Hali Csajok!
Lett volna idöm, de a babanet rendesen kitolt velem, így most már lassan egy órája olvasok...
Bocsi, ha alig írok néhányotoknak, de kavarog a fejem a sok infótól...
Maci2, gratula a lány méreteihez (csak halkan jegyzem meg, Zsófim bö hónapja volt 97 centi és 13 kiló... 31-én lesz kétéves
) Csoda, hogy ikreknek nézik a gyerekeimet?
Dani 106 centi és 15 kiló. És mindkettö sovánka, hurkát csak más gyerköcén... (ezért szeretem a Kevinfotókat
)
Gerincben most én is nagyon... Elkezdtem gyógytornászhoz járni, mert volt, hogy megmozdulni se tudtam...
Kangi, bölcsihez mégeegykis adalék: Danim ment, félnaposba majd rendesbe is (5-5hónapig). Az ovit nagyon könnyen vette, mind beilleszkedés, mint betegségek szempontjából. Amikor kezdtük, Zsófi már 5 hónapos volt, a pasas télleg unta magát. Tény, hogy míg csak pocakom volt, mentünk mindenhová (manótorna, zenebölcsi, játszóház, a játszó nálunk néptelen...) az elsQ 3 hónapban meg a csaj rámragadt, mint kispióca... Szerintem jót tett neki. Zsófi pedig ezerszer nyitottabb, társaságibb emberke, mint a bátyja, a beszoktatás 6. napján már bennt aludt a bölcsiben. Ahogy ismerlek, úgy is az lesz, ami a kiscsajnak a legjobb, akármennyit kell vele Neked melóznod
. Az emelgetéssel meg tényleg bánj csinján, nehogy ráfaragj!
Ja, és amit Zsuzsó meg asszem Elli írt, az sztem nagyon ott van. Az úszás az mindig is apával volt, meg is láccik a srácon. Nálunk rám volt bízva a döntés bölcsi ügyben, de mert reggelente egy idQ után apa vitte, kaptam visszaigazolást
Elli, hogy Te miken tudsz parázni
... Majd szembesítünk vele egy év múlva
. Ahogy olvastam a sztorit, másra gondoltam
Beukám, jobbulást! gratula a lukakhoz
Miszike, remélem már jól vagytok! Küldenél egy táblát mégeccer, mert takarítás volt a gépemen...
Leszter, jobb volt egyben olvasni a történetet, gondolom ki voltál nagyon... egy év sok idö, remélem mindkét mütétet meg tudjátok úszni!
Sofka, szivárványos szemed nagyon tecc
Akkor jól értem, most egy darabig fQállású anya és ebidomár?
Domestos: 5 literes kiszerelés mindig van a Metroban, de ismerek 25 és 50 literes göngyöleget is, érdel?
Hányós, fosós, taknyos, köhögös betegeknek jobbulást, nálunk csak egy "sima" gyomorrontáshoz jött ki az ügyeleta héten... Inkább 50x én hányok, mint a gyerek... De gondolom ezzel mindenki így van...
Menek, megsült a kuglóf (vettem egy pár új sütöformát
)
Jaj, Toffi, gratula a férjhez, ruhához
Anyóstól meg mégi mit vártál?
Szegény fia elvette ezt a bombanQt 2 gyerekkel
Próbálok gyakrabban jönni, már ha a babanet is engedi...
Pusssz
Zsófi