Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Era,
én tegnap láttam a Tescóban a képhez hasonló Legó játékokat, ha tudsz, nézd meg, árakat igaz, nem figyeltem, de nagy volt a dobozKép Bár, ebből nem lehet kiindulni, mert férjem unokaőccsének vettünk egy nagy dobozost, de ami benne volt, az hatmadába delefért volnaKép
Én is néztem a fiúnak vödröset, csak mit is kellene kitalálnom, milyen alkalomra kapja?Kép

Enci,
ágyprojekt nálunk is nagyban megy,én egy hosszabbíthatót néztem ki neki 33-ért, de ha van egy tuti nyíregyházi lelőhelyed, akkor mindenkép érdekelKép

Végre fiacskám elaludt, mostanában olyan szépen alszik 11-14-ig, örülök neki, bár, nagyon zajongani nem lehet, mert minden neszre felébredKép
Délután meg séta. Kiváncsi vagyok, milyen idő lehet lent, mert bentről szép napsütésesnek látszik, de vajon kint?
Fejecském meg fáj, megyek, iszok egy kávét.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Enci,
remélem sikeresen túlvagytok az oltáson, majd írj mi volt!Kép

Móni,
annyira jó időnek néz ki, de ollllyan hideg van. egész de a városban mászkáltam hát ma már nem megyünk le, mert kicsit köhög Dorka. Bár sztem a sok nyálától, ugyanis kibújt az első szemfoga. Most vettem észre hogy ott fehérlik, pedig a dokinéni szerint 2éves korig nem jön több fog, szetm addigra meglesz összesKép

Csajok,
érdekel valakit nagyon édes vadiúj kiscsaj felső? kb 2 évesre való tavaszi. Kicsit túlvásároltam Dorkának ezt a méretetKép

Krisz

Krisz
krisszie

Kép
sapé

Sziasztok!
Krisz köszi,itt vagyok!Igaz lehet,hogy csak pici időre,mivel a lányom nemsoká ébredKép
A szülészetes topikba irtam a szülésemről,de aki nem olvasta volna,pár sort magunkról:
Ágota 2004.06.17-én született spontán(3500gr,51cm,40hétre)Inszminációval estem teherbe,a klinikára jártam kezelésre(Dr Fekete Istvánhoz).ott is szültem(Dr.Czifra Imrénél).Mindkét dokival meg voltam elégedve.
A lányom szépen fejlődik,4 foga van(2 alul,2 fölül),kúszik,mászik,4 kézláb"menetel".Pici hiányzik ahoz,hogy egyedül üjön,de egyre ügyesebb!Kép)Sajnos már nem szopik,a tápszert sem kedveli igazán(tejpépet,főzeléket,gyümölcsöt annál inkább)Oltásokat jó viselte,fülbevalót is kapott,amit a gyerekorvos tett be.
Nektek milyen idősek a gyerekek?Milyen neműek?
Nem volt még időm vissza olvasni,de pótolni fogomKép)
Most megyek,ébredezik,jövök még!!!
Sapé

Kép
sapé

Szép napot mindenkinek!
Amennyire időm engdte, olvastam visszaKép)
Nadine!Gratulálok a lányodhoz!Lassan már haza is engednek titeket.
Védőnő bejelentkezett,majd még benézek később!

Kép
sapé

Szia Sapé!

Hogy hívják a lányodat?
Tegyél fel róla képet! szeretünk szépséges gyerkőcökben gyönyörködniKép

Enyém lányka Dorka és 16 hósKép
Kép

Többiek hol vagytok?

Era megérkeztek a bodyk?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
Bodyk még sehol. Pedig ma vártam nagyonKép
Olyan édes DorkaKép

Sapé!
Üdv közöttünkKép
Gyere gyakran, ha a lányod is engediKép

Nekem is egy kislányom van, Anna. Ő már 21 hónapos.
Épp ma gyakorolta a bukfencezést a kiságybanKépKép
Olyan gyönyörűen csinálta!!Muszáj lesz valami mozgásos foglalkozásra beíratni.
Tényleg, van Debrecenben babatorna?????

Enci!
Milyen az ágyikó? Jókat alszik benne Flóra?
És a szuri? Mi volt?

Manóka!
Mit tettél a fiúval, hogy ilyen jókat alszik?
Gondolom a gyaloglás jól lefárasztjaKép

Kép

Era

Era
Kép
era75

Era,
na talán holnapra ideérKép
Annyira gyönyörű AnnaKépKépKép

csuda ügyi, hogy már tud bukfencezniKép előbukfenceztél neki?Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Sapé!

üdv közöttünk.
nekem egy napokon belül 16.hónapot betöltö csajszim van

Tegnap voltunk oltani.hát rémálom volt. Flora amint megláta a dokinénit már aredelőbe sem akart bemenni.megdermedt az ajtóban. onnantol kezdve üvöltöt végig.alig tudott megnyugodni.annyira sajnáltam szegényt
azon tul jol viselte szerintem valami élénkítő lehett benne, mert egész nap csak 20 percet aludt azt is az oltás előtt az autoban amikor a városban voltunk.ugyhogy én estére teljesen lefáradtam
volt hossz meg sulymérés is. 84 cm és 10950g ugyhogy jo nagyot nőtt a csajsziKép

olyan édesek a csajok nagyon szépek!!anyira vagányok és hogy megnőttek.még most voltak kicsik és motsmegvagány nők,meg fiuk!
Flora is szokott bukfencenzni.legugol a fejét lerakja aföldre és át kell gördíteni .nagyon élvezi

az ágyat szereti jokat alszik rajta.egyszer se kelt fel éjszaka kop-kop-kop.
majd felrakom a képét.

rakok fel én is képet
sziasztok

Kép

Kép

enci
renci

Sziasztok!
Ismét picit itt tudok lenni.Lányom neve Ágota,9 hónapos lesz 17-én.Délután voltunk tanácsadáson,
10kg 70 dkg,77 cm.A védőnő teljesen oda volt,hogy milyen szép nagy lány lett(régen látta)
Remélem sikerül képet feltenni,megpróbáljukKép)Kép

Kép
sapé

Sziasztok!
Hol vagytok?
Nagyon édesek a babáitokKép))ÜGYESEKKép))
Nekünk egyenlőre csak ezt az egy képet sikerült felrakni,de fogunk mégKép)
Ma délután sétáltunk egy nagyot,olyan szupi voltKép)
Lenne egy kérdésem:Az oltások ártalmairól mi a véleményetek?Igaz nekünk a 15 hónapos következik majd,de az még odébb van!

Kép
sapé

Sziasztok!

nahát működik végreKép
már többx akartam írni, de folyton elszálltKép

Sapé,
nagyon aranyos és hatalmas a lányodKép
oltás, hát sztem ezt most nagyon felfújták. én beadattam és ezután is be fogom adatni, az autizmust nem okozhatja oltás mert az egy génekben kódolt betegség. Szóval valszeg nagyrész kacsa.
Lehetséges hogy van némi kockázata, de sztem annyi, mint mindennek másnakKép mégis ülünk autóba, kimegyünk az utcára, szedünk gyógyszereket stb.

Enci,
szuperédes az alvó Floresz. És ne mond már, hogy tud bukfencezni, hát hihetetlenKép
az ágyra én is kíváncsi vagyok!

Nadine,
hazajöttetek már? Miújs?
kérünk képet a pöttöm lányodról!

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

végre, én is idejutottam, mostanában valahogy alig van időmKép

Szia Sapé, üdc közöttünk, Ágota nagyon aranyos, kis mosolygós lány, gratula hozzáKép

15 hós oltásra mi is most megyünk majd jövő hónap elején. De, sztem sincs mit tenni, úgyis be kell adatni, mert, ha nem, akkor jön az ÁNTSZ, és feleősségre vonnak. Azt, hogy lehet-e másfajta oltóanyagot beszerezni, nem is tudom.
Pont tegnap olvastam egy cikket, hogy a tengeri halakban is nagyon sok higany van, tehát onnan is szedjük magunkba a jó dolgokat.

Képek nagyon jók, mindenki olyan nagylány márKép
Csak a tavasz jönne már végre, én már nagyon várom, mert sokszor megfagyok lent.

Holnap még lesz a Kossuthon baba- mama börze, ha tudjátok, nézzétek megKép

Fiam alszik, férjem dolgozik, itt vagyok nagy egyedül, de megyek is,fürcsizek egy jótKép

Szép álmokat nektekKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Gondolom ez így túl spontán, de ha van kedvetek gyertek át nyugodtan játszaniKép
Olyan régen taliztak ezek a gyerkőcök és persze mi isKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Én is úgy gondolom,hogy amit meg kell kapnia a gyereknek,kapja meg.Tudjátok,van egy ismerősöm,aki
nagyon megijedt attól,amit a tévében hallott vasárnap.Neki is nehezen jött össze a baba.Arra kért,hogy érdeklődjek a neten erről.
Krissz egyet értek veled,ezt az egészet felfújták,de nagyon!!Kép
Egyébként felháboritó az,hogy rémiszgetik az anyukákat(oltás,bébiétel... meg még ki tudja mi lesz a következő!)Eddig is ilyenek voltak az oltóanyagok,mégis csend volt"körülötte".
Mostanában elég sok élelmiszerről derült ki,hogy ez+az van benneKép Ki tudja mit veszünk és mit etetnek velünk ?

Kép
sapé

Sziasztok!

Látom már hiányoltatok, de ez a babanet bedöglött kedden, mikor elküldtem egy másik topikban a születéstörténetemet. De most ti se ússzátok ám meg. Kép

Na akkor a szüléstörténet:
2005.03.03. csütörtökön délután átvettük végre az új autónkat, így minden akadálya elhárult Grtéike érkezésének. Este már "furcsán" éreztem magam, de nem olyan szülésféle dolognak fogtam fel, csak az egész napos mászkálásnak.
2005.03.04. Hajnali 3 körül ébredtem mintha fájna a derekam és pisilni is kell. Amolyan csigatempómmal megjártam a WC-t majd visszafeküdtem, de elaludni már nem tudtam mert kb 10 percenként fájt a derekam. Egy darabig ott feküdtem az ágyban, majd inkább felkeltem. Ekkor ültem le a gép elé és írtam nektek. Majd a csomagomat készítettem össze teljesen, ami még hiányzott beleraktam. Közben a férjem is felébredt, ő is összekészült és végül 7-kor elindultunk a férjem munkahelyére. Ott ő elrendezte a diákjait, nehogy már ne csináljanak semmit, míg mi szülünk. Engem meg a kollégáim kaptak körbe hogy most tényleg meg biztos, hogy meglesz a lány. Nekem a"fájásaim" közti szünetek közben szépen rövidültek. Mikor 8 után elindultunk a klinikára már olyan 5-7 percenként jelentkeztek. Fél 9 után értünk oda, az orvosom megvizsgált, és közölte hogy mecóniumos a magzatvíz, 2 ujjnyi a méhszáj, így irány a szülőszoba, és amint megtörtént az előkészítés jön burkot repeszteni, mert ez a baba most már meg akar születni.
9 után értem fel a szülőszobára ott felvették az adataimat ( a felvételis orvos azt mondta, hogy ahogy nézi délre már szoptatok, pedig csak rám nézett), majd regisztrálták a babát 20 percig NST-vel, utána kaptam beöntést is (amit Zsanival kellemetlenebbnek éltem meg) végül lezuhanyoztam. Ekkor már fél 11 volt, a fájások már jöttek szépen 5 percenként, de olyan erősebb mensi szerű görcsnek mondanám őket.
10:40 körül ért fel az orvosom, ekor megtörtént a burokrepesztés és már 3 ujjnyi volt a méhszáj, majd bekötötték az oxitocinos infúziót. Na ekkor beerősödtek a fájások. A szülésznőm felajánlotta, hogy próbáljam ki a nitrodus gázt, max nem használ a babának nem ártok vele, és ha jó akkor jelentősen tudja csökkenteni a fájások érzetét. És nálam annyiban használt hogy míg a fájás tartott azt kellett mélyen lélegezni és arra figyeltem hogy ezt jól csináljam, majd mikor vége lett a fájásnak akkor elkezdett zsibbadni mindenem. Olyan vigyorgó gáz, mert mikor nincs fájás tök jó érzés. Közben mint kiderült a szomszéd vajúdóban volt az orvosomnak egy másik szülése így párhuzamosan itt is volt ott is. De inkább ott mert ott a babával nem volt minden rendben állandóan esett a szívhangja, míg mi haladtunk szépen. Emlékszem is hogy hirtelen eltűnt mindenki, mert annak a babának gyorsan meg kellett születnie, ekkor volt pontosan dél. Ekkor jött vissza a szülésznőm, akinek mondtam hogy úgy érzem nyomnom kell. Mondta hogy az orvosom épp "szülésben" van nem e tudnám kicsit visszatartani??? Na ekkor elég hangosan (kiabáltam ám :-O) mondtam hogy nekem mindegy hogy ki az ügyeletes orvos, vagy a ki felvett a szülőszobára, bárki, csak jöjjön mert én nem tudom visszatartani. Na ekkor gyorsan kitoltak a 2-es szülőszobára, az 1-esben az orvosom már varrta azt a kismamát akinek a babája "brachizott" és gyorsan meg kellett születni. Mire átmásztam a másik ágyra, odaért az orvosom is, pont jött egy fájás és már nyomhattam is. A második ilyen fájáskezdeténél volt a gátmetszés amit érezni nem éreztem csak azt hallottam hogy az olló elsőre nem "fogott" így az orvosom kicsit káromkodott, de még e fájás alatt meglett Grétike. 9/10 apgarral 4100g és 52 cm, 35-ös fejkörfogattal.
Na ez volt a szülésem kellemes része. A méhlepény kijött, az orvosom a kérésemre megmutatta, nem is volt olyan szörnyű. Majd mondta, hogy nagyon vérzek ezért be kell nyúlnia és a méh falát letisztítani. Hát azt a 20-30 másodpercet ellenségemnek se kívánom. Majd kaptam 3 öltést. Végül átvittek a megfigyelőbe, ahol kaptam egy méhösszehúzó infúziót (naladoros) amitől reszkettem mint a nyárfalevél és szédültem is. Végül csak sikerült rábeszélnem az orvosom hogy ne kelljen az egészet megkapnom, csak kb a felét és miután levették már fel tudtam kelni. Lezuhanyoztam, és utána kimentem a szüleimhez és a kislányomhoz, akiket közben a férjem behozott (persze kivittem Grétit is de erről hivatalosan senki nem tud) Végül 6 óra előtt kerültem le az osztályra mert csak akkorára szabadult fel hely.
A gyerekágyas osztályon is inkább negatív élmények értek most: nagyon meleg volt, igaz ezt a babák szerették, én kevésbé. Ráadásul péntek volt, így nem takarították egész hétvégén a WC-t és a fürdőt, épp csak a szobát mosták fel naponta 1-szer. Tiszta ágyneműt se kaptunk, csak szombat reggel egyszer, még szerencse hogy nekem nem lett se véres se koszos. Majd a csecsemősök is bunkóztak, ráadásul Grétitől vért kellett venni, a mecóniumos magzatvíz miatt, ezért a kis fején szétpukkasztottak egy vénát. A hallásvizsgálatot hajnali 2-kor végezte el a csecsemős szakápoló, mert épp akkor ért rá. Nem érdekelte hogy én is és a gyerek is alszik. Felkeltett minket. Ezért hétfőn 2005.03.07-én elvileg nem jöhettünk volna, de kicsit erélyesebb voltam és a doktornő bár megpróbált megijeszteni, alaptalanul és olyan dolgokat írt a zárójelentésre, amit ma 2005.03.08.-án a saját gyerekorvosunk egyszerűen nem értett. "A gyerek nyugtalan , irritábilis" Igaz hogy csak eszik alszik, kakál büfizik és tisztába tevéskor üvölt, de egész jól bírja hogy a nővére piszkálja, simogatja. És a doktornő akkor látta először, azt set udta milyen volt mikor megszületett, csak a pillanatnyi állapotából ítélte meg.

Na ezt gyorsan elküldöm utána kaptok képeket....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

NA akkor a képek:

Ez a születése után kb 6 órával:

Kép

Itt a hétfő esti szopi után beájulva, már itthon:

Kép

Ezek meg már tegnap este készültek:

Kép

Kép

És hogy lássátok van szeme is és néha ki is nyitja...Kép

Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Szia Nadine!!!!!
jajde szépségesen gyönyörűséges mindkét lányod!!!!KépKép
Grétike milyen édes tündérbabaKép

azért brutális, hogy így viselkedtek veletekKép
Móni nem szerzett protekciót?Kép

Dorka is nézi a képeket és kiabálja Baba! baba!

megyek is mert nem hagy

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
Hiába ott a protekció, a gyerekágy, meg fent a szülőszoba az két különböző dolog. Sőt a csecsemősök megint. És a legjobb a kommunikció a csecsemősök és a gyerekágy között. Minket kérdezgettek a gyerekágyas nővérek, hogy miért nem volt még babavizit, mikor jöttünk volna hazafele, mert a gyerekágyas nővérek már hozatták volna lefele a szülőszobáról az anyukákat, mert tele volt fent a megfigyelő. A csecsemősök meg szartak az egészre, majd ha visszajön az adjunktus nő lesz vizit. Senki más nem nézte meg addig a babákat, pedig van ott orvos az tuti, ezért vártunk majdnem 6 órát, mert nekem reggel 9-re megvolt a záróm, és a babavizit is elkezdődött akkor. Csak az nem értettem ha hétvégén 10-re levizitelte a másik doktornő a babákat akkor ez a nő miért nem tudta. De a 6 hetes kontrollra majd úgy kérek időpontot, hogy mindegy hogy kihez, melyik neonatológushoz, csak KOVÁCS doktornőhöz nem akarok menni.

Na most már tényleg ránézek a kisebbik lányra, mert régóta csendben van, igaz eszik alszik, nyugodt kislány, na de ennyire??? Remélem nem most fog elromlani Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Szia NADINE!
Mi még nem ismerjük egymást,de olvastam rólatokKép
Gyönyörű,formás a kislányod.Gratulálok hozzá!!Kép
Mindkét gyerek aranyosKép))
Egyébként nekem is lányom van,Ágota 9 hónapos lesz 17-én(klinikán született ő is)
Megyek,mert felkelt.....

Kép
sapé

Ezt le kell irnom,olyan boldog vagyokKép)
Ágota felült egyedülKép
Drágám még csöröt is ragadott,megmutatta mit tud.
Felvettem kamerával,ha sikerül képet králni belőle,felteszem.

Kép
sapé

Sziasztok!

Nadine!
Ezek a csajok gyönyörűek!!!!!!!!!!Kép
Zsani is milyen nagy már!!!!Mostanában titkolod előlünk és alig teszel fel képeket!!
Most már kérünk gyakrabban!
Gréti olyan mint egy egy hónapos babaKép

De jó, hogy ilyen jó volt a szülésed!
A többit meg úgyis feledtetik a csajokKép

Sapé!
Lányod nagyon aranyosKép
És milyen nagy!!
Ti merre laktok?

Oltóanyag:
Én mostanában épp emiatt nem is nézek tv-t. Szerintem az egész csak a nézők ijesztgetéséről szól.
Inkább olvasok valami szépet.
Enni meg muszáj, sajnos nem tudhatjuk, hogy milyen minőségű dolgokat veszünk meg!
Mi is csak felnőttünk valahogy.....

Krisz!
De jó lett volna talizni!!!
Csak hát én még nagyon ide vagyok kötveKép
Ma este kipróbálom, hogy tudok-e vezetni. Kár, hogy a bal lábam, az gyakran kell a kuplunghozKépKép
Pedig már nagyon be vagyok sózva...mennék mindenfele.

Ezt a Pöttömöknek:
Kép

Era

Era
Kép
era75

Gratula Ágotának a felüléshez!!!!Kép

Era
Kép
era75

Sziasztok!

csak gyorsan a lefekvés előtt wegy pár sor.nagyon pörgös volt a mai nap, de a holnapi se lesz lgymatagabb.(geész nap suliban vagyok )peidg nagy nap lesz holnap a drágám holnap lesz kereken 30!!
és nekem egész nap kötelező jelleggel suliban kell lennemKép:
és holnap lesz Flora is 16 hos illetve mi 8 éve lesz, hogy egy pár vagyunk ugyhogy holnapi nap az igazi évfordulos leszKép
a szakdolimmal meg sehogy se haéladok még egy sort se irtamn hozzáKép

Nadine!

egyszerűen csodaszép mindkét csaj. nagyon büszke lehetsz rájuk.
És Grétike milyen hatalmas mintegy egy honapos nem egy ujszülött
Milyen szépfrizuja van Zsanikának

Krisz!

kár hogy nem tudtunk talizni.de sajna suli volt.

Sapé!

Gratula az üléshez !!Kép

Era!

örülök, hogy jobban vagy annak már kevésbé hogy holnap nem tudunk talizni, de pszichodrámám lesz.de bizti nem fogok tudni odafigyelni a játékokra nem ott fog járni az agyam.
nem akarom elkiabálni,de Flora annyira szereti az ágyat azota egyszer se kell fel éjszaka és egyedül elalszik pár perc alatt igaz még az hogy anya ott ül(eddig apa is ) mig elalaszik ennek a aleszokatása még folyamatban van. de nagyon bizakodo vagyok. ma olyan szépen elaludt .befordlut a fal felé és csendesen elaludt. egyszer szolt nekem.akkor megsimogattam látta ott ülök az ágy szélén és elaludt. szóval bizakodo vagyokKép

sziasztok
enci
renci

Sziasztok!
Tegnap már nem vot időm netezni,amig tentizik a lányka addig itt vagyok.A belvárosban,a Faraktár u.lakunk.
És ti merre laktok?

Rossz éjszakánk volt,Ágota többször felsirt a foga miatt,étvágy is emiatt"gyenébb"(gondolom én)

Renci!Milyen suliba jársz?És hova?
Flórának boldog hófordulót!Kép
Nektek boldog évfordulót!Kép

Nadine!Hogy vagytok?Gréti szopizik,ügyeskedik?

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok!

Érzem, közeleg a tavaszKép
Tegnap jó nagyot sétáltunk a Nagyerdőn. Ott nem fújt a szél annyira.
Most Apa és Lánya elmentek játszizniKép

Enci!
Ezt nektek küldömKép
Kép

Minden fordulóhoz gratula!!

Sapé!
Mi a Tarján utcán lakunk.
Decemberben költöztünk ide.
Anna is növeszt valamilyen fogat, mert neki sem valami jó az étvágya.

Nadine!
Hogy telnek a kétgyermekes Anyuka napjaid?

Remélem mindenkinek jól telnek a hosszú hétvégés napjai!!!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era
Jól telnek, mondjam azt hogy ma 9-kor keltünk Kép na irigykedsz mi? Igaz hajnali 5-kor a szopi után bekakált a kisebbik lány, de ez menetrendszerű, de tényleg eszik , kakál és a pelenkázáskor már alszik. Olyan mint Zsani éjfélkor félálomban eszik majd, 5 körül és végül reggel, így ki lehet bírni. Szerencsére nem hasfájós....(gyorsan le is kopogtam) Most készülünk kimenni egy kicsit hisz már elmúlt 10 napos, és a doktornő is mondta vigyem kifele ha jó az idő. Képzeld a Böszörményi orvos akihez vinni akartam szart a dologra, Chrametz doktornő amint hazajöttünk másnap délelőtt itt volt, pedig ez Böszörmény, nem Debrecen...
A lábad hogy van? Immár gipsz nélkül?

Délután majd teszek fel képeket...

Most rohanok lejárt a mosógép....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Ma jó nagyot sétáltunk, kimentünk a térre megnézni az ünnepség elején a lovas huszárokatKép
Hát alig fértünk oda, de jót szaladgált a csaj a jó időben.

Na mostantól már szuper dolog a kerteseház, a gyerkőcöt ki lehet csapniKép tök jóKép

Többiek? Mindenki jól van?

Jaja esetleg egy tali lehetne megint nálunk, kinek mikor jó?Kép

Era,
méltemKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,

végre, ideértem, hogy írjak kicsitKép
A fiú sajnos kicsit betegecske, ömlik az orra,meg olyan nagyon csúnyán köhögKép De szerencsére, nem lázas, és közérzetileg is jól van, vagyis, túléljük a dolgotKép

Az ünnepek alatt elutaztunk kicsit nagyimhoz, nagyopn jól éreztük magunkat, a fiú reggeltől estig kint volt az udvaron, olyankor persze tünetmentesKép

Tali jó lenne, de a fent említett okok miatt inkább később.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Krisz!
Tali nekünk jó bármelyik nap.
Ma már vezettem egy kicsit, és nem is fájt a lábam.
Hát az udvar nálunk még nem alkalmas játékra.
Inkább egy kis sárbírkózásraKépKép

Úgy tűnik, hogy Anna egyre jobban igényli a gyerek társaságot. Hétvégén Marcival is annyira jól eljátszottak. Az utcán is folyton keresi mások figyelmét. Nagyon édes, amikor csak nézi a nagyokat, hogy mit csinálnakKép

Manóka!
Jobbulást ImikénekKép
Mi húsvétkor megyünk Tokajba. Remélem jó idő lesz!

Többiek?
Hogy vagytok?

Most itt van Anyukám, épp olvasnak AnnávalKép
Megyek porszívózok egy kicsit.
Gondolom, hogy fog ennek a lábam örülniKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Era!Mit csinátál a lábaddal?A Tarján u. merre van?
Nem voltunk itthon,elutaztunk anyukámékhozKép
Elég jó idő volt,csak gyorsan elment.Kép
Keresztelőre készülünk,ha minden OK,akkor húsvét másodnapján tartanánk meg.Eddig az inulenza elkerült minket,remélem továbbra is igy lesz!
Belváros környékén lakik valaki?

Sapé

Kép
sapé

OK, akkor a jövő hétre kéne összehozni valamit, remélem addigra Imike is kilábal a náthábólKép
Úgyhogy Imike gyógyulj meg hamar!Kép

Sapé,
mi nagyrészt az újkertben lakunkKép

Era,
a péntek délelőtt jó lenne? akkor átugranánkKép

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

a tali nagyon jo lenne .Florának el kelne a társaság állandóan a pörégs kéne neki. de sajna mi is egy kicsit betegek lettünk.
teganp dlutánlett egy kis hőemelkedése és ma is az van. remélem semmi komoly amugy más baja nincsen azon kívül, hogy nyügi és egy kicsit fárassztó.
tegnap délelőtt a kosuth téren voltunk de Floran már érzett a betegség, mert egy lépést se volt hajlandó menni. állandóan cipeltema fenekét.utána egy kislánnyal egész jol elszaladgátl de ez se tartott sokáig. szóval a bicepszem szépet fejlődött, mert az apja az nem volt jo neki. éreztem, hogy vami betegség lesz belőle akkor szokott ennyire anyás lenni és nyügi
lehet hogy az oltástól van mert a 8.ik napra jött ki.vagy a foga, mert kettő nagyon fehéredik de hát ez nálunk még nem elég előjel a kibúváshoz. talán másfél évesen kettőnél több fogunk lesz, de nem biztosKép

rakok fel képet az apjával az állatkertben a nagyzsülökkel, meg játszótereztünk is szombaton. voltunk a nagyszülöknáél is és felvonultunk is egy kicsit kedden. szóval nagyon mozgalmas volt a hosszuhétvége
és még a szakdogámat is irtam miközben a pjával volt a csaj!

sziasztok

enci
Kép

Kép

Kép

Kép
renci

Sziasztok!

Enci
Hogy mekkora ez a lány..... Zsani se kicsi (87 cm és kb 13 kiló, de ő már 22 hós lesz) Hogy haladsz a szakdolival? Ja tényleg nekem nem küldtél olyan kérdőívet, pedig nekem aztán tényleg friss még az anya magzat kapcsolat Kép

Era
De jó hogy vezetni legalább tudsz és nem fáj a lábad. Legalább ki tudsz mozdulni. Én is ma vezettem a kocsinkat először, na jó az udvarban már arrébb álltam vele a hétvégén. Kép Az utcátokban még mindig megy az építkezés?

Manóka
Imikének sok gyógypuszit küldök!!!!

Sapé
Grétike szépen szopizik, eszik alszik egész nap. angyon jó gyerek. Zsani s jó kislány volt de ő meg aztán... Nem hittem hogy kétszer ilyen szerencsém lesz.

Krisz
Tényleg nagyon jó a kertes ház, Zsani nagyon élvezi... mikor bejön én kevésbé, kicsit sár van még az udvaron így a fél udvart is behozza magával Kép de hát ha szeret homokozni.

Tali: Mi is jöhetünk??? Én és 2 gyerkőc, igaz a kisebbik még nem sok vizet zavar Kép De ez még a jövő zenéje, melyik napra gondoltatok?

Na megyek nagyobbik lányt vacsiztatom, a kétgyerekeseknek már egész estés program a vacsi fürdés fektetés...

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Jövő héten kéne szerda-csüt-péntek, valamelyik napon, ha Imike is meggyógyul addig és persze Nadine Te is gyere a 2 lányoddal, úgyis mindenki Grétikét akar gyömöszölniKép
Azért micsoda mázlid van, 2x isKép na én is ettől tartok, hogy Dorka annyira tündér ezért majd a kistesó bizti ördögfióka leszKép

Enci,
klasszak a képekKép és drukkolok a 1,5 évesen 2nél több foghozKépKép

Írjatok, hogy kinek melyik nap jó.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Sapé!
Megcsúsztam a lépcsőn, bevertem a lábam a falba, és az egyik lábfejcsontom eltört. 4 hét gipsz, pihi. Egy hete vették le a gipszet. Még nem tudok sajna tökéletesen járni, de remélem hamarosan futhatok a csajom utánKép
A Tarján utca a Vezér utcából nyílik. A Böszörményi úttal párhuzamosan épültek sorházak, ott lakunk.
Infulenza eddig még minket is elkerült....kopp-kopp.

Enci!
Képek nagyon jóóóókKép
Új kabátja van Flórának?

Krisz!
Nekünk a jövő héten, a péntek kivételével, minden nap jó.
Pénteken megyünk Tokajba.
Már karácsony óta nem voltunk.

Megyek lassan ledőlök...

Szép álmokat!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!Kép
Úgy látszik a gipszes láb.......Nekem is gipszben volt,2004 augusztus végétől-november elejéig.(megbillent a bokám a lépcsőn.....és pufff Kép )
Szörnyű volt ellátni a gyereket igy(pedig "könnyű" gipszet kaptam),Ágota viszont megérezte? Nem tudom mi történt,de onnantól fogva türelmes lányka lett(főleg az evés terén)Azt mondják,hogy megérzik,ha valami nem okés.De tényleg igy van.Nálatok is igy volt?

Enci!
Édesek vagytok!!Kép

Nadine!
Örülök,hogy mindkét gyerek ennyire jó,maradjanak is ilyenek!Kép

Ja! Imikének gyógyulást!!

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok!

Sapé!
Meddig!!!!!!Aug. végétől novemberig volt rajtad gipsz?
Az nagyon sok idő!!!
Én ezt a 4 hetet is nagyon untam már. Szerencsére nekem végig volt itt valaki, aki segített, ellátta Annát.
De nagyon igaz, hogy megérzik. Anna is annyira édesen viselkedettKép

Nadine!
Tegnap nem írtam, pedig kérdezted, igen, még mindig folyik az építkezés. De azért már nem olyan durva. Most kezd éledni minden, eddig téli szüneten voltak a munkások.
Most a kerítés tetején lévő műkövet csinálják, de azt nálunk is.

Na megyek, mert a csaj fényképet szeretne nézegetni, és itt zaklatKép
Olyan jóóóóóó, hogy ma végre 15 fok volt, és nem mínuszban!!!!!!!!!!!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Era!
Bizony,ilyen sokáigKép1hét fekvő,a többi járó gipsz volt.(Vigyázzatok hová léptek,mert igen csúnyán végződhet!)Anyukám eljött,amig a fekvő rajtam volt.Anyosómat pedig csak 2napra engedték el szabira.A többit a férjemmel oldottuk meg.
Tényleg szupi,hogy kezd normalizálódni az időjárás,de hétvégére megint hűvösebbet mondanakKép
Majd meglátjuk!
Na megyek pihizni!
Jó éjt nektek!!!

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok,

http://www.mediamarkt.hu/fotokidolgozas.html
ma ingyen lehet rendelni 20 db képet!

manóka

manóka
manóka

Manóka!

Köszi, hogy szóltálKép
Már rendeltem is.

Jobban van Imike?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era!

zsltiék voltak a játszóházban azt mondta nagyon szuper. Flora naygon élvezte lehetett mászkálni csuszkálni, alaguton átmenni. hasonlo mint ami szokott lennni mekis kajáldákban. meg van egy csomo játék, fozőcskéző sarok baba hegyek. Flora jol el is fáradt. sok mindent megnéztek, csak az volt a baj, hogy Zsolti nehezen tudta mindenhova követni az aalagutakban stb. oda is ment vele, mert egyedül még azért neki egy két hely veszélyes volt vagys inkább megijedt volna ha le-vagy beesik valahova. mert minden ki van párnázva rendesenKép
szoval apja ölében csusztak egy nagy csuszdán Zsolti is nagyon élvezte gyerekké vedlett mondtaKép
ára is van azért.
1-20 perc 300 ft azt követöen minden perc 15 ft!
Flora 40 percet volt (zsolti elfelejtett pénzt vinni , nem volt nála több ezért csak eddig. de elég is volt jol elfáradtakKép )700 ft-t fizetett

hétfő:szünet
kedd-csüt-péntek: 14-20 -ig
szerda-szombat-vas:9-20-ig

1éves kortól lehet menni és 3éves korig szülöi felügyelet mellett lehet bent lenni

na megyek Flora totál fáradt és hangos ebből kifolyolag.

sziasztok
enci
renci

Sziasztok!

Enci!
Ez jól hangzik(árat leszámítva), majd megnézzük mi is valamikorKép

Csajok!
Szerintetek triciklit, vagy nagyobb biciklit érdemes venni a csajomnak?
A CORA-ban ráült egy triciklire és nagyon tetszett neki! Már majdnem tudta hajtani is.

Kata! ( ha olvasol)
Ti vettetek a Coraban tavaly bicót, ugye?
És az esett szét?
Meg tudtátok csinálni, vagy ott ne is vegyünk?

További szép vasárnapot!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era
Mi Zsaninak rendes 12-es BMX-et vettünk karácsonyra. Igaz tekerni még nem tudja, de a lábát a pedálra ráteszi mi meg tolhatjuk egy seprűnyéllel Kép A triciklit mi is néztük de pont ebből a szempontból nem tartottam jónak hogy se tolni nem tudom semmivel, se hajtani nemtudja még. Neki egyébként van egy örökölt triciklije, de azzal is motoros technikával halad. A motorját szereti nagyon azzal nagyon gyorsan is tud haladni már.

A talival lesz valami? Mikor lenne és kinél? Nekünk a holnapi nap nem jó, Zsanit viszem ortopédiára, reggel hajnalban meg én megyek vérvételre.

Na megyek a kicsi még nem fürdött, a nagy már alszik, gyors fürcsi és kidőlünk...

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nálunk lehetne a taliKép
szerda-csüt-péntek lenne jó.

Írjatok, hogy mikor OK!

Manóka,
Imike nagyfijú meggyógyult?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
Nekünk csütörtök a legjobb, szerda talán jó lesz ez apától függ elvileg kell neki a kocsi, a péntek az tuti nem jó. És úgy tudom az Eráéknak sem jó.

Rohanok felöltöztetem a nagyobbik csajt.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!
Era ,nekünk van tricikli Sári nagyon szereti,
szerintem a előnye az ,hogy egyből fogja tudni használni,míg a biciklit nem biztos.Van biciklije is Sárinak de az még egy picit nagy neki.A mi triciklinket motoros technikával nem lehetne használni mivel a pedál nem engedné.
Kb két hónapos volt mikor egy hegesztett pont elengette,pont akkor csinálták nálunk a kutya kenelt igy szerencsékre gyorsan meghegesztették.
Azóta nem volt vele gond ,(télen is használtuk bent volt a lakásba)remélem nem is lesz.
Régióba is van azok lehet hogy erősebbek,úgy emlékszem ott 2-3ezer ft volt drágább.
A játszóházat mi biztosan ki fogjuk próbálni.
Múlt héten voltunk bent a leendő Ovinkba,úgy nézki szeptembertől kezdjük,alig hiszem el még csak most születtett Sári.
Manóka hogy vagytok?Tudod már a pocaklakó nemét?
Üdv:Kata
jázmin

Sziasztok lányok!

Mi még nagyon fiatalok vagyunk 11 hét, de most nézegetünk orvost egyenlőre a Klinikán. Szerintetek mikor érdemes orvost választani az elején vagy ráér később is? és milyen tapasztalataitok vannak az orvosokkal kapcsolatban esetleg tudtok e ajánlani jó szívvel valakit? eddig legjobban Török Olga és Kovács Tamás neve merült fel, ha róluk tudtok valami információt vagy rajtuk kívül valakit, aki jó szakember, akkor várom tanácsaitokat. Nem sok ismerősöm van, aki mostanában szült ezért is fordulok hozzátok.

előre is köszi mindenkinek
puszi

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Nemen!
Szerintem érdemes minél hamarabb orvost választani.
Én a Klinikán szültem, Nagy István Gézánál. Más orvost nem nagyon ismerek.
Ha bármi kérdésed van, gyere nyugodtan!!Kép
Nagyon kellemes terhességet kívánok neked!!

Krisz!
Nekünk is szerda, vagy csütörtök lenne jóKép

Nadine!
Miért viszed Zsanit az ortopédiára?
És magadat szurkálni?
Nekem a legújabb hobbim, hogy fulladokKépKép Kezd egy kicsit elegem lenni magambólKép Úgy tűnik ez nem az én évemKép

Kata!
Köszi az infótKép
Már Sára is ovis lesz.....
Hova fog járni? Várja már?

,mkvv
Anna ezt tudatni szerette volna veletekKép

Mentem, mert nem nagyon hagy...

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Era,
Sári a Tímár u fog oviba járni,majd április végén kapjuk meg az értesitést hogy fel vették-e.
Bízzok benne mert,még tavaly feliratkoztunk .
Már előre félek a beszokatástól,mert rajtam kívűl még csak apa vigyázzott rá.Mamáékal is próbálkoztunk de eddig mindig sírás lett belőle.
De a gyerekeket nagyon szereti,úgy látom hiányzik is neki a társaságuk,igy bízzok benne hogy fog szeretni járni.Ősszig igyekszünk minnél többett csavarogniKép
Lábad már Ok?
Na megyek mert Sári kezeli a DVD-t.
Kata
jázmin

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?