Anikó! Egyetértek Lilivel, szerintem is mindenkinek megvan a saját hízási üteme. A "Nagykönyv" szerint az első trimeszterben max. 3 kilót kéne hízni (eszerint nem rossz a Te 4 kilód), de az sem baj, ha semmi sem megy fel. Én az első trimeszterben híztam 5 kilót, azóta meg 2-őt, és ezt az állapotot 3 hete tartom. A poén az, hogy mindvégig sportoltam, de semmit nem számított, ugyanúgy másztak fel rám a kilók.
Jó az ötleted a napi menüvel
Le is írom, mit eszem egy nap (mondjuk a pénteket, de nagyjából hasonló szokott lenni):
reggel ébredés után 1 szem keksz (hogy ne éhgyomorra igyam a kávét), 1 kávé 2 szem cukorral tejjel (különben padlón van a vérnyomásom)
beérés után reggeli a munkahelyen: két szem rozsos kétszersült sajttal, paprikával
délelőtt: egy alma, és 2 dl gyümölcsjoghurt
ebéd: póráhagymás-sajtos rakott krumpli, amit otthonról hoztam (nem mindig sikerül otthonról főtt kaját hozni, olyankor kétszersültet eszem gépsonkával, paprikával vagy ubival)
délután: 1 banán (ha ebédre keveset tudtam csak enni), 1 narancs
este 6 óra körül: fokhagymásan sült csirkemáj rengeteg mini savanyított kukoricával (mit tegyek, nagyon megkívántam
))) és 5 szem sültkrumplival, amit a párom vacsijából csentem el
)
- normálisan este már nem kívánok semmit, rámtör a kajaundor és csak valami salátafélét vagy gyümölcsöt tudok enni, de ez változó
1 fél Bounty szelet fele desszertként (hálisten, sosem voltam az az édesszájú)
Ari, gratulálok a 40 kiló fogyáshoz! Én 3 éve 36 kilót fogytam, remélem, most, a baba után nem kell majd annyit... Neked hogyan sikerült?