Sziasztok!
Karmen
gratula a nyereményhez, Orsi megérdemelten nyert! Köszi a levelet, válasz is megy, de lehet, hogy csak holnap, ha nem haragszol... A képeket azért megnéztem még tegnap este, nagyon jók, Orsi meg Te is nagyon aranyosak vagytok rajtuk!
Leone
lementettem
, köszike! A cici-kisebesedésért nem irigyellek, az enyémnek 3 hónapba telt, mire megszopta vákumszivattyú
kisbabám szopitechnikáját... Ha eddig nem volt gond, akkor valszeg tényleg a fogak miatt változtatott a szopin, szerintem MJ-Móni
tanácsát érdemes megfogadnod. A sebre meg legjobb a szabadon hagyás, tejcikét-nyálat hagyni rászáradni, meg Bepanthen kenőccsel bekenni, azt nem kell róla letörölni szopi előtt.
Alena
Mizújs a szopival? Jobb már a helyzet?
Humi
hajmosó karika? Hol lehet olyat venni, Help me, Obi van Kenobi!!! Nekem is kell ilyen!
Barbi
örülök, hogy újra "találkozunk"! Látom, Te belehúztál, már a másodikat várod, és nekem is új hír ez, nemcsak Edinek
Az nem lehet, hogy rossz vasalót vettél
?
Cat
első ránézésre tényleg egyformának tűnnek a fiúk, de hát a fotó sokszor nem adja vissza a valóságot... Az nem lehet, hogy a párod is fénykép alapján azonositja őket
?
Csatlakozom Barbi
kérdéséhez: mi az a caching?
Edi
szépek a gyerkőcök! Megkérdezhetem, hogy ezt a szobai mászókás-csúzdás csodát hol lehet venni? Mert Juci most tart ott, hogy minden lehető és lehetetlen helyre fel akar mászni, nem győzöm leszedni a polcról, szobalétráról, etetőszékről, stb-ről, jó lenne valami, amire tényleg felmászhat és biztonságban van rajta. A játszótéren van mászóka, csak ahhoz még hideg van, meg az anorákban mászni
Bár állitólag jön a jó idő
Na, én is itthagylak benneteket, mert elég késő van már, remélem, kicsi lányom úgy végigalussza az éjszakát, mint az előző kettőt, mindkétszer csak hajnali 6-kor kelt, akkor gyorsan betettem mellém az ágyba, és aludt tovább szépen. Remélem, most nem kiabáltam el a jó alvást...
Puszi mindenkinek!
Rita