Hali!
Nem tűntem el, csak itt karbantartás volt a babaneten, üres mappákat láttam csak, de elmentettem, amit írtam, íme:
Itthon vagyok, Dani sem úszta meg betegség nélkül. Pénteken kezdodött köhögéssel, aztán szombat a du-i alvás után láz is lett belole. Kicsit hagytam hadd tomboljon a láz, estére kapott csak kúpot (Dani púpnak mondja
)
Másnap semmi baja nem volt, elmúlt a láz is, aztán hétfő estére ismét kijött, velünk aludt, feljött az éjszaka közepén. kb. 10 pecenként szólt, hogy menjek le, mert folyik az orra.Így jobb is volt, hogy velünk aludt.
Aztán kedden elvittem a dokinohöz, írt fel homeopátiás bogyeszeket. Megbeszéltem még itthon Danival, hová és miért megyünk, mit fog csinálnia drno. Reméltem, hogy nem játszódik le a múltkori hiszti.
És szépen ült az ölemben, meghallgatóztatta a maciját aztán magát, a nyelvét is jól kiöltötte a drnonek. Vmi vírusos vacak, úgyhogy egy pár napig, amíg lázas, addig szobafogság. Persze amíg várni kellett alakított a váróban. hasonló korú gyerekek voltak, kisfiam beállt középre, és ugróiskolázott a padló színes négyzetein. aztán a többi gyerek lassan leszivárgott
az anyukájuk mellol Dani mellé.
Dani meg mintegy kis vezér kiosztotta a feladatokat, meg adott mindenkinek egy-egy kisautót, amit unaloműzésnek vittünk magunkkal. tök muris volt,ahogy a kislányok tologatták a kocsikat. meg a macsót is eljátszotta, mindegyik csajt megsimizte
és közben be nem állt a szája.
még most este is volt láza, úgy szürcsög, mint egy kávéfőző.
Közben apát is felraktam a vonatra, megint péntekig Salzburgba van. dani Szacbudnak mondja
Hétfon szabin voltunk és aláírtuk a lakás adás-vételi szerzodését, elutaltuk a manit is, most várom az aláírt szerzodést postán és a tulajdoni lapért majd csütörtökön kell menni. jövohét meg a mhelyi hitelintézéssel fog kezdodni.
most este meg hívott az ING-s biztosítós no, hogy most a CIB-nek milyen tuti a fészekrakója. Aztán benyögtem, hogy már elvileg döntötttünk, jövo héten indítjuk az otp-nél a hitelt. tisztára felnyomta az idegeimet, mert azt éreztem,
hogy ránk akar tukmálni vmi mást, ami sokkal macerásabb ügyintézéssel járna, amiatt, hogy nem az építést finanszírozó bankkal kötnénk hitelszerzodést. mert persze az életbiztosításra hajt, meg mindig azzal a példával jön, hogy baleseti halál esetén
az egész hitelt visszafizeti a biztosító a banknak, illetve nekem a felvett hitel összeget... igazából nem lenne rossz, de remélem és bízom benne, hogy nem fog érni bennünket ezalatt az ido alatt semmi, pláne nem haláleset.
akik kötöttetek lakáhitelt, hogy csináltátok? igazából van már életbiztosítása a férjemnek, én is gondolkozom rajta, hogy nekem is kötünk.
szerintem ez elég, vagy nem? olyan idegesíto, hogy amikor már döntöttünk (bár még a papírokat nem adtuk be a hitelhez), akkor jön ezzel... a páromnak nem is mondtam, mert ezen idegeskedne amíg kint van.
én is reggelre fájó torokkal ébredtem, de most már semmi. apósom is ágynak dőlt. anyósommal bírjuk ketten a párom meg csak nem kapja el, ha már nincs itthon. bazi nagy hóesés van kint Ausztriában. itt meg már jöhetne a tavasz.
Rit
Köszi a DVD-t. Hol a Blahán? Mert akkor elmennék vmikor érte, esetleg pénteken. Ha a párodnak még mindig olyan "sűrű" haja van, akkor valszeg meg fogom ismerni.
Pontos cím?
Kataa
Panoráma röntgen - Madách Dental Madách tér, a Színház melleti kapubejáró. Neten jelentkeztem be, aztán felhívtak időpontegyeztetéshez. De ez már több, mint 1 éve volt. Nézd meg az oldalukon, hogy akciós-e még. akkor ingyen volt a röntgen és megvizslatták a fogakat is és kezelési tervet is készítettek. a röntgent el lehet kérni.
http://www.madachdental.hu Csak ne ide menjen anyukád, mert nem túl jó a híre.. a fogorvos barátnőm mondta.
Reklám
Nálunk sincs para, a Domestos bacin röhög és utánozza.
Mi ez a lábköröm reklám? Én még nem láttam!
Csak azt a falramászós pasit a közös fürdőben, de az már régi. Pfujj. Mindenki magára vessen, ha közös fürdőkben papucs nélkül mászkál. Hány csaj csinált így a tornateremben, aztán meg törölte a lába után a micsodáját.. brrrr...
Mléna
Pont most olvastam egy könyvben, hogy ha a gyerek beteg akkor eleve több törődést kap a szülőktől, mint alapban, ha nem az. Csinálhat olyat, amit egyébként nem. A gyerekek nem hülyék, erre hamar rájönnek és rájátszanak a helyzetre. ott azt írják, hogy uúgy kell velük fogalkozni, mint amikor nem betegek. sok ygerek így képes később direkt betegséggel reagálni, hogy több törődést kapjon. persze nálatok tudom nem ez a helyzet. csak azt akarom ezzel mondani, hogy a betegségeknek mindig lelki okai vannak, fizikailag reagál rá a szervezet. mondjuk Nórinál nem ez van, mert nem lehet csak megrándítani a kezet lelki okból
Micimackó
Én meg már agybajt kapok, mert mindig a "Maci, , komám"-at dúdolom magamban, meg a végén azt a dalt, amit az a hihetetlenül nyegle lófejű és fogú nő énekel gitárral... a mese egyébként tetszik.
Ilke
Tesóm íratott fel ilyen hüvelygyűrűt, elég húzós az ára 1 db 2000 Ft, amit 21 napig kell fent hagyni aztán levenni 7 napig, utána az újabbat használni, az előzőt meg eldobni. azért jó, mert csak helyileg hat és mégsem a májat károsítja, mint a bogyó.
Picus
Miért lenne 1nél több gyerek később a válás oka?
ezt nem tudom elképzelni. Csak az önző embereknél esetleg, mint pl. a kozmetikusom, mindig csak magával foglalkozik és olyanokat mond, amikor tesót kérdezgetik tőle, hogy neki nincs még 1x 3 éve, amit elpazarolna.... gondolom azért te nem így gondolod!
Húsvét
Hát én kerek perec megmondtam mindenkinek, hogy húsvétkor nem akarok csokikat látni a gyerekem körül. játék ruha jöhet, de csoki nem. egyébként én sem tartom nagy ünnepnek, mindig is utáltam ezt az ünnepet, valszeg a locsolkodások miatt. Dani semmegy locsolkodni max apukámmal, de a párom sem kultiválja ezt a "szép" szokást.
szerintem danival fogunk tojást festeni, annak biztos örülni fog, csak nem tudom hogy veszem rá, hogy ne egye meg rögtön őket. uis imádja a főtt tojást. folyton nyitogatja a hűtőt és kiveszi a tojásokat, párat el is tört már így.
Csics
10 rossz fog, nem semmi? Hogy jutottál idáig? Nem kellene elhanyagolnod!
Ági
Drukkolok!!! Csak nem tudom mihez, a 3. babához, vagy ahhoz, hogy még ne legyen.
Judy
Én 41 fokos lázzal is szoptattam!!! Szoptass csak, a láz nem akadálya a szopinak! Aconit napellus és Belladonna 9CH-t szedjél első nap 2 óránként 3 bogyót, a következő 3 napban meg 3 óránként 3bogyót. engem ez tett rendbe anno!
Kataa
szauna
Hát ne legyen túl meleg, ami a felnőtteknek 80-90 fokos oda ne vidd. 50-60 bőven elég a gyereknek. dani pl. még ezt is utálja, tisztára, mint a párom. anno a randizós időszakban elcsaltam egy fürdőbe és még szaunázott is velem, de cefetül szenvedett
, szakadt róla a víz 2 perc múlva, rólam meg egy csep sem folyt le
, de nem ment ki. hát a szerelem ugye... ma már nem jönne be tuti, de azért szeret
Holnap megyek a tulajdoni lapért a Budafoki útra, remélem már megvan, mert az ügyvéd azt mondta, hogy csüt-ön már lehet kikérni.
Zita
Neked nagy drukk, már nem sok van hátra a nagy napig!
pusza
köszi, hogy hiányoltatok, remélem eleget írtam!
g