Új privát üzeneted érkezett!

Zita
Köszi, már írtam is neki!

Andy
Ok, köszi!

Sasha
Mi van veletek? Nagyon eltűntél!!!

Ilke
Ti is!!!!!

Egy kis szösszenet Levitől:
A konyhában sötét volt erre megszólal:
-Ana, kapcsold fel a villanyt!
- Hol? - kérdezem tőle
- Ott, a sötétben!

Bekészítjük a mosógépet, mutatom neki az öblítős tartályt. Kérdezem:
-Oda mit kell tenni?
-Tejet!
Mutatom a mosóporos tartályt, kérdezem:
-És ide?
Gondolkodik, majd rávágja:
-Sót!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Emma szerencsére már jól van, én már ma akartam küldeni bölcsibe de anuykám ma otthon van és mondta hagy maradjon még és nézessük meg orvossal hog ytuti rendben e, mert hétvégén hasmenése volt, szombaton elég ronda, de vasárnapra már rendeződött. Mgenézte a doki de már ő sem látott semmit a pelusban lévőben semKép, íyg holnaptól mehet. valami enyhe vírus volt.
de nagyon dícsérte anuykámnak Emmát, hogy milyen gyönyörűen alkalmazkodott a bölcsihez és hogy mennyire jól bírja, nem beteg, bent is szépen hagyja magát megviszgálni, gyönyörűen eszik, játszik és hogy nem gondolta hogy Emam ilyen jó bölcsis lesz. Kép

Kataa!

Én is tavaszt akarokKép

Forti!

Ezek sezrint Dumbo megoldóddott, nekünk is vcd formátumban van csak meg, de nekünk 1 cd-s csak.

Emma is imádja, tegnap este is 2x nézte meg.

Szerintem rém unalmas meseKépKépKép

Picus!

Volt a abbszobán egy lány aki varrt ilyen jelmezt, de valami 3500 Ft-volt. megrendelésre csinálta, méretre. Szjudit azt hiszem.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

gumicukor
felírtam a dvd-ket amit kértél. kérdés, hogy hogy jut el hozzád? A párom a Blahán dolgozik, oda el tudsz menni érte?

dec8
csak nem dvd-n van meg??? musicalek dvd-n nagyon érdekelnének!!!!!

Forti
hát ez már hihetetlen, szegény Levinek mennyi mindenen kell átesnie! még jó, ha nálad tolerálják, az én melóhelyemen már kiakadtak volna ennyi betegszabi miatt.
nyelvvizsgáról semmi info, bár szerinte sikerült, de azért 60 %-ot szerintem nem olyan könnyű elérni, főleg amennyire ismerem az ő tesztelési képességeit. Azért nagyon örülnék neki, biztosítékként jelentkezett alap c-re ai, abból jövő szerdán van a szóbeli és szombaton az írásbeli.

Dodi sem fél a reklámoktól. sőt az az igazság, hogy szerintem el sem tudja képzelni, hogy valami ilyesztő, félelmetes lehet. Domestos: "nézd mami, nagy kukac!!" vagy tegnap medicopterben volt egy halott ürge, aki feküdta a sziklákon: "bácsi alszik. nem hideg a kő?"

Kataa
Majd felhívlak, úgyis akarok kérdezni is valamit Kép a házat asszem tudom, az a vízszintes rácsos erkélyes, nem?

nálunk most az a nagy sláger, hogy az összes plüssjátéknak kakilnia és pisilnie kell. lelkesen bilizteti őket, utána törölgeti a seggüket Kép amúyg mióta átköltöztünk és időnk nagy részét a rendezkedéssel töltöttük az ő otthoni játszó sokásai is megváltoztak. Pl: rengeteget takarír, rendesen seprűvel-lapáttal. a mosásnál ő rakja meg a mosógépet (én válogatom előtte persze), ő rakja az öblítőt és a mosóport is + ő kapcsolja be. Enyém csak a mosógép ajtajának becsukása. Kép ja, és imád dobolzolni - van fém kekszes doboza, azt szokta ragasztószalagozni KépKép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Tök érdekes dolog történt a hétvégén:
Szombaton lementünk csúszkálni a Dunapartra, és megrándult a Nóri keze. Tavaly már volt ilyen, akkor rohantunk az ügyeletre, de mire beértünk már semmi baja nem volt. Most nem vittük be, hanem otthon kényeztettük a kisasszonyt. Befásliztuk a kezét, pihengettünk, Micimackót néztünk, felváltva kényeztettük apával. Ez a helyzet nagyon bejött neki, estére nekem gyanús lett, hogy még mindig nem használja a kezét, pedig Márk többször nekiment és Nóri fel sem jajdult. Reggel úgy lelt fel, hogy „anya fáj, kérek Micimackót”. Na, gondoltam kiugrasztom a nyulat a bokorból. Elkezdtem a Márkkal csikizőset játszani, Nóri egy darabig csak figyelt, aztán nem bírta tovább és jött ő is hancúrozni. Ilyen nagy színésznő a lányom. Nem gondoltam volna, hogy egy 2 és fél éves ilyenekre képes.

Egyébként nekünk figyelni kell, hogy hogyan fogjuk meg a Nóri kezét, mert mondta a dokibácsi tavaly, hogy gyengébbek az ízületei, emiatt könnyebben kiugorhat a keze. Tavaly masszírozás után fel akartam húzni és úgy rándult meg.

Nálunk is Micimackó a sláger. Nóri kedvence a Kanga, szokta mondani, hogy anya a Kanga, ő meg a Zsebibaba. És énekelni így szokott: „Kígyó, gyere maci komám”

Apa beteg, itthon van, táncol az idegeimen Hozd ide, tedd oda, kérek ezt, kérek azt mit csinálsz, gyere ide, unatkozom ….stb… GRRRRRR

Megyek is, szép napot Mindenkinek
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Elkiabáltam, mégis otthon vagyunk holnaptól, megint van hasmarsKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,

Zita, Kataa,
köszi az érdeklődést, igazság szerint mostanában a frissbabákhoz is ritkán van időm írogatniKép. Hamarosan költözünk, és ezer dolgot kell intézni. Olvasgatni azért szoktam errefelé is időnkéntKép.
Gyerkőcök már nagyok, Dávid ovis szeptember óta, Macus pedig egy igazi csacsogó kiscsaj lettKép. Nagyon jó testvérek, egyre könnyebb velük, azt hiszem, mostanra nőttek igazán összeKép.

puszka mindenkinek,
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Kataa,
Oké, ott leszünk!!!

Zita
parazita

Picus
Hat igen ebben igazad van,konyvelo mindig kellKépJo hogy van ennyi kitartasod meg idod tanulniKépAkkor lassan jon az ovi AndinakKépJa azt akartam kerdezni hogy a tesot kesobbre tervezitek?Kép

Mano
Hat akkor ujra jobbulast, ez egyebkent most virusKépIGaza van a dokinak nagyon jo hogy Emma sem betegesKép

Rit
Koltozo DodiKépAex is nagy takaritos,dehat a vereben vanKép
Ok hivjal,igen az a malom melletti haz.

Magdi
Kitartas beteg apahoz,szoval nehezebb mint a ket gyerek egyutt? KépKép

Zulu
Na akkor egy kicsit Te is egygyerekes vagyKépKepeket szoktam latni,A kiscsaj rendkivul divatos szerkoban nyomja mindigKépLatom kieled lanyos anya mivoltodatKépKépNagyon jo helyre koltoztok,irigy,bar jo messze van pesttol.Lakik ott jo baratunk es irigykedem rendesen a szep hazak lattanKép

Parazita
OKKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Hétfőn apa nem volt dolgozni mert a szülinapja volt.. Meglepinek szánta csak elmondta a Petrának és ő jött hozzám, hogy ?titok apa nem megy dolgozni?. Elmentünk a Camponába és megnéztük a tropikáriumot, tetszett a Petrának nagyon, sőt az Olivér is nézte. Főztem finomat és volt torta is. Amikor készítettem elő a tortát akkor üvöltötte, hogy ?apa nem szabad kijönni a szobából ? és a boldog születésnapot is elénekelte. Tiszta eksztázisba volt a torta miatt, mindenáron ő akarta elfújni a gyertyát. Most meg már azt mondja, hogy az Olkácska tortáján autó lesz.

Képzeljétek el nem jött meg. Amióta az eszemet tudom én mindig pontosan véreztem. Mikor meg kellett volna jönni annyira fájt a hasam mint a szülésnél (jó azért kisebben) és be is kellett vennem gyógyszert. Ez azért fura mert nekem még soha nem fájt a hasam. Utána mondom mi van ha terhes vagyok, mondjuk az van rá írva, hogy 99% de hát soha nem lehet tudni. 3 napig tiszta ideg ?beteg voltam, hogy most akkor mi lehet, éjjel nem tudtam aludni. Mondtam apának, hogy vegyen egy tesztet és megcsináltam pénteken és negatív, de még mindig nem vérzek. Nem tudom, hogy mi kavarhatott be kénytelen leszek elmenni az orvoshoz. A szopizás szerintem nem mert az Olivér már csak reggel és este eszik, meg szerintem olyan nincs, hogy vérzek 5 hónapig és utána megint nem. A tesz előtt előkerestem az össze kismama újságot, hogy mi van ha mégis az vagyok. Ott azt írták, hogy elvileg nem probléma és ki lehet hordani. A Fókuszba egyszer volt egy műsor, hogy a csajszi spirállal szült és nagyon beteg gyereke született. Az nyilatkozta, hogy az életük teljesen tönkrement, széthullott a családjuk. Ja, a tesztet este csináltam meg és már arra is gondoltam, hogy ilyenkor kevesebb hormon van a vizeletbe és nem mutatta ki. (olyan teszt volt amit egésznap meg lehet csinálni) Volt már olyan valakinek, hogy este nem mutatta ki és reggel meg igen?

Manó
Nem sok kicsit az a ruha amibe alszik az Emma? Nálunk is kb 22 fok van és a Petrán csak egy sima pizsama van + zokni. És ő sincs mindig betakarva.

Zsuzsa
Szegény Luca, a lényeg az, hogy most már jól van.

Rit
Mi is nagyon sokáig dobozoltunk mert nekünk is a régi lakás tele volt beépített szekrénnyel és itt meg 2 hónapot szekrény nélkül voltunk mire az asztalos megcsinálta. Konyhaszekrényünk sem volt és a fürdőbe kellett mosogatnom költözés

Forti
Ez szörnyű, hogy mindenki mást mond. Elfelejtettem, neked milyen is a gyerekorvosod? Nem tudod vele megbeszélni, hogy most mégis mi van és mi a rossz ill. a jó eredmény.

Szilcsike
Jobbulást nektek!

Ilke
A barátnőmnek van ilyen hüvelygyűrűje amiről írtál. Végül is csak annyit mondott róla, hogy mikor együtt vannak akkor ki kell szednie mert állítólag lehet érezni, de ezt azt hiszem, hogy lehet is 3 órára.
Szegény Lili, nem tudom, hogy mit lehetne csinálni. Szörnyű ez a hányás. Szerencsére a Petrát annyira nem viselte meg az Olivér, csak az első egy hónapba viselkedett másként. Biztos, hogy ez a féltékenység miatt van? Hány hónapos is most a Bálint?

Nyuszi
Hol van az a Pán Péter játszóház ahova szoktatok menni?

Ági
petra2

Kaata!

Nincs testvér, nem tervezünk. Egy gyermekes család maradunk.
Csodálatos dolog az anyaság, de hogy magunkra is mradjon idő meg egymásra is és ne válás legyen a vége mi úgy gondoljuk egy gyerek boldoggá tesz bennünket és ennyi elég lesz.

Betegeknek jobbulást!!!

Picus
picus

Sziasztok
képzejétek korházba voltunk petikével tüdögyuladásal arcüreggyuladás+hörghurutal ,szerencsére kiderült nem volt tüdögyuladása petikének csak hörghurutja igy szerencsére szombaton haza jöhetünk de igy is 3 napot bent voltunk Kép sajnos sok sok gyerek beteg mostanába és elég sok csecsemö,ujszülöt is Kép kiderült hogy infulenzás volt petike legalábis ez a diagnozist irták rá a papira a korházba .

Petike sulya most 12kg imike meg 8kg most.

Magdi
micimacko nálunk is nagy sláger micimackos könyv söt ujság is van itthon és olvasok is a fiuknak is belöle naponta töbször is Kép .

Picus
pasziv szokincse van petikének is Kép.

Lányok
nálatok mit kapnak a gyerekek husvétra ? nálunk petike csokitojásal megtöltöt bögrét imike meg egy legot Kép.

csics
csics

Húsvét:
csokitojás- kindertojás ami Andinak jön meg még egy 35 db kirakót még szerzek neki. Most ez a kedvenc szórakozása a nemoria játék mellett, de abból már van micimackós ..
kirakóból is van már csak azokat már széttépte letépi róla a papírt, de így is kirakjaKépKép

Most kapot egy Noody mesekönyvet a minimaxon megy a mese az nagyon tetszik Neki.

Picus
picus

Picus
jelentkezz sos, profilomban van emil
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska írtam mailt.
Picus
picus

Picus!

Nem kaptam meg!
Ide is írhatszt: mbea72@freemail.hu
de a másik cím az mhelyi pedig, meg kellene kapnom! Kép

Gumicukor
???

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Picus!

Off
Írtam választ a leveledre de az az otthoni címem, így légyszíves a profilomba lévő címre írj és akkor tudunk ma "beszélni". köszi.

On

Jó reggelt mindenkinek!

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Ági,
Drukkolok!!!!

Tegnap, talán a hülye szeles idő miatt, Solymesz 11-kor aludt el. 9-től 11-ig meséltem neki a földön ücsörögve, a 38 hetes hasammal. Klassz volt... (Persze 1/2 11 előtt amúgy se nagyon alszik el.)
Ráadásul napközben a bojler is bedöglött, de este jött egy ismerősünk, aki megcsinálta, így féléjfélkor már tudtam fürdeni.

Zita
parazita

Hú Ági! remélem minden jól alakul. Mesélj majd, mi volt a dokinál!?

Csics! Jó, hogy nem tüdőgyulladás volt, bár az influenza is elég rosszul hangzik egy ilyen kicsi gyereknél.

Nálunk apa továbbra is lázas, köhög és sajna a gyerekek is betaknyosodtak és köhögnek. Nórinak reggel hőemelkedése volt. Remélem nem durvul el a betegség. Én még tartom magam, mint egyetlen egészségest a családban mindenki ugráltat, apából télleg elegem kezd lenni... Kép

Húsvét: igazándiból nem akarok nagy ügyet csinálni ebből az ünnepből. Ha jó idő lesz azért elrejtek a kertben pár tojglit, Nóri biztos élvezné, hogy meg kell keresni őket. Meg KIRÁNDULNI AKAROK!!! Ez a bezártság nagyon megvisel, mostmár aztán tényleg jöhetne a tavasz.
Ja, meg húsvéti kifestőt akarok Nórinak adniKép

Ezt a levelet nem Wordbe írtam, remélem elmegy
Pussz:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi,
Már én is alig várom, hogy megszülessen a kicsi, legyen jobb idő, és végre szabadabban mozoghassunk...
Gyógyulást a családnak - a zsémbes apának is Kép))

Zita
parazita

Sziasztok
na ma végre sikerült megcsináltatni az egyik rossz fogamat még 10 van .

Petike
mondása beszélek apával hogy vegyek föl pénzt
petike pénz,pénz mondogatja lemegyünk petikével sétálni a bankhoz kártya látán megszolal pénz,pénz Kép de ha kártya elfogado jelet lát akor meg kártya,kártya ,.

mivan a péztárcában kérdésre
pénz,pénz a válasz Kép.

csics
csics

Húsvét
Mi elmegyünk kirándulni - gondolom már meglepődnétek, ha nem ezt írnám. Ezúttal Slovénia DK-i része a Škocjanske Jame. Ez egy gyönyőrű park, vízesésekkel és barlagokkal KépKép van olyan is, ami gumicsónakon járható be. Hétfőn is ott leszünk még és tojásvadászatot rendezünk a gyerkőcöknek.

Gumicukor
Mi lett, lakástulajdonosok vagytok már??? Mesélj!!! + légyszi mondd meg, hogy adjam oda a kért dvd-idet, kész vannak!!

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!

Rit

rit

anemona7

Sziasztok!

Sajnos a Petrácska betaknyosodott, szerencsére az Olivér még nem. Olyan jó, hogy nem kell szívni az orrát és már tudja ügyesen fújni.

Velem annyi, hogy bejelentkeztem szerdára az orvoshoz erre megjött, de azért biztos valami nincs rendben mert véreztem 1 napig és utána meg másnap már nem és most meg megint.

Annyira várom már a tavaszt. Hihetetlen, hogy március közepén ilyen szar idő van. Tavaly ilyenkor mikor az Olivér született akkor apa már lehozta a kerti bútort és rövid ujjú polóban voltam kint a kertben. Már úgy várom ezt a 4 napos ünnepet, végre apa is itthon lesz és csinálhatjuk a programokat.

Rzsuzsa
Melyik kórházba is voltatok?

Csics
Jobbulást Petikének!
Biztos, hogy fogsz találni másik munkát, a gyerekek a legfontosabbak. Sajnos nagyon kevés a gyerekbarát cég. Mindenki elfelejti, hogy nekik is voltak kicsik a gyerekeik és, hogy betegek is voltak. Én nem is tudom, hogy mit fogok csinálni majd. Ahol idáig dolgoztam ott nincsenek egyáltalán 4 órásak, sőt az is ritka ha 8 óra után haza tudsz jönni. Én 8 órába meg nem fogok dolgozni mert nem akarom, hogy reggel ők legyenek az elsők az oviba, este pedig az utolsók. A 4 óra az pont arra jó, hogy utána megtudok kényelmesen főzni, eltudunk menni a játszótérre és nem csak egy jóéjszakát puszit kapnak.

Rit
Köszi szépen a vizipók most úgynéz ki, hogy nem kell mert a Pszi-nek is megvan és átveszi nekem. Tudnál küldeni listát :

Magdi
Én is a Kodolányira jártam csak a gazdálkodási szakra.
Jó kis súlya van a Márknak. Mi most megyünk az 1 éves mérésre csütörtökön. Kíváncsi vagyok, hogy mekkora mert már három hónapja nem voltunk. Hihetetlen, hogy így megy az idő, jövő héten lesz 1 éves.
Nincs valakinek valami jó ajándékötlete? Az a baj, hogy a Petrának annyi játéka van, hogy egyszerűen nem tudom, hogy mit vegyek neki.

Kataa
Mi is megjártuk és kellett fizetni a garázsra illetéket de csak azért mert nekünk a garázsból nem lehet bemenni a lakásba és így nem a lakás része, ha lenne egy ajtó akkor nem kellett volna.
Milyen előrelátó vagy, hogy Alexnek már az íróasztala is megvan.

Timi
Őszinte részvétem az anyukád miatt. Hát sajnos neked most minden rosszból kijár. Kívánom neked a legjobbakat!

Nyuszi
Már nagyon régóta, ha jól emlékszem akkor olyan 3 hónapos kora óta már nem szopizik éjjel.
Ági
petra2

Sziasztok

Nálunk már 10 napja kórház van. Apa vmi iszonyú agresszív vírust hozott haza, 4 napig feküdt, őt ápoltam, aztán ahogy felépült, rögtön kidőltem én is, a lázam alig tudtuk levinni, plusz a torkom, fejem iszonyúan fájt, köpni, nyelni nem tudtam. 5 nap után ma már jobban vagyok, de még mindig szédelgek. Persze a kicsik is bekapták, Gergő viselte a legjobban, a két nap esti lázon kívűl nem volt tünete, szerintem az echinacea és az oscillonak hála. Gellértke viszont még tegnap is lázas volt és köhög, taknyos. Én nem is emlékszem mikor voltam ilyen beteg utoljára. Rendesen le lehet pattanva az immunrendszerem a folyamatos terhesség, szoptatás, terhesség, szoptatás miatt. A doki azt mondta 38 felett ne szoptassak, próbáltam betartani, de így is lett vami izomlázszűség a mellemben. Antibiotikumot is kell szednem. Szóval eléggé depis vagyok mostmár. A lakás romokban, szegény Gergő totál elhanyagolva, elveimme szemben egész nap tévét nézett szegény.
remélem mostmár túljutunk ezen és jön a tavasz.

hát ennyi van velünk, remélem ti jobban vagytok
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Agi
Hat az tuti hogy valami nem okes,spiralod van ugye?
A doki mindenkepp jo otletKép

Picus
Aha mar ertem hogy ennyire keszulsz a munkaraKépHat mindenki maskent dont,lenyeg hogy ti egyetertetek ebben a ferjeddelKép

Csics
Szegeny PetikeKépDe most mar csak jobban leszKépNalunk is valami apro ajandek lesz husvetre,meg hozunk anyuekhoz a kerbe elo nyuszit es elrejunk tojasokat hogykeresse megKép

Parazita
Tok jo volt hogy jottetekKép

Magdi
Csaladi jobbulast nektekKép

Agi
Csak azert van emg az iroasztala mert ugyanolyat akartunk mintatobbi butor a szobajaba hogy passzoljon,de meg a pinceben figyel dobozban.

Judy
Jaj,hogy mar Te is beteg vagyKépRemelem hamar rendbejon mindenKép

Jon vegre ez a 4 napos unnep,ugyhogy mi lemegyunk Siofokra es ott mulatjuk az idot,remelem nem lesz vad szel es kicsit setalni is tudunkKép
Tenyleg szerintetek gyereket milyen meleg szaunaba lehet vinni es mennyi ideig? Babauszos koraban bevittuk de az nem volt tul meleg ezert vagyok tanacsatalan.

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa,
Mi is köszönjük, jól szórakoztunk. Szerencsésen haza is expedícióztunk.

Zsuzsa,
Tényleg repül az idő, de ezek az utolsó napok-hetek már eléggé nyűgösek...

Juti,
Gyógyuljatok meg!!!!

Ági,
Majd írd meg, mi volt a dokinál....

Zita
parazita

Hali!
Nem tűntem el, csak itt karbantartás volt a babaneten, üres mappákat láttam csak, de elmentettem, amit írtam, íme:

Itthon vagyok, Dani sem úszta meg betegség nélkül. Pénteken kezdodött köhögéssel, aztán szombat a du-i alvás után láz is lett belole. Kicsit hagytam hadd tomboljon a láz, estére kapott csak kúpot (Dani púpnak mondja Kép)
Másnap semmi baja nem volt, elmúlt a láz is, aztán hétfő estére ismét kijött, velünk aludt, feljött az éjszaka közepén. kb. 10 pecenként szólt, hogy menjek le, mert folyik az orra.Így jobb is volt, hogy velünk aludt.
Aztán kedden elvittem a dokinohöz, írt fel homeopátiás bogyeszeket. Megbeszéltem még itthon Danival, hová és miért megyünk, mit fog csinálnia drno. Reméltem, hogy nem játszódik le a múltkori hiszti.
És szépen ült az ölemben, meghallgatóztatta a maciját aztán magát, a nyelvét is jól kiöltötte a drnonek. Vmi vírusos vacak, úgyhogy egy pár napig, amíg lázas, addig szobafogság. Persze amíg várni kellett alakított a váróban. hasonló korú gyerekek voltak, kisfiam beállt középre, és ugróiskolázott a padló színes négyzetein. aztán a többi gyerek lassan leszivárgott
az anyukájuk mellol Dani mellé. Kép Dani meg mintegy kis vezér kiosztotta a feladatokat, meg adott mindenkinek egy-egy kisautót, amit unaloműzésnek vittünk magunkkal. tök muris volt,ahogy a kislányok tologatták a kocsikat. meg a macsót is eljátszotta, mindegyik csajt megsimizte Kép és közben be nem állt a szája.
még most este is volt láza, úgy szürcsög, mint egy kávéfőző. Kép

Közben apát is felraktam a vonatra, megint péntekig Salzburgba van. dani Szacbudnak mondja Kép

Hétfon szabin voltunk és aláírtuk a lakás adás-vételi szerzodését, elutaltuk a manit is, most várom az aláírt szerzodést postán és a tulajdoni lapért majd csütörtökön kell menni. jövohét meg a mhelyi hitelintézéssel fog kezdodni.
most este meg hívott az ING-s biztosítós no, hogy most a CIB-nek milyen tuti a fészekrakója. Aztán benyögtem, hogy már elvileg döntötttünk, jövo héten indítjuk az otp-nél a hitelt. tisztára felnyomta az idegeimet, mert azt éreztem,
hogy ránk akar tukmálni vmi mást, ami sokkal macerásabb ügyintézéssel járna, amiatt, hogy nem az építést finanszírozó bankkal kötnénk hitelszerzodést. mert persze az életbiztosításra hajt, meg mindig azzal a példával jön, hogy baleseti halál esetén
az egész hitelt visszafizeti a biztosító a banknak, illetve nekem a felvett hitel összeget... igazából nem lenne rossz, de remélem és bízom benne, hogy nem fog érni bennünket ezalatt az ido alatt semmi, pláne nem haláleset.

akik kötöttetek lakáhitelt, hogy csináltátok? igazából van már életbiztosítása a férjemnek, én is gondolkozom rajta, hogy nekem is kötünk.
szerintem ez elég, vagy nem? olyan idegesíto, hogy amikor már döntöttünk (bár még a papírokat nem adtuk be a hitelhez), akkor jön ezzel... a páromnak nem is mondtam, mert ezen idegeskedne amíg kint van.

én is reggelre fájó torokkal ébredtem, de most már semmi. apósom is ágynak dőlt. anyósommal bírjuk ketten a párom meg csak nem kapja el, ha már nincs itthon. bazi nagy hóesés van kint Ausztriában. itt meg már jöhetne a tavasz.

Rit
Köszi a DVD-t. Hol a Blahán? Mert akkor elmennék vmikor érte, esetleg pénteken. Ha a párodnak még mindig olyan "sűrű" haja van, akkor valszeg meg fogom ismerni. Kép Pontos cím?

Kataa
Panoráma röntgen - Madách Dental Madách tér, a Színház melleti kapubejáró. Neten jelentkeztem be, aztán felhívtak időpontegyeztetéshez. De ez már több, mint 1 éve volt. Nézd meg az oldalukon, hogy akciós-e még. akkor ingyen volt a röntgen és megvizslatták a fogakat is és kezelési tervet is készítettek. a röntgent el lehet kérni. http://www.madachdental.hu
Csak ne ide menjen anyukád, mert nem túl jó a híre.. a fogorvos barátnőm mondta.

Reklám
Nálunk sincs para, a Domestos bacin röhög és utánozza.
Mi ez a lábköröm reklám? Én még nem láttam!
Csak azt a falramászós pasit a közös fürdőben, de az már régi. Pfujj. Mindenki magára vessen, ha közös fürdőkben papucs nélkül mászkál. Hány csaj csinált így a tornateremben, aztán meg törölte a lába után a micsodáját.. brrrr...

Mléna
Pont most olvastam egy könyvben, hogy ha a gyerek beteg akkor eleve több törődést kap a szülőktől, mint alapban, ha nem az. Csinálhat olyat, amit egyébként nem. A gyerekek nem hülyék, erre hamar rájönnek és rájátszanak a helyzetre. ott azt írják, hogy uúgy kell velük fogalkozni, mint amikor nem betegek. sok ygerek így képes később direkt betegséggel reagálni, hogy több törődést kapjon. persze nálatok tudom nem ez a helyzet. csak azt akarom ezzel mondani, hogy a betegségeknek mindig lelki okai vannak, fizikailag reagál rá a szervezet. mondjuk Nórinál nem ez van, mert nem lehet csak megrándítani a kezet lelki okból Kép

Micimackó
Én meg már agybajt kapok, mert mindig a "Maci, , komám"-at dúdolom magamban, meg a végén azt a dalt, amit az a hihetetlenül nyegle lófejű és fogú nő énekel gitárral... a mese egyébként tetszik.

Ilke
Tesóm íratott fel ilyen hüvelygyűrűt, elég húzós az ára 1 db 2000 Ft, amit 21 napig kell fent hagyni aztán levenni 7 napig, utána az újabbat használni, az előzőt meg eldobni. azért jó, mert csak helyileg hat és mégsem a májat károsítja, mint a bogyó.

Picus
Miért lenne 1nél több gyerek később a válás oka?
ezt nem tudom elképzelni. Csak az önző embereknél esetleg, mint pl. a kozmetikusom, mindig csak magával foglalkozik és olyanokat mond, amikor tesót kérdezgetik tőle, hogy neki nincs még 1x 3 éve, amit elpazarolna.... gondolom azért te nem így gondolod!

Húsvét
Hát én kerek perec megmondtam mindenkinek, hogy húsvétkor nem akarok csokikat látni a gyerekem körül. játék ruha jöhet, de csoki nem. egyébként én sem tartom nagy ünnepnek, mindig is utáltam ezt az ünnepet, valszeg a locsolkodások miatt. Dani semmegy locsolkodni max apukámmal, de a párom sem kultiválja ezt a "szép" szokást.
szerintem danival fogunk tojást festeni, annak biztos örülni fog, csak nem tudom hogy veszem rá, hogy ne egye meg rögtön őket. uis imádja a főtt tojást. folyton nyitogatja a hűtőt és kiveszi a tojásokat, párat el is tört már így.

Csics
10 rossz fog, nem semmi? Hogy jutottál idáig? Nem kellene elhanyagolnod!

Ági
Drukkolok!!! Csak nem tudom mihez, a 3. babához, vagy ahhoz, hogy még ne legyen.

Judy
Én 41 fokos lázzal is szoptattam!!! Szoptass csak, a láz nem akadálya a szopinak! Aconit napellus és Belladonna 9CH-t szedjél első nap 2 óránként 3 bogyót, a következő 3 napban meg 3 óránként 3bogyót. engem ez tett rendbe anno!

Kataa
szauna
Hát ne legyen túl meleg, ami a felnőtteknek 80-90 fokos oda ne vidd. 50-60 bőven elég a gyereknek. dani pl. még ezt is utálja, tisztára, mint a párom. anno a randizós időszakban elcsaltam egy fürdőbe és még szaunázott is velem, de cefetül szenvedett Kép, szakadt róla a víz 2 perc múlva, rólam meg egy csep sem folyt le Kép, de nem ment ki. hát a szerelem ugye... ma már nem jönne be tuti, de azért szeret Kép

Holnap megyek a tulajdoni lapért a Budafoki útra, remélem már megvan, mert az ügyvéd azt mondta, hogy csüt-ön már lehet kikérni.

Zita
Neked nagy drukk, már nem sok van hátra a nagy napig!

pusza
köszi, hogy hiányoltatok, remélem eleget írtam!
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Jó, hogy újra van Babanet.
Nekem pont az utóbbi napokban lett volna rá szükségem, hogy kiönthessem a szívemet. Úgy minden összejött. Úgy éreztem, hogy 1. az egész életem egy nagy várás (a mosogatógépem beépítésére immár 5 hónapja várok, de nem azért, mert nincs rá pénzünk, hanem azért, mert az asztalosnak ez icipici munka és nem csinálta meg, sőt utóbb már telefonon se bírtuk elérni (kerestünk egy másikat, neki fix határideje van, remélem 4 hét múlva most már tényleg megcsinálják)) 2. amúgy meg senki nem venné észre, ha eltűnnék (nem áll szándékombanKépKép). Persze pl. az, hogy hétszámra senki nem nyitja rám az ajtót, és a telefont sem emeli föl, eddig is megvolt. De most olyan sötét és hideg is volt odakint, a gyerekekkel se tudunk kimenni a kertbe, és kölcsönkérték az autómat, így itthonról sem tudtam kimozdulni.
Pedig a gyerek (mintha érezték volna, hogy most nagy szükségem van rá) nagyon aranyosak, egymás után produkálnak valami új, örömet okozó dolgot.
Hanna kedden megfordult hátról hasra, szerdán meg elkezdett "kutyázni" is. Tegnap este 10-kor egy csomót eljátszott egyedül (letettük a szőnyegre, ő meg labdázott, körbekúszva mindent megtalált, időnként megállt kutyázni). Most bezzeg alszik, annyira kifárasztotta magát.Kép
Nátán elkezdett bilizni. Nem tudom, miért most jött rá arra, hogy ez neki is jó, de most már szól a kaki miatt (sőt magától is hozza a bilit), és tegnap egész nap száraz maradt a pelenkája, a pisit is a bilibe intézte, és ma reggel is szárazon vettem le róla!!! A dolog egyetlen érdekessége, hogy valami miatt minden alkalommal vissza kell adnom rá a pelenkátKépKép (de ez annyira nem izgat, mert nem használunk el egy csomót egy nap, hanem ugyanazt veszi vissza). Arra gondoltam, hogy lehet, hogy azért, mert a pelenkán érdekes dolgok vannak (pl. nagyon szereti a cicát és a tigrist). Fogok venni neki olyan bugyit, amit hasonló okoból érdekes lesz számára viselni (pl. nála is nagyon bejön a Micimackó bármely rész, hátha kapok Micimackós, Tigrises vagy Malackás bugyit (a Beninek ilyen mintás zoknit tudtam venni)).

Judy!

Jobbulást!KépKép

Gumicukor!

Éljen!KépKép
Az életbiztosításos hitel nagyon jó, de azért ha nem olyat kötöttetek, akkor sincs szerintem gond. Ha az lesz a kedvezőbb, akkor mi is életbiztosításosat fogunk kötni. De a mostani nem az volt. Viszont nálunk is van a páromnak életbiztosítása, a cége is kötött rá egyet. Teljesen biztosítva vagyunk.KépKép Az ellen meg tudtommal egy biztosítás sem véd, hogy ha valami miatt nem bírnád fizetni a hitelt...
Komoly dolog meg ne történjen veletek!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Gumicukor: Jaj nem vagyok én önző meg KataKép, munkamániás sem, csak valahogy mindig attól tartok, hogy Andit fel kell nevelni és hát ez már az én vállamat - na jó a Páromét is KépKép
nyomja. Ezért tanulni, csinálni kell...
Mivel mi nem sokat kaptunk otthonról- én egy hátizsákkal indultam el a hátamon, mikor anyum közölte mostmár elmúltam 18 nem akar eltartani" Szóval zsákkal a hátamon elindultam vidékről Petre hát nem volt könnyű!!!
ezért tudjuk, mi az ha nincs alap elindulni. Szeretnénk, ha Andinak könnyebb lenne.
Mi a Párommal -önző vagy nem- egymással is szeretnénk, kicsit törődni majd amikor már az Andi nagyobb. Most is törődünk, nem is keveset, de ez a jó kapcsolat alapja!!!! De ebbe még teljesen belevonjuk az Andit is. Pl gyertyaféynes vacsoránál hároman ülünk és nem kettenKépKépKép
Nagymamák nincsennek - vannak, de nem foglalkoznak velünk- s ezért az egymással való pihizést pl úgy képzeljük, hogy ha az Andi elmegy egy táborba akkor mi is pihizünk együtt valahol, aztán meg háromasban is ...
Ezt a "luxust" már két gyerek mellett anyagilag nem engedhetném meg ...a kapcsolatunkat pedig ápolni kell. Mindketten elvált szülők gyereke vagyunk amit nem szeretnénk folytatni!!!!
Szeretnénk mi is élni a Párommal s azért mert gyerek van nem lemondani az álmainkról.
Önzőség szerintem! bár most tudom nem mindeki ért velem egyett, az is az, ha gyermeket szülök meg az is az ha nem. Ha szülök azt is én akarom meg azt is ha nem.
A szívem szeretne még egy kistesót az eszem viszont azt mondja talán mégsem.
Imádok Andival itthon lenni a munkát a hátam közepére sem kívánom, nem ez a fő dolog, hogy nem lesz kistesó, hanem a fent leírtak..

Picus
picus

Sziasztok!
Önzőzöm egy kicsit:
Elkaptam apától az influenzát, 2 napja 38 fokos lázam van. Minden tagom fáj, egész nap csak fekszem, képtelen vagyok mozogni. Apa egy kicsit jobban van, neki "csak" hőemelkedése van. Nórinak 2 napja reggelente láza van, folyik az orra, de ezen kívűl semmi. Ma kihívtuk a dokit hozzá, azt mondta, hogy semmi komoly. Márk az egyetlen aki még tartja magát, neki is porszívozom az orrát, de ő jól van szerencsére.
Egész nap megy a TV, de semmi erőm nincsen ahhoz, hogy szórakoztassam a Nórit. Örülök, hogy megetetem őket, aztán uzsgyi vissza az ágyba. Most is megyek, remélem hétvégén tudok írni más témáról is... most nagyon kivagyok.
Puszi:
Magdi

Magdi
mléna

Ági
Hát nem esküdnék meg a gyerekorvosunkra! Ha összeszedi magát, akkor nagyon korrekt és pikk-pakk intézkedik teszi a dolgát, de volt már hogy teli szaladt vele a bugyrom. Most épp normális! Kép

Manó
Szerintem is elég gagyi mese a Dumbo, Levi a sok elefánt miatt csípi. Inkább ez legyen a kedvenc, mint a hülye Pokemon és társai. Kép

Keddről szerdára viragó éjszaka Levi egész éjjel ugatott, a köptető ellenére semmi nem szakadt fel neki, levittem a dokihoz aki nem tudta megmondani mi az oka. Estére ez még csúnyább lett, így felhívtam a gyerekklinikát, ahol nagyon kedvesen mondták hogy vigyem be hozzájuk az ügyeletre, megnézi egy orvos. Rettegtem ugyanis hogy ismét rohama lesz éjjel. Kifogtunk egy nagyon kedves, aranyos dokit, végre felhomályosított minket erről a kruppról is, azt mondta nincs ok aggódni, valszeg a mandulagyulladás maitt váltott át száraz köhögésre. Roham nem várható, de ha mégis akkor adjak kúpot és utána egyből vigyem be, mert a szteroid és az antibiotikum nem nagyon férnem meg egymás mellett és ilyenkor látni kell a gyereket. Bíztatott hogy 3 éves korban változik a gége alakja, kevesebb az esély a kruppra. Hát remélem úgy lesz ahogy mondta, mert engem ez teljesen kikészít idegileg. Ráadásul szerdán a kórházba befelemenet, annyira ezen a kruppon járt az agyam, hogy későn vettem észre egy stopptáblát (tudtam hogy ott van mert arra járok minden nap, csak későn kapcsoltam), emiatt nem lassan fékeztem hanem satut nyomtam és a mögöttem lévő autó belénkjött. Nem tört minket össze, csak leszedte a festéket a lökhárítóról.

Forti

Kép
Kép
forti

Gumicukor
persze szoptattam én láz ide vagy oda, de másnapra tényleg lett izomlázsszerűség a cickóimban és Gellértke kiköpdöste és sírt. remélem már helyreállt a dolog, bár szegény most fogyott hétfő óta. ma próbáltam tápszert adni neki, de nem kellett neki, viszont az almalét nyalogatta, úgyhogy elkezdtem a hozzátápit. nem akartam hat hó előtt, de most mégis a fogyás miatt. szombaton lesz 5 hós.
a belladonna nekem semmit se segített sajna.

Beszti
Azért csak gyere Kép gratula a lurkóknakKép

Magdi
Én megértelek, lásd tegnapi hsz-emetKép

Forti
Téged is maximálisan meg tudlak érteniKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Forti!

De azt ugye tudod, hogy ilyen esetben sem te vagy a hibás, ha belédjönnek!! Akkora követési távolságot kell tartania, hogy még egy vészfékezés esetén se csússzon beléd...
Nem csodállom, hogy aggódsz, remélem hamarosan sokkal jobban lesz Levi és nem kell majd ilyenekre gondolnod se.

Judy!

Az eltünést most nem Babanetszinten értettem, hanem úgy globálisan. Szublimálnék...
Ma már jobb, holnaptól meg autóm is lesz, és el is megyek valamerre (még nem tudom hova, de megyekKépKép).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti
Persze tudom, a srác úgy is jött oda hogy Bocsi!!!, csak hát azért én is figyelhettem volna jobban. Azért nem lett volna jó, ha becsúszok a kereszteződésbe és ott találnak el!
Neked sok +++++++++ -ot küldök Kép Kép , néha engem is elkap ilyen érzés amikor úgy érzem mindenki tojik a fejemre!

Judy
Jobbulást nektek!
Nálunk is tegnapra kidőlt a párom is 40 fokos lázzal fekszik. Levi a szájába köhögött! Kép Én tartom a frontot, remélem nem én leszek a következő.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
Zsuzsa
én is látam a korházba 2-3 hetes babákat és a legtübjük tüdögyuladásal hoztak be Kép.

Gumicukor
hogy sikerült ennyi rossz fogat össze szedni ? kell hozá egy nagy adag fogorvosi frász és 15 év .A mostani fogamat is ugy csinálták meg hogy elöbb érzéstelenitö sprét adtak a kezelendö fogköré és utána a szurit mert tű fobiám is van tilos a látokőrömbe tűt hozni vagy hadonászni utána még egy fél nyugtato is kelett mert olyan ideges letem igy már meglehetet csinálni a fogamat .Hála a türelmes és mindig vidám fogorvosnönek és asszisztensének akik homoral probálják oldani az emberfélszét .tű fobiám menenre kiterjed a vérvételre ,fogorvos, oltás,én a fiukat ugy oltatom be hogy adig nézem hogy mit csinál a dokinéni amig nem hoza a közelembe a tűt akor inkább elnézek. fogorvosnál még rosszab a helyzet ,vérvételnél meg ha engem szurnak akor becsukom a szemem ha a fiuktol vesznek vért akor meg fére nézek .

csics
csics

Lányok
gyerek
nálunk meg az van hogy a párom még szeretne egyet de meggyöztem hogy majd 3-4 év mulva mikor anyagilag is jobban állunk meg lesz nagyobb lakásunk akor jöhet esetleg egy kislány mert az még kell egyelöre van elég gond 2 fiuval is .Kép

Kaptak a fiuk
uj könyveket mert az elözöeket kiolvastuk már tejesen meg szétszakitoták föként imi tépdeset belöle ki darabokat Kép Kép most kaptak 1 micimackos encikolopédiát tele állatokal macska,teknös, kigyo .petike meg választot magának egy Nody kalalandjai mesekönyvet amit nagy becsben tart még sétálni is lehozta Kép .

Pusz csics
csics

Beszti,
Föl a fejjel, jön a jó idő, és talán a várkozásoknak is vége szakad...

Rit,
Megírod, hogy pontosan hol dolgozik a férjed? Bevinném neki a DVD-ket, mert éppen útba esne. Katának persze elfelejtettem elvinni...

Ma voltam dokinál, azt mondja, szépen ki vagyok nyílva, bármikor szülhetek... Kezdek is fura dolgokat érezni. Azt is mondta, hogy ha bármi van, siessek be a klinikára, nehogy "kipottyanjon" a baba Kép. Pedig még csak holnap töltöm a 38. hetet.

Zita
parazita

Nekem is volt rendőrkalandom még kedden Kép
A páromat elvitem a Keletibe a vonathoz, és lazán bementem a behajtani tilos táblánál (mindnenki ott jár, nem egyértelmű, mert két irányból jönnek mennek a kocsik..., meg egy nagy fa alatt van a tábla, alig látszik) persze én tudom hogyott az van, de mivel ritkán járunk arra, nem szoktunk körbemenni az egész parkolón.
amikor megálltunk, a párom mondja, hogy na, rendőr... 2 fiatal srác odajön hozzám, hogy ugye tudom miért állítottak meg. Hááát, mondom, nem tudom. talán rossz helyen jöttem be, vagy itt nem lehet parkolni?
"Nem, nem talált. Bejött a behajtani tilos táblánál"
"Tényleg??? Nem láttam láblát"
Közben a férjem pakolta ki a bőröndjét a csomagtartóból, kérdezik:
"Utazunk? Mikor megy a vonat?"
"Negyed óra múlva"
"Na, jó, akkor kérem az iratokat és ha rendben van minden, akkor mehetnek"
"Karolina, figyelmeztetem! Kép(annyira röhejesen mondta Kép ), legközelebb ne jöjjön be, mert ha vki kijön, akkor egymásba mehetnek, és maga lesz a hibás!"
hát azért amikor bementem, akkor néztem, nem jön-e vki kifelé Kép persze nem nagyon szoktam szabálytalankodni, ez előfordult.
A két srác meg olyan pofával kérdezte a dolgokat, hogy már-már azt hittem, hogy imsernek vhonnan (régi bulik vagy ilyesmi), hogy majdnem megkérdeztem, ismerjük-e egymást vhonnan. de aztán gyorsan elvetettem eme ötletemet.
Még csak büntető pontot sem kaptam. de azért legközelebb vigyázok.

Csics
15 év!!!! Én évente 1x (2x kellene!) elmegyek azért. Ne csodálkozz, ha 15 évig nem láttak a szádba! Csináltasd meg gyorsan, mert sok betegségnek egy rossz fog is lehet az okozója.
Én amikor adják a szurit becsukom a szemem. A barátnőm úgy adja be, hogy még a szúrást sem érzem, pedig előtte nem fúj az ínyemre semmit.
Kitartás!!!

Zita
Drukk!!! Biztos gyors lesz a szülés! Így a jó a tágulást megspóroltad már magadnak Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Eltelt mar ket munkas het de egyre jobban elvezzem,belejottem mar eleg sok mindenbe es a legkor is nagyon joKépTalan azert is mert nem minden nap es nem egesz nap csinalomKépTeljesen tele vagyok energiaval ezt sosem gondoltam volna,pedig nem vagyokk egy karrierista tipus de hiaba a szervezkedes a veremben vanKép
Alex nagyon elvezi tovabbrai a boclsi tortnat,olyan ugyesen mutogatja hogy miket csinalnakes mondokak kisereteben tornaznak.Majd megkerdezem hol tart mega csaj tornat,talan elvinnem tobbszor is.Megfigyeltem ezeken a napokon kicsit nyugisabb,jobban leul jatszani,latzik hogy lefarasztjaKép

Parazita
Kinek kuldod a sms-t ha megjon a tesoka??

Gumicukor
Daninak jobbulastKép
Koszi de megis skierult egy kics protekcioval megcsinaltatnia rontgent Egomban tegnapKép
En isi gy gondoltam,ugyhogy csak a felfutes idejere visszuk be ,bar nem hinnem hogy amugyis megmarad sokaig ulve egyhelybenKép
Nekunk volt mindkettonknek eletbiztositasa,igy nem kellett kotni,de be kellett mutatni a bankanal,ez is feltetel volt.Jobb ha van,bar tenyelg ne tortenjen semmiKép

Beszti
Hat asztalosokkal mindig nehezKépDe remelhetoleg ezzel tobbszerencsetek leszKép
Gondolom nalad is a teli vegi rossz kedv uralkodott el.Ennek tenyleg csak 1 ellenszere van a tarsasag meg a kimozdulasKép
Helyben nincsenek baratnoid?
Nalunk most nagy joves menes volt heten,mindn napra juott legalabb 2 vendeg.Valahogyigy jott ki hogy mindeni meg akart latogatni.Es meg a jovo heten is folytatodikKép
Gratula HannanakKép
Lehet am valami Natan pelus dolgaban,ha emlekszel nalunk is ez volt hogy napokig nem akarta levenni a pelust,aztan egy Ufo-s kisgayaval levettuk a labarola bolcsibenKépAzota is csak mintas gatyaban szeret jarniKép

Picus
Persze nem gondoltam hogy manias vagyKépKépCsak tenyelg szorgalmas es ez pozitivKép
Mindenki maga donti el,en is hajlottam meg 1 eve arra hogy csak Alex legyen,de tortentek dolgok a kornyezetemben amik megvaltoztattak a velemenyemKépPersze tudom nem lesz egyszeru de Alexre gondolok es arra hogy nem hagyjuk egyedul a vilagban.Meg persze konnyu elkenyeztetni is,jo ha nem mindent keszre kap es osztozni kell az eletben meg alkalmazkodni.Nem rabeszelni akarlak ,meg beleszolni hidd elKépEn csak onzosegbol (igaza van Gumicukornak)nem vallalnam a tesot,mert olyan jo kis krapekot kaptunk,konnyu vele,minek nehezitsem tovabb,de ott van az is hogy hatalmas boldogsag lesz meg egy baba KépKép

Magdi
Te szegenyKépNa most apolhat apa visszKépGoyrs gyogyulast.ugy latom ez a virus olyan ha valahol feltunik az egesz csalad elkapja.

Forti
SzegenyekKépEs meg a kocsi is,gondolomm ar varod a jo idot es hogy vege legyen ennek a sok betegsegnek.

Judy
Gellert mar ekkoraKépremelem Te mar jobban vagy es kicsit meg megkonnyiti az eletet a szopiKépSzoval tetszett neki az almapep?

Csics
Huha te aztan tenyelg felsz a tuktolKépEn is de azert a fel eves fogorvosi vizit az kell,meg igy is van mindig 1 fog amin munkalkodni kell.

Na pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Betegeknek jobbulást!!!

Csics a Noody nálunk is nagy szám.
Zita pihizzél ha tudsz hátha kicsit lelassulnak a dolgok..s még vár egy kicsit a Pocaklakó..

Picus
picus

Gumicukor, Ági
Küldtem a dvd listát. Sajna tegnap még csak nem is néztem a netet, így nem tudtam a páromnak megmondani, hogy vigye be a filmjeidet, Karo. De jövő héten csütörtök v. péntek jó lenne (szerdán és szombaton megint nyelvvizsgázik).

Judy
Le a depivel, nézd milyen szép napos idő van!!!! Jobbulást az egész családnak!

Ági
Én is kíváncsi vagyok, hoyg mi lett a dokinál!!!

Gumicukor
Blaha, Rákóczi út. A házszámot nem tudom. Ahogy elindulsz a keleti felé, jobb oldalt a metrófeljárónál van ugye a gyógyszertár és tovább a következő ajtó (ahol egy gyöngyös kirakat + bolt is van) Középdunavölgyi Vízügyi Igazgatóság. Lent van egy portásbácsi, őt kell megkérni, hogy szóljon fel neki (Barla Roland), de majd előtte szólj, melyik nap kb. hánykor mennél, hogy bevigye a filmeket és hogy tényleg ott is legyen, mert csavargós Kép

Beszti
Nálunk is valami hasonló a szitu, csak az esti alvásnál. Pelus az kell, a nélkül nem akarna lefeküdni, de reggel sietve letépi magáról és megy bilizni, úgyhogy már vagy 3. éjjel ugyanaz a pelus van rajta. Kép

Picus
A nagymamanélküliség és a mindenteggyüttagyerekkelcsinálás nagyon ismerős, mintha rólunk írtál volna Kép Kivéve, hogy immár 2 hete eljutottunk odáig, hogy este lepakolom aludni, rácsukjuk az ajtót és van egy szoba csak magunknak! Kép Mondjuk mi egyenlőre nem is mennénk nélküle nyaralni meg sehova, mert az külön élmény, ahogy ő megéli ezeket a dolgokat és ki nem hagynánk. Gondolom, ha negyobb lesz majd ez a dolog változik, és mi is táboroztatni fogjuk KépKép

Parazita
férjmelóhely: lásd feljebb Kép

Rit

rit

anemona7

Most éppen úgy néz ki, hogy nem eszik olyan forrón kását, egész jó éjszakám volt. Most is jól vagyok, úgyhogy talán még nem ma szülünk...

Kataa,
Neked fogok üzenni, ha van valami!

Rit,
Délután 3 körül járok a városban. Olyankor bent van még a párod pénteken? Kép))

Zita
parazita

Közben leírom, mik történnek velünk.
Dodi csoportját megszüntették a bölcsiben, és kettéválasztották őket gondozónőkhöz tartozó gyerekek szerint. Így mi a szomszédos szobába kerültünk az eddigi gondozónéninkel + kaptunk még kettőt és 19en lettek egy csoportba. A volt csoportjuk másik fele viszont egy távolabbi szobába került, abszolút számukra idegen gyerekek közé és két új gondozónénit kaptak, akiket eddig nem ismertek. Ma reggel beszéltem az egyik anyukával, mondta, hogy nnek köszönhetően az ő fia szerda óta nem hajlandó megszólalni a bölcsiben. Én még nem szólhatok semmit, mert Dodi teljesen jól vette az akadályokat, mondjuk szerencsére ő ismerős környezetbe is került, hiszen eddig is jártak át oda játszani, mikor már kevesebben voltak du, vagy reggel, mikor még csak 2-3 gyerek volt az ő csoportjukból. Viszont a kis barátja, Bencus is a másik csoportba került, ez igazán ma reggel realizálódott bennük, mivel összefutottunk, így rájöttek, hogy a másik nem beteg, "csak" másik csoportban van. Bencus addig sírt, míg az anyukája áthozta megnézni Dodit - épp akkor indultam volna dolgozni. Hát azt a sírást, amit levágott, hogy ő a Dodival akar maradni!!Tiszta love story volt, Bencus sírt, fogta Dodi kezét és vitte volna magával a másik csoportba, ő meg adott neki puszit, hogy ne sírjon amúgy meg nem igazán tudott mit kezdeni vele, hogy Bence érte sír. De olyan édesek voltak, kis minirománc, bár kissé egyoldalú. Mondjuk otthon Dodesz is sokat emlegeti Bencét, mert sokat játzsottak mindíg együtt, szerencsére még nem sírt a szétválasztás miatt. Annyira sajnáltam akkor is az egészet, és nem is értem, hogy miért így oldották meg, miért nem a gyerekeekt vették figyelembe, hogy ki kivel barátkozik.

Rit

rit

anemona7

Rit
Jövőhéten nekem is jobb. lehet a péntek. Pénteken 2kor végzek, utána tudok érte menni, kb. 3kor.
Most ovasom a listádat. A VUK-ot is át tudnád venni, feltéve ha van még üres DVD-d. Ha nincs akkor úgyis viszek és akkor átvennétek még azt is? Lehet még a Némó és a Vizipók is jó lenne Kép
Akkor 4 üres dvd-t kell vinnem.

szegény Dodesz kis barátja, még jó, hogy Dodo-t nem viselte meg annyira. Lehet a névsort vették ketté a lüke gondozók. Ezt bírom Kép, a gyerek csak egy kiszolgáltatott vki, bárhová megy...

Picus, Rit
viszont ti mindig külön laktatok, nem anyóssal és apóssal. bár jó fejek az enyémek, de már alig várom, hogy a sjaát hálószobánkban akár bugyi nálkül is az ablak elé állhasak és azt mondhassam: "Hello, világ!" Kép

Közben a lakással annyi van alakulóban, hogy az ajánlott konyhabútort nem kérjük, mert elég gagyi összeállítás (az egyedi tervezésű és összeállítású meg horror árajánlattal jött vissza), hanem a rá szánt összeget konyhagépekbe fektetjük. Így lesz egy Teka szettünk (sütő, kerámialap, elszívó) és csak a különbözetet kell kifizetni, ami 50e Ft. És a Teka nekem mindig is nagyon tetszett, nem is gondoltam volna, hogy ilyen lesz. a konyhabútort megterveztem az Ikea konyhatervezőjével, úgy már jóval barátságosabb ár jött ki. Bár én úgy hiszem, hogy apukám fogja megtervezni és az asztalos haverja megcsinálja. igaz, hogy Jb-ből kell felhozni majd, de ennyit megér. És apu tutin tervez, hiszen ez a szakmája. Olyan jó látni, hogy mennyire megszerette a szgéppel való tervezést, pedig túl volt már az 50-en amikor elkezdte, most meg imádja.

na, pusz, megyek húsvéti dekorációt festeni.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
dvd szerintem van, de légyszi írd le egybe, hogy miket kéne átvenni, mert már nem emléxem sorry.
Rit

rit

anemona7

gumicukor,
2t vettünk fel neked idáig a Toy story-t és a Kisvakondot. Akkor most Vuk + Nemo + Vizipók????
te is küldj egy listát légyszike!! (amúgy nálunk az Ice Age és a Micimackók a kedvencek. Bár egyiket sem nézi, de tudja, hogy az egyikben Mammut a másikban meg Zsebibaba van, őket emlegeti Kép
Én meg az Atlantisokat és a Mackótesót imádom KépKép

rit

anemona7

Rit,
Próbáltam hívni Tibidet, de ki volt kapcsolva, úgyhogy majd az ünnepek után, ha nem szülök meg addig Kép. Bocs a bénázásért!

Zita
parazita

gumicukor: az tény, hogy nem lakunk együtt seknivel. A szabadság az mindennél jobb !!!
Az tutko válás lenne - egyszer már szétmentünk a Párom családja miatt- az esküvőnk óta meg azt vájrák mikor válunk...
Azt várhatják...mert hát mindenki magából indul ki és el se tudják képzelni, hogy mi jól megvagyunk, ha nem kavarja senki azt a bizonyost....
Nem veszekszünk csak nagy ritkán de olyan még sosem volt, hogy haraggal feküdtünk volna le...

Rit: ennyire megviseli a gyerekeket a változtatás??

zita pihizz csak továbbKépKépKép

Betegek remélem javulóban!!!

Picus
picus

Rit
Akkor kérném: Toy Story I (a Sid kölykös), Vuk, Némo és Vizipók. Más nem kell.
Nekünk pár hét múlva meg lesz a Hihetetlen család, Dani nagy kedvence, bár eddig csak a bemutatóját látta, biztos örülni fog neki, tényleg!!! most jut eszembe, húsvétra pont jó lesz meglepinek!
Cápamese is van, ha vkit érdekel.

Ma csináltam üvegmatricákat, még néhény szárad, sok színes tulipán lesz az ablakban és egy nyuszi lesz köztük, kezében tojással, meg méhecskék a virágok között. az ablak felső részéről meg műanyag színes tojásokat fogok színes szalagról lelógatni.

gyerekek és változtatás
bár a gyerekek mindenhez gyorsan alkalmazkodnak, a hirtelen/váratlanul jött változás őket is megviseli. uolyanok, mint mi felnőttek, csak a testük kicsike, ezért kiszolgáltatottabbak. sokszor azt gondolják, hogy ugyan, csak egy gyerek és bármit megtesznek velük, pedig ez nem így van. sokkal mélyebben őriznek dolgokat, mint gondolnánk! és sokkal őszintébbek is, nyitottabbak mindenre, és éppen emiatt sokkal sebezhetőbbek is.
a gyerekektől nagyon sokat lehet tanulni, ők ha dühösek, szomorúak, örülnek, boldogok, nem fojtják magukba, hanem egyből kiadnak magukból mindent, amit éppen éreznek (pl. Manó Emmája vagy az én Danim). Mi felnőttek pedig rengeteg dolgot elnyomunk magunkban, igazából nem is tudunk már olyan felszabadultan örülni, mint gyerekként. A haragot is elfojtjuk, pedig pl. sokkal jobb lenne, ha vennénk egy párnát és azon töltenénk ki a mérgünket, ütni, püfölni,akár bele is üvölthetünk a párnába. A gyerekek is ezt csinálják, ezért dobálnak, sikítoznak. ők még ezt tudják, a felnőttek nagy része már sajnos nem, pedig megtanulható újra. előttünk most itt a lehetőség, hogy kicsi gyerekünk van, láthatjuk hogy is kellene átélni ismét a felhőtlen érzést, aminek ők átadják magukat. emlékeztek mikor röhögcséltetek utoljára a földön fekve, csak úgy? Danira néha rájön, gondolom a többi törpére is.

nem is tudom, hogy jutott idáig az irományom, azért nem törlöm ki, ugye nem baj? csak úgy eszembe jutottak ezek.

Picus
Hát én is fenntartással költöztem ide lassan 4,5 éve. a saját lakás gondolata éltetett, amikor néha elegem volt, pedig soha nem szóltak bele a dolgainkba. Ezért is tudtam függetleníteni úgy magunkat, mintha külön háztartás lennénk, nem hagytam, hogy főzzenek, mossanak ránk, vagy bármit megcsináljanak helyettünk. így az új kéróban nem is lesznek ezek újdonságok, csak az, hogy egyedül vagyunk.
Anyósommal rengeteg dologban különbözünk, de sosem vetett semmit a szememre, elfogadta, pedig ők sem éltek még sosem külön, majd most, hogy elköltözünk. Biztos furi lesz nekik is. Apósom még ebben a lakásban volt kisgyerek, akkor költöztek ide, és ide születtek a páromék is. Majdnem 20 évig lakott együtt 3 generáció, aztána nagyszülők megöregedtek, meghaltak. Aztán jöttem én, majd Dani. Kísértetiesen hasonlít a történet, nem? és van a mostani felállás, szintén 3 generáció. Nem könnyű, tényleg sokat kell alkalmazkodni, de az a jó, hogy mindenki hajlandó rá. Anyósomnak sokat kellett nyelnie az ő anyósáék miatt, szerencsére én ezt nem mondhatom el. Talán volt előttük egy rossz példa, és velünk már sokkal jobban alakult.
Én tudom, hogy nem véletlenül kellett együtt laknom velük, valszeg tanulnom kellett belőle, és nekik is, amit esetleg az előző életükben elmulasztottak, nem oldottak meg. ki tudja?

most azon is filózok, hogyan is lehetne megköszönni ezt a 4,5 évet, hogy itt lehettünk és még Dani is ide született. Nehéz, mert ezt anyagiakban nem lehet kifejezni. Az biztos, hog ynagy picsogás lesz, amikor elmegyünk.

na, jóccakát!
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
ma elmentünk vásárolni még vetem néhány husvéti dolgot csokikat ha jönek vedégek, sonkát ,de nem ez a nagy szám hanem hogy petike kapot egy plüss bárányt méghozá ujat aminek kisbáránya is van megláta és hogy kell neki hát apa ,anya kis gondolkodás után megvete neki Kép most azal alszik anyira aranyos még az autoban is azt fogta hazafelé söt kiszálva a kocsibol is azt fogta egyik kezében a nodys könyv másikba egy nagy bárány volt igy még aranyosaban mutatot :Kép és látszot rajta hogy nagyon boldog .Kép

Pusz Csics
csics

Gc: én sosem éltem együtt anyóssal aztán mégis útálnakKép, mert fiacska hazajárt az elején minden gondjával ami talán nem is volt gond...aztán békából lett elefánt s ezt én útálom. Most hogy már 8 éve lassan együtt de az akkor - 1 év után járt haza a Párom- is hajtogatja a család...
A Párom meg úgy csinál mintha mise történt volna csak hát a család nem érti ha akkor nem voltam nagyon jó mert jöttek panaszok most mégis...
Tehát velem sose beszélték meg a problémákat ahhoz nem elég erősek. A Párom megtanulta azóta nagyon szépen élünk egymás mellett!!!

Ezzel teljesen egyetértek, hogy az érzelmeinket meg kell élni akkor ott. De mégis vannak keretekKép, nem sírhatok úgy mint az Andi mindeni előtt üvőltveKépKépKép
De szerintem ez vezetne igazi eredményre, csak erre nem mindenki vevő nem a sírásra gondolok, hanem, hogy megmondjam a véleményem ha valami bánt bizonyos keretek - nem alpári módon- között.

Csics: nincs is annál jobb amikor egy gyerek arcára kiül a boldogság!!!!

Picus
picus

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?