Szia!
Nálunk Ábel félt a petárda robbanástól, ahogy anyámlktól jöttünk haza! Mondtuk neki, hogy pedig ő játszik folyton katonásat, meg robbantást, amire közölte, hogy de az játék, ez meg igazi! Jó meglátás!
Igen, lehet, hogy fura ekkora családban, de én amúgy jól el tuom magam egyedül is foglalni, néha különösen jól esik! Ebből most elég kevés jut, még leginkább, ha sikerül elmenni kicsit futni az erdőbe. Sokszor még az is felüdülés, ha gyerek nélkül mehetk be egy boltba, vagy pl fodrászhoz elszabadultam kari előtt!
Azt hiszem ennek az írónak 2 könyvét kapta tőlünk az apósom, mert egyszer már vettünk neki, és az nagyon tetszett! Majd megnézem!
A kenyérsütőben tök jó kenyereket lehet sütni, meh kalácsot is, és nagyon egyszerű. Amúgy semmi bajom a bolti kenyérrel, csak egyrészt ez olyan, mint a házi süti és cukrászda, ami szintén mindkettő jöhet, ha engem kérdezel. Meg jókat lehet kísérletezni, mindenféle kenyerekkel. Én venni is gyakran veszek barnát, magosat, korpásat, stb.
Másrészt praktikus itt fönt a hegyen, ha az embernek eszébe jut, hogy fogytán a kenyér, jól jön, ha nem kell lemenni a boltba, ha időben kapcsolok, max 3 óra múlva ott a friss kenyér, és kb 10 perc, míg kimérem a belevalókat!
Mi is boldog szülinapot kívánunk Taminak! Hogy rendezel bulit neki? Lesz ovis is? Ábel fűzi az agyamat, de szívesen halasztanám kerti-partys időkre! Te hogy csinálod?
Most a lappangási időt töltitek, szerintem ilyenkor már nincs mit tenni, csak várni, megkaptak-e, ami egyébként nwem biztos! Az enyéim itt a házban nem kapták meg az utesóktól, pedig együtt voltak itthon is, oviban is! Igen, felnőtt korban minden ilyen betegség nehezebb, csak nem tudom ilyenkor oltanak-e még! Azt hiszem Zsolt sem volt! Adod még az aloét nekik? Nem fogyott el? Lehet, hogy akkor nem gof túl markánsan kijönni! Ha mégis, a pöttyökre nagyon jó az aloe First! Az van neked? Azt mondják a gyerekorvosok, hogy minden kencénél jobb, gátolja a viszketést, meg hamarabb leszárad! Az egyik csaj egy flakonnal elfújkált, amikor a gyerekei barihimlőztek!
Ez az Ausztria jól hangzik! Síeltek, szánkóztok is?
Ha kiderül a bhimlő, utána tudunk vmikor találkozni? Amúgy az utazást leszámítva Tami ideálios korban van, állítólag ezt ovisan jó elkapni. Én csak azért nem szeretném , mert a két kicsinek még korai lenne! Persze ha Ábel meg a suliból fog esetleg emiatt heteket hiányozni, az sem tuti jó. De szerencsére ez nem rajtam múlik elsősorban, hanem a barikon!
Üdv: Claire
Ja, hétvégén még mi is megyünk Székesfehérvárra az unokatesóimhoz, az 11 felnőtt, meg 6 gyerek, meg 2 pocaklakó per pillanat! Az is lesz egy kis buli!