Sziasztok csajok !
Nekem is jó a 'kicsiavilág', tulajdonképpen én ismerem őket, legalábbis az egyik tulaj fiut, céges kapcsolat utjan. Tényleg jó hely, az emeleten vannak pamlagok, párnás zugok, ahol növekvő pocival is nyugodtan le lehet heveredni, bár nem tudom nektek hogy kényelmesebb ?
Reméljük mindannyian nagyon fel leszünk dobva
Nem tudom, sajnos en sem vagyok mar annyira pozitiv mint egy héttel ezelőtt. Halálra is dolgoztam magam, ez valoszinűleg nem segített, de ki tudja. Egyelőre még nem barnázom, bár ma csak a 13. napon vagyok. Ha jó híreim lesznek a hétvégén, akkor megkérem a párom hogy irja meg nektek
Stella,
Neked is nagyon szorítok ! Valahogy az az érzésem, hogy te biztos befutó vagy a listán
Éden,
Szerintem mindenképp túl korán csináltad a teszted, holnap és szombaton csinálj még, vagy tényleg menj fel vérvételre, az tuti kimutatja, ha ott lapul a pici.
Én is Duphastont szedek, nekem altalaban csak az abbahagyása utáni 3. napon szokott megjönni, én eddig a negativ teszt után mindig rögtön abbahagytam, hogy ne huzzam az időt
Bízunk benne, hogy neked még tovább kell szedni
Zsebi,
Irigyellek az unokahugiért
Nekem nincs tesóm, a párom nővére pedig sajnos nagy valószínűséggel már nem fog szülni. Olyan jó ha legalább a családban van kicsi gyerek-ideig óráig tudja pótolni a mi hiányunkat. Viszont van egy keresztfiam, de ő már 6 éves múlt, kezd nagyfiú lenni, már nem lehet babusgatni
Mindenkinek kellemes hétvégét és sok-sok zebrát kívánok,
Kriszta