Sziasztok!
Nem tudtam előbb jönni, mert a főnököm dolgoztatott
Tanczy!
Nekem már volt egy lakásom, amit eladtunk, és azt a pénzt beletettük a lakásba. Ezen kívül még 11,5 milliót kellett felvennünk.
Elvileg - mivel minimál béresek vagyunk mindketten - csak 10 milliót kaphattunk volna, de mivel vállalkozóként EVA-sok vagyunk, az ott bevallott és megadóztatott jövedelmet is elfogadták.
A lakásunk helye:
www.rozsaliget.hu Ha fellépsz, akkor V. ütem, aztán kiválasztod a 4. emeletet és az A401-es lakás. Egy őrült nagy (33 m2-es) terasz is tartozik hozzá.
Egy álom. Lesz majd ha kész lesz. Cca. 1 év múlva. Még csak most kezdték építeni.
Nagyon drukkolok neked. Remélem péntek reggel jó hírrel érkezel!!!!!!
Ági!
Neked holnapra megy a drukk.
Az Elevittel kapcsolatban sok jót hallottam, de nem a dokimtól, hanem egy kismama barátnőmtől.
Berni! Hogy bírod ki a 31. napig? Én már a 25.-en tesztelnék szívem szerint. De 28-nál tovább még sosem bírtam.
Falina!
Van egy pm. ambulancia, ahol időpontot kell kérni a profhoz. Kell beutaló a háziorvostól.
De szerintem egyenlőre a háziorvostól kéne kérned egy vérvételt. Abból ő is látni fogja, hogy a pm. hogy működik. Ha azt mondja, hogy van ok az aggodalomra, akkor felhívjuk a profot és kérünk időpontot neked.
A háziorvos otthon is le tudja venni a vért (apukám cukros, és mindíg otthon vesznek tőle vért). Tehát nem is kell felkelned.
Tesztelők drukkolok nektek nagyon
Pusz