Szép jó estét!
Karmen
SMS ment! Végignéztem a képeket, Orsi nagyon formás kis babó, büszke lehetsz rá! Nem tudom, hogy mikorra tudok Juci-képet beszkennelni, de igyexem
. A következő beruházásunk egy digit kamera lesz, bár a kocsit sem ártana lecserélni
Az éjjeli szopiért nem irigyellek, tényleg éhes ilyenkor, vagy csak cicizik? Mondjuk, én se szóljak semmit, mert én is gyakran fenn vagyok éjszaka, mert valahogy nem az igazi az alvása Jucinak, bár amióta beköltöztünk a lakásunkba és megnyugodtunk (idegileg), azóta sokat javult a szitu, de azért ált. egyszer felébred éjszaka. A szegedi kismamák topik még megy?
Cat
hát igen, az első lombik sikere, az nagy szó, nekünk is elsőre sikerült, csak a végeredmény
lett "kisebb"
Az nagyon jó, hogy számithatsz a párodra, én sem tudom, mi lett volna, ha a férjem nem segit annyit, mert Jucikánk 7 hónapos koráig bukós baba volt, és bizony a szopik után több-kevesebb ideig tartogatni kellett, mig a "fölösleg" visszajött belőle, ami ált. a ruhánkon vagy a földön kötött ki. Ehhez add még hozzá az állandóan csorgó tejcit, képzelheted, hogy néztem ki
Visszatérve a lombikra: a páromat nem műtötték, de kapott egy 18 injekcióból álló kúrát (ami mellesleg majd 80 ezerbe került), de szinte semmit sem használt, ezért kerültünk egyből a Kaáliba, nem volt inszem meg ilyenek. Hát, következőnek ikrek? Nem is tudom
Tulképpen már bizonyos rutinnal birok gyerekgondozás terén (a nevelésről ne beszéljünk
), de ettől függetlenül erősen gondolkodnék, bár, ha oda kerülne a sor, biztos bevállalnám
De csak azért, hogy legyen miért ismét lakást cserélni
(decemberben költöztünk 2,5 szobásba), bár a férjem megfogadta, hogy 10 évig nem költözünk... Az viszont tényleg jó az ikrekben, hogy remekül elszórakoztatják egymást
A kép nagyon jó, amit feltettél, délután az én lányom is folyton itt kötött ki a gép előtt, akkor az apja csücsült itt, hiába próbáltam elcsalni, térült-fordult, és már megint itt volt, kihúzta a billentyűzetet, nyomkodta, meg is fogadtam, hogy a héten beszerzek egy másikat, játék-célokra. A fiúk kinek drukkolnak a F1-ben? A délutáni futamot is megnézték
? Nekem tetszett nagyon, a Schumi kiesett
(fúj, de csúnya vagyok, de már nagyon untam, hogy mindig ő volt elől), és végre verseny volt! Amúgy a mi lányunk is fiús beütésű (nem is tudom, kire hasonlit
), együtt nézzük a focit, kézilabdát, teniszt, ezeket nagyon csipi, még mindig jobb, mint a Mónika show...
Nagyon bátor csajszi vagy, hogy bevállalnád a 3. bébit is! És ha ők is többen lennének
?
Doris
hát persze, hogy Rád is emlékszem, sokat gondoltam Rád, pont egyszerre irtunk is
Remélem, ti is jól vagytok, láttam visszább a képedet a babákkal, nagyon aranyosak vagytok!
Na, lassan mennem kell, felszabadult a fürdő, aztán irány a szunya, mert holnap is nap lesz, ráadásul úgy néz ki, Jucust orvoshoz kell vinni, mert az orrfolyása mellé most már köhög is, nem akarom, hogy akár a tüdejére, akár a fülére húzódjon.
Mindenkinek szép álmokat! (bár úgy látom, már mindenki alszik, senki sem jár erre)
Rita