Sziasztok!
Zsuzska, Nyúlné köszi az aggódást, édik vagytok.
Mindennap olvasgatlak titeket, de lusta vagyok írni, meg az az igazság, hogy most kezdek kilábalni a mindennapos émelygésből, hányingerből, hányásból.
Közben rámjött egy kicsit a téli depresszió is, meg most a tavaszi fáradság, de már egyre jobb kedvem van, mert megjött a jó idő és a meleg.
Hurráááá!
Velem minden rendben van, múlt szerdán voltam dokinál, megdicsért, hogy gyönyörű terhességem van.
És meglepődött, hogy hogy nő a babóm.
Pénteken megyek ultrahangra, kíváncsi vagyok, hogy mekkora már a baba.
Nekem is egyre nagyobb a hasam és gondban is vagyok, hogy mit vegyek fel, két nadrágom van, eléggé kényelemetlenek, a szoknyákat még nem próbáltam, hogy azok milyenek. És amúgy is gondolkodom, hogy megéri-e egyáltalán venni egy terhesnadrágot tavaszra, mert legfeljebb csak áprilisban tudnám hordani, utána meg már úgyis itt a nyár és akkor úgyis szoknyát meg felsőt hordok. A sógornőm beígért valami terhesgatyót, de állítólag az már nagyobb pocakra van, kertésznadrág szerűség. Na majd meglátom.
Azon is gondolkodtam, hogy nyáron úgyis csak tangát tudok felvenni, de vajon lehet akkora tangát kapni ami jó terhes nőre is? Szerintetek?
A munkahelyemen a jövő héten megtudják, hogy babát várok, mert akkor fogom kérni az adókedvezményt.
Meg amúgy is, mert már elég látványos, főleg tavaszi ruhában.
A doki olyan rendes volt. Kérdezte, hogy dolgozom-e még? Mondtam neki, hogy igen. Kérdezte, hogy bírom-e még? Mondom igen, bírom. Erre azt mondja, hogy jól van, de ha már nem bírom, szóljak csak nyugodtan és szépen kiír.
Ma először olyan jó étvággyal ettem. A saját főztömet.
Merthogy eddig a főzéstől is hányingerem volt, de ma végre minden rendben volt. Két hónapja először ettem csokit is.
Én a sima Milkát, illetve a Crispy-s Milkát imádom!
Mindenkinek jó pihenést!