Botanika!Zsófi!
Köszi,hogy írtatok!Ha tudnátok mennyi harcom volt a rokonsággal,meg a védőnővel is,mert szerettem volna óvatos lenni...
Sajna nehéz volt a felfogásuk,így újra és újra elismételtem nekik,hogy nem...még nem fog kapni ezt v. azt.Persze nagy nyomás nehezedett rám,hogy:ez így nem elég változatos,meg hogy szegény gyerek kinézi a számból a falatot...Micsoda szülő!!!
Néha ingadoztam is,de próbáltam tudatosítani,hogy a változatosságtól fontosabb,hogy biztonságos ételt kapjon a gyerek,és hogy az semmire sem biztosíték,hogy ha a gyereknek ízlik vmi,akkor hasznos is neki,vis kaphatja...
Most a mildibé babatejét kezdtük inni,mivel elmúlt 1 éves.Nem voltam azért teljesen nyugodt,mert előtte csak Ha tápszert kapott:egyrészt ízre is más volt,meg hát az emészthetőség,hatás ilyesmi..
Szerencsére nincs pötty az arcán,csak a popsija piros egy kicsit,de az a céklától is szokott.Gondolom ez nem allegia.Talán a tej,tejtermék nem lesz gond.
Lányok!Pildi és a többiek!
A tojástól tartok.Ti mikortól adtok sárgáját?Nem szeretném elkapkodni.Paradicsomot,narancsot sem merem még.
Yoghurtból,sajtból túróból,pudingból milyet adtok a gyerkőcöknek?Márka,ízesítés is érdekel.
Csoki mikortól mehet pl túrórudival,tejpép ízesítésként,v. pudingnál?ugyanígy a vanília ?
Hogyha a banán gyümölcsként kicsapja azért banános tejpépet kaphat még?Mézes tejbedara mehet?
Minden hozzászólást szívesen vennék!Köszönöm előre is!
Edit