Kedves Asszonyok!
Igazan nem értem ezt a kiakadast!
Mi ez a felhördülés, kérem szépen?
Lehet, kicsit durva voltam az eldö megjegyzésemmel, de mint mar irtam, AvocadoOrsi nagyon sokat nyafog, ezért mar nem birtam...
Abban igazatok van, hogy azért van ez a forum, hogy kinyafogjatok magatokat, de nem tagitok, hogy Orsi tultesz mindenkin. Ami legjobban bosszant, mint mar irtam, hogy neki több emberes segitsége is van...
Mindegy!
Orsi nem vette magara...
Egy-két normal reagalast megjegyeztem, de legjobban a Humormanok kulturalt, nevelt közössége maradt meg bennem:
Idézek:
"Azt a szánalmas nyomoronc állatot",
valamint:
" Az ilyen neoprimitív kukkoló véleményére pedig ne halgass/ "
és:
"De megismétlem, nehogy elkerülje a figyelmedet: Juddy: neveletlen, rosszindulatú nőszemély, aki valószínűleg az utcán is ezt csinálhatja (az is egy nyilvános hely, ahogy ez egy nyilvános fórum), beáll a beszélgetők mögé, kihallgatja őket, aztán jól megmondja a véleményét a vadidegeneknek . Biztos kiskorában nem tanították meg neki, hogy ezt nem illik..."
Mucska kirohanasat a masik topikon nem idézem, mert magam is belepirulok.
Ezen tessenek mar elgondolkodni, hogy ki is a primitiv?
Mégegyszer nyomatékosan elmondananm, hogy ez egy nyilt forum, ingyenes, orszag-vilag belenézhet.
Olyan, mint a tv!
Ha leirod, hanyszor hanyt a gyerek, és hol viszket, valanmint a férjed éppen miért nem akart az elözö este bujni, akkor kalkulald bele, hogy ezt mas is olvasni fogja.
és igenis élek az anonimitassal, és ha ugy gondolom, beszolok.
Latom, mekkora lelki problémat okozott ez nalatok, ezért inkabb lelépek!
Tényleg, nagyon-nagyon butus egy-két anyuka...
örüljetek, hogy "csak" én irtam, nem valami pedofil masolgatja titokban a meztelen gyerekeitek fotoit...
Szomoru, de ez is valosag, és ezt sajna nem is fogjatok megtudni...
élvezzétek a gyerekeiteket, a férjeteket és talizzatok többet, ott nincsenek kukkolok.
Juddy