaston, "szúrós" változata. Én már két évvel ezelőtt is ezt kaptam a beültetés után, ugyanúgy a 12. hétig, napi három ampulla.

Zsu!
Nagyon drukkolok Neked!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Reno,
rajtad a világ szeme, nagyon szurkolok!

Kriszta,
hol vagy? Hogy vagy? Hányan vagy?

Zsebike,
tudom, hogy nem nagy ügy és szerencsések vagyunk, hogy ilyen problámáink vannak. Bár nem is probléma, csak nagyon felhúztuk magunkat. De már megnyugodtam és nem érdekel a véleménye. Neki Andor (és nem Arnold Kép) lesz a 4. unokája és már nem igazán izgatja a dolog. De lehet, hogy igazad van és mire megérkezik a kis kukis, ő is feldolgozza a nevét.

Utálom a táblát, nem akarok senkit hátraküldeni Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Petyaanya!!!!
Végre, végre itt vagy! Félve át szoktam nézni a babás topikba, hogy van Petike. Tiszta szívemből mielőbbi gyógyulást kívánok neki!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara

Köszi! Jólesik, hogy izgultok értünk! A nevekre visszatérve: mi annakidején "gondoltunk" a Boázra és Leokádiára. Volt aki komolyan vette... Aztán maradtunk a Péternél.

Peti még mindig nincs jól, én is romokban, lassan a házasságom is rámegy.

Petyaanya

Kép
petyaanya

Lányok!
Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy megértetek engem.
Én mindenkiért úgy izgulok!
Remélem, hogy nyár végére mindenki már csak azon fog aggódni, hogy hány kilót fog magára szedni a pocinövekedés alatt és vajon milyen színű ruhákat vásároljanak :-)!
Én bízom benne, hogy mindenkinek sikerül!
igaza van Reno-nak! Ma már az orvostudomány eljutott arra a szintre, hogy tudjon segíteni.
Így is elég drága, de legalább már nem kell országokat utazni a "gyógymódért".
Tessék optimistának lenni!
Mi meg azért vagyunk, hogy szurkoljunk!
Millió puszi mindenkinek!

Kép
angelani

Petyaanya!
Én is át szoktam nézni - babonából nem írok oda - és szorítok a babádnak, hogy minél előbb otthon lehessen melletted. Kívánom, hogy a házasságod is kibríja ezt a rettenetesen nehéz terhet.

Köszönöm a szuriról való információt. Az azért elég kemény 12 hétig napi három ampulla. Fenékbe vagy hasba? Mert azért ezt mindannyian tudjuk nem mindegy.

Lara!
Nektek most ez a legnagyobb probléma és megértem. Örülök, hogy velünk vagy és megoszdod a bajokat, ha tudnuk segítünk. Azt hogy ez legyen a legnagyobb baj úgy értettem - nem bántásból - hogy egészséges a pici és ez a lényeg. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Petyaanya!
Én is át szoktam nézni - babonából nem írok oda - és szorítok a babádnak, hogy minél előbb otthon lehessen melletted. Kívánom, hogy a házasságod is kibríja ezt a rettenetesen nehéz terhet.

Köszönöm a szuriról való információt. Az azért elég kemény 12 hétig napi három ampulla. Fenékbe vagy hasba? Mert azért ezt mindannyian tudjuk nem mindegy.

Lara!
Nektek most ez a legnagyobb probléma és megértem. Örülök, hogy velünk vagy és megoszdod a bajokat, ha tudnuk segítünk. Azt hogy ez legyen a legnagyobb baj úgy értettem - nem bántásból - hogy egészséges a pici és ez a lényeg. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok lányok !

Sajnos nekem sem sikerült KépKép Mivel épp szabin voltam, nem viselt annyira meg, de természetesen azért sokat gondolok rá, és már megint alig várom a lombikot... Persze előtte még az esélytelenek nyugalmával végigjátszom a 6.-at.

Stella, Eden, Mniki,
Sorstársaim a balszerencsében, azért ne adjuk fel Kép Mindig van út előre....

Most nem tudtam mindent visszaolvasni, de holnap jövök...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta ! KépKépKép
Úgy tűnik ez az időszak nem kedvezett a babásodásra, de eljön, el kell, hogy jöjjön a mi időnk is !!!
Már a következő hónapban indulhat nálad az utolsó inszem ? A doktornővel beszéltetek már arról, ha nem sikerülne a 6. inszem, mikor kezdődhetne a lombik ? Esetleg kell valami kivizsgálás, hormonszint ellenőrzés előtte ?

Zsu ! Húha, akkor nálatok hamarosan beindul az őrület Kép Megértelek, hogy már nagyon türelmetlen voltál KépKép

Tegnap jól kisírtam magamat, azért idő kell ahhoz, hogy megemésszem, de a lelkem gyógyulgat.
Szerencsére itt a tavasz, lehet a kertben gyomlálgatni Kép, a jó kis fizikai munka majd lefáraszt. 3/4 hét múlva azért felkeressük Krizsát, egy beszélgetés erejéig..

Puszi nektek és mindenki vigyázzon magára és csak pozitívan Kép

mniki

Sziasztok lányok!
Stella, Mniki, Kriszta,
nagyon sajnálom, hogy nektek sem sikerült, átérzem a bánatotokat..., de fel a fejjel lányok, nemsokára jön az újabb próbálkozás, és vele az újabb esély (én legalábbis most így érzem, talán a tavasz miatt?)!
Nekem áprilisban kell újra jelentkeznem Krizsa dokinál, aztán - ahogy kivettem a szavaiból- májusban indulhat a következő lombikom. Most, hogy már tudom, mi is vár rám (a szurikat is megszoktam, pedig hogy féltem tőlük!), talán nyugodtabban viselem a következőt, és ha a mama nyugodt, talán a babák is jobban fognak majd ragaszkodni hozzám.
Szeretek itt lenni köztetek, és olvasni benneteket, már bánom, hogy eddig "csak" olvasó voltam, ha hamarabb csatlakozom hozzátok, talán könnyebben viseltem volna el az elmúlt 2 év kudarcait. Na, de ez már mindegy, fő hogy átsegítsük egymást a hullámvölgyeken, és erőt adjunk egymásnak a folytatáshoz!
Éden
Éden

KrisztaKép

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de ezután már csak jó jöhet, biztos sikerülni fog az utolsó 6-ikKép

Én amúgy jól vagyok, köszi kérdésedet Zsebi. Elkezdődött a hányingeres időszakom, de nem baj, legalább már van kiért rosszul lenniKép
Ma voltam EKG-n meg vérvételen. Kedden megyek uh-ra, ott már kiderül hányan vannak és, remélem már szívhangot is hallhatunkKép

Üdv
Évi
evike1975

SziasztokKép
Én Dévais vagyok, de abban a topikban kevesebben vagyunk úgyhogy szeretném tőletek megkérdezni, hogy van-e olyan akinek nem altatásban csinálták a punkciót? Érdekelne, hogy mennyire fájdalmas vagy elviselhető.
Köszi:
Wish

wish

Kriszta!
Nagyon sajnálom! Kép((

Évi!
Örülök, hogy minden rendben. Szeretjük a babákról az uh-s képeket!

Wish!
Még nem hallottam olyat, hogy valakinek itt nem altatásban csinálták, de majd jönnek az okosabb lányok. Az én dokim azt mondja csináljuk altasba mindek fájdalmat okozni ha ki lehet kerülni. Szóval így én nem is gondolkodtam ezen.

zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?