Sziasztok!
Hanee!
Örülök, h szimpi a doki!
Mi van a viszketéses dologgal? Remélem nincs semmi baj!
Na igen, ez az időpont kérdés ilyen szeszélyes időjárási viszonyok között nem egyszerü!
Volt már áprilisban 30 fok is, de akár 10 is lehet...
Gratulálok a német dognak, illetve a nevelésnek!!!
Tényleg nem semmik az emberek. Aztán ez majd csak folytatódik..., én pl. amikor sétáltam még a picike Szabival mindig benéztek a babakocsiba, és osztották az észt a legtöbben.Például: miért nincs rajta sapka? Miért van rajta sapka? Jaj, hideg a lába, biztos fázik!!! Fordítsd oldalra! Fordítsd hasra....hátra...fejre...
stb...
Szóóóval, lehet készülni a legrosszabra!!! Mondjuk én lakótelepen lakom, és egy ilyen séta folyamán rengeteg ismerőssel találkozom, akik mind nagyon okosak, de nálam tuti okosabbak!
Erkaberka!
Üdv közöttünk! Nem semmi, h még mindig bővül a csapat! Tök jó!
Mmónika!
Csak óvatosan túrázgassál, meg ne erőltesd Magad!
Mircimama!
Nem szép dolog, hogy így beszólogatnak! De tényleg ne törődj senkivel!!! Nekem pl. van egy kolléganőm, aki annak idején a melóból ment el szülni. Mostmár iskolásak a gyerekei, de meg kell, hogy mondjam nem tesz nekik jót ez a munkamánia. Anyucijuk szülés után is nagyon hamar bölcsibe adta a gyerekeit, és a mai napig is a legtöbb időt a melóban tölti. De nem azért, mert muszáj, hanem mert neki ez a legfontosabb! Persze a telefonban becézgeti ezerrel a srácokat, biztos szereti őket, csak ha pl. valamelyik lebetegedik, akkor is a nagyit küldi, ő semmiképp nem menne haza. Pedig mondom, megtehetné! Aztán most meg csodálkozik, hogy gondok vannak az iskolában, a gyerekek totál anyahiányban szenvednek. Én szerintem azt tedd, ami a nektek ( a Babucival együtt) a legjobb!!! Én inkább lemondok amiről csak lehet, de a gyerekemnek jó legyen! Szerintem ez a legfontosabb!
Az én melóhelyem pl. nem egy túl laza hely. Elvárják a túlórát (még ha nem is fizetik), de én nem fogok még 20 órát ráhúzni, csak azért, h a főnök megsimizze a buksimat...
Wica!
Mi volt a Praxisban?
Márti!
Ezek szuper hírek! Pikk-pakk eltelik az a hónap, de addig is vigyázz az egészségedre!
Johanna!
Ez tetszett: Éppen az orrát túrta..hát szép!
Mzx!
Az orrfújás, száradás, vérzés téma dettó ugyanez nálam is.
Mi is beszerzünk párásítót, mert tényleg iszonyatosan száraz a lakás!
Pipocska!
Szerintem nagyon jól válaszoltál Anyósodnak! Igenis az Apa nem csak dísznek van!
Fúúú! 1363 g, az már döfi!
A 13 kg rajtad nekem sem tünt fel egyáltalán! Szerintem csak pocid van, és az nagyon ari, formás!Vagy Te azelőtt nem voltál túl vékony? Nem ezért érzed soknak ezt a 13 kilót?
Egyébként mindenki sokkal kritikusabb magával (sztem ez a normális), én is szoktam nyafizni, hogy jaj ez a rohamos növekedés, de eddig mindenki azt mondta, hogy hülye vagyok! Ez jólesik, mert hála az én családom nem az a szívbajos fajta, ha szerintük valami nem stimmel, azt meg is mondják. Most is megmondták, hogy picit nőtt a fenekem is a pocim mellett, de csak magamhoz képest.
Majd leadjuk!
Köszi a táblázatot!!!
Pocisimizés...
nekem is mondta a keresztanyám, még Szabinál, hogy ne csináljam, pont ezért. De azért csak simizem, persze nem éjjel-nappal, de hogyne tenném mááár??? Ennyi erővel, ha itt a szülés ideje, mindenkinek ezerrel kellene a hasát simizni, és pikk-pakk meglenne a Baba.
Én most itthon vagyok. Tegnapelőtt megint annyira fájt a hasam, hogy úgy hoztak haza kocsival a melóból. Aztán tegnap elmentem dokihoz, de szerencsére semmi rosszat nem látott! Most viszont itthon próbálok pihizni, az mindig jót tesz. Ilyenkor az égvilágon semmi bajom... Munkahelyisz undoritisz, de már nem sokáig. Néha bemegyek, néha kiíratom magam, aztán nemsokára kivehetem a szabadságaimat is, és aztán itt is a nyár!
Most burkolók vannak nálunk, potyognak a csempék ezerrel. Babucim nem csípi ezt a zajt, majd’ kiugrik a pocimból. De ahogy simizem picit megnyugszik. Kis aranyos. Mostmár tényleg kialakulni látok egy rendszert Nála, amikor fönt van. Reggelente pl. mindig együtt ébredünk, de éjszaka sem hagy végig aludni. Aztán napközben is jópárszor ugra-bugrál. Annyira jó érzés! Érdekes, hogy Szabikánál nem tudtam ennyire élvezni a terhességet, mert annyira túlaggódtam magam, hogy alig vártam, hogy már kint legyen. Most is nagyon várom, de így is jó!
Bocsi, megint hosszúra sikeredett a levelem (míly meglepő
).
Remélem mindenki jól van!
Sok puszi:
Viki(23+3)